“Руският свят”, събран в няколко видео минути

 

 

 

 

В руските социални мрежи се разпространява видео от семейно тържество с обезобразен от войната младеж. Поводът е орден, който завърналият се от фронта в Украйна руски войник получава. Освещават го с аплодисменти, към които той не може да се присъедини.

А не може да се присъедини, защото е без ръце. Както се вижда от видеото, семейната церемония по награждаването на инвалида включва потапяне на ордена в чаша с водка, която му поднасят да изпие ритуално след това.

Инвалидът казва на своите товарищи да продължават и им пожелавава  “всичко най-хубаво” в Украйна, където, както, успява да каже, е много, много страшно. А за своята инвалидност смята, че е можело да бъде и по-зле… 

Доколкото може да се види от присъствието на брадат чеченец, както и от типичния кавказки профил на самия инвалид, събитията се развиват най-вероятно нейде в Чечня.

Гледката с бутафорната семейна церемония и демонстрацията на весел дух с подвиквания “ура” на това погребение на жив труп е достатъчно потресаваща, за да се нуждае от мой коментар. 

https://t.me/chushvsejrusi/99

13 мнения за ““Руският свят”, събран в няколко видео минути”

 1. Руският свят – светът на убийствата на Путлер. Десетки олигарси свързани с газодобивната индустрия се “самоубиват”, като някои от тях избиват и семействата си.

 2. Русия – държавата на наглите лъжи, на безобразните кражби и на разрухата

 3. И като си помисля, че решителната фаза на тази деградация се почва с основаването от Димитър Благоев на първия социалистически кръжок в Руската империя…. И ний сме дали нещо на света… (ако македонците не са ни откраднали и него)…
  Пропуснах да се солидаризирам с възмущението в предишния форум от думите на Радев за Вапцаров, и най-вече с въпроса как да се сърдим на македонците, че ни наричат фашисти?
  Хм, чак сега разбрах колко добре се чувствах през времето, в което не се сещах за Искра Баева…

 4. Над 150 000 са убитите, ранените и осакатени руски войници във войната срещу Украина.
  А изведените насила в русия украински деца и юноши са 250 000 – русия може да им предложи 99 руски условия за геноцид(https://bg.historical-facts.com/15213428-99-facts-signs-of-genocide-in-russia)
  Само 5 000 от тези деца са верифицирани, за да могат да бъдат върнати от украинските власти.
  След февруари над 900 000 украински деца вече са в страните от ЕС и Молдова + 500 000 деца останали в самата Украина са далеч от дома си – много от тези деца не са дори и с 1 родител или близък възрастен
  С президентския указ за облекчен режим за получаване на руско гражданство от сираци и деца, лишени от родителски грижи
  Колко от тези стотици хиляди украински деца ще се върнат в родината си
  … войната на русия срещу Украина насилствено премества украински деца от една национална група в друга – това е един от признаците за геноцид

 5. В Мордор вече нищо не може да ме учуди….то не беше да обличат едвам проходили деца във военни униформи, то не беше да карат бутафорни танкове и самолети по случай победата или да пишат “На Берлин” на задните стъкла на колите си….доколкото съм чел, такива хора без ръце и/или крака, след ВСВ са им викали “самовари” и преди военните паради по случай победата, са прочиствали улиците от тях….видеото е потресаващо…

 6. Работещият на хонорар пенсиониран терорист и по съвместителство мастит диванен експерт гиркин, такъв-онакъв е в час за втората, ама отзад напред по сила орда какво я чака в започналото вече настъпление на нашите победоносни войски.

 7. май пляскат приз ръчичкити дет посягат на чужди държави, така и Вовката един ден щеси надени сам верьовката

 8. От полунощ Антоновския мост е кончатено непригоден за тежки военни машини. Очакваме видео за да бъде потвърдено, но най-вероятно от видеото, което гледах в полунощ по начина който избухват взривовете в далечината, това ще е резултата/току що и се потвърди/. Виждаше се и ПВО-то на орките което изстреля 4 ракети. Ако не са се преместили значи вече това ПВО е унищожено. Нито една ракета не е прихванала Хаймарсите. Но Антоновския мост ги е прихванал в пълна степен )))))…Така оперативното обкръжение чрез огнево поражение преминава във фактическо такова постепенно чрез унищожаване на логистическите връзки. Не си тръгнаха при първите подсещащи удари миналата седмица-тогава още можеше да минават поне БТР-и и камиони, сега вече ще се варят в котела. Бавничко трябва се увеличава температурта като се варят жабите в котела и така няма да усетят как ще се сварят и няма да изскочат.

 9. Как да се оправи България, когато из нея повсеместно броди призрака на руския таласъм. Борисов пак наднича зад ъгъла и мечтае да захапе кокала, и се чуди с кого ще го дели този път? Кой какви карти ще получи в раздаването, зависи от българския данъкоплатец и гласоподавател. Кой как ще си изиграе ръката има значение дотолкова, доколкото губещият в играта винаги е народът. Същият, който спи вече близо 80 години, а таласъма играе на тавана му. Не е ли крайно време да залостим този таласъм един път завинаги? Само питам.

 10. dkaraivanov Димитър Благоев си е македонец отвсякъде. Родом е от Загоричане, от където е и баба ми.

 11. dkaraivanov
  правите генерална грешка.
  Всичко е започнало много по-отдавна. Гледайте второто видео по-горе. Пропускате руската политика спрямо българите през 19-ти век – делата на Игнатиев, Дондуков и другата сволочь. Благоев е искал само да ги облагороди, но идиотите пак са опорочили всичко.

 12. @Веско
  Ма немой! Сакън!
  Гоце и Даме давам, ама Дедото не давам на македонска вера…
  Па шо ке ни остане от старата слава? Един гол атентат в Св. Неделя?

 13. @Мел
  Напълно сте прав!
  Аз затова и написах “решителната фаза”. А иначе деградацията е започнала с татарското нашествие… (според македонците пак ние ще излезем виновни)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.