Копойкин говори за майдан, но мисли за Майданек

 

 

 

Нищо не плаши така Путлер в Русия и малките му путлеристчета у нас, както повторението на украинското по своя дух и пример освободително движение от самодържието в самата Русия, а в нашия случай –  от руското пагубно влияние и в България. Ето защо вече за втори път в рамките на два дни резоньорът на путлеристките страхове Копейкин плаши българите с майдан.

Майдан е събирателно за кошмарите на рашизма. В Кремъл сънуват народоосвободителната борба на народите от Русия като най-големия свой кошмар. Вече и у нас го ретранслират чрез своя страхопровод Копейкин. Той размаха от парламентарната трибуна параноята си от майдан след като граждани, противници на противната му роля в българската политика, го замеряха в центъра на София с копейки ( стотинки) и го накараха да излезе от комфортната си кожа на циничен непукист, губейки обичайното си самообладание сред своята глутница , когато попада във враждебна за него среда. 

Днес изплашеният Копейкин повтаря зло(ко)бните си видения във фейсбук. Защото е достатъчно добре осведомен от “когато трябва”, че гневът на прозападните българи се надига и ще му вгорчи самочувствието от щръкналия , според социолозите, рейтинг. 

Някой трябва да му разясни, че понятието майдан се свързва в целия свободолюбив свят с борбата за независимост на един народ, какъвто е украинският.  Изключение прави най-вече самата путлеритска Русия, комунистически Китай, сталинистката КНДР и още няколко болни от рашизоидност държави(ци). 

Казано за краткост, ако досега някой все още не е “разконспирирал” до каква степен Копейкин е отражение на кремълските настроения, кошмарите му го издават. Прави се на Путлер, който обещава да не допусне майдан в Русия. Предстои да видим как ще сдържи обещанието си пред Москва.  

Кое е обратното на майдана, което присъства през годините в заканите на Копойкин, обещаващ да се разправи с “подчовеците” у нас с помощта на своите копои? Белене. Един от кафявите му еквиваленти е Майданек.  Фройдистка грешка в главата на творението на “руския свят” у нас! 

11 мнения за “Копойкин говори за майдан, но мисли за Майданек”

 1. ПНХ (Пошьол На Хуй) или ДГД (Да Го Духа) Копейкин при гуруто си ввХУЙЛО..

 2. Ето как вие умиращия ислямски фундаменталист – кадировец в Украйна. Хубаво да види Копейкин и да си опича акъла, търпението на българина е на привършване:

 3. КОПОЙКИН-ГОВНОЯД. Може да е видяно/изречено на карнавал, но няма засега по-сериозно, по-точно и по-кратко определение за поредният прислужник на москва.

 4. The Rock:
  Уви, мисля, че сте прав. Това е нискомощен ядрен взрив! Освен ако снимките не са компютърна анимация.

 5. Христо Иванов за френското предложение за Македония и неслучайно подбрания момент за искане вот на недоверие на правителството – от 56:26 мин. ТУК: https://www.youtube.com/watch?v=qqHmMxggUAU

 6. депутатите му бягаха по ул.”Шипка” като хлебарки,ако не бяха полицаите щяха да видят народната любов…

 7. Копейкин и Румен Радев са най-добре ваксинирани от руската мечка.

 8. Усърдно помпаният от любезните “социолози” рейтинг на Копейкин е силно преувеличен, защото се състезава по една писта с няколко други претенденти за пропутлерския вот – като започнем от кУрнела, минем през янэв…….. и стигнем чаaк до грохналата, но все още шаваща Бела Златка. Засега Копейкин може да се поздрави само с мижавия успех, че изпревари по рейтинг самозастрелялия се Славуца. Толкова.

  Победа за Украина!

 9. Спомням си за една случка от Добрич, за която Г-н Инджев разказва. Любопитно ми е какво мисли лицето Александър Йорданов по повод предстоящия вот на недоверие срещу правителството на Г-н Кирил Петков. Как се вписва заедно СДС с Възраждане ?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.