Фалшивата новина на БНТ за уж публично демонстрирано “прелюбодеяние” на падналия премиер. Жълта ли е БНТ или е безцветна като ГЕРБ

След като разпространи булевардната измама за “хванатите за ръце” Кирил Петков и Лена Бориславова БНТ стана обект на спорове в социалните мрежи. Нарекоха я жълта, но една крава, колкото и да е свещена ( за онези, които я доят имиджово), винаги може да претендира за обратното. Защото жълти крави няма по дефиниция, а БНТ е канонизирана от подмазвачите, разчитащи да ги показват по телевизора, като “най-обективната” телевизия у нас.

“Най-обективната” телевизия въртя с наслада в разни предавания кадрите с препъналия се на едно летище американски президент Байдън, но не приложи същата настоятелност в показването на това как полковникът от КГБ Гундяев, играещ ролята на руски патриарх с псевдоним Кирил, се пльосна по гръб в една руска църква.

БНТ няма изявен цвят. В това отношение е безцветна като ГЕРБ. Какъв е цветът на факта, че продължава да нарича в новините си “Балкански поток” руският газопровод, прокопан за българска сметка от руския орденоносец от Банкя? Нищо, че става дума за продължението на “Турски поток”, както го наричат по света ( и у нас, стига да не са подвластни на зависимостите от дълго управлявалия автократ с мутренската биография).

По детайлите ще ги познаете. Споменатият тук банкянски поток на мисълта в новините на държавната телевизия е сред тях, но не е единствен. Сегашният среден пръст, която Кошлуковата телевизия се опита да покаже на падналата вече власт ( много храбро, няма що!) с внушението за изключително тъпо демонстрирано прелюбодеяние на безопасния бивш вече премиер, е направо миниатюрна подробност на фона на онзи газопровод. Но е показателно за начина на мислене, който допуска, че отиващият си министър-председател може и трябва да бъде дискредитиран “за довиждане” по такъв елементарен начин.

В жълтите медии изпаднаха в екстаз и от самия факт, че БНТ се е присъединила към тях в преследването на Петков с всякакви средства, включително и чрез една манипулация с употребата на зрителна измама, за да постигне цел зрителска измама.

В разни предавания на БНТ можете да чуете примери как в нормалните държави политици подават оставки само заради подозрения, свързани с тяхното поведение. В същото време това е телевизията, в която шефът показва среден пръст от екрана, а след това казва едно “пардон” в опит за прикриване на миризмата от изпускането. 

Вчера същата БНТ отново показа среден пръст на истината. И отново никой не подава оставка. Кошлуков беше бетониран на поста си от статуквото в СЕМ. По този показател органът напомня на прокуратурата и ВСС с гарантираните мнозинства, създадени през дългото управление на ГЕРБ и прозрачната му патерица ДПС. 

 

 

 

 

А като стана дума за детайлите, прави впечатление и мълчаливият отказ на ИТН от “изчегъртването” на Кошлуков от БНТ. Бяха най-яростните привърженици на това “изчегъртване” ( формулирано така именно от от техния шеф Трифонов). Искаха да стане предсрочно, да не се чака изтичането на мандата на Кошлуков. Но се умълчаха. Премислиха и за тази свой приоритет.

Пък и как точно от шоуто на любителя на евтината слава да се впечатлят от някаква си жълтина сега, след като лееха жълта мътилка с цели кофи от екрана толкова години! И бранеха яростно “правото” си на това ( справка: омаскаряването на Надежда Михайлова\Неински, което било “просто” сатира).

19 мнения за “Фалшивата новина на БНТ за уж публично демонстрирано “прелюбодеяние” на падналия премиер. Жълта ли е БНТ или е безцветна като ГЕРБ”

 1. БОЕЦ от доста време доказват принципност и постоянство за изграждане на работещи институции.
  Заслужават да бъдат подкрепени от всеки от нас които милеем за повече законност, справедливост и достойнство в общественият живот.

  https://www.boec-bg.com/archives/5942

  БОЕЦ бяха и в основата на протестите срещу лекето Кошлуков пред БНТ.

 2. СЪВЕТСКАТА ДЪРЖАВА у нас изпадна в шок и ужас, кога Киро започна да им разбива СЪВЕТСКАТА кончина.

  От Москва се получиха спешни инструкции, които са били предадени чрез другарката Митрофановна на СЪВЕТСКИТЕ кадри в България, а част от стенограмата на процедурата можете да видите както следва:

  “Тоа наглец Киро, само за 7 (седем) месеца управление “украл” от нас (б.р. от СЪВЕТСКАТА ДЪРЖАВА) 1.6 милиарда и ги вкарал у държавная хазна на Задунайской губернии.

  Тоа наглец Киро, изгонил 70 от “наш’те” убави РУСКИ момчета, все градинари и готвачи в наш’то (б.р. РУСКОТО) посолство.

  Тоа наглец Киро се ебава с нашиа ГАЗПРОМ и видиш ли, намерил по-евтин и по-Убав газ от РУСКИЯ.

  НЕ МОЖЕ ТАКА!

  ВСИЧКИ В БОЛГАРИЯ ТРЕБЕ ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ОТ РУСКОТО ПО-УБАВО НЕМА!

  ВСИЧКИ В БОЛГАРИЯ ТРЕБЕ ДА ЗНАЯТ, ЧЕ РУСИЯ Е НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА СТРАНА В СВЕТА!

  ВСИЧКИ В БОЛГАРИЯ ТРЕБЕ ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ ВОДИ НЕСПРАВЕДЛИВАЯ ВОЙНА С РОССИЯ!

  ВСИЧКИ В БОЛГАРИЯ ТРЕБЕ ДА ЗНАЯТ, ЧТО РОССИЯ НЕ АГРЕСОР В УКРАИНА, А ВОДИ СПРАВЕДЛИВА ОТЕЧЕСТВЕНА ВОЙНА ЗА ЗАЩИТА НА МАТУШКА РОССИЯ!

  АБЕ, МНОГО ИЗНАГЛЯЛИ ТЕА БЪЛГАРЕ!

  НАГЛИ КРЕПОСТНИЕ СЕЛЯНЕ!

  НЕ МОЕ ТАКА!

  Тоа наглец Киро трЕа си го получи.

  И снимки, и компромати, и всичко там к’во си требе, по канален ред да се извади!

  Ако нЕма нищо, да се направи к’вото си требе. По инструкция нада работать!

  Наглец излел Киро, ей, чортавая мать!

  Сейчас они увидят – наглите българе, кога наш’то “златно генералско момче”, (п)Резидента на наш’та РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ в БЪЛГАРИЯ товариш Радев започне да командва точно като товариш Путин и ще приведе нещата в ред!

  ГАДНИ БЪЛГАРЕ ЕЙ!

  НЕ СТИГА, ЧЕ ОСВОБОДИЛИ НА ДВА ПЪТИ И ВМЕСТО ДА СА БЛАГАДАРНИ ВО ВЕКИ ВЕКОВ – АНИ НАГЛЕЯТ!

  ЩЕ УВИДТЕ СЕЙЧАС НАГЛЕЦИ!

  В Болгария да се въведе незабавно:

  – ИЗКУСТВЕНА ИНФЛАЦИЯ;

  – ПОВИШЕНА ЦЕНА НА ЕЛ. ЕНЕРГИЯ;

  – ВИСОКИ ЦЕНИ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГОРИВА;

  И ТАКА ДО ПОЛНАЯ ПОБЕДА НА РУZZКАЯ ДЕМОКРАТИЯ В БОЛГАРИИ по време на извънренье вьбори осенью ……….

  ……………

  Това е извадка от протокола по специалното набиване на канчета от страна на другарката Митрофановна (чието канче вече е набито, разбира се, от МОСКВА) на РУСКАТА структура която управлява СЪВЕТСКАТА ДЪРЖАВА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ……

 3. Хайде да повторим някои простички, но много важни неща.
  Русия нападна вероломно Украйна на 24 февруари. Вероломно, защото Украйна е суверенна държава с население от 45 млн души и територия от 607 хил. кв. км!
  Русия е агресор.
  Украйна е жертва на тази агресия.
  Никакви териториални претенции на Москва (и на който да е друг) не са аргумент в полза на бруталността, избитите и осакатени хора, прокудените милиони от домовете им, сриването на градове и заводи, изнасилванията и безчинствата.
  Несъстоятелно е оправданието, че НАТО се разширява, а ЕС приема нови членове. Няма грам логика в това Русия да е въоръжена до зъби, да притежава и заплашва с най-мощния ядрен арсенал, а да твърди, че я заплашват страни като Литва, Полша, Естония, Латвия, Финландия, Украйна. Те да не се въоръжават и да не разчитат на НАТО, защото Путин така е решил.
  Путин претендира за нов световен ред. Ако Владимир Владимирович бе чел късния Тодор Живков, щеше да е наясно с дефинитивното: „Как ще решиш проблема? Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти нямаш право да решаваш!“ Как ще прекроява света Русия, която е на 90-о място по стандарт на живот. Чиито БВП е извън Топ 10. Страната на Ленин, Сталин и Путин е на 124-о място по корупция от 140 страни.
  За да бъдеш велика сила трябва да си създал държава, която да привлича хора от цял свят, които биха искали да учат и развиват в нея. Вместо това само от началото на войната в Украйна досега 4,7 млн руски граждани са напуснали страната!
  Путин мечтае Велика Русия да е №1 на планетата и в космоса, но не напада САЩ или Китай, а Украйна и заплашва съседни страни, много по-малки от Русия. Голям храбрец.
  Русия е тази, която спря газа за България, като с това наруши договора между двете страни. Настояванията на Митрофанова да плащаме в рубли, за да ни пусне „Газпром“ кранчето е нагло и също е нарушение на договореностите.
  Руският газ не е по-евтин от този от други източници, защото цената му се определя от борсите. Запишете си го това и спрете с глупостите.
  Русия ни обяви за „неприятелска страна“, не ние нея. Според среди в БСП и „Възраждане“ тя ни е „приятелска страна“. Невероятно.
  Доскорошният шеф на Роскосмос Рогозин ни заплаши с ядрени ракети. Ние никога с нищо не сме заплашвали когото й да било, най-малко Русия.
  Можем да бъдем въвлечени във война само по един начин – ако Русия ни нападне. Дори периодичните провокативни изказвания на турския президент Ердоган за възстановяване на Османската империя са повече политика и ПР, отколкото реална заплаха.
  Тънкото внушение на президента Румен Радев, че със своите действия и решение коалиционното правителство на Кирил Петков е създало условия за въвличане във война, които той и служебният кабинет трябва да неутрализират, е некоректно. Меко казано. Защото България е член на НАТО и ЕС с всички произтичащи от това условия и задължения. Точка.
  Колкото и президентът да разчита на служебния премиер Гълъб Донев, политически офицер от Долна Митрополия и на военния министър Димитър Стоянов, кадър на същото училище, няма как да помръднат България от евро-атлантическия път. Нито могат да „не въвлекат“ страната във война, ако Путин – лудия с картечницата – си го е наумил.
  Историята е виждала и други, обсебени от мания за световно господство и величие, и въпреки жестоката цена, ги е изпращала, където им е мястото.
  На нас просто ни трябва още кураж.
  Огнян Стефанов
  https://frognews.bg/novini/greshkata-radev-mojem-badem-vavlecheni-vav-voina-samo-ako-ludiia-kartechnitsata-napadne.html

 4. Слушам жалбите на Нинова и заместниците й във връзка с ударите с назначенията в служебното правителство, които БСП получава точно от пРезидента Радев, предложен за президент и избран с гласовете на БСП. Така е! Каквото сам си направиш, никой друг (враг) не може да ти направи!
  Ако Нинова не се беше срещала и заговорничила тайно от българите с Решетников и не беше приела БСП да издигне предложената от него кандидатура на продажника-русофил Радев за пРезидент и беше му отказала да работи за излизане на България от НАТО, както и за “зачистване” на проевропейския елит у нас, а не да приеме с уклончивите думи, че “още е рано за това”, сега нямаше да има тези партийни и лични управленски проблеми. И нека тази “парадоксална” ситуация да бъде като поучителна “обица на ухото” за Нинова, за партията й и за всички слугуващи на руснаците в ущърб на българския интерес, че предателството им НЯМА да бъде оценено “по достойнство” и ще бъдат третирани наравно с всички останали българи, т.е. ще бъдат използвани за мръсната работа и после захвърлени на боклука. Те, орките, така постъпват и със своите граждани, та камо ли с някакви задунайски аборигени! Тях кучета ги яли!
  И нека Нинова вече да престане с лицемерните и унизителни челобития в “поза партер”, че считала руснаците за братски народ и Русия, която ни обяви за враг, за приятелска държава! Да се обърне, и тя, и партията й, с лице към българския си ген и българския интерес!

 5. БНТ е ясен пример за случващото се в страната в последните 20години. Само негодници се поставяха на ключови позиции в страната, с малки изключения тук там.
  Излизането от това състояние никак няма да е лесно и бързо.
  Единственото спасение е в победа на предстоящите избори. За да стане това е нужен обединен проевропейски фронт!

 6. Не е жълта нито безцветна, червена си е по рождение. 🙁

 7. Историята на К. Петков ми напомня за тази на Зеленски. Поради противоречиви управленски практики рейтингът му бавно, но сигурно пада, докато РФ не напада. И става герой….
  К. Петков може и да не стана герой, но наистина срита руската кочина, и ми стана симпатичен… Нищо че беше Раево протеже…. А когато Асен каза, че поведението на Радев е позорно…
  Колко малко му трябва на човек да бъде щастлив….
  Ама сега всичко отначало….
  Дано служебното правителство не направи така, че да забравим за това, колко лош е бил Борисов, въпреки усилията на…

 8. Мислех да пиша за “независимият” реZZидент и поредните му тъпотии , но видях , че Григор Лилов е написал доста добър пост по темата:

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0y1zWR4SvL7KX7hGS4D4eqLQRt2YzCmcVUTT9HYr4gDWpbvFhiosNgR26ipjnLmW5l&id=100003178455564

  Досега никога в президентството не е имало толкова синекурни шпиони и ченгесари на ДС, не е имало толкова синекурни наследници на шпиони и ченгесари от ДС, като Иво Христов, никога не е имало толкова синекурни фатмашки пенсионери , както сега!
  По-точно казано , на Дондуков2 има само синекурни и вредни шпиони , има само синекурни ченгесари, има само синекурни пенсионирани фатмаци!!!
  И няма как при това гнусно положение реZZидентът да казва , че е “обединител” на нацията !
  НЕ, реZZидентът е ОБЕДИНИТЕЛЬ на ченгесарите, шпионите , и большевиките от БКП(дори не е и от пребоядисаното БСП), и техните наследници , от всичките поколения и от всичките генерации, нали!
  Ето това е реZZиЛьдентът!
  Сега реZZиЛдентът е решил да “надгради” своята ТОТАЛитарНА зависимост от болшевишките си гасудари , командири и начальници от БКП!
  Сега реZZиЛдентът е решил да изгради четвъртото си ZZлужебно правителство ИЗЦЯЛО от синекурни ченгесари, большевики от БКП, ЗКПЧ-та, пенсионирани фатмаци и техните наследници!
  Ето това е “промяната” от реZZиЛдентът !
  Ето това е четвъртият премиерин на реZZиЛдентът – бившото му ЗКПЧ !
  Ето това е “отбранителния” му министър- един примитивен пенсиониран синекурен фатмак със запасните си ZZелени чорапи и с петолъчка под фуражката, който му е доживотен писар!
  Ето това са му и министрите – запасни членове на БКП , БСП, и техните наследници, както и “бивши” ченгесари и фатмаци от различен калибър!
  И няма какво да се учудваме, след като пенсионирания фатмашки реZZидент е назначил над 30 ченгесари , само в реZZидентството си!
  Досега , никога в президентството не имало толкова ченгесари и большевики от БКП, дори и по времето на агенть Гоцье!
  Никога не имало толкова ченгесарско-болшевишко правителство, колкото сегашното!
  Дори и по времето на Беров и Обръчгархски!

  Долу болшевишко-ченгесарският реZZиЛденть!

  П.П. Също трябва да помним , че удължаването на мандата на Кошлуков се дължи пак на реZZиЛьдентът , и на неговата квота в СЕМ!!!
  Кошлуков предаде всички, дори Кобурга!
  Кошлуков, както и реZZидент са партийни синекурни парашуристи и калинки, които са зависими от своите ЗКПЧ-та, и задкулисни началници, и дължат своите постове , само на следването на партийната линия!
  Кошлуков дори излъга за “журналистическата” си кариера и стаж, защото такива няма, той винаги си е бил синекурен партиен кадър, назначенец, надзирател, “директор”!
  Също както и синекурните партийните кадри , секретари и пенсионери на Дондуков2!

  Долу марионетките от СЕМ!
  Долу марионетките в БНТ и БНР!
  Долу ченгесарско-фатмашкия синекурен разгул на краZZноармейският большевизъм на Дондуков2 и Дондуков1!!!

  ВЪН!
  НЕзабавна ОСТАВКА!!!

 9. Вместо по телевизията, националната, да дават истината и какво е това Русия, към която ни дърпат путлерастите, кошлука ни занимава с глупости. Ето бе, боклуко, това давай по БНТ, БЕЗПЛАТНО при това ще ти го уредим:

 10. Нинова не е отказала на Решетников излизане на България от НАТО,само го отложи,каза,че сега не е момента,по-късно.

 11. едно интервю с Маргарита Асенова:”Влязох в листата със наказания на Русия… Каква чест! Радвам се, че работата ми по ” Северен поток 2 ” не мина на вятъра! (https://www.youtube.com/watch?v=xUicw0UJwXs&t=730s)” – всъщност става дума за стратегическа корупция – превзети медии и образование, а новината днес е , че училището към руското посолство ще си работи въпреки изгонените руски шпиони – мутрофановна свикала родителска среща и руменпетков да е спокоен …

 12. Моят Вуйчо беше фотограф 40 г. и много пъти е снимал политици от соца. Много пъти в кадър се бяха запечатвали конфузни ситуации но никога не си позволи да ги показва и да трупа слава на гърба на жертви. Веднъж си го спомням разказваше как хванал в кадър Партийния секретар, как размахва ръка в посока към Тодор Живков все едно го ругае. Тази снимка никога не я показа. Явно в БТВ фотографската и журналистическата култура е паднала до чалга ниво като почти всичко в разбитата ни родина. Ако Гълъб не е Гугутка, трябва моментално да уволни директора на БНТ. Тази снимка е подла подигравка с български министър председател. Абе Кошлуков, що не бяхте толкова нагли и при Бойко!!??

 13. VivaFreadom,

  с малката разлика, че не е снимка, а стоп кадър от репортажно видео , на което Бориславова явно говори, докато се качват нагоре , защото се вижда движението на китките на ръцете й, което се забелязва при интервютата й – https://www.facebook.com/BulgariaONAIR/videos/424229759731022/

  тази снимка подготви драгия зрител за нуждата от кризисен щаб заради “хаоса и разрухата” в енергетиката … иди доказвай, че нямаш сестра

 14. Снимка или стоп кадър няма значение.
  Проблем е когато националната телевизия (същата която народа изхранва) се занимава с очевидни манипулации.
  Кошлук, що не си биеш шута от там, некадърно и продажно леке?
  Ще има видов ден за теб, бъди сигурен.

  https://www.svobodnaevropa.bg/a/31972620.html

 15. Ченгелче, (защото незнам как се казва този знак)

  според мен е снимка, защото има и фотографка. Със сигурност има и още 200 нейни колеги, които също са снимали и филмирали но тази Подигравка си я позволи единствено БНТ, което е много тъжно и жалко. Кошлуков трябва да бъде Изритан от там но едва ли, защото е явно че изпълнява политическа поръчка. Жалко и за България, защото нямаме нужда от безмозъчни нещастници, които третират народа като стадо и си мислят че с тази снимка ще спечелят изборите. Честно казано вече не мога да позная Румения генерал. Вече изглежда доста по-Червен и някакси по-странен. Не е много ясно и защо е този Цирк със БСП. Иска да ни управлява като Ердоган ли??? Цар ли ще го правим и него ?? Няма да се учудя ако и на него почнат да му целуват ръчичката.

 16. Георги Харизанов 💙💛,

  и кошлука като гешев и борисов не може САМ да си бие шута – и да опитат, няма къде да се скрият – а като се проследи репортажното видео , стопкадъра и преставянето му като снимка е очевидно, че е спец мероприятие – сега правителството на резидентмутрофанов може да вика “хаос , крадци …” – просто идват избори … в мътна вода се ловят големи %-и

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.