🇺🇦 Слава Україні!

Поздрав з Днем Державного прапора.

Малък медиен пробив на истината за руската агресия срещу “другата гледна тока” на путинофилията

В личния си блог изпращам личен поздрав към Украйна  по случай националния празник на страна 24 август, Ден на независимостта от СССР, наричан още Ден на държавното знаме ( Ден державного прапора).

 

25 мнения за “🇺🇦 Слава Україні!”

 1. Навършвиха се 83 години , вчера, от болшевишко-фашистки ИМПЕРнационалсоциалистически пакть!
  Долу сталинофашизма, долу хитлеробольшевишкия ИМПЕРнациональ!

  Слава на независима Украйна!!!

 2. Это Видео Не Для Показа. В Украине Журналисты Не Такие Как Их Воины.

 3. Слава Украина! Дано устои на руското нашествие, дано цивилизования свят разбере каква заплаха е имперска Русия. Дано помощта пристигне навреме.

 4. Героям слава!

  Гледах с изумление какво стана днес с премиера Кирил Петков на излизане от сградата на СГС. Към 130-килограмов “журналист” от неясна медия му налетя с малоумни крясъци за депутатските листи и “любовница” ли му е Лена Бориславова, плюс блъскания и посягания. А бодигардът гледаше безучастно през тъмните очила и само дето не почерпи добичето с кафе. Не е ли крайно време харвардците да осъзнаят, че са във война с организираната престъпна група – ОПГ, на мафията и да се държат адекватно? И да прочетат за премиера Улоф Палме, заклан от вероятен офицер на 2-ро управление (задгранично) на Отделя за остри операции на КГБ, наричани още “касапите”?

 5. С Днем Державного прапораl
  Слава Украина!
  На героите слава!

 6. ТОП новината на #ФРОГ днес е:”Иван Кръстев: Войната показа, че съществува украинска нация, различна от руската, и неин баща е Путин”, а саминкият мастит аналитик реди актуализирани московски опорки в Лице в лице по bTV:”… Както и да завърши тази война… Само преди 10 години 70% от украинците имаха положително отношение към Русия и руския президент…За да се вземе полуизпразненият Донбас, беше разрушен руският свят. Всички тези украинци, които днес воюват с Русия… В резултат на тази война Швеция и Финландия влизат в НАТО и границата с Русия се увеличава на 1400 км. Говорим за ядрена война така, както не се е говорило в последните 45 г. Мнозина се страхуват, че ако украинските войски започнат освобождение специално на Крим, не само на Донбас, рискът от ядрена война става огромен… силно да напомня за Корейския конфликт от 50-та година, в която изведнъж се появява някаква фронтова линия… Ужасява ме, че ще се появи една част на територията на Европа, в която няма хора, няма икономика, няма нищо. Има само разрушения от войната. В момента има очакване за ескалация. Смъртта на Дар Дугина кристализира определен тип напрежение вътре в рамките на режима в Русия. Мисля, че днес Дугин е по-влиятелен в Русия, отколкото беше преди 48 часа…“
  … Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука…
  https://twitter.com/MirovichMedia/status/1562400174281981952?cxt=HHwWgICwkcer4a4rAAAA

 7. Причините на настоящата война много напомнят на причините, довели до Втората световна война. Паралелите са следните: Краят на Първата световна война (Студената война) води до тотална разруха загубилата страна – Германия (Съветският съюз). Това води до натрупано огромно недоволство в населението от икономическите последици, реваншизъм и надигане на нацистката вълна в Германия ( утвърждаване на партията Единна Русия в Руската федерация). Следват известни икономически успехи, които са представени пред населението като следствие на “здравата ръка”. Следва война…, следва загуба на войната…, разпад на държавата агресор…, и частично обединение на земите, след като главите са прочистени от радикални идеи и послания. В момента сме във фазата “загуба на войната”, след което е разпадът. Брилянтно разказана историята на Германия, включително с тежките моменти, водещи до национален срам, като се започне от битката в Тевтобургската гора, та се стигне до мечтаното бъдеще, представят Рамщайн (и да, Германия е представена сполучливо от афроамериканка, за ужас на “патриотичните” сили на стария континент): https://www.youtube.com/watch?v=NeQM1c-XCDc

 8. Georgi Nikolov
  24.08.2022 в 19:18

  ГЕРОЯМ 💙💛 СЛАВА, Г-н Николов💙💛!

  Не виждам Вашия клип?

 9. Кремълската Гугутка Радев, пак се изложи с някакво писмо, сигурно писано от секретарките му. Лукашенко и той така в същия дух написал писмо. Лика Прилика идиоти.

  Ако чете, нека гледа тук, как Ердоган държи реч в защита на Украйна а дори не е християнин или славянин.

  https://youtu.be/7IS3nzLMqGk

  И още нещо. Нито една орка няма да остане жива. Нито Дугин, нито Шойгу, нито Лилипутин а децата им почнаха да ги изпреварват. Кой каквото си изпросил.
  Имам един колега, играе го върл русофил, ама оня ден отишъл в един манастир и Господ го изгонил като куче. Той мислил, че ще спи там (на свято място) а то взел, че се пързулил и потрошил ръчичка. Мдаа….

 10. ПП – Иван Кръстев(Figaro): Проблемът в отношенията между Русия и Европа е, че всяка страна вижда другата като западаща сила… Когато казваме на руснаците, че те ще бъдат младши партньор на Пекин, те отговарят, че връзката ще бъде като тази на френско-германската двойка, защото Китай не е готов да проектира стратегически своята сила, докато те са… Русия главно има вътрешен проблем.
  (bTV): Смъртта на Дар Дугина кристализира определен тип напрежение вътре в рамките на режима в Русия.

  – Ivan Radev/ туит : В Кремъл вече съвсем изплискаха легена. Празнуват годишнината от подписването на пакта Рибентроп-Молотов(https://twitter.com/mfa_russia):
  MFA RuZZia/ туит
  🗓 Today marks the 83rd anniversary of our first great flirtation with Nazism; the signing of the Molotov-Ribbentrop pact in Moscow.
  👉 Included were secret protocols carving up Eastern Europe into our respective spheres of influence.
  🚦 This pact green-lighted WW2 in Europe.
  * There was Treaty of Rapallo already in 1922. It got the two compromised and ousted countries together which helped both tremendously over the next 15 years. Mutual diplomatic recognition and military and economical cooperation.

  – връзката дугин/западните фашисти(31 год и 6 месяцев,Беседа с Андрей Пионтковский,ФЕЙГИН LIVE) след 40:00 до 43:53мин ТУК: https://www.youtube.com/watch?v=7ouZjCxo33Q

  – Yoda/туит: Какво е искал да каже авторът?!?
  * Стефан Янев/Фейсбук: Братя и сестри българи, не разбирате ли, че ви заблуждават? Защо тръбата е цяла? Защо газът тече? Колко месеца са нужни умно-красивите, хората със сърце във Вашингтон и в „състояние на война“ с Русия, да спрат газа?
  * Бойко Борисов /Дневник: Бъдещите депутати на ГЕРБ ще пребият всички по красота.
  * Костадин Костадинов: Отиваме на избори, за да управляваме

  – Володимир Зеленський, президент України: Ми тримаємося шість місяців. Нам важко, але ми стиснули кулаки й вигризаємо свою долю. Кожен новий день – це нова причина не здаватися. Бо, пройшовши стільки всього, ми не маємо права не дійти до кінця.
  24 лютого казали: у вас немає шансів. 24 серпня ми кажемо: з Днем Незалежності, Україно!

 11. висок,

  “Войната изобщо е много комплексно нещо. Трябва да сте търпеливи там. Нуждаем се от такава победа, че веднъж завинаги да се счупи гръбнака на тази твар, която е на територията на РФ, която постоянно посяга на чужди територии …(Алексей Данилов,Съвет по национална безопасност и отбрана, 24авг.)” … и една експертна оценка за хода на военните действия от вчера ТУК: https://www.youtube.com/watch?v=2FXIusWHkF4

 12. Бойко Борисов хванал златната рибка. Тя го погледнала и казала: – Пусни ме. Ти си имаш всичко…

 13. България няма да подкрепи ембарго върху руските визи за ЕС ????

  “По отношение на пълното премахване на визи за руски граждани и руски туристи, този въпрос не е на дневен ред”, подчерта Коджабашев.
  (Защо, бе, сука блядь Коджабашев, защо не е на дневен ред?)

  https://frognews.bg/novini/balgariia-niama-podkrepi-embargo-varhu-ruskite-vizi.html

  “Абсолютно правилно”: руснаците още подкрепят войната в Украйна !

  https://www.dw.com/bg/absolutno-pravilno-rusnacite-ose-podkrepat-vojnata-v-ukrajna/a-62907191

 14. до като държим живи четирихилядниците все ше има неща които на са на дневн ред-паметници на окупатора,паметници и .символи,градове,села ,футболни отбори улици все на кръволоци кръстени..

 15. До всички които подкрепят изкуствено създадената държава. Вместо да изопачават историята, пишат по форумите и да развяват украинския парцал по улиците. Да хващат оръжията и да отиват да се бият на страната на Украйна и каквото е останало от нея , а то не е много. Колкото до травестита и педераса Иво Инджев времето му изтича толкова бързо. В най скоро време ще дойде и неговият ред.

 16. До човекоподобният Vova,

  Ще има съд за тебе и подобните ти, бъди сигурен, убиецо!

 17. Към путлерастът Vova
  25.08.2022 в 14:05:

  До всички путлерасти и Вулвин,
  грабвайте си трикольорните рашистки парцали и отивайте при орките в Донбас, защото имат огромна нужда от пушечни мишени , като теб.
  Украинците ще те гръмнат още преди да стигнеш дори до окопа, и още преди да ти зачислят някой ръждясал Макаров и калашник, още преди да си ги заредил.
  Взимайте си чемоданите и –
  Чемодан- вакзаль- раZZийская пИдераZZия !
  Изкуствената държава е само една- путлерастката раZZийская пИдераZZия !

  Слава на НЕзависима и свободна(ЛИБЕРТЕрална!) Украйна!!!

 18. @вова
  “пигмеи мерят
  Одисеев Връх”
  Таня Благова

  Чемодан, вокзал, Донбас и ПНХ, ИЗРОД.

 19. Пидор ,Vova, иди на хуй (в рашу), а не жди когда уничтожат твоих любимых сволочей в Украине! Путину такие как ты позарез нужны!!!!

 20. И пак за Vova и такива като него:
  В Украйна хора, желаещи да воюват за своята родина, не липсват! Не е достатъчно оръжието! А в рашата оръжие, колкото щеш, но желаещи да воюват в престъпната война срещу Украйна, се намират трудно! В ОРДЛО миньорите са мобилизирани, а на тяхно място в мините са набутали жени!?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.