Радев и мутрата дават тон за песен срещу главния им враг ПП, а СДС, уви, припява

 

 

 

 

 

От напазаруваната в днешно време от ГЕРБ партия СДС негодуват, че ПП пускат на свои митинги песни от времето, когато пеехме “времето е наше”. Отговориха им, че нямат права върху тези песни. Но този лаконичен отговор по същество от юридическа гледна точка не е достатъчен спрямо онези, които се продадоха на ГЕРБ.

Трябваше да негодуват, когато се присламчиха към мутрата, която се хвалеше в интервюта, че любимата му песен е “ Батальонът се строява” от времето, когато с автомат е “охранявал” български турци, за да не се бунтуват срещу комунистическите репресии.

Трябваше да негодуват, когато същият се заиграваше парламентарно с рашистката партия АБВ на Първанов, приятелят му, за когото още на учредителното събрание на ГЕРБ на 3 декември 2006г. мутрата забрани на своите поданици да говорят – защото и на него му беше охрана, както на неговия кумир Тодор Живков и на Сакскобургготски, мобилизиран тук по московска линия, за да разбие СДС.

Трябваше да негодуват, когато пак той на практика припяваше “ yankеe go home” , тропаше с крак, че няма да допусне тук американска база на Черно море, че не иска да вижда друго на черноморския ни бряг, освен яхти, гларуси и туристи ( особено руски, които подмазвачески канеше при всяка възможност да се изкаже по въпроса).

Трябваше да негодуват докато днешният им началник още като кмет се беше заклел, че няма да допусне да бъде премахнат МОЧА докато зависи от него – а все още това зависи от него чре проекцията му Фандъкова.

Трябваше да негодуват, когато вече в качеството на премиер е поел ангажимент да пази МОЧА от несъгласните с прославянето на съветската окупация българи – ангажиментът, за който призна вътрешният министър Рашков и който с абсолютна сигурност, както показват арестите на МОЧА през годините, е поет тъкмо от гербаджийската власт.

Трябваше да негодуват, когато мутрата си призна пред германска медия, че наистина в спалнята му Мата Хари ( и нейни посестрими) е удовлетворявала “човешките му нужди” и че е сниман ( в безпомощно състояние, щом не е забелязал), олицетворявайки “бдителността” на българската власт, съсредоточена в ръцете му. 

Трябваше да негодуват, когато наричаше журналистите мисирки, а градската десница, исторически свързана със СДС, обиждаше на тулупи – и с прочее още обидни епитети.

Трябваше да негодуват ( може би, доколкото става дума само за мен лично, но и за манталитета му), когато ме обяви за идиот по Нова телевизия.

Трябваше да негодуват, когато ( пак мен, но и техния А. Йорданов) Копейкин тормозеше в Добрич автори на книги с неговите шпицкоманди от имитатори на путлеристките “нощни вълци” – в случая с А. Йорданов и с личното участие на Копейкин. Беше по времето на едноличната власт на собственика на ГЕРБ през март 2019 г. Мен (руски) вълци ме яли, но техния А. Йорданов? Не можа ли началникът им от ГЕРБ да го защити или той още не беше му пристанал, за да стане евродепутат?

Трябваше да негодуват, когато мутрата се врътна на 180 градуса и отново заговори за необходимостта да се довърши най-важният стратегически обекта на рашизма у нас АЕЦ “Белене”.

Трябваше да негодуват, когато се държа неприлично с една дама и посланик на съюзническите Американски съединени щати, както и когато фамилиарничеше с руския посланик Макаров, чието малко име мислеше, че е Юра ( защото с предшественика му Юрий Исаков се беше лигавил твърде дълго).

Но най-вече трябваше да негодуват, когато мутрата обслужи Путлер, когато ударно му построи транзитен газопровод, платен с български милиарди. Този Бойковски поток днес е най-големият и най-стабилният източник на огромни доходи от износ на газ за Европа, чрез който Путлер финансира агресията си срещу Украйна. 

Вместо да се възмутят от всичко изброено по-горе, от СДС припяват в хора на Радев и мутрата, който си напазарува марката СДС. Двамата вече в синхрон дават тон за песен срещу ПП защото тази партия спечели едни парламентарни избори, след които прекъсна рашисткия газов шантаж и прогони 70 рашистки шпиони от България. 

  Песните от времето, когато СДС беше носител на ПРОМЯНАТА, са символичен антипод на всичко, изброено по-горе без претенция за изчерпателност. 

 

10 мнения за “Радев и мутрата дават тон за песен срещу главния им враг ПП, а СДС, уви, припява”

 1. По темата.
  Черешката на тортата.
  ИЗМЕКЯРА румен христов га речи да се изходи от парламентарната трибуна никога не пропуска да измоли първо от дуловското оръдие д.а. РАЗРЕШЕНИЕ. Която от своя страна няма нито едно запомнящо се съдържателно политическо изказване. За експертно мнение и дума не става.
  Извън темата.
  Четете “Живот по американски” за да не ставате жалки, поне в БЛОГА НИ с квалификации и оценки за най-великия, наред с Уодроу Уисън и ФДР, американски президент на 20-ия век.
  Кой разбрал-разбрал.

 2. Този път ще цитирам Евгений Дайнов:
  “От тези три значения на думата “civil” произтичат трите принципа, върху които стъпва нашата, “западната” цивилизация: върховенството на правото, управлението на цивилните и учтивостта в общуването между тях. Всеки, който иска да установи управление на силата, трябва да разруши и трите принципа. Най-лесно е да се започне отзад-напред, с унищожаването на учтивостта. Бруталното говорене унищожава гражданското равенство, преоформяйки хората на принципа господар (псуващ) – роб (псуван).”
  https://www.dw.com/bg/tezi-hora-ne-sa-bezobidni-te-sa-bdesite-vi-gospodari/a-63003662?maca=bg-Facebook-sharing&fbclid=IwAR3I7wFdygtMFCgDwu2U5ZGnZJcauzEk9fjUQwP61UjIhOVx3MzLq8GPzYw

 3. Знам, Иван Костов е един от малцината политици, които не са позволили да бъдат омърсени от нечистоплътния тарикат от Банкя..
  Тези, които са затънали в мърсотиите му, нямат никакво право на претенции по идеалистичния период на СДС.

 4. Днешното СДС е срам за българската действителност.То се представя от шепа безсрамни,жалки и продажни фигури.В тях няма абсолютно нищо от старото СДС,което спаси България. Ако отидат сами на избори тези нищожества ще получат по-малко от 0,01% подкрепа. Бог да пази България и от подобни гадняри!

 5. На “седесарите” като румен христов и сие явно трябва да им се припомни, че когато си насран, не трябва да си вириш главата!
  Абсолютни продажници!

 6. Към Николай:

  Какво доказва един детайл, като цитираният?
  Има ли нещо от написаното от мен за колаборацията на СДС с мутрата, което да не е фактологически вярно?
  Ако няма, не хвърляйте мъгляви като адресат обвинения за плюене и лизане, защото опитите да опровергаете същината на статията с многобройните доказателства в нея с помощта на някаква контра са всъщност лизане на “изплютото”.

 7. Радев и Мутрата, за съжаление и СДС, и кой ли още не?-всички успешно овладяни и поставени от московските емисари, за да им служат!
  За какво да жалеем? Нима си заслужава да очакваме някаква промяна в една завладяна от противниците „крепост“?
  Не, майната им, трябва да създадем нещо ново и стабилно! Въпросът е обаче, КАК?
  Сравнително просто е!
  Имаме ли честни хора с умове и аналитически способности? Отговорът е -ИМАМЕ!
  Няколко примери, без да съм изчерпателен, а само нахвърлям (не използвам гадния чуждизъм набросквам), защото има и много други, които дори по-добре от мен могат да подобрят избора.
  Ето – Иво Инджев, Илиян Василев, Евгени Дайнов, Осман Октай, дори Харварците напук на противниците им… (излишно е да си напрягам мозъка защото ТЕ наистина са много и не дай си Боже, мога да пропусна някой важен.)
  Но кое е свързващото между тях- горепосочените, което не само е основно, но е и от пълна необходимост?
  Първото нещо е комуникацията помежду им, защото това е едно условието за да има численост, особено когата става дума за избор. Това, за да може най-после да настъпи желаният успех. За да можем най-после да се спасим от вечните завладявания, които са следствие от московското ченгеджийско попълзновение.
  Вече съм го казвал по един или друг начин, но повторението е майка на гаранцията която трябва някак си да бъде втълпявана с едничката цел, да бъде предизвикано едно замисляне и осъзнаване с което да настъпи и съответната поправка.
  Какво пречи примерно при горенпосочените личности, Те, които предполагам дори лично се познават (може би в някои случаи поради българският синдром, някои и да се недолюбват), да си теглят по един телефон и да се срещнат с цел организиране на един съюз.
  СЪЮЗ С ЕДНИЧКАТА ЦЕЛ, ОБЕДИНЕНИЕ в една СЪВМЕСТНА ЕДИНИЦА ЗА ОЦЕНКА. Оценка на ръководни личности, които са подходящи за посочената цел, както и на партии, пък дори и на съответните им партийни програми заслужаващи да получат подкрепа.
  Целта е проста, горепосочените стават гаранти за една правилн оценка. Някой ще попита защо? Защото ТЕ имат мисловната нагласа и с доказана микроскопична точност са в състояние да осъзнаят фалшивикацията дори в зародиш.
  Още по-важно е и условието тези хора да са далеч от користи на които ние сега търпим последствията.
  Не са важни думи които се казват днес, а думи и минали действия направени далеч преди това!
  Добродушните хора често са склонни да направят грешка, когато слушат привидните фалшиви дитирамби и уверения на отявлени бандити, или когато гледат как богоугодно в храмовете се кръстят извратените лъжехристияни гундяевци, на които някогашната им патийна доктрина преследваше и унищоваше точно тази религия.
  Като следствие от това обединение ще дойде и оценката на правилните политици и щом те, посочените и одобрените забележат някакво отклонение при властващите, моментално да настъпи отстраняване.
  И никога повече съюзи с комунистическо и руско ориентирани партии, които исторически доказано са противобългарски и противостоящи както огъня и водата! Бившите комунисти и индивидите проповядващи техните възгледи, трябва да намерят мястото си само всред публиката, за да могат там те да служат на околните да осъзнават вредите, особено в исторически аспект.

 8. Georgi Nikolov,

  българите трябва да знаят и за Теодоp Рyзвелт, защото интересът на Удроу Уилсън към България не е провокиран само от книгата на инж.Никола Димков „Звезда на съгласието” –
  на 1-вата си пpеcконфеpенция(1901г.)като президент, на въпроса коя е най-бъpзо pазвиващата cе икономика в cвета Теодоp Рyзвелт заявява: Япония, а след Япония е Бългаpия … – един от 4-мата президенти на планината Ръшмор има изключителен интерес към България и още1903г. установява дипломатически отношения с България, преди признаването на независимостта ни – 1912г той пише:„Българите са човеци от най-забележителен и най-силен тип.С трезвост и постоянство в характера и в една злощастна война със Сърбия, още от самото начало показаха, че бяха проникнати от рядък военен гений. Патриотизмът на българина е непоколебима твърдост в убеждението, страстна привързаност към независимостта и народния успех като единствена алтернатива… Дори и подемът на Япония не е бил така поразителен като засилването и напредъка на България.” А Иван Вазов му отговаря: „Ний чухме ти привета благороден към нас, борци за светъл идеал,о, син могъщи на народ свободен,във чийто глас света се вслушва цял.”

  Станко,

  Затова Иван Костов днес е най-мразения български политик – за силните години на империята на Илия Павлов са 1995-96 г., когато се създава “Топенерджи” и се наместват посредниците в газа, бащата на Илия Павлов казва: ”Вижте, всички, абсолютно всички политици търсеха близост с Илия и му се натрапваха. Само един не правеше това. Само Костов не го е търсил. Не потърси връзка с него само той. Тоя злобен човек никога не го е търсил…” – Костов е „опак човек“, щото и не цепи басма на мафията.По времето на лошия Костов, поне за 4 години, в България нямаше руския мултигруп и дпс – това бившите комунисти никога няма да му простят
  Иван Костов(2009): “Още през 1999 г. казах, че Доган е проклятието на България. Казах го, защото той в качеството си на заместник на Павлов бе политически говорител на мафията”, заяви Костов. Илия Павлов каза, че трябва гущерът да си отреже опашката и че правителството трябва да управлява заедно с него. Представете си претенциите на тогавашната слаба мафия и огромните претенции на сегашната”.
  Иван Костов не стана и помияр на царската софра – преди Костов рекетът беше бизнес – след царя бизнеса стана рекет и “КОЙ” се разрасна като тения – борисов е Безсрамно Безскрупулен и лъжлив социопат и точно затова е избор на сценаристите на прехода ни

 9. Тези дни гледах полу-документални филми за началото на “прехода” и общото във всички тях беше подсещането кой е създал “онова” СДС. И с каква цел. Сегашното място на СДС въобще не би трябвало да учудва никого.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.