Може да е от ревност, но Сидеров изобличи Копейкин като колаборационист с ГЕРБ

Жив съм да се ощипя и да осъзная, че изобщо се занимавам с въпроса за  конкуренцията между Сидеров и Копейкин в битката им за спечелването на рашистката аудитория в България. Но една дреболия  ( на пръв поглед) в конкуренцията между двамата ми се вижда достойна за разгласяване. 

Какво от написаното във Фейсбук от Сидеров ме кара да взема отношение, ако не и “страна” в това задочно вътрешновидово рашистко съревнование кой да води “бащина дружина” на матушката им в България.

30 минути след участието ми по БНТ в предаването “Говори сега” Костадинов, по стар негов маниер, повтори едно към едно думите ми в Нова при Лора Крумова. Редно е, когато повтаряш нечии думи да се позоваваш на първоизточника, в противен случай си просто един плагиат, лъжец и измамник. Интересно, Лора Крумова не попита Костадинов защо гласува за F16 в последните дни на събранието? Пази ли телевизията на ЦРУ хатъра на ментето? Костадинов изброи премиерите, които “трябва да влязат в затвора”, уж били всички, но удобно пропусна да спомене Бойко Борисов!”

Това е публикувал Сидеров , който наистина има основание да ревнува Копейкин. Но ревнивецът заявява една истина, която не е за пренебрегване. 

В миналото атакистът открито се лигаваше с Бойко Борисов, преди да осъзнае по трудния начин, че близостта с него е токсична. Дискредитира се до степен, че беше разжалван от рашисткото задкулисие, което издигна на негово място новият си фаворит Копейкин.https://epicenter.bg/article/Borisov-se-raznezhi-na-rozhdenniya-den-na-Volen-Siderov/125657/2/0

 

 

 

 

 

Късно е сега Сидеров да се прави на враг на онзи, с когото се прегръщаше буквално и метафорично, но беше смачкан от тази мечешка прегръдка. Руската мечка държи за носа на синджира най-важния си коз в българската политика. Това се видя от целия свят с бързината, раболепието и лицемерието, с което основният играч в полето на рашизма у нас от дузина година насам прокопа руския Турски поток, плати го с български милиарди и стана един главните съучастници в подстрекаването на Путлер да нападне Украйна чрез тази рашистка хватка.

И все пак е полезно като за полезните идиоти на Путлер у нас да чуят тъкмо от Сидеров истината, че на Копейкин е забранено да говори срещу собственика на ГЕРБ точно така, както самият той забрани на новопокръстените си съпартийци още на учредителното събрание на партията да говорят срещу водещия руски троянски кон у нас Георги Първанов, теглещ в България към пропастта чрез руската енергийна тройка ( “троен шлем”) по зададения от Москва маршрут.  

Ревността, егото и вътрешновидовата борба за оцеляване на рашистката хранилка допринасят за “разконспирирането” на мръсната тайна за  зле криптираната свързаност между формациите на Копейкин и на старите копейкаджии от ГЕРБ, които се правят на евроатлантици за заблуда на врага т.е. на българския народ и на западните съюзници. 

Вече го направи и депутатът Христо Петров ( Ицо Хазарта), изобличавайки неприличната връзка между ГЕРБ и ИТН. 

Но не е излишно и потвърждението на Сидеров. Понякога от полезните идиоти на Путлер имат полза и нормалните хора.

 

   

42 мнения за “Може да е от ревност, но Сидеров изобличи Копейкин като колаборационист с ГЕРБ”

 1. Да, интересен беше пропускът на името боково (1/2+1/2+1 мандата премиерин) от Костя Копейкин – борец срещу всички освен срещу Путлер и Бойко Борисов. “Отровното трио” се разформирова, но “Zадкулисното трио” (Доган, Борисов, Копейкин) е живо. (Друг индикатор за топлите връзки в триото е симпатията, с която пеевските сайтове се отнасят към Костя Копейкин).
  И други интересни явления се наблюдават в “националистическия” ни лагер, където навалицата стана голяма: Джамбазки в последната “Панорама” говори така евро-атлантически, както никога не съм очаквал/а от него (дори не пропусна да каже какъв срам за България е МОЧА). Щеше да е радостен факт ако дългото седене в ЕП го е направило човек, но не е то, а задаващите се парламентарни избори, преди които, както и преди Коледа, стават чудеса.

 2. Депутати от ГЕРБ в последното Народно събрание се гордеят, че в повече от 70% от решенията са гласували заедно с Възраждане. Следователно всеки глас за ГЕРБ е в помощ на Русия да унищожи българската държава.
  Все повече по медиите се пускат внушения, че двете партии ще са на първо и второ място на изборите на 2 октомври, с повече от 121 депутати, гарантиращи съвместно проруско управление с покрепата на българския Янукович..

 3. БОКЛУЦИ-ДГД-ПНХ и тримцата-Болен Лидеров,Костя Копейкин и Бибитко от Банкя.
  “С толкова изоставено оръжие и то от всякакъв вид и муниции ми се струва, че руЗкия Ленд лийз изпревари американския.”

 4. “- Господин Президент Зеленски, Кремъл е освободен.
  – Крим! Казах да освободите Крим!!!”

 5. “Нормално официалната изостава, Харковска цяла е без руски войски
  ВСУ навлизат ударно в Луганска
  Без съпротива е превзето летището на Донецк
  Пълно хаос е на тия при Бахмут – щели да се предават
  около 20 000 в Севернодонецк са със зарязано в Лисичанск и с по един калашник и не знаят какво да правят

  Та това е само за “елитните” им части – милициите ги няма от 3 дена”

 6. “Украйна изпраща листовки до военните ѝ
  ▪️▪️▪️▪️▪️▪️

  Ееее, тези орки много бързо бягат бе:))
  Трябва да извикате нещо като Еконт или Speedy:)))”

 7. “Руската армия бе брутално унизена и наритана от ВСУ, какви чудеса правят 20на HIMARS-a. А нашите рубладжии бяха убедени, че западните оръжия биват унищожавани още на полската граница.
  Ако това темпо на отвоюване на територии от ВСУ продължи още седмица, за Русия ще има само два възможни сценария. Пълна всеобща мобилизация и изпращане на огромен брой войници и техника в Украйна с надеждата да обърнат хода на войната. Това неминуемо ще доведе до национална катастрофа, всеобщо недоволство, а и не ефектите от санкциите се увеличават с всеки ден, не е ясно дали икономиката им може да поддържа такава пълномащабна война за дълго време. Да не говорим, че все по-често се говори за изпращане и на авиация в Украйна, например онова чудовище A-10 Warthhog, руската гнилоч ще разбере от първо лице значението на “BRRRRRRRRRR”.
  Втория сценарии е унизително изтегляне на цялата руска армия от окупираните територии, вкл. и Крим, край на войната и обявяването на Украйна за победител. Със сигурност отново ще последва национална катастрофа, Путин едва ли ще дочака за следващата Новогодишна реч, а Русия ще се окаже изолирана”

 8. Шойгу докладва на Путлер: Владимир Владимирович, Владивосток е подготвен за отбрана. Нито един укронациски войник няма да пуснем в него.

 9. “Потвърдено от мои познати, но не официално: Половината Луганска област няма кьорав руски войник. В момента руснаците и всичко живо де що може е натоварило бохчите с награбеното и бяга към РФ. Има освободени населени места и в Луганска област. На места има малки части, основно от местните болшевико-чек*джии, с червени парцали и георгиевски лентички(т.е. “опълченци”). В момента, в Харковска област, се правят отбранителни съоръжения, прегрупиране и малка почивка на ударните части, които превзеха изцяло областта. Тече прочистване от колаборанти в населените места, никой не бърза. Луганска област е пуста от руснаци, не броя малцината при Луганск и околностите.
  Степне, в Херсонска област е освободено, 20-тина км до брега на Днепър, а това означава разцепена на 2 руска групировка! Пътищата са изцяло под огневи контрол на ЗСУ! Брускинскье също падна. :)”

 10. “, и аз частично. На юг от Херсон няма ватенки. До Луганск ВСУ могат да се разходят. Драма има в Севернодонецк, където има още вагнеровци, редовни части и милиции, ама са без снабдяване – тия са пред разпад да не се разбегат. На Бахмут не могат нафта за танковете и др такива да замъкнат, иначе там е редовна войска – държи..
  Донецк ще падне – без бой – ще се предислоцират”

 11. “Русофилчета-болшевики, Херсонската групировка е полу разцепена, на 12км от брега на Днепър са ЗСУ. Орките са поискали гаранции от Украйна, че като се предадат, Червеният кръст ще наблюдава пленниците. Интересното е под Лисичанск и югоизточно от гр. Донецк.
  Войниците от кочината ще живеят, ако се предадат. Колаборани, всякакви обрдоченци(опълченци- Боже господи!), чеченци- кадировци и ЧВК…няма да се върнат!”

 12. Daniel Mateev/InformNapalm/
  “За да разберете защо Зеленски победи Путин и защо Путин ще завърши политическия си път със страшна присъда от историята за десетилетия и столетия, чуйте какво каза снощи в обръщение към руснаците украинския президент :
  “Още ли си мислите, че сме един народ? Още ли си мислите, че можете да ни уплашите, да ни пречупите, да ни принудите да направим отстъпки? Не разбирате ли какво става? Не разбирате ли кои сме ние? За какво се борим? Какво изобщо за какво иде реч?
  Четете по устните: Без газ или без вас? Без вас. Без светлина или без вас? Без вас. Без вода или без вас? Без вас. Без храна или без вас? Без вас.
  Студът, гладът, тъмнината и жаждата не са толкова страшни и смъртоносни колкото вашето приятелство и братство. Историята ще постави всичко по местата си. И ние ще бъдем с газ, светлина, вода и храна….. и без вас”.
  Винаги помнете тези думи. Те трябва да стана мото на всеки европеец, който милее за Родината си, особено за българите… Те трябва да ръководят ръката на всеки български избирател на 2 октомври. Честта, достойнството и свободата не са стока за търгуване срещу природен газ или нефт. Ако ги загубиш губиш всичко. Ако ги запазиш, ще имаш и газ и нефт.”
  – точно за 11 септември руснаците са подготвяли терористичните актове срещу … НАТО и се радват, че са оставили Харкив без ток, докато 2-рата армия в Украина бяга от украинските войни, които пак ще бъдат фермери, дърводелци, IT специалисти, журналисти, учители…

 13. Колкото по-зле, толкова по-добре. ББ прокопа тръба за да разреши война. В тази война биде разбит българския рашизъм. Дано след това никога повече да няма русофилистизъм.

 14. Междувременно нашите победоносни войски
  ТАСС
  ВСУ готовят большое наступление в районе Запорожской АЭС и переправ, идет переброска артиллерийских установок, сообщил Рогов.

 15. @Georgi Nikolov,
  Жоро, още в началото на това видео става въпрос за онези самолети, за които и аз писах на Кевин Маккарти и които все още не са предадени на Украйна

 16. Дмитрий Танкович рассказывает и показывает не только откуда на Беларусь готовилось нападение, но и обсуждает самые абсурдные новости и события, которые вы могли пропустить.

  В этом выпуске: олигархов призывают вернуться (01:11), Путин запланировал распад РФ (02:50), соседи закрывают границы для российских туристов (04:12), что произошло с Соловьёвым (07:17), Патриарх Кирилл поощряет домашнее насилие (10:43) – И многое другое!

 17. Войната на Путин ще убие Путин.
  Posted on 12.09.2022

  Няма да е трудно да се спре украинската армия на руската граница. Украинците не са завоеватели. Трудно обаче ще спрат руските войски по пътя им към Москва. Войниците ще се обърнат срещу офицерите, офицерите срещу генералите, а те срещу Путин. Военният преврат зрее. Някой трабва да плати за провала и за загубените десетки хиляди животи. Руската олигархична върхушка и генералитет се страхуват най-вече за собственият си живот и активи. Както западните, така и американските служби имат информация за тези процеси. Украинската офанзива ги катализира, санкциите също. Друг фактор, който провокира тези събития е станалите вече серийни „самоубийства“ на хора от обкръжението на Путин, които са загубили доверието му. Параноята на кремълският диктатор е патологична, в подобно състояние е и Борисов, Пеевски, Гешев. Всеки олигарх, генерал и политик в Русия си дава сметка, че той може да е следващият разходен по парапета на балкона си.

  Войната на Путин ще убие Путин.
  Не знам кога, но е неизбежно. Това ще взриви отвътре и нашата кочина. Мафията в лицето на ГЕРБ, ДПС, БСП, всякакви „патреоти“ и ченгеджийници, чиято власт се крепеше от Кремъл ще загуби опората си. Различните сегменти на петата колона на едни нива водеха битка помежду си за власт, порции и влияние, но целостта и стабилността на статуквото се управляваше и осигуряваше от дълбоката държава в лицето на ДС и КГБ (ФСБ).
  След Путин хаоса, който Борисов, Доган и Радев сънуват ще се случи. Като отвързана глутница диви кучета ще се самоизядат. Това ще е и техният край. Не бива обаче да чакаме пак някой от вън да ни свърши работата. Нещо подобно наблюдавахме след разпада на СССР. Тогава обаче позволихме да бъдем излъгани, дадохме време на мафията и дълбоката държава да се реорганизират и върнат контрола върху властта. Сега имаме нужният граждански опит и мъдрост и трябва да ринем бързо и до здраво без компромиси.
  БОЕЦ призоваваме за ежедневен натиск, протести, разобличаване и акции срещу петоколонниците, които се опитват да се окопаят преди техният свят да се срине.
  Битката продължава!
  #БойДоДупка
  #БОЕЦ
  12.09.2022г. Георги Георгиев – БОЕЦ
  БОЕЦ продължаваме със своите акции в ДАНС, БУЛГАРГАЗ, МЕ и МО. Следете сайта и страницата ни – когато излезем, ни последвайте!

 18. https://www.quora.com/Is-QAnon-a-money-making-scam-Do-they-charge-or-ask-for-donations

  John Shore
  Psychotherapist Clinical and Private Practice at Lifesanswers.org (1978–present)Author has 10.1K answers and 22.7M answer views1y

  QAnon itself it not a money making scam. It is a PsyOps campaign to sow chaos in western democracies.

  But….

  Almost every YouTuber who promotes QAnon makes money on their YouTube channel and they request donations using PayPal and Paetron. Many also sell QAnon crap to suckers. Most QAnon websites do exactly the same thing.

  So….

  When you report QAnon posts on social media you can also follow up by reporting their PayPal and Paetron accounts to PayPal and Paetron. If they are unable to make money peddling this BS they will stop doing it and have to get real jobs.

  QAnon is a terrorist movement and needs to be treated as such by all sane people in the entire world.

  Here is a list of mostly Russian propagandists who claim to live in the US on YouTube who promote Qshit. Feel free to report them and their videos to YouTube, Paetron, PayPal and the Department of Homeland Security.

  Steve Doudnik

  GENERAL INVESTIGATIONS & SPECIAL SERVICES LLC

  Закон и порядок в США

  Finance Hub

  Dylan Himmerich

  https://www.youtube.com/c/DylanDoesTV/featured

  Yelena Podruzhkina

  СШ

  Gary Yuri Tabach

  Gary Гари Yuri Tabach Табах

 19. Фальшиво-пренебрежительная реакция рашистов-пропагандистов на наступление украинской армии подобна реакции мужика, которого ебут в жопу, а он кричит, что срать хотел на ебущих.

 20. Весь мир в труху за день
  В наламанш за 3 дня
  Польшу за 2 дна
  Киев за 96 часов
  Задача ВС РФ — срыв наступления ВСУ на балаклейско-изюмском направлении
  ВС РФ не допустит выход Украины за пределы границ

  ВС РФ не допустит захвата Ростова и Волгограда
  Задача ВС РФ — срыв наступления ВСУ на северном кавказе и оборона левого берега волги
  Задача ВС РФ не допустить врага к москве
  Задача ВС РФ не пустить врагов за урал
  Задача ВС РФ не пустить врагов за байкал
  Задача ВС РФ не пустить врагов за амур
  Задача ВС РФ провести плановую эвакуацию руководства страны в Пхеньян

 21. “Усилили натиск” нужно перевести на русский язык с “новояза” так: “Российские генералы успешно сокращают численность своей пехоты бесплодными атаками, не захватив ни одного населенного пункта. Когда украинцы сочтут, что основная часть атакующих перебита, они перейдут в контрнаступление”.
  Зачем? Самое время захватить белгород, посадить там марионеточное “правительство новой россии будущего” и дальше как в сирии.

 22. Сергей Медведев, политолог, тележурналист
  О том, что сегодня играет Путин
  Мне сейчас кажется, что Путин действительно импровизирует, на белом рояле играет песню “С чего начинается родина”, но сидит он на палубе тонущего “Титаника”: корабль уходит под воду, а импровизатор продолжает играть.

 23. Под западом следует понимать в первую очередь США.
  Для США основной противник сейчас Китай. Но Россия начала выпендриваться и стала “фактором неопределенности”. В общем-то все последние лет 15-20 была. США с этим еще как-то мирились и готовы были и дальше мириться.
  НО
  после 24 февраля и даже скорее после марта, когда стало понятно, что Украина не посыпалась, стало понятно, что “король голый” и можно просто закрыть этот фактор. Что сейчас и решается. Цель – демилитаризация России (“сделать так, чтобы она не смогла никому больше угрожать”) четко определена еще в апреле и последовательно достигается.
  Финалом скорее всего станет ликвидация (взятие под международный контроль) российского ЯО.

 24. Г-н Инджев по принцип има уважение към Вас, като елитен борец и будител срещу комунизъма, рашизъма и т.н. но как ще коментирате последната новина?

  https://money.bg/economics/zaraboti-nay-noviyat-yadren-reaktor-v-evropa.html

  Заработи най-новият ядрен реактор в Европа.
  Haй-нoвият ядpeн peaĸтop в Eвpoпa – цeнтpaлaтa Оlkіluоtо 3 (ОL3) нaдxвъpли зaбeлeжитeлнaтa мoщнocт oт 1000 мeгaвaтa. Toвa би тpябвaлo дa oблeĸчи нaпpeжeниeтo въpxy eлeĸтpичecĸaтa мpeжa нa Финлaндия.

  Вие сте част от така наречените “сини лъвчета” , както и съмишленик на господин И.Костов и бяхте един от изявените дейци за зелената енергия и яростен борец против ядрените електроцентрали.
  В момента почти всички соларни паркове в България се строят от бивши червени кадъри с не много ясен произход на банковите си сметки но ядрената енергия си остава най-евтина и много сериозни европейски държави не се притесняват да я ползват, за да работи икономиката им добре.
  За разлика от тях ние сме един огромен хаос от боричкащи се лобита, които нито могат, нито знаят, как да донесат мир, спокойствие и просперитет / сполука и благосъстояние за народа си.
  Как според вас сините , десните и т.н. “демократи” да изместят Герб, след като потенциала им е по-скоро безпомощен и лобистки??? Има една много вярна народна мъдрост. В Царството на слепите, едноокия е Цар.
  Едноокия Простак и Неграмотник Бай Боко, Банкянския Мафиот е оставен да се вихри из клетата ни родина без почти никаква съпротива. Няколкото уж автентични десни партии нямат сили нито да му се противостоят, нито да се обединят. Това ли е замисъла?? Паритет и Слабост, докато българската нация бавно се топи гледайки своите предатели как я продават за скраб ??!!

  Надявам се ще допуснете този коментар, да бъде видян от Вашите читатели, поне заради принципа на свобода на мнението за който се борихме с комунистите.
  Ние Българите все още, вече почти безнадеждно, очакваме върховната гнойна пъпка на властта, да се пукне и да освободи България от смрадта си.

 25. Към YSvetlogorov:

  Точно така, продължавам да съм убеден ( “яростен”, според Вас ) противник на всички форми на употреба на ядрена енергия. Написал съм и в книгата си “Ядреналин”, че искрено си пожелавам да греша, но ядрена катастрофа с реактор, произвеждащ електроенергия, е неминуема все някога, т.е. в близко бъдеще, ако боравим с достатъчно големи отрязъци от времето като “в рамките на един живот”.
  Няма нещо, произведено от човека, което да не се поврежда ( с изключение на Хеопсовата пирамида!). Проблемът е и че няма нищо по-разрушително по своя потенциал, създадено от човека, както “мирния атом” ( за заложената мина с ядрените оръжия да не говорим).
  Случилите се вече ядрени катастрофи в САЩ, СССР и Япония се вместват в понятието “един човешки живот”. Чисто математически може да се пресметне, че там, където има най-много реактори, потенциалът да се повтори ( потрети, почетвърти и т.н.) подобно страшно събитие е най-голям. Например – Франция, с нейните десетки атомни централи, които са сред най-старите в света.
  Нямам също така проблем да призная факта, че моето мнение не е победоносно, а както отбелязях вече – не ми се ще и да бъде такова на цената, която посочих.
  Лакомията, както също писах в “Ядреналин”, е все (още) по-силна от инстинкта за оцеляване. Боя се, че истинската промяна ще настъпи след някоя нова Фукушима, след която светът се стресна. В момента е по-стреснат от руския енергиен шантаж и се наблюдава връщане към добрата стара ядрена лакомия.

 26. Ядрената енергия е евтина в момента на производството и,но.като отчетете неминуемите разходи по утилизирането и съхранение на централата и отпадъците,ще видите ужасяващата сметка,а тя ще се плаща стотици години и десетки поколения…

 27. По принцип смятам, че всеки език е богатство (дори руският, който аз не владея) но напоследък ми идват малко в повече писанията на чужди езици в коментарната част на блога. Предлагам постващите кратки текстове да ги превеждат на български език и да прилагат линк към оригинала, когато сметнат за необходимо.
  Благодаря предварително за разбирането!

 28. Ядрената енергия не е най-евтината. Най-евтината е ВЕИ и по-точно фотоволтаиците с производствена цена под 1 ст/кВтч. Проблемът е, че енергията трябва да се съхранява за в случаите, когато няма слънце. Докато предимството на АЕЦ е постоянната производствена мощност. Дори и ядрената енергия обаче е ограничен ресурс, колкото повече АЕЦ толкова по-бързо ще свърши горивото. И тогава пак идваме на единственият оставащ сравнително вечен източник – Слънцето. Ако по всички покриви имаше фотоволтаици щяхме през деня да правим енергията колкото от 10 Козлодуя, Но досега спънките за това бяха огромни. Другият проблем е съхранението на енергията, за което трябват мега батерии и ПАВЕЦ. Но както виждаме проекта Горда Арда е забутан в незнайно чекмедже. Другото е ниската енергийна ефективност на жилищата и електрониката, но това бавно, но неумолимо се променя. Фактите са че нощно време потребяваме между 2800 и 3000 МВт. А само Козлодуй е 2100 МВт. И изнасяме около 1500-2000 МВт., но до кога?
  Ако спрем износа, през нощта трябва да спираме единият АЕЦ заради ниското потребление, което е вероятно да падне още с поне 500 МВт, особено ако хората си поставят домашни ФЕЦ.
  Отделно при успех на ТЯЕЦ най-вероятно ще се вземе решение за спиране на АЕЦ.

 29. Благодаря за отговора. Все пак да отбележим, че специално този Финландски реактор е започнат в 2005г. доста преди руския шантаж и тероризъм.

  “Unit 3 is an EPR reactor and has been under construction since 2005. The start of commercial operation was originally planned for May 2009 but was postponed repeatedly.”

  В България хаоса е наистина уникален. След разрушаването на тоталитарната държава, вече няма държава а счупена машина, която много “майстори” идват да оправят но почти всички си тръгват след като са оправили фамилията и семейството си. Почти никой още не е разбрал или не желае да схване, какво ще даде на всички, когато машината бъде ремонтирана успешно а и дори и да е разбрал, останалите “майстори”, все още неоправили фамилията, не са готови да се разделят с егоизма, алчността, личното си мнение , завистта и т.н. в името на прогреса на Българската нация и народ.

 30. Боли го, много го боли товаришь Сидеров…….

  Преди години Кремъл му даде картбланш, ама на видиш ли само се възползваха от неговите “ум, умения и знания” и като свърши “мръсната работа” го захвърлиха като мръсен парцал. Използваха го като квартална курва, която да ги научи как се правят “мръсните работи”.

  За това сега много го боли товаришь Сидеров. И плаче горчиво, с големи крокодилски сълзи ……

  Черна завист го гризе товаришь Сидеров, че ето на товаришь Копейкин “спечели” доверието на Москва и стана новата порно звезда на товаришь Путин …… пардон, новта политическа звезда на товаришь Путин.

  НО.

  Нека да не забравяме, “что Москва слезам не верит”…….

  И товаришь Копейкин ще реве с големи крокодилски сълзи, ама по-късно……. след като изпълни поставените от РУСИЯ “бойни задачи”………

 31. Не го жалете съйдерав. Явно продължава да получава достатъчно копейки от руското посолство, за да може да си поддържа смешната телевизийка и да води държанката си по ресторанти в центъра на София. В същото време вероятно изпитва облекчение от това, че щафетата на рашистките манипулации и задкулисните казачоци с ГЕРБ пое изцяло по-младият, енергичен, устат, нагъл и безпардонен копейкин, та белата златка да си гледа старините, без да се хáби.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.