Руски дипломат зове за връщане към сталинския терор. Шефът му Лавров пак изпадна в изолация на международен форум

Ръководителят на руската делегация във Виена на преговорите за контрол над въоръженията Константин Гаврилов се изказа в социалните мрежи за връщане на сталинските “тройки”. Това са палачите на Сталин, упълномощени на 30 юли 1937 г. да започнат разстрели без съд и присъда. Дата се смята за начало на рязкото засилване на болшевишкия “революционен” терор срещу измислени врагове, вкл. в самата партия.

Путлеристкият “дипломат” пледира опитът от 1937 година да бъде взет на въоръжение днес в Русия за разправа с всички, които са обявени за врагове, вкл. и “чуждестранните агенти”, за каквито са принудени по закон да се обявяват сами медии и неправителствени организации, свързани по някакъв начин със Запада. 

 

 

 

 

 

 

Същевременно на срещата на Шанхайската организация за сътрудничество ШОС ръководителят на руската дипломация Сергей Лавров отново изпадна в пълна изолация, както на срещата на Г 20 в Индонезия миналия месец. На обявената пресконференция с него не се появи нито една чуждестранна медия, вкл. и от страна на китайските домакини.

Враговете на путлеризма, както се вижда, са както вътрешни, така и външни.

Ако приложим аритметиката на руската пропаганда, която брои за руски приятели държавите ( и техните народи), които не налагат санкции на Русия, излиза, че обладаните от презрение към руската политика хора по света (както се вижда от бойкота спрямо Лавров) са милиарди.

НА СНИМКАТА: Само руските телевизии (Первый канал, НТВ, Россия1, Russia Today, Звезда) уважиха своето началство на пресконференцията в Шанхай

16 мнения за “Руски дипломат зове за връщане към сталинския терор. Шефът му Лавров пак изпадна в изолация на международен форум”

 1. Традицията си е традиция.

  НКВД е вярната преторианска гвардия на МарксиZZъма и ЛениниZZъма и респективно на чичко Сталин.

  В наши дни е същото, ама НКВД е с нова абревиатура – другаря Путин и компания.

  И у нас по традиция, НЕновините останаха верни на себе си и вкараха малко черен хумор, цитирам:

  РАДЕВ ТЪРСИ РЕШЕНИЕ В КИТАЙСКАТА КУЛТУРА – РЕДИ КАБИНЕТО ПО ФЪН ШУЙ

  ПРОРУСКИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ – Президентът на България ще прибегне до нестандартно решение в търсенето на изход от политическата криза, като се обърне към китайската езотерика, стана ясно на среща на НАТО в с. Славяново.

  “Китайците се доказаха като икономика пред целия свят, справят се с пандемията от Ковид и не замесват народа си във война, нека да почерпим от тяхната мъдрост и Ци енергия, посредством изкуството Въздух вода или Фън шуй и да наредим служебния кабинет така”, сподели Радев с журналисти.

  “Нека да погледнем с хумор върху ситуацията. Първо всички бяхме фашисти, после всички бяхме страхливци, нека сега всички сме фъншуисти, фъни, не ли?”

  По темата за изгонените руски шпиони президентът отговори двусмислено пред представителите на НАТО.

  “Това беше грешен ход на българския премиер, защото на всеки изгонен идват трима нови. Аз лично съм се отказал да ги псувам, защото се размножават”.

  Президентът каза още, че поради обществения интерес е отправил запитване дали не може вместо кемтрейлс над родината да се разпръсква дезинфектант, както се прави по китайските улици от хора с хазмат костюми.

  Край на цитата.

  Абе прав е (п)Резидента на РФ в България другаря Радев, защото вЕрно на всеки изгонен руски шпионин идват трима нови.

  Ей на, вчера, в знак на отмъщение за изгонените си 70 колеги миналия месец, една “Путинска тройка” е запалила складовете край Карнобат.

  Майтап, майтап ама на гол гъз…….. знаем какво е!

 2. Джуджето загази. Америка изпраща за Украйна големите ракети за Хаймарс. Къде ще се крият сега орките??
  https://youtu.be/7HHSudZYi_U

 3. Като стана дума за Путиновите приятели, та се сетих, че скоро и резидентът ще реди правителство. Страхувам се, че както последното ни правирелство избра позора (не даде оръжие на Украйна) за да не падне, но скоро падна по друга причина, така и Радевото ще избере позора да плат в рубли за газ, който скоро след това ще бъде спрян по други причини. Дано причината да е изчистването на десния бряг на Днепър от рашистката измет.

 4. Азовеца Aртьом от Самара при Марк Солонин

 5. Няма какво да се учудваме, ИМПЕРнациональсоциалистическите большевишки КОНТРАраволюционери построиха своя режим , разчитайки на бивши, настоящи и бъдещи холуи и зекове, нали!
  Тоя “дипломат” на Хуйло, е наследник на холуите от сталинисткото ЧК, също както и самия Хуйло е холуй от КГБ, и т.е. е наследник на ЧК, нали!
  Няма как путлериZZкия Хуйлостан , да се различава от първообраза си – сталиниZZкия Холуйстань, нали!
  Няма как ХуйлоZZтана да се различава от ХолуйZZтана на Сталин!

  Всички са большевишки, те са родоначалници на всички НАЦИОНАЛпопулистки, ИМПЕРИАЛпопулистки и ИМПЕРнационалпопулистки режими след ноември 1917г.!
  Всички те са наследници на большевишките ИМПЕРнационалсоциалистически КОНТРАреволюционери, които ликвидираха буржоазно-либералните революционери от февруари 1917г., които детронираха вековната Романова династия и ИМПЕРнационалконсерватизма на руската империя!

  Долу большевиZZма!
  Долу ХуйловиZZма!
  Долу ХолуиZZма!
  Долу сталиниZZма!
  Долу чекиZZма!
  Долу кагебиZZма!

  Долу ИМПЕРнационалтоталитарния популиZZъм!
  Долу НАЦИОНАЛтоталитарния популиZZъм!
  Долу ИМПЕРИАЛтоталитарния популиZZъм!

  Вън!
  НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!

 6. 1696 г. Русия, чиито граници са на 500 км от Черно море превзема крайбрежния град Азов и цар Петър1 обявил: Сега имаме един ъгъл на Черно море, с времето и цялото ще го имаме. Не изведнъж, а малко по малко ..
  https://twitter.com/BadBalticTakes/status/1553733335762993157?cxt=HHwWioCwnZSP_I8rAAAA
  .. тайно и “полека” 5 века руский мир
  https://twitter.com/tweet_some/status/1553826367929720833?cxt=HHwWgoCx8au2ppArAAAA
  и щеше да е по-смешно, ако русия не продължава да го прави – злокачествено и с метастази

 7. Може да съм параноик, но днес, като видях на пилоните пред НДК три знамена – бяло, зелено и червено, си помислих “Мамка му, какво ли няма да измислят, за да не окачват националното, европейското и украинското знаме”.

 8. П.П. Забравих да допълня, че трябва да пожелаем на большеVVиZZките холуи на Путлер : -Идите на Хуйло!!!

 9. Към Тодор Тодоров и SMS:
  Доживях! Най-после НПО, което открито и категорично да посочи верния път, от който преди две десетилетия беше отклонена и постепенно задушена обществената енергия на демократичната, прозападна, гражданска десница!
  Само за сведение – преди повече от три години, с активното съдействие на съблогъри тук, постнах виждането си за острата и неотложна необходимост от управленска програма, целяща декомунизация, десъветизация, депутинизация и дерусификация на страната ни, с гаранции за необратимост. Материалът ми, озаглавен ПРИОРИТЕТИ, съдържаше 26 точки. Спомням си, че тогава предложението ми беше посрещнато с безброй обструкции, нападки и дори с неочаквани нелицеприятни квалификации и хули. Вярно е, появиха се и рехави одобрения. Така или иначе до сериозна и обективна дискусия не се стигна…
  Днес, с радост узнавам, че позицията ми съвпада почти буквално с тази на авторитетна НПО, каквато без съмнение е Атлантическият съвет!
  Твърдо заставам зад Декларацията-Призив!
  Категорично заявявам, че ще гласувам доверие единствено на политическа сила, която приеме на въоръжение това волеизявление на Атлантическия Съвет и в предизборната си програма декларира, че неизменно ще следва и претвори на практика, в твърди срокове, жалоните, поставени от Атлантиците!
  Стига вече кухи лозунги, пясъчни замъци от добри намерения, безпринципни и безидейни коалиции и безсрамна колаборация с национални предатели!

 10. dkaraivanov,

  изкуството, символите… емоции, въпроси… за дупките в историята и националната ни идентичност след 1944г. … мамка му, как да окачват националното, европейското и украинското знаме …

  А всъщност, не е случайно, че бялото, зеленото и червеното са официално приети на учредителното събрание за цветове на знамето на Княжество България без уточнения на символиката – истината е, че през целия османски период знамената на българските дружини са с тези три цвята – цветовете на китката здравец, овързана с червен конец с бяла пара във всеки български ритуал. И не е случайно , че тоя български трицвет се свързва с името на Раковски , който пише “о болгарскому свещеному въпросу” „После же завладение турков, обаче свободата на българския народ не е пропаднала съвсем, но задържала се е няколко векове. Турско завладение над българите не е могло навсякъде да се извърши с меч, но по-голяма част България се е превзела на условия, кои са се пазили от завладетелите за няколко векове. От тях же условия по-главни са били: Да имат българи вероизповедание си свободно . Да носят свободно оръжие си и да съвоюват с турков против неприятелев в свои полкове, под свои си знамян и под предводителством своя си войвода. Да се управляват области пак от войводи, а села и градища от кнезове, кметове и старейшини. То българско войнство е съставляло турская конница.4.кои не са били обязани да съвоюват с турком, тии са плащали по драм сребра на глава мъжеский пол достигший в законна възраст. А после то даждие се определило на 50 аспри. То се събирало пак от българи изпомежду им, кои са носили име бирници. Съжби и разпри по селам отсъждали помежду им от избрани старци в церкова. А в по-главни градове, кои са се управлявали от войводи, имало войвода-конагъ, де са се отсъждали и извършвали граждански и вд над българи по този начин.На тия сички ние имаме исторически доказателства, не само наши народни български, но и султански разновременни берати, фермани и писмени повеления” В бълг.”войводници” титлата “войвода”, вместо “паша”, заема почтено място в административната йерархия на империята. Войнуганския български средновековен институт е унаследен от османците, запазвайки го до 1839 г.,когато официално е отменен с Гюлханският хат-и-шериф – Знамето на войниганите е бяла ръка с дланта насреща в зелен кръг, в червен правоъгълен плат. Затова в знамето ни белия цвят е отгоре – символ на духа и духовността – ръката, която води и възпира – всъщност наши трикольор е символ на нашата идентичност и древен произход … на българите им е отнета не историята … Гюлханският хат-и-шериф е рамката в която се узаконява автономията на Екзархийска България
  … и няма нищо случайно https://bnr.bg/hristobotev/post/101453193

 11. Уважаеми читатели! Потресен съм от некадърното водене на предаванията от страна на водещи в обществени медии. Слаба до никаква подготовка по темите, некомпетенто задавани въпроси, не познаване на материята, съгласяване или премълчаване на лъжите бълвани в ефир от така наречени специалисти лъжци енергийни , историци, социологически, военно технически и др. Като ги слуша човек то ние сме във война, продоволствена и енергийна криза. С една дума без путиновата рашизка подкрепа загива ме. Ето и някои имена, Янев, копейкин, агент Вергил, Светослав Бенчев, Еленко Божков, Красимир Дачев, Делян Добрев , Мадж Алгафари, Добрин Иванов това са само една малка част. По повод изказване на агент Вергил по нова тв , се обадих до телевизията, просто не издържах на лъжите му , как танкери трябвало да плават по 40 дни от Саудитска Арабия до България при положение, че от най близкото пристанище на Червено море са нужни само 5 дни а от залива 10-12 дни в зависимост от скоростта на танкера. Аз съм специалист по превоз на петролни продукти по море с танкери. Лъжи бълват от всякъде , но за невежите истини.

 12. @dkaraivanov

  Братко, свалям ти шапка! Веднага си ги надушил! Те точно така функционират, не си параноик!
  Ти си малцинство!

  Това е висша чест! Всъщност, това е обратното на болшинството, което по нашите географски ширини, а и уверявам те, не само, твърде често избива на болшевизъм.
  А те са болшевики и това им е в матрицата.

  Аз приех, че съм от малцинството и тук, и навсякъде. Възгордях се, че съм малцинство! Болшевиките органически не ги понасям, вече се уверих в това, много съм стара и препатила и не мога да се променя.

  Откак се помня, в България ме дресират да обичам русия, ама аз нъц.

  Абе, бяха ми промили малко мозъка, та спасих и аз един такъв беглец от приднестровската война и го ожених за себе си, ама после той очаквано ме обра до шушка и ми беше за урок. И сега пак отвсякъде ми обясняват че с русия сме едно и без нея сме за никъде. Луди хора.

  Преди 15 г отидох да живея на запад и се хванах за главата. И там много обичат русия. И много я спасяват. На детската площадка всяка втора майка е русская женщина довлечена с обява по интернет. И много често има покорна българка домашна помощница, която е отишла да и слугува и да и гледа неандерталчето.

  Веднъж търпеливо и упорито обяснявах на френски на едно такова същество на детската площадка, че детето ми не говори на руски, а на български, който е друг език, който е близък (детето ми беше ми поискало вода) и че моето дете не не го разбира, а то тропаше с крак и повтаряше”но она сказала “вода”! И не вдяваше, че някой – в случая моето дете – може да не му разбира езика. А аз като чуя само руските женщини да ми говорят с имперската интонация и минавам на другия тротоар.

  Така че – любов необяснима. Кой си ги внася да си се жени за тях, от Швейцария до Австралия, кой пък се втурва да им слугува чак в Швецария и в Австралия, те лудите за връзване са много – не са само в България, искам да кажа.

  Но, тук освен всичко, ни ги внасят и като генерал-губернатори.

  Слава на Украйна! Слава на героите!
  И все пак, тя се върти – е промърморил един умен мъж, натикан в ъгъла и разжалван от светата инквизиция. Той е бил абсолютно малцинство, но се е оказал прав – след векове.

 13. @Брани
  Защо се потрисате от некомпетентността и очевадните лъжи на “българските” медии?!
  В България НЯМА български медии. Тук оперират само финансирани от руснаците руссски медии, чужди СМИ с безсрамни, антибългарски водещи и анализатори, разпространяващи руссските опорки, но преведени на български език. Само това им е българското- преводът на български език! И това трябва да е приоритетна, спешна задача на победилите след изборите партии- да създадат БЪЛГАРСКИ медии, които да информират кой е Българският интерес и Истината за случващото се по света и у нас.

 14. Христо Грозев от Bellingcat обещаваше да публикува списък на българските медии, получили руско финансиране. Ще му бъде трудно да намери доказателства за тази най-тайна завера срещу българския народ!
  За да изпълни обещанието си, предлагам на Христо Грозев, да публикува пълен списък на ВСИЧКИ български медии! 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.