Бойковизмът е съпътстващо заболяване на рашизма

Руският външен министър Сергей Лавров се обидил на всички, които говорили срещу Русия и напуснал срещата на Г-20 в Индонезия защото нямало с кого да си говори.

На снимката: Лавров говори на срещата на Г-20 в Бали пред едва 4 микрофона- и четирите са на руски държавни медии.

 

 

 

Нещо подобно се случва и с дългогодишния ни бивш премиер ББ, който също отказва да “разбере” защо никой не го иска за партньор. Обиден е и бърза партията му да напусне форума ( парламента), където самият той така и не пожела да заеме мястото си. Залага на следващия след като се видя три пъти, че при каквато и да е конфигурация той си остава нежелан кандидат за коалиране.

Изборите се очертават като самоцел. Обслужват личния му интерес да протака. Ще настъпи за четвърти път мотиката, но пак няма да признае, че е сгрешил в самопреценката.

Не съм сигурен какви точно са електоралните нагласи на големите електорални маси, но се опитвам да разбера един феномен. Защо стана възможно дори бивши русофили да загърбят от собствените си заблуди, докато в същото време все още вярват на техния Бойко?

Прогледнал с едното око нашенец ми съобщи по време на кратка наша селска среща, че съм бил много прав да предупреждавам за злодействата на руснаците, но греша в оценката си за Бойко.

Оказва се, че нашенецът продължава да вярва не на делата му, а на думите му. Неговият Бойко никога не беше казал крива дума за Русия и Путлер. Едва сега най-после се престраши и се обяви срещу руската агресия. Точно така, нарече я агресия. И това се оказа достатъчно за нашите “камилчета” да се оставят да продължават да бъдат мамени. 

Защо, след като Бойко вече е срещу руската агресия да не бъде припознат за приятел от останалите, които признават същото, интересува се нашенецът. Отговорът е твърде дълъг и изглежда безсмислено да го съкращавам до някакъв лозунг.

Изводът е твърде неприятен, но няма как да бъде избегнат от желание да не обидим някого.

Желаещите да бъдат мамени са неспасяеми. Измамникът залага на тази карта и смята пак да я разиграе. Явно трябва да се случи някакъв катаклизъм, който да преподреди картите в главите на доста българи, за да се случи истинската промяна. Само че как да си пожелае човек криза от мащаба, който свали дори и у нас Путлер от пиедестала му?

Техният Бойко  най-напред се хвалеше как “ги бие всички” на избори. Но и след като изяде боя остана верен на едно своя правило: кара хората да гласуват за него, подчертава как именно на личността му се дължи гласуването им, а след това отказва да се съобрази с вота им. Стои си в Банкя и си реди пасианса с картите, които са му раздали. Дори и в персоналната битка не посмя да се изправи срещу Радев на президентските избори. Два пъти избяга.

Връщам се към известните факти поради простата причина, че “ и аз съм прост, и вие сте прости” се (д)оказа като една от най-устойчивите “мъдрости” сред принципите на безпринципния прост човек. Управляваше на този принцип и пак го използва, за да пречи други да управляват.

Никак не е случайно, че медийните слуги лепнаха на врага му Кирил Петков прякора “Просто Киро” за назидание, че не е прозрял колко важно е да се подмазва на простите. Простата сметка показва, че отказът от заиграването с простите е губеща тактика в българската политика или най-малкото затруднява оставането на власт, както се видя.

Все си мислех, че рашизмът е най-неизлечимата болест по нашите земи, но ако продължава така ще се окаже, че безобидния ( за мнозина) бойковизъм е съпътстващо и не по-малко опасно заболяване, което блокира българската политическа система и в крайна сметка обслужва целите на рашизма България да бъде объркана, слаба държава – точно на принципа “прост народ, слаба държава”.

 

17 мнения за “Бойковизмът е съпътстващо заболяване на рашизма”

 1. бойковизъмЪт не е съпътстващо, а същото хронично прогресиращо дегенеративно заболяване – като руски поток с “б” – дето пътната му карта “била налична” – Атанас Атанасов я е виждал, щом е казал, че там стои нейният подпис:”В тази пътна карта няма нито една дума, с която да не са защитени националните интереси” … като Лавров :”Не планираме да нападаме други страни.Ние и Украйна не сме нападнали” … неизличимо

 2. Че Русия губи подръжка е ясно, след започването на войната с Украйна. Няма и подкрепа, защото няма такива, които да се облегнат и на производства които да ги впечатляват.
  Руснаците, ако не могат да си послужат със сила и терор, плащат на некадърниците, докато ги завербуват, след което започват да ги изнудват. Това си пролича от начина как стриктно Борисов следеше и хвалеше строежа на руския газопровод, а Гоце изтъкваше шлемовете. Обаче, един път взел пари, няма откачване. Това важи и за всички останали, които са свързани с руските проекти.
  Това сега може от една страна да бъде пресечено, ако прокситата бъдат отстранени, а те в момента лесно могат да бъдат разпознати, защото действат с хъс. Не им се разрешава нито да изчакват, нито да се крият и вече поименно са привикани да заработват.
  От друга страна, парите за нови подкупи свършват. Самите руснаци поради санкциите ги грози немотия и глад.
  Бойко се цени точно поради простотията му, която го побратимява с подобните му. А българското население според показаната подкрепа, както към ГЕРБ, така и към ИТН, явно количествено е прекалено много изпростяло.
  Всичко е оставено на самотек и никой не се задължава, като с училище, така и с чужд език.
  На времето учехме по задължение руски, защото политиците имаха едно на ум, да станем руска република. И понеже самите те бяха избрани всред най-голямите простаци, една съветска република, им снемаше задължението да се грижат за икономика и подобни решения.
  Сега тук в България научавам, че някъде в търговищенски или разградски окръг, журналист искал да заговори младеж и да всеме от него интервю. Мъчел се човека и вече си помислил, че е заговорил гостенин от Турция, докато друг младеж там се намесил в разговора и казал, че запитаният е български гражданин, но говори само турски. Ако желае, може да превежда.
  Същият случай е Бойко. Прост, та му елеко. Европейците (като Меркел) го използваха за да им осигурява мнозинство при решенията. Пък и той им се слагаше и се перчиеше с показаното „почитание“. Може и д се е тупал по гърдите с БОЛГАР, БОЛГАР, от къде да знае човек?!
  Най-вероятно при нови избори инелигенцията в ГЕРБ да желае да се отдръпне и да гласува за друга партия. Това трябва обаче да се предвижда от сега и то в тези партии, които имат проевропейски нагласи. Христо Иванов и харвардците трябва овреме да се съюзят в едно, особено ако сегашното правителство се разпадне, за да не се получат отливи в други нежелани посоки.

 3. ….”Желаещите да бъдат мамени са неспасяеми …” … нима са нужни повече думи …!!!!???? Сетивен свят ., сетивен ум от хиляди /безкрай/ години ….. Умът е егото – алчност , гняв и заблуда….. …. Нека отворим с ъ р ц а т а Си…… Иво Инджев – чисто , благо Сърце …. БлагоДаря… …. …. ….

 4. Не е по темата! През този уикенд пътувах до Русе за среща с приятели и роднини (откъдето жената – там и родата). Какво беше учудването ми, когато осъзнах, че повечето товарни автомобили по пътя, които видях, бяха с регистрационни табели, започващи с UA. Около складовете с гориво имаше огромни струпвания на автоцистерни от Украйна, чакащи да бъдат заредени и да поемат през Румъния за родината си. Спирах при всеки удобен случай и завързвах разговор с уморените и отегчени от чакане в жегата Украинци (на ингло- българо- украински). Исках да се избавя от ужасенията си, че сме се опозорили с позицията, продиктувана от прорашисткото влияние в бившата коалиция в лицето на БСП и ИТН, от рашисткият президент, копейкин, мутрата, дпс и вся остальная…
  ТЕЗИ ХОРА НИ ПРИЕМАТ ЗА ЕДНИ ОТ НАЙ- ВЕРНИТЕ ИМ БРАТЯ!!!
  Останах изумен и засрамен, след всичко, което сме им причинили като беззъба, вярна на рашисткият азиатски режим губерния задунайская, подкрепяща с половин уста( другата гледна точка), тихо, но натрапчиво упорито тези хора ни приемат за приятели, ама не държавата, а ХОРАТА! Обикновените Хора, там ни е силата, там е силата на обикновенният човечец, със своите си, поняога, а и в болшинстрото от случаите неориентирани и неразбираеми избори.
  Не гласувах дълги години. Вече се срамувам, че не повярвах, че може да има Българи, като Кирил и Асенн, дето да се противопоставят на установеното с деситилетия българопогубничество.
  Жалък народ!
  Слава Украiне!

 5. „КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО“

  Тази мисъл често се приписва на чичко Сталин.

  Може това да е вярно, но по-вероятно това е само поредната СЪВЕТСКА пропагандна постановка.

  ЗАЩОТО.

  Според една СЪВЕТСКАТА митологема той е заточван в Сибир 7 (седем) пъти и 7 (седем) пъти бяга от заточение.

  Кой бяга от каторга в Сибир 7 (седем) пъти?

  Разбира се този, който никога не е ходил там.

  Въпреки наложеното от СССР, а после и от РУСИЯ информационно затъмнение по въпроса, все пак излезе наяве, че чичко Сталин е работил на два фронта – един път като „болшевишки революционен деец“ и втори път като служител на тайната полиция на Царска Русия.

  Вероятно в този си „революционен“ период чичко Сталин е осъзнал каква е важността на кадрите, които участват в реализирането един процес – било то в политически, военен или икономически аспект.

  Благодарение на своя „революционен имидж“ след свалянето на Царската власт в Русия той е избран за член на първото Политбюро през 1917 г., а през 1922 г. става първият генерален секретар на болшевишката партия.

  Взимайки властта в свои ръце, той отделя голямо внимание на „развитието“ на кадрите. „Революционните“ кадри т.е. НЕГОВИТЕ кадри, които да изпълняват безпрекословно НЕГОВИТЕ заповеди.

  Казано накратко, като един сериозен и последователен диктатор, чичко Сталин създава своя лична преторианска гвардия.

  От края на ВСВ, та до ден днешен всички политкомисари на СССР /РФ/ Русия, реват с пълно гърло, че страната им е дала най-много жертви във войната – над 27 милиона.

  Всъщност, без значение как се нарича Русия там хората винаги са били само „човешки материал“.

  Няма водена точна статистика, но броят на жертвите на терора на Сталин за 30 години вероятно е много повече от 27 милиона. Ако прибавим и жертвите от СЪВЕТСКАТА окупационна зона този брой става ОГРОМЕН.

  Като победител във Втората Световна Война, която само в СССР наричат ВОВ (Велика Отечествена Война), Сталин „еднолично“ окупира Източна Европа.

  Точно така „еднолично“ ОКУПИРА, а след това силово налага вече усъвършенствания СЪВЕТСКИ модел на управление и върна държавите в СЪВЕТСКАТА окупационна зона с десетки години назад.

  Политкомисарите „убедиха“ народите на Източна Европа в „правотата и силата“ на Марксизма-Ленинизма чрез унищожение/ репресиране на неудобните на СЪВЕТСКАТА ДЪРЖАВА и дори успяха да зомбират 3 (три) поколения от населението на ОКУПИРАНИТЕ територии.

  Може би си задавате въпроса: Защо говоря за история?

  Говоря за история, защото при всичките тези многопластови процеси в СССР и в ОКУПИРАНАТА Източна Европа, водеща роля винаги са играли СЪВЕТСКИТЕ КАДРИ

  СЪВЕТСКИТЕ КАДРИ, мунщровани по образ и подобие на своя вожд – чичко Сталин. Народа, било той руски, украински, татарски, чешки, полски, български и прочие, винаги е бил само „човешки материал“.

  СЪВЕТСКИТЕ КАДРИ са били тези, които са ползвали облагите на т.н. комунизъм, те са прокарвали линията на „партията“, те са убивали в името на „народа“ (т.е. на Вожда), те са били вярната преторианска гвардия на „императора“ и те са налагали НЕГОВАТА воля. И за това им е било добре заплатено.

  Разлика между режима на Хитлер в Германия и режима на Сталин в СССР практически няма, но преди три години другаря Путин със закон забрани да се слага равенство между тях. Реабилитира Сталин като един от „най-великите“, които са управлявали Русия и го постави наравно с Петър Първи и Екатерина Втора.

  Трудовете на Маркс и Енгелс се четат (и прилагат) по цял свят и до ден днешен. Можем да приемем, че тяхната философия е променила света към добро.

  Въпреки, че от самото си създаване СССР „изповядва“ т.н. Марксизъм-Ленинизъм, в СССР „четат“ това учение тъй както дявола чете Евангелието. За прилагане въобще не говорим.

  Историята потвърждава думите ми, защото всички страни от т.н. „Източен блок“ начело с СССР фалираха през 1990 г. – както икономически, така и политически.

  Най-голямото богатство на СЪВЕТСКАТА ДЪРЖАВА са СЪВЕТСКИТЕ хора, защото без тях която и да е СЪВЕТСКА ДЪРЖАВА ще рухне под собствената си тежест.

  Най-общо казано базовата идея в методиката за създаване на СЪВЕТСКИТЕ хора е вербуване на „девствени“ кадри още от студентската скамейка.

  Ако потенциалния кандидат е със СЪВЕТСКИ корени (по наследство) още по-добре.

  Търсят се кадри почти от всички области – право, икономика, журналистика, армия, полиция, ПОЖАРНА (като нашия „пожарникар“ Методиевич), философия, история, психология, изкуство и т.н.

  Много често погрешно сравняват СЪВЕТСКИТЕ хора с МАФИЯ.

  ДА, АМА НЕ.

  Мафията работи на друг принцип, но през последните 20-30 години се забелязва тенденцията тя (Мафията) да копира СЪВЕТСКИЯ модел.

  Разбира се, мащаба е в пъти по-малък. Все пак СЪВЕТСКАТА ДЪРЖАВА контролира целия обществено-политически и икономически живот и не допуска конкуренция в никоя област.

  Това обаче е само началото на развитие на прясно вербуваните СЪВЕТСКИ хора. Те получават гаранции, че ще имат шанс за добро кариерно развитие.

  В условията на „развития социализъм“ това си беше голям бонус, защото важеше базовия принцип „ако ИМАШ вуйчо владика ЩЕ СТАНЕШ поп“.

  Сега обаче не е така, защото „ако НЯМАШ вуйчо владика НЯМА да станеш поп“.

  След като биват вербувани и преминат определено обучение младите СЪВЕТСКИТЕ хора с „небивал ентусиазъм“ изпълняват поставените им задачи от СЪВЕТСКАТА ДЪРЖАВА.

  За да може да съществува „вечно“, СЪВЕТСКАТА ДЪРЖАВА работи със СЪВЕТСКИ митологеми.

  Само за пример:
  – Карабината АК-47 е създадена от немския конструктор Хюго Шмайзер, но заслугите за това са приписани на сержант Калашников – момче от село със 7 (седми) клас образование. Слушкал, папкал и ето на станал велик конструктор и генерал.

  – Първият космонавт Юрий Гагарин – също момче от село, което поема голямата тежест да лъже целия свят, че е летял в космоса. Но ето на, имал съвест, не издържал на напрежението, започнал много да пие и много да приказва. После знаем историята.

  Извода е: ако слушкаш, папкаш и следваш СЪВЕТСКИТЕ правила ще имаш всичко.

  Инак си никой.

  Такъв е случая с „наш‘то момче от село“ другаря Бойко Методиевич – слушкал, папкал, акал и ето на станал най-великия великан.

  Защото той е:

  – Момчето от село (Банкя е град от селски тип);

  – С родословно партийно дърво;

  – „Даскал“ във ВИПОНД;

  – „Доктор“ по психология (с това не съм чул някога да се е хвалил);

  – Най-добрия каратист в света, в сравнение с когото Брус Лий пасти да яде;

  – Агент „Буда“, работещ под прикритие и момче за всичко на „тайните“ служби;

  – Кадър на „подземния свят“ у нас, който помпозно е наречен „Мафия“;

  – Частен предприемач, главен охранител и „наследник на Тато“;

  – Главен секретар на МВР, генерал и създател на новите СЪВЕТСКИ мрежи;

  – Кмет като мед;

  – Пр-р-р-р-р-емиер-р-р-р-р като слънце;

  – „Професионален футболиссссссс“, сссс много мениссссскуси……. ;

  – „Кръстникът“ на СЪВЕТСКАТА ВЛАСТ в БГ;

  Накратко: висок, красив, умен, спортен тип, природно интелигентен, извънредно гениален, най-великия велик великан ходил някога под Слънцето.

  Но същевременно, така по своему, е и малко прост.

  По душа.

  Ако има душа, разбира се.

  Това е една фасада за идеалната СЪВЕТСКА митологема.

  Видяхме, че другаря Методиевич е перфектният СЪВЕТСКИ кадър, който 40 години работи усърдно за налагането и узаконяването на НОВАТА СЪВЕТСКА ВЛАСТ в България.

  Видяхме, че Той е НЕДОСЕГАЕМ.

  Видяхме, че НИКОЙ не може да Го арестува.

  Видяхме, че НИКОЙ не може да Го обвини в каквото и да е.

  Видяхме, че по всички земни кълбета няма по-велик от Него.

  Той е по-велик и от ГОСПОД!

  Преди години, даже баба Ванга ни пророкува, цитирам: „Генералът ке ни ОПРАВЯ……. много пъти ….“

  Тук обаче възникват въпросите:

  – КОЙ точно от всичките ГЕНЕРАЛИ ке ни „оправя“?

  – По колко пъти?

  – И как точно?

  Щот‘ кат‘ гледам какво ни се случи през последните 3 мандата за 12 години под Неговото управление ………. на ума ми идват едни не твърде цензурни асоциации……

 6. Така е искат си новия тато-ди-тути-капи Буда мУтрофанович бориZZоVV !!!

  бокоТИКВАТА, ДПZZ и кУрнела искат да извършат пак чудовищни изборни фалшификации и престъпления , чрез връщането на хартиените бюлетина, като се оправдават че така щяла да се повиши избирателната активност , но като увеличат само своите гласоподаватели, нали!!!

  Но аз предлагам ПП и ДБ да поискат още по-голямо повишение на избирателната активност , чрез въвеждане на гласуване с хартиени бюлетини , но и по пощата!
  Така ще се постигне ТОТАЛитарНА хартиена избирателна активност, нали!!!
  А за най-тотална избирателна активност, ПП и ДБ трябва да поискат въвеждане на електронно и дистанционно гласуване, и така ще гласуват всичките 3 милиона мигранти от чужбина!!!

  Долу Буда!
  Долу кУрнела и БZZП!!!
  Долу ДПZZ!!!

  Слава на Украйна!!!

 7. Русия има голям интерес България да се управлява от простаци, които да й слугуват.

 8. Обърканата ценностна система на българите, която издига на пиедестал простотията, наглостта и селския тарикатлък не води до прогрес, а до последното място по жизнен стандарт в ЕС!

 9. А путинизма е резултат на русофилизма. Време е руската “култура” и език да отиде в историята. Време е всички съветски, комунистически и руски “паметници” да отидат на боклука.

 10. Сия,
  за войната в Украйна
  – Джалал Нури: “Стратегията на бившия съветски съюз или на съвременна русия не се е променила – да окупират по-малка страна, която има по-слаба армия и икономика. Аз защитавам Украйна, защото това е моят дом” – Нури е от афганистанските деца спасени след съветското нахлуване в страната им 1979 г. От 24 години живее в Украйна. На 24 февруари Нури решава, че ще „защити или ще умре“. Сега той командва подразделение от 12 души.
  – Иван Древов с позивна “Българин”: “Всеки украинец от всякаква религия и роден език има право на живот и защита. Нашата победа е още далече, но е абсолютно неизбежна.” – Иван Древов е от южната част на Одеска област. Преди 200 години, след поредната руска война на българска земя и предците му са поредната порция хиляди българи преселени от земите им от московците в Бесарабия. Неговият род основава Кулевча – като родната Кюлевча край Мадара. Сега “Българин”е в артилерийската част на морската пехота на южната линия на отбраната: “Имам какво да защитавам и ще застана за защита във всяка част на границата на Украйна. Нашата победа е още далече, но е абсолютно неизбежна – сериалът “Чорнобаевка” – това е за цялото им нахлуване в Украйна, но тогава, след победата, дори не знам какво покаяние, какви репарации, контрибуции ще могат да измият кръвта, която Русия проля в Украйна…”

 11. Спартак,
  баба Ванга пророкувала …. защото кадрите решават и затова стратегията на отрицателния подбор и тук е от самия 9-ти септ. и не е до “генералите”, а калинките и матрьошките
  Ген. Атанас Атанасов пише: “Бившият военен прокурор Владимир Чавдаров е избран за член на ВСС от прокурорската квота. Това е човекът за поръчки още от времето на Филчев, който ме арестува за това, че съм изготвил прословутия Доклад за корупция по високите етажи на властта, който доведе до смяната на десет министри от кабинета на Иван Костов. Докладът съдържаше данни за връзки на политици с руските специални служби. Българският съд тогава определи задържането ми за незаконно и впоследствие бях оправдан по това дело на три инстанции.
  По-късно прокурор Чавдаров беше награден с поста Апелативен прокурор на Варна. Днес този заслужил герой на прехода получава поредното си назначение за вярна служба на триадата Филчев – Цацаров – Гешев.
  Длъжността “Главен прокурор”трябва да се премахне!” – наистина да се премахне …

 12. Ако у ББ и ГЕРБ е останала частица от инстинкта им за политическо и лично самосъхранение трябва да освободят ББ и путинофилите от редиците си и да стъпят на здравата основа на евроатлантизма и депутинизацията/което е равно на ликвидиране на корупцията/. В противен случай, скоро на главите им ще се стовари следващ “Магнитски” и пълно разформироване на партията им.

 13. Чета ИВО, чета КОМЕНТАТОРИТЕ и се замислям, Боже колко сложно и заплетено е направено битието ни, че тази Плетеница наистина много трудно ще може да се разплете. И дори смея да мисля, че единствено победата на украинците ще спомогне за да я разплем.
  Колко работи не знаем, забравяме, или не им обръщаме внимание! А нещата би трябвало вече да са станали ясни.
  Първото, същественото при тези игрички на власт е да се насърчава простотията. Тя е майката родилка на комунистическата диктатура в Русия и от там е пренесена и у нас.
  Кадърът трябва да е прост, за да си казва „Ако не крепя тази власт, няма от какво да се прехранвам!“ Но не е само това. Винаги трябва да съществува несигурност и борба за власт, за да се подържа нестабилността и гладът. Това е моторът, който задейства тази машина, един вид „Перпетум мобиле“, защото както се казва, простотията и кривите дървета нямат свършване.
  Тя (простотията) е потенциалът който захранва този вид строй. И за да няма уяждане и с това прекъсване на статуквото, са необходими чести задължителни смени.
  Това подтиква от една страна моментните властващи да служат с още по-голяма стръв, а от друга, чакащите да им дойде редът. Последните, дори ги насърчават тайно, за да става кипеж и защото промяната на кадрите е едно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО условие.
  Само да си спомним по тошовско борбите между партизанските течения, чиито привързеници бяха еднакви прокремълски възпитаници и с това за Москва не би трябвало да има проблем.
  Както внезапно свалиха правешкият сатрап и тогава той дори от изненада не можд да издаде и гък, така поставиха пачки и кюлчета в чекмеджето на пожарникаря и го принудиха да се задъха и все по чиннопоклонически да им служи. Ето, бързо, бързо спря газовите проучвания, за които първо нехаеше, после изведнаж започна да гради и Белене, а на края светкавично построи дори с българско финансиране и „балканския“ поток!
  Въпреки това, няма да му се размине. Трябва смяна и тя е на дневен ред. Както се кзва, Чадо, резето е паднало!
  На лице са вече и кандидатите. Не е безинтересно, че са все генерали (че кой друг е бил гледан като градинско цвете през толкова години на зреене?
  За да премине пак всичко по план, те първо трябва да се насъскат един срещу друг. За това ще послужи дори и кандидатурата за властващ.
  За да няма неочаквани съюзи, както на времето при Гошо-Тарабата и Тито, се спретват и борби като при Борисов и Радев. Никакви съюзи не са нужни. Дори и такива както при харвардците и Радев, един вид, между протеже и ментор. Както виждаме, те отпаднаха.
  Ако искаме да противодействаме, трябва да заложим само на такива личности, които нееднократно и при това прекалено дълго да са показали, че са против Кремъл, че са Проатлантици и, че не са подкупни!
  Много трудна задача, защото изпитаните по тези критерии не са много.
  Тях ОБАЧЕ ги има!

 14. Упоритото налагане на израза “Просто Киро” от слугите на ББ иде да внуши, че Кире е по-прост и от всепризнатия (и извън България) за най-прост: Буци. Затова пеевските медии следят всяка дума на Петков с надежда да открият някоя езикова грешчица, по която злословят после цяла седмица, правейки се в същото време на глухи за нечленоразделната реч на падишаха. Това е типичната комунистическа комплексарщина: приписване собствените недостатъци на противника. Затова любимите обиди от устите на комунистите и ченгетата открай време са… “комунист” и “ченге”. Толкова са им акълът и въображението.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.