Каузата на Копейкин е пердута- само на подобията си ще я пробута

 

 

 

 

 

 

Смъртта, предвидена за лицето на руския фашизъм Александър Дугин, застигна дъщеря му Даря Дугина и това направи едно от идиотските му изказвания ( направено през 2011 г.) да звучи като зловеща прокоба с бумерангов ефект. Защото, освен всички останали негови книбалски съвети украинците да бъдат “убивани, убивани, убивани”, Дугин беше изказал и съждението, че е хубаво човек да умре млад.

 

 

 

 

Не съм регистрирал “възторг” от смъртта на младата руска фашистка сред “психодясната евроатлантическа пасмина” в България, както твърди в своя клеветническа реакция Копейкин. Самите му изразни средства, с които за пореден път се бори да надкрещи подобията си у нас, потвърждават фашизоидността му. 

Копейкин вижда в Дугин просто “ известен руски геополитик”. Определя като “невинна жена” дъщеря му, която пледираше ведно с татко си да бъдат избивани колкото се може повече украинци. Това вече само по себе си говори за варненеца като за един от рашистите, селектирани в България във вътрешновидовата битка за първенство по фашизоидност с руски акцент.

Справедливостта изисква да се отдаде дължимото и на други последователи на Дугин у нас, които обаче са по-скоро теоретици. Някои от тях се родеят с духовния си рашистки баща и по професионалния си профил на университетски преподаватели, като Валентин Вацев, Иво Христов, Нина Дюлгерова и Дарина Григорова. Други, като Петър Волгин, Явор Дачков и Велислава Дърева се изхранват от придворна кремълска т.н. журналистика. В самостоятелно качество се откроява депутатът от БСП Александър Симов ( първоразпространител на заклеймяваща “психодесните” терминология, изкована в кремълските рафинерии за пропаганден катран). Трети са често гастролиращи в най-гледаните телевизии анализатори, като бившият син гуру д-р Николай Михайлов и вечно аленият Боян Чуков. А за спойката между всички тях работят усърдно медийните путлеристи Недялко Недялков и Петьо Блъсков. 

В тази рашистка компания Копейкин е просто новодошъл конкурент, резервна част за катастрофиралта “Атака”. Успява на политическо поприще чрез зарибяване на съмишленици с помощта на безсрамни злоупотреби с хорските страхове от мигранти и спринцовки. Той е  практик и прагматик, но не и догматик- до онзи ден е бил яростен привърженик на ваксинирането, а ден по-късно вече е точно обратното, щом така диктува масовата “мода”. 

В негово лице Москва залага на поредния всеяден гълтач на ядосан от какво ли не електорален планктон. Изявява се в момента като главния кит, върху който е стъпил рашисткия ботуш в опит да изрита обратно на евразийския бряг “заблудените” от западната привлекателност българи. 

Самият Дугин е силно надценен като “геополтик” и едва ли не като интелектуален колос.  Обичаше да се представя за голям познавач на философията на западни авторитети и да кокетничеше с крайно десните в Европа на тази основа. Корените му са изцяло в руската шовнистична интерпретация, от която компилира ненавистните си възгледи, представяни от българските папагали тук като върховно просветление. С лекота го изгониха от Московския университет през 2014 година, когато се нахвърли с остри критики върху Путин, изисквайки от него незабавно да окупира цяла Украйна, а не да се задоволява само с Крим ( и Донбас де факто). Академичната общност в Русия не пророни и сълза за загубата на набедения мъдрец.

Съветската дисидентка Наталия Новодворская се изказа кратко, цветисто и в доста “български стил” за описанието на този фашист. Нарече го “мутра”. Каза, че неговата работа е да бъде фашист и да се прехранва от това. https://t.me/tochkanevozvrata22/1131

Неговите имитатори, имплантирани на българска почва, работят същото. Изпълнявайки ангажиментите си, те заклеймяват морално своите антиподи, като им вменяват злорадство по повод смъртта на младата фашистка. Копейкин застана на върха на тази хранителна верига в позата на погнусен от свои сънародници добродушко.

Това е същият фашизоид с вълчия поглед, който лично ме е заплашвал с разправа, включително чрез своята моторизирана глутница, копираща путлеристките “Нощни вълци”. Нарича несъгласните с него българи с нацисткия термин “подчовеци” ( и беше цитиран уважително по този повод от сайта на руското посолство в София). Очерня ги като “майкопродавци”. Заканва се редовно да се разправи с тях. Обещава един ден, ако се докопа до власт, да натика “предателите” в концлагерите от времето на съветската окупация, като онзи в Белене. Той е любим на вожда на днешните “възрожденци”. Тъкмо “възродителите” го използваха за последно по време на т.н. възродителен процес.

На този путлеристки екземпляр много му се ще противниците му да са поне малко толкова лоши и злобни, като него, за да изглеждат зле пред избирателите. Следва указанията на Москва, където още в първите часове след взривяването на автомобила на Дугин без никакви доказателства обявиха украинците за виновни. Но от Киев отговориха, че не се занимават с тероризъм, за разлика от Русия, за която тероризмът е държавна политика. Не пожелаха да дават повод да бъдат обвинявани в задоволство от смъртта на дори една “невинна” рускиня.

За злобари, като Копейкин, тази позиция е неразбираема. Поради което си измисля враг, на фона на чийто уродливо нарисуван образ се надява да блесне като добряк. Но тази кауза е пердута – само на подобията си може да я пробута. 

 

 

35 мнения за “Каузата на Копейкин е пердута- само на подобията си ще я пробута”

 1. Копейкин вече има друго име. Нарича се Рубльов, тъй като работата му порасна.

 2. КП отказва на ДБ.
  Но не отказва на Нинова.
  Извинявам се но е пълна шизофрения да се правиш на анти-руснак и да управляваш заедно с най-проруските сили в страната които не искат и лош намек да се направи за Русия камо ли официално да се прати оръжие на украинците за да се защитават.
  В такава ситуация най-доброто което може да се направи е Нинова да бъде принудена да признае правото на Украйна да се защитава от набезите на орките.
  А не да бъде легитимирана и да задава тон в правителството!
  Ето това за мен е лакмусът според който съдя КП.
  Казваш сори скъпа Нинова но по отношение Украйна имаме тотално разминаваме.
  Въпросът е твърде важен за да правим компромис.
  И точка!
  Следва политическа нестабилност при която се надяваме главите на тези които подкрепят Нинова да уврат и България да заеме достойно мястото си в ЕС.
  По-добре политическа нестабилност отколкото безкрайна хибридност..

 3. Към Георги Харизанов:

  Информацията ми (беш)е от 2011 г. Нищо чудно после да се заел да го учи, което не променя съществено образа му на надценен “учен”.

 4. Подобията на Копейкин са мнозинство в България. С тенденция да стават повече и повече. Такава е обществено-културната среда.

 5. Как да не го признаеш за пророк?!
  На 20 август 2021 г. дугин казва:
  “То, что меня не убивает, убивает кого-то ещё!”

 6. Къде е центърът на ада?
  https://dveri.bg/component/com_content/Itemid,100658/catid,120/id,71480/view,article/
  Ето защо умря дъщерята на Дугин:
  „Зрее… прелюдията на Новия Чевенгур. В абсолютната тишина, непредвещавана от нищо друго освен от пълната нощ и океана от Кръв, се долавя тайнствената целувка на болшевишката заря. Отново ще ви вземем всичко. Не за да имаме, а за да бъдем, за да не остане нищо, както си е, за да се изпразни всичко отделно и да доведе до тоталността на Победата всичко общо, единно, Цяло“
  Господ си знае работата!

 7. Господ даде на Дугин възможност да изпита болката на другите родители.
  На родителите на убитите руски войници, на родителите на убитите украински войници, на родителите на избитите украински деца.
  Не смея да си мисля какво изпитание е измисли Господ за Путин и неговата банда.
  Дdно се вразумят и да спрат военните действия и да се изтеглят от Украйна

 8. “ЕС обмисля да започне обучение на украинските сили.”
  Не знам какво ще обучават в ЕС украинските сили, но ако джуджето не беше се надценило, като смяташе, че ще превземе Украйна за броени дни, а беше тръгнало направо към Европа, примерно през БГ, сега положението в същата тази лицемерна Европа щеше да е доста сложно. Съвсем меко казано!
  След войната в столиците на всички европейски държави следва да се вдигнат паметници на СЛАВНИТЕ УКРАИНСКИ БОЙЦИ – СПАСИТЕЛИ НА ЕВРОПА И СВЕТА ОТ РАШИСТКАТА ЧУМА!!!
  https://frognews.bg/novini/obmislia-zapochne-obuchenie-ukrainskite-sili.html

 9. Георге Харизанов(ич),

  Гледам, че съдиш Киро много строго.

  Гледам, че съдиш Курнелия рязко, по комунистически.

  Гледам, че искаш доброто на България и я виждаш като стабилен член на ЕС и НАТО.

  Ама не забравяй, че даже и в Библията пише: “Не съди, за да не бъдеш съден”.

  До миналата есен и аз не вярвах, че у нас ще се появят политици, които да направят нещо полезно за страната ни.

  НО.

  Има неща, дето нито ти, нито аз ги виждаме, понеже не сме преки участници в явните и скритите политически битки.

  Киро и Асен направиха разумни компромиси, проявиха голяма политическа гъвкавост и въпреки безумната коалиция, успяха да формират правителство.

  Ясно беше, че такова правителство е обречено, но въпреки това, само за 7 месеца беше направена практическа демонстрация, че реална ПРОМЯНА у нас е възможна.

  Политиката е като шаха – трябва да играеш с няколко хода напред, при това тези ходове трябва да са скрити.

  И аз не харесвам жената-мъж Курнела, понеже очеизвадно е Троянски кон на Москва.

  И аз не харесвам генерал Атанасов и Христо Иванов, понеже нещо ми намирисват на червено.

  НО.

  Киро и Асен направиха един вид десант в политическия живот у нас и нанесоха “кървава рана” в сърцето на СЪВЕТСКАТА ИМПЕРИЯ, която ни управлява вече 80 гАдини чрез своята Българска секция на СЪВЕТСКАТА структура на държавно управление.

  За съжаление се налага политическата игра да се играе с врага, който носи червен партиен билет дълбоко скрит в “сините” гащи….

  За да се получи една ПРОМЯНА се изисква време, политическа гъвкавост, постоянство и упорство.

  И аз бих искал гордиевия възел в политическия живот на страната ни да бъде разсечен от раз.

  ДА, АМА НЕ.

  За съжаление, ПРОМЯНАТА не става както в приказките за юнака, който победил Zмея само в една битка.

  Ще има много битки и много компромиси, които трябва да се направят в името на ПРОМЯНАТА.

  От нас (тук коментиращите) се иска да дадем едно рамо на ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА като гласуваме за тази партия и така да дадем шанс нещо ново и добро да се влезне в живота ни.

  Пълно щастие няма, но има мегдан да се положи едно стабилно начало и ако дай Боже нещата потръгнат, до две-три-четири години всичката РУСКА измет ще бъде изритана от Българската земя.

 10. 7/8ТВ: скеч Александър Дугин, Вечерното шоу на Слави Трифонов,16 март 2022 г.
  https://www.youtube.com/watch?v=fsVh1g44AdM
  – същия ден от експлозивни оръжия с широка зона на поразяване, вкл. обстрел от тежка артилерия и реактивни системи за залпов огън, както и ракетни и въздушни удари в Украйна цивилните жертви вече са над 2000 – 108 убити деца и над 120 ранени
  – не са включени цивилните жертви до тази дата в Изиум , Волноваха, Северодонецк , Рубижне, Тростянец, Буча(от 20 дни под руска окупация), Мариупол, където на 12 март руснаците разбомбиха детската болница и точно на 16 март удариха с мощна бомба театъра с изписаното с големи букви с бели камъни пред и зад сградата “ДЕТИ”
  . . .

 11. приятелски към Спартак, който казва:
  “Има неща, дето нито ти, нито аз ги виждаме, понеже не сме преки участници в явните и скритите политически битки”

  Да, няма как да виждаме всичко отвътре. Но все пак ние виждаме всичко, което се изнася в публичното пространство, както и резултатите, които са пред очите ни. Ако се не лъжа, Вие коментирахте надълго, че България първо трябва да се “десъветизира” преди дори да се “декомунизира” (закон на хартия без никаква стойност) и това е много точна диагноза (както се поддържа от И.Инджев от години и всички съмишленици). Аз дори бих казал – “деколонизира”, за мене България е де-факто руска колония (но това е за историците).

  Цял живот правя компромиси, гласувайки за най-малкото зло (преди 89та пусках празни пликове, очевидно бях в 0.01%, после се започна – СДС, Желев, Ф.Димитров ..Стоянов… та се стигне до ДБ няколко пъти, Л.Панов и Не на втория президенстски – миналата година.

  Аз не съм политик, за да правя компромиси. Аз разбирам от принципи/идеи. Партиите в напредналите демокрации по света са си все едни и същи като разбирания за обществото (по-социални, по-консервативни, по-балансирани и със съответните политики в различните области) партиите не се сменят. И хората, горе-долу са с улегнали разбирания в това отношение още от младините си.

  Но хора като Г.Харизанов вероятно са уморени и отвратени от незачитане на идеите и принципите от онези, към които всеки път хората се люшкат с някаква надежда. Това принуждава и демократично настроени хора да се откажат напълно от гласуване.

  Какво лошо има ПП или ДБ да заяват в програмите си Пълна десъветизация – Свобода или МОЧА и да осъществяват непрекъснат, упорит, непрестанен, общестен натиск за това с всички средства, които имат. Аз искам да го чуя това – силно, високо, смело, аргументирано, честно – без НИКАКВИ увъртания и смотаване.

  Ще се загубят гласове, ще кажете. Е и какво лошо има в това?

  Ползата – ще има нормална, принципна опозиция, а не някакви си образувания на всеки 1-2 години, които след това стават други образования и т.н. без край. (По-добре ужасен край – отколкото ужас без край). Повече от 30 години изминаха, ДО КОГА? Мисля си, че едни налъми. натопени във вода биха цъфнали преди българите да се нормализират.

  Вчера беше датата, на която войските от Империята на Злото (както и български военни части – барабар Петко) нахлуха в Прага, за да я освобождават.

  Do not Forget !

 12. Спартак,

  Политиците искат власт да управляват от наше име нали така?
  Те ще и подскачат според тоягата.
  В България нямаме добри традиции да изискваме от политиците.
  Затова и онбашия си отгледахме.
  Нито имаме силно гражданско общество, нито имаме голям брой добри журналисти (като г-н Инджев примерно) които по устав да гонят овластените.
  Та толкова относно съденето.

  Относно това колко трябва да сме търпеливи.
  Не знам, може да сте прав.
  Но призивите ви за гъвкавост у политиците ни у мен предизвикват смесени чувства.
  Тиквата бе точно такъв тип!
  Според мен трябва ясно заемане на позиции а не фъфлене, да се поучим от поляците, скандинавците и т.н.
  КП беше решителен с изгонването на руските дипломати но бе много нерешителен срещу Янев примерно.
  Другото което не харесвам в тях е че в момента се опитват да играят център някакъв т.е. разчитат и на леви избиратели.
  И забравят да говорят че корупцията у нас е с руски корени нищо че уж са срещу корупцията.
  Вместо това реабилитират Бузлуджа.

  Поздрави

 13. нещо в мрежите не виждам да реват за 5 те деца и Магда Гьобелс,а за Дугина риват…

 14. каузата на копейките е русификация + тоталитарна власт
  до идиотизма : русофилията като мяра за “патриотизъм”
  – войните на руската империя и до днес не са за територии,
  а за налагане на “руский мир” = подмяната на идентичността
  – забавеното развитие, ниския стандарт на живот, разединението, потрбността от “силна ръка” и пр. и пр. са все симптоми на хроничната обструктивна русофилистия
  – същност на руската имперска стратегия: https://www.youtube.com/watch?v=sLuKfYiKkHs

 15. И аз искам много неща, ама няма.

  ЗА СЕГА.

  СЪВЕТСКАТА ДЪРЖАВА се е окопала много яко по нашите земи.

  Бая зор ще видим дорде се освободим от “двойните освободители”, понеже въпросните “двойни освободители” са си отгледали и възпитали армия, която да използват срещу Българския народ.

  Като гледам, как “нашите” политици толкоз години ни правят на маймуни, ми се ще, де що има политик да ги наредя ‘сичките до стената и да ги изтребя до крак.

  Ама не става така.

  То аз и за това не съм в парламента.

  Щото такива като мене и като всички Вас, дето коментираме в блога на Иво, не ни щат там.

  Ще пречим на “двойните освободители” да ни “управляват”.

  За това се радвам и на малкото – появи се политическа сила, която демонстрира че нещата може да се променят.

  Лошото е, че армията на ОРКИТЕ, която по настоящем я командва другаря Радев, не ще да има промяна.

 16. Спартак

  не харесвате генерал Атанасов и Христо Иванов – нещо ви намирисвали на червено – ами парашутистите К и А нанесоха “кървава рана” в сърцето на ”СЪВЕТСКАТА” ИМПЕРИЯ точно след категоричната декларация на ДБ за депутинизация на държавата като приоритет на коалиционното управление – тогава врага с червен партиен билет дълбоко скрит в “сините” гащи направо обяви че управлението не се справя и трябва да си ходи , та се стигна и до бой пред трибуната в НС – та „за ПРОМЯНА се изисква време, политическа гъвкавост, постоянство и упорство” и тия двамата дето ви „намирисват” е това – на К и А дано им стигне търпежката , а злото на тая империя го борим още от 1-вата анексия на Крим и ще го борим до разпада й в реални граници
  … и в държавата ни и политиците ще миришат свежо

 17. Ако обявят русия за терористична държава и от ЕС, коцето не знам къде ще се крие, в Дубай ли, в Белград ли или пък директно при джуджето.

 18. По отношение на “Продължаваме Промяната” нямайте никакви илюзии.Това си е партия като всички останали-проруска,далавераджийска партия.Съвсем случайно познавам един от ръководството на ПП”ПП” и мога да ви кажа със сигурност-тежък русофил при това убеден комунист.КОМУНИСТ,на дори социалдемократ.Видяхте как Кирил Петков стана министър-председател в пълно нарушение на Конституцията и беше защитаван страстно и самотвержено от Румен Радев.Видяхте как ПП”ПП” работеха безпрекословно за втори мандат на Румен Радев.Видяхте полуграмотното им управление.За безпринципната коалиция дори няма да говоря.Но да оставим настрана всичко останало…аз имам един въпрос:
  -Защо след като договори седем танкера газ,правителството на Кирил Петков не ги плати,а остави решението на служебният кабинет?
  Нима не знаеха,че кабинета ще бъде съставен от доказани русофили.протежета на Резидента?! Или може би точно заради това…Ако бяха платили тези 7 танкера,сега промосковското ни правителство щеше да има само един ход,ако не ги желае-да ги продаде и да се компрометира окончателно в национален и европейски мащаб.А Кирил Петков им остави шанс да ги откажат и да започнат отново прегоеори с “Газпром”.Всичко това е обмислено до последната подробност и не се заблуждавайте от никакви резки движения-ама изгонили 70 дипломати-прах в очите на хората,ама никога вече “Газпром”…лъжа и измама.ПП”ПП” изпълниха главните задачи,за които бяха инсталирани в политическото пространство-превръщането на “Демократична България” в безгласна буква в българската политика и даване на властта отново,този път задълго на второмандатника.Защото при всички кусури на “Демократична България” те бяха единствената ясно дефинирана проевропейска партия.И още нещо-никой,никога до ден днешен-нито Борисов,нито Доган,нито Костов,нито Нинова,нито дори Копейкин-си е позволявал да определя партията си като “проект” управление на България.ПП”ПП” заявиха,че са “проект на Кирил Петков и Асен Василев за управление на България”,Тогава,питам се аз-как ако си член на ПП”ПП” ще дадеш някакво предложение ?Как ще функционира нормален политически и партиен живот?Та ти си член на един проект т.е. правиш това,което казва “проектанта”.Това ли е демокрацията в разбирането на Петков и Василев?Къде е промяната,сравнена с всичко познато ни досега?Та…това е положението.

 19. ПП – каузата на копейките и поредния идиотизЪм : https://frognews.bg/inteviu/balgariia-shte-zagubi-gazprom-pri-arbitraj-ako-varne-masata-pregovori.html
  Илиан Василев (https://twitter.com/tweet_some/status/1561698949324574721/photo/1 ) : Защо радев и служебните се насочват от Гърция към отношения с Турция. Матрицата Турски поток. Четете: https://altanalyses.org/2022/08/22/%D0%B7%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D1%80%D1%8A%D1%86%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%80/?fbclid=IwAR1kkU3VQrMDYeTwqYgx2yhMsATOtR136_TkhKlkYnPYtUSU-gACmjJfGvw
  … за ценой не постоим

 20. Към anonimen:

  Е, то е ясно, че на гербаджиите много им се иска да прехвърлят от болната глава на ГЕРБ върху друга, която да изглежда по-болна като проект.

  Падишахът от Банкя още на учредителното събрание забрани от микрофона на поданиците си да говорят за Първанов. Никой не се обиди и не напусна седянката ( хиляди бяха).

  Никой не наруши заповедта и през годините след това. Да се твърди, че сега ПП били уникални като проект, в който всички са безгласни букви, е толкова вярно, колкото да се твърди, че нямало други такива проекти ( вкл. и ДПС, например?).
  Да не говорим, че по тази “логика” БСП, която се къса от вътрешни борби на публично ниво, ще да излезе като най-демократичната партия.

  И е доста смешно да се отрича, че прогнването на цели 70 руски шпиони е някаква имитация на “русофилите” от ПП.

  Имитация беше бутафорният лов на пенсионери ( които си брояха руската лепта в долари на работното място, че да ги заснемат камерите), нареден от Орденоносеца от Банкя, за да хвърля гузно прах в очите на Запада и на мамените от него “десни” в България.

 21. След дълго отричане властта започва връщане към “Газпром”
  Служебното правителство директно обяви курс към връщането на руския газ, тъй като бил “най-евтин” и “сигурен”
  https://www.capital.bg/biznes/energetika/2022/08/22/4382510_sled_dulgo_otrichane_vlastta_zapochva_vrushtane_kum/

  Злата игра на служебното правителство с газа
  https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/redakcionni_komentari/2022/08/23/4382623_koi_i_zashto_smiata_bulgarite_za_glupaci_ili_za_zlata/

 22. Към г-н Инджев,
  Ясно.Нещо за корабите с газ да кажете?Защото това е голямата болка и чудене-самият Вие знаете за “течната дружба” и колко важно е нейното преустановяване.А точно там-нищо..Дали руското посолство ще има 17,70 или 700 дипломати е все тая…с това правителство и президент,политически партии,силови служби,армейско командване и каквото се сетите.Е,то в това е бедата,де…че ПП не са уникален политически проект,а просто поредният проект.

 23. Към anonimen:

  Аха, значи все пак е лъжа, че прогонването на 70 руски шпиони не е лъжа, но да кажа нещо за корабите ( пък било все тая колко са останали руските шпиони)?!
  Ами какво да кажа, освен , че бяха договорени от предишното правителство, но бяха провалени от следващото на Радев за радост на ГЕРБ, които стават и лягат с превъзбудата, че сваленото от Коалицията “Газпром” правителство от тях правителство не е успяло да довърши сделката с корабите. Хем го свалиха, хем питат защо не си е свършило работата докрай.

 24. @анонимен:7 те танкера не бяха договорени. за да се плащат.Те бяха само оферта/предложение за доставка,съдържащо цена,количество,качество на стоката,място на доставка,условия на транспотр и застраховки,срок на изпълнение,време на валидност на предложението ,начин на плащане и т.н./

 25. Съгласен съм с нещата казани от anonimen.
  ДБ поне когато трябва да решат нещо се събират на конференции разни, обсъждат и взимат решение.
  При КП май няма разлика с ГЕРБ, имаме едни двама които решават, разпореждат..
  Къде е промяната?
  КП дори е записан – “тук аз решавам, ако не ви харесва ето ви вратата”.
  Добре де, като бе толкова решителен що не реши да пратиш оръжие за Украйна.. вместо това ходи да се молиш на Зеленски за разбиране?
  Защо не реши да го бутнеш тоя МОЧА или Альоша.. или най-малкото да стартираш една публична дискусия по въпроса?
  Корупцията е руска, какво правим по въпроса, КП?

 26. Г-н Инджев,
  не разбирам Вашата аргументация…По-горе аз твърдя,че корабите са договорени от ПП”ПП”,но НЕ СА ПЛАТЕНИ.И давам своето мнение защо това е направено и какво следва от това.Но както и да е…Бъдете здрав.

 27. Към anonimen:

  Не е вярно. Не е стоял въпросът за плащането, а за решението да се приеме офертата.След това е могло да се плати, но приемането на офертата остана за това правителство. И то прие само за 1 кораб. Чудя се как нещо толкова добре известно, не е ясно точно на човек който атакува по темата.

 28. Спартак,

  Ето това искам.. много ли е?

  https://segabg.com/hot/category-the-war/riga-zapochna-razrushavaneto-na-pametnika-na-suvetskata-armiya

  Партията която подкрепяте вместо това ще реставрира Бузлужда!
  В страната в която се случва горното една четвърт от населението е руско.
  За сравнение ние дори не искаме да говорим за нашите “руски” паметници.
  Една от целите на ПП според мен бе да бъде овладян възхода на ДБ.
  Така както отровно трио незнайно как окупира площада и протестите след Росенец по същият начин се пръкна и ПП.
  Да се бият спирачки на единствените сили които са про-европейски – ДБ, Правосъдие за Всеки, БОЕЦ.

  В крайна сметка ПП постигнаха целта.
  И в днешно време отказват обединение с тях, защо ли..
  И както Драган спомена, защо няма в програмата им ясни идеологически послания относно Европейска ориентация и десъветизация при положение че точно това е ключа срещу корупцията?
  Те дори партия не можаха да оформят като хората през всичкото това време, пак ще използват други партии за да се явят на изборите.

  Аз исках тези избори да са точно това – война срещу руските примитивни “жизнь” и “мир”.
  ПП обаче искат изборите да са за нещо друго.. говорят за социални политики.. ти да видиш..

  Бил съм критичен тук срещу ДБ но на тези избори ще гласувам за тях.
  Няма по европейска партия в момента в БГ от тях.

 29. Да го кажа по друг начин – при ДБ има обединение около идеи, принципи.
  При ГЕРБ, ПП и другите партии има обединение около лидер.. понеже българина все вожд иска да е (БСП са може би единствената друга партия в БГ при която има някаква идеология.. колкото и гнила да е)
  Посоката се задава от прищявките на лидера.. за тиквата бързо разбрахме че посоката може да се сменя по няколко пъти на ден.
  При ПП дори не се знае каква е главната посока.. уж искаме промяна но не казваме кой е модела който ще следваме и съответно модела с който ще воюваме..

 30. Трябва обединение около идеи.. обединение около система.. Добра система ще осигури просперитет за всички.. не личности спасители..
  Да, личностите са важни за да се свърши работата.. но те трябва да работят с ясното съзнание че са по-маловажни от идеите.. и че работят в служба на тези идеи и в крайна сметка за обществото.
  След 89-та имаше една голяма идея която се разпадна.. СДС.. щото бе пропита от представители на червената идея..
  От тогава я караме безидейно.. все на спасители се хвърляме..
  За щастие имаме ДБ където личностите отстъпват пред идеите и принципите.. не съвсем разбира се но това е по-скоро правилото..
  ПП очевидно се изживявят като друго животно и аз мисля че този път ще се представят по-зле.

 31. хайде малко ликбез по въпроса с плащанията във външната търговия:основните са два начина-акредитив или инкасо срещу документи.При акредитива продавача получава стойността на стоката си като представи в банката документи за експедиция,при инкасово плащане изпраща документите за ИЗВЪРШЕНА експедиция в банката на купувача,която извършва плащане към банката на продавача.В специфични сделки е възможно частично авансово плащане /примерно за да започне дадено прпизводство../

 32. Нито за момент не съм допускал/а, че Кирчо и Кокорчо ще се обединят предизборно с ДБ. Ами нали Кирчо е тръгнал от “Да, България” – КОЙ ще му даде отново да се върне към нея?! Интересно кой и как го е подучил да напусне “Да, България”, но едва ли скоро ще узнаем. За цепенето на десния електорат винаги са се намирали подходящи предатели. Всъщност, Кирчо се опитва да прави партия-двойник на ГЕРБ, но начинанието му е обречено на неуспех ако няма енергичен партиен строител като Цветан Цветанов, който неуморно шеташе из селата и паланките в цяла България. Кирчо превъзхожда в пъти банкянското човекоподобие по интелект, младост и красота, но това е крайно недостатъчно, така че да яхва джипа и да потегля. Както казва мъдрият германски народ: von nichts kommt nichts.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.