Организация “Нахалство без граници”, учредена от учредителя на ГЕРБ, би имала международен успех за неговите подобия по света

Ако бях на мястото на (все още) управляващите щях да посоча доказано главната, направо антагонистична разлика с ГЕРБ. Тя се вижда от факта, че вождът на ГЕРБ ударно прокопа за няма и две години газовата примка на Путлер за Украйна ( и стана негова златна кокошка за финансирането на руската агресия,  отприщена след подсигуряването на милиардите от “Турски поток”). Този руска транзит беше изровен от “курицата” от Банкя за рекордно кратък срок. Докато  рекордът на сегашната власт е в обратното: трябваха й само 6 месеца да нанесат ударно нечувани по нашите земи удари на руския диктатор като ударно свързаха България с газовата алтернатива на руския шантаж, обслужван с мораториума на Методиевич върху проучването за газ в България и чрез 12 годишно отлагане на интерконектора с Гърция.

В бъдеще истинската българската история ще бъде разказвана за краткост така: ББ обслужи ВВП(утин), докато ПП откачи БГ от близо вековната зависимост от СССР и РФ, след което беше свалена от власт.

ББ не е същество, което ще си направи харакири като признае истината, колкото и да е очевидна. Но без да иска си признава днес, че е извършил глупост като свали от управлението ПП, която ( иначе) щяла да изчезне за няколко месеца, ако беше продължила да управлява. Това нарежда днес “политическото животно” ( както го величаеха заради политическата му всеядна повратливост животновъдите от коментаторската му ферма). Опитва се да ни убеди в едно свое изречение, че депутатите му не го послушали и гласували оставката на правителството, а в друго казва, че щял да даде трима свои верни депутати за същото това правителство. “Балкански поток” на мисълта, в който няма (с)мисъл.

И макар да се изпуска с това признание за собствената глупост, ББ не се отказва от главното си средство за правене на политика: нахалното лъготене.

В безсилието си да оплюе откриването на затлачения в полза на руския газов монопол през трите му мандата интерконектор с Гърция ББ го нарича днес “бутафорен”. Защото не работел в момента ( макар всички стъпки за задействането му да са изпълнени и е въпрос на седмици азерският газ да потече).  Сякаш самият той не “откриваше” наистина бутафорно обекта край Стара Загора на 11 ноември 2019 г. Запомни се с онова просташко мачкане на американската посланичка Херо Мустафа, която държеше лично да закара там с джипа си.

 

 

 

 

Намерил е и друго “възражение” от ревност. Газовата връзка е проектирана и финансирана при управлението на ГЕРБ и не било редно Петков да се държи днес така, сякаш всичко започвало от него. Ами и магистрала “Хемус” беше започната от неговия образец за подражание Т. Живков от Правец, когото “строителят на магистрали” от Банкя величае, че бил построил две България и нямало да може да боядиса всичко, което неговият Тато е построил. Помните ли? 

Нахалството му трябва да се помни, за да си даваме сметка от кого сме се отървали. Дори и само това да бяха постигнали новите управляващи, пак щеше мисията им да се зачете като спасителна за България.

Трудно е да се каже кое от днешните му изявления е най-нахално, но “прозрението” му, че магистрала “Тракия” ВЕЧЕ е станала опасна ( след половин година управление на враговете му ), определено кандидатства за челно място в класацията. Това е същата магистрала, чието завършване той рекламираше като свой личен подарък за пътуващите  по нея, но я “завърши” така, че десетки километри от нея са обозначени от години с ограничение на скоростта, нямащо нищо общо с пътуване по една магистрала. Верен на себе си “строителят” реагира цинично на актуалната новина от деня за поредна тежка катастрофа на “неговата” магистрала с вменяване на вина на невръстното вражеско управление. Така “Тракия” изведнъж престана да е “негова” ( заслуга), а “тяхна” (вина). 

Същият се подиграва днес, че “тяхната съдебна реформа” ( точно така, “тяхната”, която той направи възможното да торпилира и като властник, и като опозиционер), била сведена до това да намерят място на Бойко Рашков. Извинявам се за клишето, но това е точно като да бутнеш баба си по стълбите и да я питаш що тича.

От дете помня саркастичния израз за такива като него-чрез нахалство към прогрес. В неговия случай днес става дума за нахалство, което води към регрес на държавата.  В интерес на руската цел да кретаме на опашката той задържа България успешно в продължение на три управленски мандата на дъното на мнозинството класации по позитивни показатели в рамките на страните от ЕС и на европейския връх по негативните параметри в антисъстезанието между народите от общността. 

Отгоре на всичко е тръгнал да говори от името на избирателите на противника, че нямали проблем с неговите избиратели. Имат и още как – нарича се Бойко Методиевич Борисов. Ако не се беше вкопчил в “рожбата” си ГЕРБ като в спасителен пояс срещу истинска ревизия на дейността му в руски интерес, преговорите за обединение между доста от “рожбите” му и формациите на автентичните прозападни българи отдавна можеха да бъдат възможни, а свалянето на правителството, дръзнало да не пълзи пред Кремъл, щеше да е невъзможно.  

Собственикът на ГЕРБ ( Гарант за Евразийска Република България), който толкова се гордее като учредител на партията, би могъл да учреди и “Нахалство без граници”. Ще има международен успех.

14 мнения за “Организация “Нахалство без граници”, учредена от учредителя на ГЕРБ, би имала международен успех за неговите подобия по света”

 1. Най- голямото престъпление от управлението на нахалния неграмотник от Банкя е, че допусна заселването в България на хиляди руснаци, огромна опасност за националната ни сигурност и за ненакърнимостта на границите ни. Вече има достатъчно факти, доказателства, че руските заселници у нас НЕ са случайни граждани, повечето са бивши военни (пенсионери) държавни чиновници с ангажименти към службите им, цяло гъмжило от руски шпиони, на които бяха отпуснати изгодни заеми от руски държавни банки, за да закупят недвижими имоти в България, предимно по Черноморието. Поради изключително облекчения режим за право на постоянно пребиваване, който раболепно наложи администрацията на Борисов, у нас се засели, закупи имоти и значителна част от руския криминален контингент, наркопласьори, контрабандисти, перачи на мръсни пари, крадци и убийци, криминални типове, които се чувстваха толкова свободни и покровителствани от българските институции, че даже започнаха да разчистват сметките си у нас, вместо в родината си.
  Тази заселници имат роднини, деца, внуци, които автоматично получават право на постоянно пребиваване у нас и вече оформиха една многохилядна “пета колона”, която, поради липса на местна институционална съпротива, по познатата и изпитана “традиция”, първо ще поиска административно “обособяване” на рускоговорящия район и после “референдум” за присъединяването му към великата им матушка.Това кардинално престъпление на Борисовото управление, макар и много трудно, все още е ПОПРАВИМО чрез нов, адекватен на ситуацията, закон за чужденците и българското гражданство, но само ако на власт е отговорно, патриотично и жертвоготовно правителство като това на Кирил Петков, което не се поколеба да изгони 70 “дипломати”- шпиони от руското посолство наведнъж!
  Затова страшно ме възмущават изказвания, като това на водещия по Нова тв Виктор Николаев, който, преди време, сподели в ефир, че много се безпокоял за руските пенсионери, които имали “по една гарсониерка на морето ни” да не им я национализират. 🙂 Такива изказвания дават отговор на въпроса защо някои журналисти, въпреки посредствеността си, са толкова дълголетни “водещи” на предавания?
  А днес в едно интервю във “Фактор” някаква руска журналистка, Маргарита Некратова, незнайно защо потърсила убежище в България, която уж не споделяла “имперските ценности” на сънародниците си, се опитва да манипулира общественото мнение като предизвиква съчувствието и симпатията на българите към хилядите “бедни” и “безобидни” руски пенсионери, които са се заселили в България, и не можели да се върнат обратно в матушката си, защото били продали домовете си, което си е нагла лъжа. Тая (очевидно!) е по- нагла в лъжите и от нашия Борисов, защото руснаците, които са се заселили по морето ни, нито са бедни, нито са безобидни!
  Маргарита Некратова:
  “В тази ситуация ме тревожи съдбата на хилядите руснаци, които живеят в България. Много от тях са дошли тук след пенсионирането си, продали са жилищата си в Русия. Да, имаше време, когато руската пенсия позволяваше да се живее достойно в България. Какво ще правят сега тези възрастни хора? Те не могат да се върнат обратно.”
  Могат и още как!

 2. интересни успоредици – по бащина линия Борис Джонсън е правнук на Али Кемал – османски политик, публицист, поет – като журналист пътува много в чужбина, поради либералните си възгледи известно време живее в изгнание. В Швейцария се запознава с англо-швейцарката Уинифред Брун, за която се жени в Лондон .След връщането си в Истанбул е от известните фигури в обществено-политическия живот.Той е от партията”Комитет за съюз и прогрес” започнала като движение за либерални реформи в Османската империя и демократизация по образец на Мейджи-ерата в Япония, която от изостанала държава успешно се модернизира, без да жертва своята идентичност.Той е в центъра на конфликта, довел до неуспешния опит за контрапреврат 1909 г. и е принуден отново да се върне в Англия. След смърта на жена си се връща в Истанбул и 1919 гстава вътрешен министър и един от най-яростните критици на кемалистите и Арменския геноцид , основава Англофонската общност, която иска Турция да стане протекторат на Англия – Али Кемал е сред най-ненавижданите от националистите общественици – 1922 г е отвлечен на улицата в столицата от тях и линчуван от тълпа водена от известния касапин на Ататюрк – ген Нуреддин Ибрахим паша – на премазания му труп овесват надпис”Артин Кемал” заради подкрепата му за арменците (http://blacksea-caspia.eu/bg/analizi/armenska-istorichka-sreschu-ruska-senatorka-za-svetizaciyata-na-azerbaydzhan-i-za )
  Борис Джонсън е наследник на политическа фамилна традиция и външно прилича на прадядо си по майчина линия руския поет Тютчев – има ума на еврейския си предчеча и аристократизма на Джордж V, при който всъщност английската кралска династия сменя името си от Сакс-Кобург-Гота на Уиндзор по името на кралската резиденция Уиндзор (https://www.youtube.com/watch?v=mslRI-Hqu9I&t=21s )
  ”Обичайно турците изпитват гордост, когато някой от семейството се издигне. Но Борис Джонсън, премиер на Великобритания, в Турция не предизвиква радост(Джан Дюндар,”Ди Цайт)”- защото трябва да признаят арменския геноцид в съучастие с болшевишка москва …И точно на срещата на Борис Джонсън и Ердоган дължим разширяването на НАТО в Скандинавия
  КАКВО СИ СПОМНЯ СИМЕОН РАДЕВ ЗА ДЯДОТО НА БОРИС ДЖОНСЪН АЛИ КЕМАЛ БЕЙ?
  Али Кемал държи на добрите отношения с България и Българската Екзархия . Разговарят за предстоящото обявяване на бълг. независимост. Радев препоръчва кмета на Солун Осман Адил бей да бъде изпратен в София като преговарящ. Великият везир се вслушва в съвета, но в мисията на турския пратеник е изпреварена от подписаните тайни договори с русия , които правят бълг независимост зависима от русия, като членството ни в ЕС , за което гоцепърванов е получил путиновата благословия и ни нахлузиха тройния шлем – като се проследят срещите им и тройката с мутропремиера е ясно, че още тогава България е важна част в руския план за енергийна зависимост на Европа

 3. За съжаление и кметовете му са същите Тикви. Не случайно ПП събра толкова много гласове. Никой не желае 4 ти мандат на Тиквата. Нахалника даже се похвали, че нарочно сам се свалял от власт, за да се качи отново. Колкото повече приказва, толкова по-големи глупусти измисля. Още малко и ще се самоканонизира за Светец и ще ни кара да му целуваме и задника.

 4. Атанас Атанасов коментира катастрофата причинила смъртта на двете момичета: ” Семерджиев е покровителстван, тази история трябва да бъде разплетена” – от 19: 50 https://bntnews.bg/news/atanas-atanasov-ako-poluchim-tretiya-mandat-parvo-shte-se-obarnem-kam-prodalzhavame-promyanata-1201000news.html
  Случайно днес на кръстовището на бул. “Г. М. Димитров” и “Драган Цанков” смолянски автомобил нa служител на МВР “подведен от зелената светлина за друга колона” навлязъл на червено и ударил автомобила на съпругата на вътр. министър Рашков

 5. Бойковите тъпотии са ясни, но аз искам да засегна един друг въпрос: Този човек чува ли се изобщо как говори? Какво е това натъртване, какво е това “зяене”, какви са тези изречения, все едно обяснява на олигофрени? И ще кажа още нещо – умните му мисли са нула – няма такива. Кирил Петков не го следя особено, но човекът казва, каквото има да казва, говори кратко, отговаря на 1-2 въпроса, казва “Довиждане” и си отива. Борисов не се търпи, ако го слуша стадо слонове, до края на тирадите му всичките ще умрат от скука и досада.

 6. по отношението на журналистите към руската агресия ,купуването от тях и населяване на крайбрежието никак не е трудно да установиш получателите на четирите хиляди лв,а оттам да се активира и прокуратурата.Отново,след Цветанка Ризова,сега при Огнянов комуниста -министър на туризма лъже и манипулира безобразно-руснацита били направили 25.000.000 туристически резервации за Турция.С какво ше превозиш тези милиони?Да си комунист/социалист е вредно за България.

 7. Чудно ми е материалът на Бойко Борисов,поне който претендира за култура,как изтърпява господарския му рев по микрофоните,украсен с лъжи,хвалби и клевети. И всичкс това подкрепено с някакъв височайши хумор.
  Изглежда материалът му харесва подобреното живо издание на Алековия бай Ганьо.

 8. От известно време се присмиваме на Борисов, че се преструва на евроатлантик, въпреки вопиющите доказателства за пропутинската му дейност. Jова добре, но не разбирам защо управляващите не се възползват от тези му преструвки – да злоупотребят с тарикатлъка му, демек.
  Например да забранят със закон преговорите с “Газпром”. Или да десъветизират (демочизират) околната среда.
  Напоследък чух някой да коментира, че ако политици са получавали по 4000 лева, това е опасно, но ако са журналисти и политолози – може дори да не е незаконно… Ало, ами недекларирането на доходи? Тук май на малко хора им идва на ум, че укриването на данъци е престъпление.

 9. РЕСПЕКТ!
  Както вече съм отбелязвал, политически фейлетон, достоен за перото на Ботев!
  Помнете ми думата – тези текстове ще бъдат част от учебниците по литература и история. Едва тогава образователната ни система ще спре да възпроизвежда комуноиди и рашизоиди.
  Колкото до чудовищното престъпление с пренаселването на черноморието ни с мужици и продажбата на златната ни земя на “зелени човечета” виждам, че SMS вече ме е изпреварил.

 10. Да се надяваме, че в централата на ПППП четат внимателно ivо.bg. Само горната статия и коментарите към нея предлагат материал за цяла предизборна кампания.

 11. тумора се изрязва…паразит…нужен Е “японски” вариант….

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.