Бумерангът на “оневиняването” на спящия Методиевич освети прикритите му помагачи

Отказах да приема за истина препраното с брюкселски адрес българско прокурорско съобщение за снимките от спалнята на бившия ни премиер, което цели да го оневини поне в очите на готовите да се хванат на тази манипулация. Схемата се изясни много бързо. “Кой разбира, тук се спира”, както викат едни улични търговци…https://e-vestnik.bg/36025/geshev-onevinyava-borisov-za-chekmedzheto-s-2-godini-zakasnenie-medii-priglasyat/

 

 

 

 

Ако може да се говори за някаква полза от този ход на паяците, които се опитват да ловят мухи без глави в мрежите си, това е фактът, че се видя кой кой е в публичното пространство в зависимост от готовността си да обяви манипулацията за истина.

Не говоря за онези, които по дефиниция винаги са твърдели, че вождът им е невинен просто защото няма как да е иначе. Те са негова движима собственост, която той декларира публично и се доказват като такава от години с факта, че не роптаят срещу това да бъдат обявявани за неодушевени предмети и третирани като крепостни селяни от робовладелеца от Банкя.

  Осветиха се обаче мимикриращите като независими съучастници в дългогодишните платени медийни кампании по представяне на онзи от спалнята в положителна светлина при п(р)оявата на тъмната му страна. Обикновено действат чрез омаловажаване. Този път се издадоха напълно.

Тях няма да ги назовавам поименно. Да си се пържат сами в собствения сос, подсладен най-вероятно с договори за медийно обслужване.

Няма как обаче да избегна да спомена мълчанието на двете главни (без)действащи лица в сюжета Иван Гешев и Бойко Методиевич Борисов.И двама отказаха да се зарадват публично от т.н. оневиняване. Защото знаят много добре, че са виновни. Замесени са в сговора срещу истината, която явно е твърде мръсна, за да ровят в нея и да задълбават с лъжите, които се размирисват само повече при всяко ръчкане в гнилоча. Предпочитат да оставят мътилката сама да работи за размътването на мозъците на хората. Стига им да посеят семената на съмнението в истината, които да обрастват със слухове за невинността  на виновния.

Този метод на премълчаването с цел да не се разчуват повече моите твърдения ми го прилагат от много години. Съдят ме някакви маргинали, единият от които беше изобличен в съда от самопризнанията на собствените му свидетели, че е изпълнил поръчка на партията си “Атака” да ме тормози. Но онези политици, срещу които съм се изправил с лицето си и съм се подписал с името си в безброй статии и в няколко книги, че са за затвора, нямат никакво желание да се защитят в съда. Защото знаят, че може да им се наложи да кажат истината, както споменатите по-горе свидетели.

Съдията винаги предупреждава свидетелите, че носят наказателна отговорност, ако излъжат, а те, като правило, не знаят с какви доказателства могат бъдат оборени и от свидетели да се превърнат в подсъдими. Адвокати са ми казвали, че и най-изпечените лъжци с престъпни мозъци рядко се решават да поемат такъв риск в качеството на свидетели. 

Гузните мълчат и сега. Има защо.

   

 

11 мнения за “Бумерангът на “оневиняването” на спящия Методиевич освети прикритите му помагачи”

 1. активното мероприятие за вътрешна употреба под табелата “Европейски парламент” с убедителните “петорна експертиза”, “манипулирани снимки” и дори с “едни жени казаха…” сработи с 200 – сега иди доказвай кой -кум, кой- сват … а България – с доказано тотално компрометирана съдебна система – вече дишаме праха и на Хърватия …

 2. Изглежда задоволяването на естествените потребности на водача на герб, води до метаморфозата и до ПКП.

  МОДЕЛЪТ ГЕШЕВ-БОРИСОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!

 3. https://www.mediapool.bg/parlamentat-vika-geshev-zaradi-snimkite-ot-spalnyata-na-borisov-news337726.html

  Парламента вика главният прокурор но не било ясно дали щял да се яви.
  Та си казвам – видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак.

  Гешев сигурно ще се позове на “разделение на властите”.
  Разделение на властите е хубаво понятие но явно работи само в нормални общества където моралът не е смачкан напълно.
  България е чудесен пример какво се случва когато гьонсурати като Гешев се докопат до власт.
  Не че и на запад не стават подобни грешки разбира се, но в крайна сметка обществата им ги коригират – Тръмп, Джонсън..
  Българското общество на този етап изглежда неспособно да коригира грешката Гешев..

 4. Това, което прави впечатление, е че “5 ната експертиза” се пуска малко преди предполагаемите избори, очаквани за началото на Октомври, което доста прилича на опит на “независимата” Прокуратура на И.Гешев да помпа рейтинга на изхвърления от народа вожд Бай Бойко, който отдавна прави доста жалки опити, да се хареса отново на окрадения от него и шайката му народ на България. Ние си мислехме, че Бай Байко е изпята песен но явно опитите да ни го пробутат отново като незаменим продължават. Някои хора така и не разбраха че миналото е за да се учим от него но не и да го връщаме. Както не искаме да караме стари москвичи така и Банкянския Пенсионер е време да си ходи в къщи. А ако ремонтираме и МВР и Прокуратурата, от вкъщи в килията, за да диша България по-леко. В тази връзка с голямо недоумение забелязвам, че Денс групата на МВР, няма експертно становище за най-горещите снимки в държавата. Ама иначе се ровят навсякъде и всичко им е ясно! Пачките в чекмеджето на Бойко обаче, явно не са им интересни. Черепа и той не им е интересен с каква подплата в костюма си влиза в Министерски съвет. Това е все едно Байдън да реди 1000 доларови пачки под кревата си и ФБР да си свирка незаинтересовано Don’t worry be happy! Юнаци!!!

 5. Ilian Vassilev·: Апокалипсисъст се отлага. Въпреки че Русия ни спря природния газ, не ни плаща отстъпките за руския нефт и плаши че ще спре доставките на свежо ядрено гориво за АЕЦ “Козлодуй”. България бие рекорди по ръст на промишлено производство Въпреки Русия, въпреки Путин, въпреки вайканията по договора с Газпром и агентите, които не трябвало да гоним..
  Скъсаш ли веригата на зависимостта с Москва и изведнъж политаш.
  Напълно подкрепям Кирил и Асен в това, че отхвърлят евроатлантическата коалиция с ГЕРБ, която едно посолство имо внушава. Няма евроатлантизъм с приемливо ниво на корупция – същото това посолство пропусна да блокира Турски поток, пропусна да отбележи невижданите нива на корупция при Борисов и Пеевски.
  Не, този път, няма да стане. Най-големите ни беди дойдоха от Борисов и ГЕРБ и одобрението, което те получиха от посолства за сметка на българската демокрация и пленяването на държавата. И Гешев беше приеман, и Борисов беше приеман. Хайде, до тук. Баста.

 6. На Здеховски не му дреме за българите, но защо Дончев се чуди за Винету, като знае че всичко е манипулация

  Винету, вождът на апачите е казал: “Има жестоки наказания, но най-жестокото от всички е проговорилата съвест. Тя гризе душата всеки ден”.

  Вождът на апашите обаче е спокоен – той не знае, че има такова нещо като съвест.

  И понеже имаме герой чешки евродепутат, е редно да си припомним един епизод от живота на Швейк, описан от Хашек: “Питате къде е тоалетната? Дали зад това не се крие нещо по-голямо? – попита вахмистъра Швейк. “Съвършено прав сте, господин вахмистър. Наистина нуждата ми е “голяма”…

  https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/zdehovski-dreme-balgarite-zashto-donchev-chudi-vinetu-tova-vaprosat.html

 7. @Ив.Терзийски 💙💛
  Тая лоясалата наистина е осмърдяла ФБ, сравнявайки СВЕТИНЯТА ЛЕВСКИ с боклука банкянски!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.