Скачените съдове Копейкин, ИТН и ГЕРБ ни взимат за откачени, но бяха изобличени

Понякога и един глас в парламентарната пустиня е важен за изобличаване на търгашите от кервана, който си върви без да обръща внимание на лая на многобройните (други) кучета. Такъв е случаят с Христо Петров. 

Упорито продължават да го наричат двусмислено с рапърското му артистично име Хазарта. Иначе хората няма да се сетят за кого става дума. Христо Петровци има много ( лично познавам няколко, единият беше партиен секретар в БТА). Хазарта е един. Дори може да бъде наречен уникален заради редките му, но запомнящи се изяви в Парламента.https://e-vestnik.bg/36183/edin-den-v-parlamenta/

Говоря за единствения смелчага сред депутатите, който определи фашизоидите на Копейкин като “шепа нещастни фашисти”.  Зашлеви ги с камшика на истината в очите.

 

 

 

 

В текста си за e-vestnik Христо Петров сваля маската и на шепата нещастници от партията на Трифонов. Изобличава ги като слуги на ГЕРБ. Те наистина се (д)оказаха като такива. Забиха в тила на управляващата коалиция своя пикел, подобно на Рамон Меркадер, изпратен от Сталин в Мексико да убие Троцки. Подобно на Меркадер не спечелиха друго, освен поредната порция презрение. Но пък услужиха на поръчителя, който сега точи зъби за реванш, но в лично качество е вероятно отново да бъде победен в София в пряка електорална схватка от Христо Петров.

Нещастниците от ИТН се боричкат в момента с нещастниците от “Български възход” за надскачане на парламентарната бариера. Социо(пато)логията регистрира в същото време възход на шепата нещастни фашисти на Копейкин и на юмрука от Банкя. Той ги потупа окуражително по рамото вчера с изявлението си, че са във възход. Каза го като доказан факт въпреки цялата условност на соци(опат)ологията. Помага им с каквото може и на публично ниво.

Едно е всички да виждаме и да знаем, че шепата нещастници в парламента обслужват юмрука от Банкя, друго е тази истина да бъде илюстрирана от депутат. По истински случай. 

Тези скачени съдове си мислят, че сме откачени. Въобразяват си, че се по-хитри от всички. Надяват се да не се вижда как над блатото стърчи обратната част от тялото им, когато са забили пеликанския си клюн  в мътилката. Бива ги в това. Доказали са го. Много са горди, че пак и пак, и пак успяват да ловят риба в мътната вода. Помагат си взаимно – богатият с парите, скътани по офшорки за черни опозиционни дни. Бедните духом ги обслужват, за да се докопат и те до властовата хранилка. Придворните се продават притворно, маскирани като самостоятелни формации.

“Антифашистите” от БСП, които не “забелязаха”, че в парламента се е наместила шепа фашисти, са истинската ябълка на разбора кой с кого е в парламента. Хем претендират да са антифашисти, хем пък са и рашисти. Бяха обаче заедно в управлението с антирашистите, които се доказаха като такива на финала на своето кратко, но невиждано по своята “русофобия” от времето на Стамболов управление на България. 

Антирашистите закъсняха да се докажат като такива заради “антифашистите”, от които зависеше да останат на власт и “поне” да скъсат с руския газов шантаж. Скъсаха и позорната диплома на България като най-покорен евроатлантически послушник на Москва по наследство от времето на НРБ, прогонвайки три синджира руски шпиони от София. Но незрящите от БСП за съществуването на фашистката шайка в парламента замижаха и по този повод. Положението е “мижи да те лажем”, но алтернатива не се очертава в близка перспектива.

Скоро незрящите другари и другарки за истината, че има български възход на фашистката шайка, вероятно пак ще имат думата  дали да има управление, алтернативно на онова, което прокопа  и плати с български милиарди рашисткия газопровод за приятелите на Путлер в Сърбия и Унгария.

Герберокопачите на газопровода разбират колко важно е в тази шизофренична ситуация да объркат още повече конкуренцията. Нападат я с бумеранга на обвиненията, че служи на Москва чрез вноса на руски газ през посредници. Това е все едно в българската килия на обгазения да говориш през противогаза на непукизма за рашистката смрад, която си произвел и да призоваваш повърналите заради теб на предишните избори да си запушат носа и пак да преглътнат вонята ти.  

Има ли изход от този лабиринт на кривите огледала? Нищо праволинейно не се очертава на хоризонта като решение. Но примерът на Хазарта да се говори истината, пък каквото ще да (не) става, е достоен за подражание.

 

 

18 мнения за “Скачените съдове Копейкин, ИТН и ГЕРБ ни взимат за откачени, но бяха изобличени”

 1. 30 сребърника. Вероятно сумата не е била особено голяма. На предателите не се плащат големи пари. Техният девиз е: с малки суми, но редовно. Веднъж един беше заплашен от уволнение и почти се разплака: аз не мога да правя нищо друго. И те не могат да правят нищо друго. Борят се да запазят статуквото, с много мръсни хватки, при това. Някой да не си мисли, че лесно се организира вот на недоверие? Договаряли са се в най-малките детайли седмици наред. Измежду тях невинни няма.

 2. Хазарта е пич. Дай Боже повече като него.

 3. системата, вероятно поради техническа грешка
  не публикува мой коментар, който поствам тук,
  защото вярвам, че имам право на отговор

  към RICOшетниковь:

  “Горбачов не е светец , и никой не е такъв , дори мързеливия и некомпетентен Рейгън!”

  Рефрена “Всички са маскари” знаем от кого е измислен и за какво служи!

  Рейгън е толкова “мързелив” и “некомпетентен”, че успя да обедини Запада и разруши ссср. Заслужава уважение! А какво е направил човека с лайно от гълъба на мира на чело, е добре описано отよ.

  よ е изложил достатъчно факти, но “Боговете” не млъквате! Качили сте се на потъващ кораб, господине!

  И накрая дя Ви похваля. Зарязал сте “пещерен антикомунизъм” и опипом търсите по-съвременни форми, а това е прогрес!

 4. Към Todor Todorov :

  Системата, приятелю, не може да работи безотказно 24 часа в денонощието. Мога да одобрявам коментари само в частта от това денонощие, когато не спя.

 5. Осман Октай в деня на своя 70-годишен юбилей в разговор с Любо Жечев.
  Макар и доста дълго – повече от 3 часа, това видео си струва отделеното време:

 6. ГГосподин Инджев, нямам и грам упрек към Вас, за това и написах, че системата прави грешки! Напротив, към Вашата всеотдайност винаги съм изпитвал уважение! Бъдете здрав!

 7. Към
  Todor Todorov 💙💛
  02.09.2022 в 19:
  Г-не, отговорил съм в правилната коментарна част, поинтересивайте се.
  И да, вие може да сте просто пещерен “антикомунист”, ние обикновените хора сме само против большевишките фашистки КОНТРАреволюционери и казионните им популисти!
  Аз ви цитирам, какво са казали в Елада за боговете, че и те си мълчат, но вие , дори и като антикомунистически бог, пак не мълчите , пред ФАКТИТЕ!

  И съвсем не е толкова вярно, че Рейгън, сам, “обединява” Запада.
  Не забравяйте за Тачър, Митеран и особено за Кол , който направи всичко за обединението на Германия, и дори много повече от Рейгън.

  И , аз, никога не съм казвал, че Рейгън е “маскара”, не !

 8. към RICOшетниковь:

  Приемате противоречивите си твърденя (както правилно забелязаха няколко блогъра, последе/а от които симпатизант/ка на ДСБ) за ФАКТИ! Е, няма как да стане! Фактите са друго нещо! ПоинтересИвайте се, образовайте се, какво са те! Няма да Ви навреди! А този път не мога да Ви похваля, върнахте се към наученото – “пещерен “антикомунист”, а това не е прогрес за Вас …

 9. Димитър, Прочел съм някои от интервютата на Осман Октай. Впечатленията ми са,че той е симпатичен и е носител на исторически факти.Може би,това е човешко,тогава той ги е виждал под свой ъгъл.Както и сегашните събития.
  Да мисля така е неговото участие в инциативния комитет за избора на Р.Радев за президент. Все пак трудно е да се възприеме,човек с толкова богат политически опит да подкрепя избора на един супер измамник за президент.
  Това показва,чеполитиката е трудно нещо и трябва открием и подкрепяме добрите политици,защото те са много малко.

 10. Към
  Тодор Тодоров:

  Г-н Тодоров, вие само това си знаете и повтаряте, и за “пещерния комунизъм” , и за същия антикомунизъм!
  Да, Рейгън успя , защото и другите му помогнаха?!?
  Или пък дали пък не е точно обратното – другите успяха , защото Рейгън им помогна?!?
  Поздрави!

 11. към RICOшетниковь:

  Дали пък е така, или пък е онака …
  Явно не знаете как е!
  Четете преди да се изхождате по дадена тема!

  Ето един стойностен съвет от Georgi Nikolov:

  “Четете “Живот по американски” за да не ставате жалки, поне в БЛОГА НИ с квалификации и оценки за най-великия, наред с Уодроу Уисън и ФДР, американски президент на 20-ия век.”

 12. Г-н Тодоров, не може да си най-велик във всичко, това е признак или на инфантилност , или на синилна инфантилност!
  Всички изброени президенти имат много грешки и дори противоконституционни прегрешения, и дори престъпления!
  И Горбачов ги има, дори и произвола и дивотията в СССР!

 13. RICOшетниковь,

  за инфантилните мачовски ”антикомунисти” горбачов не е светец, защото си е завършен съветски апаратчик и точно като путин е на власт заради връзката му с КГБ. Западът е свикнал да коментира горби като “приятел”, защото той уж щеше да унищожава ссср-то – задачата на горбито не е да въвежда демокрация в империята на злото – гласността и перестройката са етап от план за запазване на зациклилата съветска система – горби като путя смята че колапса на ссср е грешка – 1985 г. ссср е в икономическа стагнация + дългосрочна война в Афганистан, хората се редят на огромни опашки за храна и горби е принуден да започна ядрено “разведряване“, за да намали бремето на надпреварата във въоръжаването – изобщо не иде реч за световния мир. Неговите изявления са в обичайната антизападна реторика на кремъл – 2016 г. горбито се обяви за насилствено превземане на Крим

 14. Рикошетников, не мога да ви разбера проблема: за соца ли тъгувате, за кончината на СССР ли, за СИВ ли, за какво?! Ако ви е важно само да отречете заслугите на Рейгън, отричайте ги в кварталната ви кръчма, но не и тук, където спорите с хора, които за разлика от вас поне сa пpочели биографията мy.

 15. Някои тук нямат време за книги, но много обичат да коментират,
  За тези, които имат време за книги, но не могат да ги намерят, е следният линк към книгата на Осман Октай “Крахът на една илюзия. Истината за ДПС”
  https://4eti.me/oktai/

 16. към димитър:

  Благодаря Ви за линка!
  И аз да препоръчам една книга, хвърляща нова светлина върху историята на човечеството: Пътищата на коприната от Питър Франкопан. Чета я на английски, но била преведена и на български.

 17. Не желая да взимам страна, но поне тук в този блог, като светиня на истините относно комунистическата напаст, не е редно да се водят ОСТРИ (обидни) дебати. Това само като съвет!
  Колко някой Си е чел (което е толкова относително поради многото жанри на които дори професионално трябва да обръщаме внимание) това ТУК не трябва да е въпрос на изява. Един прекрасен израз често се шири тук –„който разбрал, разбрал“ и това трябва да е достатъчно, защото както виждам не третира дискусия между врагове стоящи на две срещуположни страни на барикадата. В повечето случаи това са само уточнения или поправки.
  За карантината прекрасно се грижи ИВО. Той като собственика на блога, би трябвало постоянно да НИ натрива „нослетата“. Съдейки пак по мен, защото има много което съм пропуснал, но ето ТУК в последствие научил. За последното дължа и благодарности на участниците тук, с което те обогатяват и допълват пропуснатата ми информация. Да не забравяме освен това, че и четенето и вникването в прочетеното изискват време, а е трябвало да „попрочитаме“ и професионална литература, което се отнася и за хляба ни насъщни. Не бих искал да виждам неудобства, ако трябва да заговорим примерно за физика или математика!…
  Един ярък и актуален пример сега е интервюто с Осман Октай, което благодарение на линка тук, бих могъл да пропусна. А това наистина би било пропуск, защото Това е не само един ярък политик с много опит, но както мога да установя, при него има налична и много Чест. Него наистина няма да го целят с камъни, ако седне на пейката до дуваря (както той сам се изрази). Или ако ги има такива (О, жална Българйо, за съжаление има ги проклетниците), за щастие биха се намерили и много такива, които да ги прогонят!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.