Продават ни Слави за смет

И най-паметливите не могат да изброят по памет куриозните партийни комети, блеснали за еднократна изборна употреба на съвременния български хоризонт. Но сътвореното на същия фронт от шоуто на Трифонов успя да се класира в графата “уникат”.

Имало е тройни и четворни коалиции, включително от несъвместими по дефиниция компоненти. Монархо-социалистическият експеримент, със специалното ( и нелогично от гледна точка на парламентарната аритметика) участие на етническата партия на Доган наистина все още води в класацията на абсурдите. Но славният успех на Слави и групата му за бойкотиране на парламентарното сдружаване с цел управление на държава се открои като водач сред многобройните диверсантски групировки, формирани, за да не управляват, но и да не допускат да управляват “лошите”, посочени от “когото трябва”. 

В този смисъл ИТН отговаря по своето поведение на популярния принцип в днешна Русия, който гласи “ Ние не живяхме, но и на вас няма да позволим” ( Мы сами не жили и вам не дадим! ).

 

 

 

 

 

 

Прието е да се смята, че двукратното настъпване на мотиката е признак на глупост. Би трябвало по тази математика ИТН да са глупаци на квадрат след като вече 4 пъти успяват да бламират управлението на България . Щеше да е лесно като обяснение. Но не е адекватно на действителността. Имаме си работа с всичко друго, но не и с глупаци.

Приличат на онези тримата от рисунките на Доньо Донев, които режат клона, на който седят. Само че хората на Трифонов с триона в ръце нямат проблем с падането от дървото на властта, защото опитаха плодовете му само за по-малко от половин година и не успяха да им се насладят. Продават ни Слави за смет и очакват да им вярваме, че търговийката им е форма на възвишено разбиране за политика, която шоуменът подиграваше като мръсна работа в битността си на конферансие на своите сценаристи.

Мисията им e “месианска” по своята претенция. Борят се никой друг да не управлява. До пето нареждане, ако следващият път  все още зависи нещо от тях и ако изобщо има следващ път за диверсионната им група в парламента. Колкото и да се стараят да се представят като нестандартни ( т.е. неполитици, които се занимават с политика, за да пречат на стандартните да я правят по общоприетия начин), не могат да ни убедят, че земята е плоска. 

Плоски бяха шегите в шоуто им. Сега, когато се изложиха не на шега за четвърти път, не могат да разчитат на ничии аплодисменти. 

   

23 мнения за “Продават ни Слави за смет”

 1. МУТРИфонов винаги е бил един еснафско-селяндурският певач на своите ченгесарско-мутренски кукловоди!
  Той винаги е тоталитарно зависим от сценаристите и кукловодите си, които му пишат сценарият!
  Без сценарий, няма дори чалга!
  Долу чалгарските подлоги на ченгесарските мутри!
  Вън!
  Незабавна ОСТАВКА!

 2. От предишния форум: “Последното, което може да се каже за този запис е, че издава лицемерие”.
  Издава, издава…. Издава лицемерието на ИТН, които едно говорят на преговорите, а друго – публично. Хр. Иванов само ги цитира. И нежното наричан е на комисията “бухалка” беше цитат… Ама кой да слуша внимателно…. Има-няма 10 – 12 процента от гласуващите…

 3. Лисица на магистралата

  Всеки ловец, който доближи хралупата и ще бъде гонен из гората, докато го уморят, заловят и му думнат каскета в плочника
  Христо Слави Рачев

  Президентът премина в режим на хибернация. В навечерието на изборите е посъветван да се престори на умряла лисица. Българският народ, щом види умряла лисица, веднага се изпълва с

  жалост и доверие

  Той вярва, че горкото животно го е застигнала смъртта. Глупак е, не този, който греши веднъж. Глупаци са всички, които за сетен път вярват, че една здрава и права лисица, пристигнала от тайгата с лъскава опашка, театрално полегнала на току що откритата магистрала е, ей така, изведнъж умряла. Тогава народът спира движението по всички магистрали и второкласни пътища. Свикват се комисии, наличните вътрешни сили се мобилизират да сложат ред в държавното задръстване. Спират полетите и сменят правителството. Народът изпада в дълбок траур. Парламентът е задръстен от хора хванати от гората, затова с шепи на уста се надвикват и свирят с два пръста, за да ги чуят. Някои си слагат маски, за да не ги познаят. Службите работят по всички версии внушени отвън, без една:

  лисицата се готви за избори

  В тишината арестуват хора, които викат: “на умряла лисица и на стар х-й вера не хващайте.”
  Народът умува и се разстъпя около лисунгера. Мисли да направи паметник, за големите дела на лисицата. Първенците си бъркат в носа и гледат към Бузлуджа, но не са сигурни, че всички ще повярват.
  Чуват се гласове за мавзолей. Тук винаги има хора за народен съд и мавзолей.
  Появяват се плакати с лика на лисицата и лозунги, “лисицата цар на българската гора”. Или, “лисицата управител на всички курници и птицеферми”. Някой задраскал управител и написал баща.

  От вътрешността на държавата се чува топуркане на ботуши. Изведнъж лисицата рипва и с плавни синусоидни скокове, и лъжливи движения на опашката, относно идеологическите посоки ляво, дясно, се

  мушва в президентството

  А там, тя знае, че е на сигурно място. Всеки ловец, който доближи хралупата и ще бъде гонен из гората, докато го уморят, заловят и му думнат каскета в плочника.

 4. Не е по темата.
  Работещият на хонорар пенсиониран терорист и по съвместителство диванен експерт гиркин, такъв-онакъв е в час за втората, ама отзад напред по сила орда какво я чака в започналото вече настъпление на нашите победоносни войски.

 5. Трифонов е “бизнесмен” – взел е парите.
  Друго не го интересува.
  Точка.
  Има ЛИ такъв Народ?!
  Народе????

 6. @Georgi Nikolov,
  Прав си, Жоро, но сигурно си прочел и това:
  “ну вот снова царь хороший, бояре плохие.
  В 70е в Москву зачастил 30 летний сенатор любитель русской баньки со всеми сопутствующими радостями.
  Скажите как его зовут.?…..
  как думаешь в КГБ папочка не сохранилась???
  а потом сенатор постарел и стал вице-президентом.
  Но шалить не перестал.
  А даже более того.
  Сынок сынок наркоман присоединился.
  И так расшалились шалуны. что не заметили как пропали четыре ноут бука.
  А ноуты непростые.
  да всё ноутбуки золотые.
  скажи мне где они сейчас???
  предыдущие куски от Украины Грузии Россия оттяпала в 2014 году когда байден был вице.
  и почему байден придя к власти первым делом разрешил северный поток-2 и закрыл всю американскую нефтянку и начал покупать нефть в России.
  соответственно цены на нефть сразу взлетели в Россию начали поступать миллиарды.
  и чем ты можешь объяснить подобные действия???
  как только ты объяснишь их себе ты поймёшь почему не поступает оружие на Украину.”

 7. А между другото ленд-лизът все още е на хоризонта…

 8. Помните ли подема на ИТН преди една година? Тогава в масмедиите наблегнаха на това че ИТН имали най-много гласове в някои градове в западна Европа и че ИТН е едва ли не патията на младите, прогресивните, иницативните българи в чужбина. Но никой не спомена че всъщност много по-голямата част от българите в чужбина въобще не гласуват понеже нямат никакви илюзии или просто от логистична гледна точка. Това беше една гнусна манипулация за вътрешна консумация в полза на ИТН тогава. По това че бяха порядъчно медийно обслужени се орентирах че и при тях няма да има нищо случайно – както се и доказа с времето.
  Поздрави от Германия от един негласувал – колкото и да ми е неприятно да го спомена.

 9. Да, мотиката ИТН вече е бракувана и отива в музея на безпаметния електорат, в компанията на волен, болен, долен и пр. дудуци. Но, мотики дал Бог. Копейкината е все още читава и примамливо лъскава. Отлелите се от мотиката славчо, напират да настъпят мотиката копейкин. А край страничната линия вече загрява чисто новата, неупотребявана, всеобещаваща и пр. мотика янева!
  Не е проблемът в мотиките – такива винаги ще има. Проблем е неистовото влечение на природонаселението към тях и мазохистичния екстаз, с който тропка по мотики! Народопсихология…
  Що ли пък, след втричането и “леденото хоро” да не се въведе и нов обект на национална гордост и самодоволство – “втричащо хоро върху мотики”?

 10. Димитър, “разборките”, га се приключи с Мордор. Сега трябва постоянно да се натиска администрацията на БД да си свърши работата. Вкл. и с подписването на писмото. В САЩ това, доказано, работи.

 11. войната им се закучи , но пропагандата – никога – Лавров благовести в Африка: “Целта на Русия е да свали украинското правителство … руското правителство ще помогне на украинския народ да се освободи от антиисторическия режим в Киев. Отсега нататък руският и украинският народ ще живеят заедно… русия се е ангажирала с износа на зърно за Африка” – след Египет, вече е в Конго, после в Уганда и Етиопия
  https://www.deutschlandfunk.de/aussenminister-lawrow-russland-will-ukrainische-regierung-stuerzen-100.html
  … войната – като повод за спасяване на Африка

 12. Към Димитър
  Аз съм фен на истината,когато е поднесена в подходящо време и по подходящ начин.
  Вашата истина не е изразена на достатъчно разбран език.Не е с ясен автор.Не е с необходимия коментар,какъвто и да е той.Не е ясно какво се цели с нея.
  Тук,смятам аз, написаното се чете от множество участници, а не само от едного-

 13. По-принцип нито една партия не ми е голям фаворит но когато чух как Булонката на Слави изквича към Христо Иванов, че трябвало да им се извини и може би и да им падне на колене, автоматично изпитах симпатия към Христо. Ива Митева в началото изглеждаше културна и интелигентна жена но тази илюзия бързо се изпари. Понякога е много по-разумно да си замълчиш, отколкото с глупустите си да разпалиш бури и урагани. Уви наркоманите от ИТН нямат спирачки.

 14. Аз за разлика от някои, съм винаги за истината! Независимо нито от времето, нито от начина! Важни са само фактите.

 15. Не ме разбрахте,Димитър. Вие нагледно нарушихте факта,че аз не съм някой,а съм езлязъл с името си – Асен.
  Също не разбрахте,че с истината и “фактите” трябва да се борави внимателно.

 16. на 31 октомври 2019 г.нефта ”Брент” БЕШЕ 39,25 щд за барел и Путин газ пикаеще.

 17. Учиндолския не е мафиот и не може да бъде. Слуга на мафиотите, ибрик, подлога, салфетка, тоалетна хартия – да, но мафиот? Моля, не обиждайте мафиотите!

 18. @Асен,
  Накарахте ми се, дано да Ви е поолекнало.
  Добре е, че ги има такива като Вас, та такива като мен да се научат как да боравят с фактите!

 19. “cлави за смет” ==> отново отлично попадение, г-н Инджев!
  Учиндолският простак щеше yж да изчегъртва нещо.
  Засега изчегъртването е само в посока ДБ.
  Но който копае гроб другиму, сам пада в него.
  След шест месеца ИТН ще е НТП.

 20. @Димитър
  Имам основание да ви уважавам и не бих желал да се делим на “ние” и “вие”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.