Тръмпист, путинофил и болен фен на медийния душманин Орбан откроява държавната БНТ като положителен пример

Ако приемем, че т.н. агенция ПИК  може да бъде смятана за медия, т.е. все пак да се придържа към някакви установени журналистически стандарти, трябва да обърнем внимание на акцента им в днешното интервю с Георги Марков, представен скромно като “бивш депутат”. Защото медиите изписват в заглавие главното, което текстът им иска да каже.От всичко, което е избълвал “анализаторът” Марков, ПИК избира да изведе в заглавие неговия “съвет” да бъдат изгонени собствениците на БТВ и Нова телевизия, за да стане България нормална държава.

Оставям настрана, че този самоназначил се за доайен на антикомунизма в България от последните 32 години  днешен путинофил, тръмпист и болен поклонник на проруския унгарски тръмпист Орбан иска да гони (западни) частни собственици от страната на победилия бойковизъм ( стига неговият Бойко да се окаже Виктор, победоносен на изборите). 

Чисто съветска идея, прилагана в момента в империята на путлеристкото зло, което Марков брани днес от “русофобите” ( както се вижда от интервюто му)!

Нямам намерение нито да давам връзка към поредното му изказване в най-мракобесната днешна българска електронна “агенция”, която иначе обича да попържа на “агент” неудобните на руския орденоносец негови критици, но спестява този упрек на Марков. Марков им е запазена марка в оплюването на враговете на ББ и във величаенето му, вкл. с поредица от лъжливи прогнози за негова неизбежна поредна изборна победа ( над Румен Радев, ИТН или ПП – многократно се проваля за по-малко от години в това “прогнозиране”).

Причината да обръщам внимание на фалшивия пророк и на канала, през който тече калната му реторика, е в косвеното признание на очевидния факт: Кошлуковата БНТ ни най-малко не пречи на статуквото, което самият Марков, заедно с ПИК и обслужвания от тях ББ олицетворяват. Ако трябва да бъде откроена в персонален план отделен провал в изчегъртването на корупционното статукво, заварено (не)подготвено от трудната коалиция под ръководството на Кирил Петков, това беше зрелищната подигравка с оставането на Кошлуков ( на снимката) начело на БНТ. 

 

 

 

 

Както се вижда, главният пропаганден инструмент за спасяване на давещите се ( от злоба) управници от най-близкото минало от изчегъртване попада в списъка на премълчаните, т.е. на положителните примери за Марков. Посочва го от позицията на ярък глашатай на доказано враждебните спрямо свободата на медиите международни ориентири, като Путлер, Тръмп и Орбан. 

Престараването е лош съветник. Води до издаване на истината чрез отрицателна селекция на фактите.

9 мнения за “Тръмпист, путинофил и болен фен на медийния душманин Орбан откроява държавната БНТ като положителен пример”

 1. кошлука го оставиха в БНТ и той веднага покани мутрофановна да ни обяви, че от нея зависи дали Петков ще е премиер, или не, та агент „николай“/„стефан” с нормалното за него:”борисов е човекът-партия”, просто си отработва 4-те хилядарки да НЕ продължи промяната

 2. Има специално място в ада за подобните на Кошлуков, Марков, Караджов, АлЙо, Филип Димитров…
  Няма прошка за долни предатели.
  Ако смисъла на статията е да опресним плюнките върху мутрата на лекето Марков се нареждам на опашката и ще чакам търпеливо па ако ще и да е комунистически-купонно дълга.

 3. https://frognews.bg/novini/petkov-pred-britanskiia-taims-nie-sme-sledvashtite-spisaka-kremal.html

  Ти да видиш, Кирил Петков прави открития.

  “Пред британския журналист Том Кингтън, Петков заявява: „Ние ограничихме корупцията локално, но открихме, че имаме по-голям враг: руското проникване. Не разбрахме, че корупцията и руското влияние са едно и също нещо. Корупцията е най- добрият външнополитически инструмент на Москва на Балканите“.”

  Предлагам на Кирил Петков да се навърта по-често в този блог където тази базова истина е известна отдавна.
  Може да прихване някоя и друга добра идея – като например за да се бори успешно българската корупция която е с руски корени едно от много лесните и ефективни неща които може да се направят е да се бутнат МОЧА и Аьоша. Това ще има сериозен изтрезвителен ефект върху доста бълбукащи празни глави по медиите.

 4. Veselin,
  ха, точно георгимарков в днешното интервю информира:
  – На 16 юни в предаване онлайн по немската ZDF президентът Зеленски ни даде за образец и сърдечно ни благодари за оръжията”
  И с ндежда допълни:
  – Руснаците сигурно няма да ни атакуват. Но току-виж някоя съветска ракета тресне наш цех, гара, летище или пристанище. Докато разсънят Байдън, всичко ще е завършило
  Надлежно включи всички московски опорки:
  – И тъй като сме раболепни и международни шампиони по дупедавство и непризнателност, станахме русофоби като украинците. Ама не ни отива! Освободили са ни Гурко, Столетов и Скобелев, а не Сорос, Байдън и Блинкен
  Но потвърди информация, която обяснява всичкото му русоробско пенявене
  – Защото вместо да вземе образец от Унгария, България се украинизира.
  И това също е супер … при Кулезич тази вечер бяха 2-ма бесарабски българи и в търсене на техен сайт попаднах на изцепките на ДС агента с 2-те имена

 5. ДС агента си остава ДС агент…..този още преди 5 години го разбрах що за стока е и се махнах от Фб страницата му. Гледах го как на летището стои самотно настрани от всички българи..никой не му обърна и какпка внимание въпреки, че беше депутат по това време. Гудков/Генадий Гудков е руски опозиционер, който живее някъде около Бургас/ вчера в интервюто си на Фейгин казва,че в БГ има голяма промяна в смисъл за проглеждане спрямо Русия. Дано да е така. От ботове и безпросветни русофили/в стил типични ватници повтарящи руската пропаганда в най-долен стил например в стил В. Дърева/ обаче в чатовете на такива медии като новините бг и бг он еър, буквално гъмжи. Но има и около една трета хора, които наистина са наясно за войната/и ролята на Руззия/ , което може би е сериозен прогрес за БГ.
  Защо на български думата е РУсия/а не Росия/ не разбирам при положение, че няма нищо общо с Русь, а името идва от гръцкото rOssia/а там защо е така тепърва се опитвам да разбера/ и впоследствие Петър I преиминува московията в 1721 година. На тези хора кражбите са им заложени в самото съществуване-от украинците са откраднали името на държавата си, от нас езика/руския е всъщност разновидност на старославянския, който всъщност е старобългарски/.

 6. към Veselin: в статията казват още че : . І схоже, що болгарські компанії в даному випадку – аж ніяк не єдині постачальники такого типу боєприпасів…
  А за българските боеприпаси пише, че са приозводство 1987 година. Е значи добра торговия от страна на българският доставчик.
  В момента идва друга подобна артилерия по натовски стандарт 105 мм. Решението е цялата армия да се преоборудва на натовски стандарти, за да има сигурен тил и доставки. Ако другарката Нинова беше по-хитра досега да беше продала всички стари запаси,защото така или иначе те имат някакъв краен срок на годност и после има разходи за утилизацията им, а и в един или друг момент БГ армията трябва да мине на натовски стандарти също.

 7. само мръсната му роля като конституционен съгия,взел решение против лустрацията е достатъчна за заклеймяване като предател на българските интереси.

 8. към Ivan Stoilov:

  Едно уточнение:

  Преди 3 години лингвистичния отдел на руската академия на науките, излезе с анонс, ча след 8 годишно изследване са установили, че руският език е диалект на българския. Има го в Интернет и на руски и на английски. Просто напишете : “руският език е диалект на българския” на руски или английски. Става въпрос за заемки над 85% на думи и граматика. Понеже българския, който са откраднали не е техен език, те не са могли да го развият! Няма нищо руско под слънцето, освен злобата, войната и лъжата!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.