Как носителят на орден “Ломоносов” обслужи поверения му център на руския шпионаж в региона

 

 

 

 

 

Огледалото за обратно виждане трябва да бъде използвано, за да не катастрофираме отново с руския орденоносец зад волана на държавата ни.

Когато монологичният бивш премиер  млъкне и втори ден Бойко(тира) най-актуалната тема за България, в която се преплитат най-важните аспекти на вътрешната и външната политика, трябва да има някаква много притеснителна за него причина. И тя със сигурност не е гузната му съвест по въпроса за поощрения от него рашизъм през дългото му управление. Очевидно е, че съвестта му, доколкото я има, не боледува от съмнения и съжаления за стореното в услуга на Москва.

Трябва да припомня схематично истината за заслугите му пред разпространението на рашизма у нас, която многократно съм посочвал, но е актуално да бъде повторена, за да не пита никой защо никой в лагера на евроатлантическите сили не го иска за съюзник. А и самата Русия го награди прозорливо в аванс още преди да стане премиер с руски орден “Ломоносов”, връчен  му лично от шефа на руските тайни служби Патрушев.

 

Ето примерен списък от заслугите му пред рашизма у нас без претенции да е подреден по важност или да е изчерпателен.

1.Групата за дружба с Русия в в 44-тото Народно събрание, най-проруският парламент през годините на прехода, беше не само най – многолюдната, но и се оглавяваше от дясната Бойкова ръка Красимир Велчев ( на паритетни начала с депутата от БСП Антон Кутев).  БСП и ГЕРБ просто не можеха да си поделят първенството по тази линия и затова се бяха сдушили да го споделят, вместо да го делят.

2.Велчев, както и “знакови” кметове от ГЕРБ, беше постоянно и демонстративно присъствие на рашистките сборища край язовир Копринка.

3.Самият Орденоносец даваше личен пример, когато се снима предизборно с шефа на Национално движение “Русофили” Николай Малинов.

4.Орденоносецът ставаше и сядаше у нас и в чужбина с мъчително изражение на лицето, сякаш страда от някаква руска подагра, колчем се налагаше да каже нещо за санкциите срещу Русия. Разпространяваше упорито любимата си лъжа, че те вредят еднакво и на нас ( при цялата несъпоставима руска тежест във взаимната ни търговия от 10: 1 в полза на нашите енергийни изнудвачи).

5.Орденоносецът имитираше стремеж към разнообразяване на източниците ни за снабдяване с газ и петрол, но не му стигнаха три мандата да я постигне.

6.За сметка на това обеща на Путлер да го обслужи с “Турски поток” и не можеше да се нахвали колко ударно е изпълнил задачата с български пари ( по задушаване на Украйна и осигуряване на огромни приходи за руската агресия срещу Украйна, с което я поощри, както се видя).

8.На руския натиск да си платим за неизползваемите ядрени реактори козирува със светкавично плащане на огромната глоба и се хвалеше с това колко бързо е задоволил руската претенция ( вместо да потърси защита на българския интерес като поне малко да затрудни руския в международния съд).

9.Докато западните съюзници призоваваха за противопоставяне на растящата руска военна заплаха след окупацията на Крим и превръщането му в огромна руска база за бъдеща ( а вече и настояща ) агресия, орденоносецът отново се гордееше, че обслужва руския интерес, отказвайки база на НАТО на българския бряг. Изпращаше послание след послание на войнолюбеца в Кремъл, че е голям миролюбец, ухажвайки силно надценените като икономически фактор руски туристи.

10.Дори в качеството си на опозиционер Орденоносецът спря с едно телефонно обаждане до служебния министър Близнашки ( за което знам по два наистина осведомени източника) посочването на Русия като проблем за българската национална сигурност в изработената от екипа на служебния министър Велизар Шаламанов програма “Визия 2020”.

11.Орденоносецът лично откри заедно с московския мафиот Юрий Лужков в комплекса “Камчия” най-голямата руска база влияние  извън Русия. Като такава я определи самият руски външен министър Сергей Лавров.

12.Като става дума за Лавров, който го зашлеви заклеймяващо заради спирането на “Южен поток” и му каза да се срамува, Орденоносецът най-безсрамно отвърна, че Лавров е най-големият дипломат на света. Закрепи устойчивата представа в този свят за България, като за покорна руска държанка.

 

13. В рамките на цялостната политика на снишаване и умилкване пред Кремъл Орденоносецът направи така, че България да се наводни с руски собственици на български имоти – руските граждани станаха по негово време най-голямата група чужденци, пребиваващи в България. Голяма част от тези пратеници са получили задачата да се внедрят на българска земя с помощта на преференциални кредити.  “Зелените чорапи” на тези аналози на “зелените човечета”, окупирали Крим, не “направиха впечатление” на другарите от ГЕРБ, които иначе ореваха публичността за “зелените чорапи” на Румен Радев ( които всъщност трябва да са били сиви, каквато е униформата във ВВС).  

14. Не само не придвижи ни най-малко към някакво решение проблема с позорната недвижима българска собственост под формата на съветски монументи, но засили тормоза над българските граждани, дръзнали на изразят критичното си мнение срещу този все така непоклатим позор. Беше се похвалил още като кмет на София, че докато е на власт няма да позволи преместването на унизителните жалони на съветското робство, наречени така от един авторите на скулпторите на МОЧА проф. Любомир Далчев (  а можеха при наличие на автократична воля у него с една негова заповед да отидат в музея, който неговият министър Рашидов прекара през нещо като “възродителен процес”, прекръствайки го от Музей на тоталитарното изкуство, както беше замислен, с ласкавото название “Музей на социалистическото изкуство).

 

15. През годините на абсолютната власт, която на практика упражняваше еднолично, Орденоносецът превърна България в център на руския шпионаж в региона, както писаха много западни медии.

Сега, когато Кирил Петков посегна на този център и то с разрушителен удар, Орденоносецът чака инструкции от Центъра как да реагира, за да не се издаде демонстративно като най-големият агент за рашистко влияние в съвременната ни история. Бори се да му бъде позволено да съхрани каквото е останало от ролята му на руски троянски кон, за да не бъде “отстрелян”, след като се е оказал изхабен и ненужен в очите на безпощадните руски господари. 

Страх лозе ( на баир) пази. Ето затова запази мълчание.

 

   

14 мнения за “Как носителят на орден “Ломоносов” обслужи поверения му център на руския шпионаж в региона”

 1. Иво за н-ти път надмина себе си дори. Шапо!
  Междувременно, нашите победоносни войски освободиха превърналият се в легенда още първият ден с култовото “Руский кораб ПНХ” Змийския остров:

  Официалното съобщение на ОК “Юг”
  През нощта, в резултат на поредния успешен етап на военната операция с огнени удари от нашите ракетно-артилерийски части на Змийския остров, противникът бързо евакуира останките от гарнизона с две скоростни лодки и пр вероятно напуснах острова.
  В момента змията е покрита с огън, избухват експлозии.
  Обявяват се окончателните резултати от операцията.

 2. ГЕРБ са руска подлога.
  Спъват с години махането на МОЧА, гражданите за “европейско”-то развитие..

  ДБ – 98%
  ПП – 68%
  ИТН – 65%
  ГЕРБ – 58%
  ..

  Горното са процентите на тези които мислят че съюз с ЕС е по-добре отколкото съюз с Русия (Алфа Рисърч).
  ГЕРБ са 4-ти.. дори след чалгаджиите.. та толкова за “европейското развитие” на тази партия.
  А “Г”-то е за благозвучие..
  ГЕРБ всъщност са еманация на руското влияние в България – паразитлък.
  Едно време комунистите ни задължаваха да гледаме тъпите физиономии на вождовете им по стените.
  ГЕРБ надминаха комунистите като взеха да лепят мутрата на вожда си по шкембетата си.

 3. Добро интервю на Методи Андреев.

  https://frognews.bg/novini/metodi-andreev-pred-frog-goneneto-ruskite-diplomati-epohalno-sabitie-nai-novata-istoriia-bravo-kiril-petkov-prezidentat-kauza-perduta.html

  “Той трябва да знае, че не „Продължаваме Промяната“, Кирил и Асен са му длъжни, а той им е длъжен на тях. Защото такива като мен го подкрепиха да остане президент в името на това да разградим корупционното блато и клоака, в която управлението на ГЕРБ превърна държавата. А Радев какво? В името на интересите на Путин, нашият президент застана от страната на Кремъл. Това е обида първо за неговия интелект, второ – за хората, които му повярваха в един момент. Румен Радев ще понесе много тежки удари от съдбата, защото България много отдавна е избрала своя път. Още когато той е бил в САЩ, когато се е запознал с тази свободна страна, когато е научил английски език, когато е получил диплома на първенец на випуска. А се оказва всъщност едно обикновено руско прокси. Това ако не е раздвоение на съзнанието и шизофрения, аз нямам други думи. За мен президентът е „кауза пердута“. Това е един човек на изживяване. Бъдещето принадлежи на младите хора, на тези, които своето политическо представителство в лицето на „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“. Очаквам на следващите избори разумът на евроатлантическите сили да надделее. Те трябва да намерят най-малкото общо кратно помежду си. Не е времето да се делим на десни и леви. Актуалното деление в България в момента е за Европа и за Евразия. Много правилно каза Кирил Петков, че едни предсрочни избори ще бъдат естествен референдум.”

 4. Респект. Не само в 10-ката а точно между 1-цата и 0-та.

 5. Борисов не отвори дума и се ската за откриването на руския сръбски поток в Господжинци …
  Иво Мирчев(БНР) : “Спрямо Русия България трябва да спре да се държи като съпруга жертва на домашно насилие” – гербб се отказа от Истанбулската конвенция и после и платиха тръбата … и Украина не приемаше Истанбулската конвенция , сега забранява проруски партии … на България й трябват едни изборни резултати като 1997-ма и 2 АР мандата и че га буде

 6. Напомням още нещо. Спомнете си, че Международната адвокатска кантора White & Case, за която се разбра, че е защитавала НЕК срещу “Атомекспортстрой” (АСЕ) в загубеното дело за 600 млн. евро в арбитражния съд в Женева, има договор да представлява и Руската федерация. White & Case защитава руската държава, която е собственик на “Атомекспортстрой”, по делото за 50 милиарда долара срещу “Юкос” Е, това ако не е предателство на националните интереси не зная кое е. Допуска ли някой, че тази кантора няма да използва всеки случай, за да докаже своята преданост към руския си подзащитен.

 7. Силно се надявам премиерът Петков да има пред вид в групата за изгонване и онези “дипломати с пагони”, що вилнеят от години в руZкия аван-пост Камчия. В тоя ред на мисли, интересна е позицията на др. “НАТОвски” генерал и (п)Рэзидент, “рундю коремното”. На срещата в Мадрид – кой и защо го пусна там, Конституцията ясно сочи какви са му правомощията, можем да го видим как гордо се кипри до през. Байдън. За негово разочарования, сп. Джейнз Дифенз” (“Jane’s Defenсe Weekly”), един от най-авторитетните военни източници в света, коментирайки срещата, безмилостно пише, че “това лице е двуличен и ярък представител на кремълските агенти на влияние в Източна Европа”. Но комънт, дето е думата. Поредният руZки кон, който пада от надбягванията…

  ПП За анализа респект, Стопанино! Дано “севи” го чете и адаптира като за Рапоня!

 8. Ето как е отговорил тулупа, чрез десислава атанасова:

  https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/11919807

  Боли ги яко! Ама много им личи не гербаджиите. Браво на г-н Кирил Петков! Удар в десетката.

  Слава Україні!!!

 9. къде виждаме България
  ДБ – 96% от симпатизанти са за НАТО и ЕС, 0% са за съюз с русия)
  ПП – 68% за НАТО и ЕС, 14% за русия
  итн – 65% за НАТО и ЕС, 13% за русия
  герБ – 58% за НАТО и ЕС, 12% за русия
  ДпС – 23% за НАТО и ЕС, 21%за русия и 48% не могат да преценят/не отговорят
  БСП – 21% за НАТО и ЕС, 56% за русия
  КК – 17% за НАТО и ЕС, 49%за русия
  Алфа Рисърч разбира Корнелия Нинова

 10. В един балон пътуват американец,руснак и българин.Балонът започнал да пада и решили всеки да хвърли най-милото си .Американецът изхвърлил парите си ,руснакът водката ,а българинът-руснака….🤣

 11. ГЕРБ сака да бъде изхвърлен на политическия боклук за просташката милиционерщина и фалшивия евроатлантизъм.
  След изгонването на 70-те руски резиденти, джип с надпис “Спецназ” вече не паркира пред сградата на Съдебната палата в Ловеч.

 12. Прекрасен припомнящ ни анализ на г-н Инджев!
  Ще си позволя само да добавя ролята на геройкото в културата, където години върлуваше и остави ужасно наследство с помощта на един простак и мултак вежди!
  Не по малки са и пораженията в образованието по история в частта ролята на раZZия и комунизма! Пораженията са тежки върху младите. За това една част от тях се литкат по глупостите на негодници.

 13. Бойко Борисов е разобличен агент на Кремъл и ако в ГЕРБ има някакви искрени привърженици на евроатлантизма или поне разумни хора, трябва да го отпратят на почивка нейде “през девет гори в десета” и да се заемат почтено с укрепването на българската държава и защита интересите на България и всеки българин. За сега наблюдавам само отчаяно вкопчване в битата кауза имитация на европеизъм и подлагане на динени кори на евроатлантическото управление на страната в момента. Но съм спокоен за бъдещето на България. Западът се е заел с укрлтяването на рашизма и скоро ще дойде ред и на нашите явни или скрити рашисти.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.