Агенцията за погребални поръчки на гербаджийски врагове погребва предизборно пропутинската си насоченост в тон с ГЕРБ

Предупреждавам: нормалните хора, които ( разбираемо за мен) спазват лична хигиена и не ползват ПИК, имат пълното право да не четат по-нататък.  Но за мен като публицист – антагонист, част от работата ми е да следя какво става в канализацията на българската т.н. журналистика. Изглежда тя отврати и някои отвратителни нейни лица, напускащи клоаката безмълвно като пребити кучета с подвита опашка, но това е друга тема, която би била интересна само, ако “битите кучета” се осмелят сами да проговорят какво ги е отблъснало от техния роботодател Недялко Недялков.

 

“Агенцията” за погребални поръчки срещу враговете на вожда на простите взе наистина да произвежда сензации. Откакто започна предизборната кампания на ГЕРБ, в която се набляга на евроатлантическата примамка за електорални шарани с прозападни нагласи, “агенция” ПИК тихомълком, но все по-явно съгласува курса си в подобна посока. В другите разклонения на клоаката положението е по-различно засега. В депесарския БЛИЦ държат правата путлеристка линия. В Блъсковия “Труд” тя е все така императивна. Но ПИК взе да се цепи от наратива на колектива по този показател.

Ако не броим постоянното присъствие на бившия какво ли не адв. Георги Марков, който открито адвокатства на Путлер с опорните точки на Кремъл, другите “агенционни” любимци сред отявлените путинисти, като Петър Волгин, Явор Дачков, Боян Чуков и пр. рашисти минаха в нелегалност ( Александър Симов, редовно присъствие от години в ПИК, беше отстрелян идръпналли сам се е от по-отдавна, откакто стана съуправляващ в екипа на Нинова, прегрешила пред Бойко ). Не се допускат. Може и да е временно, но е факт.

За сметка на това без предупреждение, че “агенцията” преминава на украинска страна ( може и да е временно), ПИК започна да публикува сензационни заглавия за украинските победи. Без рашистката гледна точка! Не давам линк, за да не им увеличавам трафика, но пък публикувам поместения преди малко там ( пореден такъв ) текст, който става за консумация от страна на нормални хора. 

ПИК:

“ГОРЕЩО ОТ ФРОНТА: Украинските сили разбиха парашутно-десантен полк на врага край Бахмут! Руските загуби са големи

pastedGraphic.png

“Въоръжените сили на Украйна са ликвидирали значителен брой военнослужещи и техника на 137-и полк от 106-а въздушно-десантна дивизия на Руската федерация, похвалиха се във Фейсбук от Генералният щаб на ВСУ.

В съобщението се казва, че е потвърдено унищожаването на голям брой десантчици и военна техника на този полк в Бахмутско направление, поради което полкът няма да може да продължи бойните действия без от руското командване да бъдат изпратени подкрепления.

Само преди два дни офицерът от ВСУ Анатолий Щефан с позивна Щирлиц съобщи, че край Изюм е убит командирът на същия полк подполковник Павел Кривов.

През март от градския съвет на град Рязан, където по принцип е дислоциран 137-ми полк, съобщиха за четирима загинали техни военнослужещи в Украйна. Сред тях се оказа синът на вицегубернатора на Ненецкия автономен окръг на Руската федерация Александър Дудоров – Георгий Дудоров. Дудоров-младши е бил заместник-политотдел на разузнавателната рота на 137-и парашутен полк на 106-та тулска гвардейска парашутна дивизия.

Самият полк е воювал по-рано в Афганистан и в Първата чеченска война.”

 

11 мнения за “Агенцията за погребални поръчки на гербаджийски врагове погребва предизборно пропутинската си насоченост в тон с ГЕРБ”

 1. ВСУ над всичко!
  Слава Украина!
  На героите слава!

 2. Когато последният руски войник напусне територията на Украйна, тогава ще млъкне и болният русофил адв. Георги Марков, ваксиниран купешки от руската мечка.

 3. „Обикаляте по страната, по студиата, снимате се с някакви хора, това е цинизъм, защото вие просто ги лъжете, дали сте техните пари за един проект, който обслужва Москва, Кремъл и Путин, за да започне войната в Украйна“. С тези думи журналистът и създател на „Фрог Нюз“ Огнян Стефанов се обърна към бившите управляващи, подписали договора за „Балкански/Турски поток“.
  https://frognews.bg/obshtestvo/naroden-glas/ognian-stefanov-bivshite-upravliavashti-3-mlrd-proekt-obslujvasht-moskva-kremal-putin-zapochne-voinata-ukraina.html

 4. Господин Инджев, както всички знаем, ГЕРБ и Борисов лъжат като комунисти! Никой не очаква от ГЕРБ спасение, освен глупците! ГЕРБ са крадци и мошеници. Лъжат за ГЕРБ и социологическите агенции!
  Ето официалните резултати от трите парламентарни избора от миналата година! ГЕРБ върви надолу със страшна сила!
  Данните са на ЦИК!
  2 милиона и малко на 600 хил .е активността на трите последни избора!
  Гласове за ГЕРБ на миналогодишните парламентарни избори:
  4 април – 837,707 гл, 11 юли – 642,165 гл, 14 ноември – 596,451гл.
  Миналата година ГЕРБ са загубили 241,256 гласа!
  Сега се очаква ГЕРБ да загубят минимум поне 100 хил. гласа допълнително!
  С гласове под 500 хиляди гласа, ГЕРБ ще се изравни с Демократична България!
  ГАРАНТИРАМ!

 5. Адв. жора евдокиевич, бивш конституционен съдия, бивш спортен оргак на майкъл чорни, и бивш агентин на ДС “николай” и “стефан” ще млъкне много скоро. Щото днес ЕК обяви Унгария на патрона му витя орбанович за “държава, в която няма демокрация и която не поддържа европейските универсални ценности”. Демек, еврата рязко ще намалеят, а жора тантелката трудно преживява такива липси.

  И един off-topic, с позволението на Стопанина – виенското колело “Слънцето на Москва”, построено по случай 850 години от създаването на столицата на блатния маймунарник, се е счупило още в първия ден на откриването си. Разярените мераклии да ползват “самае уникальное”, а също “самае бальшое и въйсокае сааружение ва всьом мире” с часове са висели в люлките на 140 м. височина и сега си искат обратно парите. Резил, таваришчи, самъй палнейший и безаналоговъй, как всегда…( “Коммерсант”)

 6. Тепърва доста подлоги ще се отметнат от психопата-военнопрестъпник путин. Други ще ни обясняват “Ами такова беше времето” (по д.джуров). Повечето обаче просто ще дадат фира от отчаяние. Затова най-хуманно препоръчвам на опропастилите живота си във вярна служба на поредните московски изроди русороби:
  -Слагайте траурните костюмчета и гушвайте босилека, че вирусът “Украйна” ще ви натръшка по бели гащи изневиделица. Ей на поредният:
  “Владимир Сунгоркин е един от най-добрите руски пропагандисти, а неговият вестник Комсомолская правда се счита за рупор на Кремъл. По време на пътуване до Далечния изток довереният човек на Путин умира неочаквано.” Хаха, от днес 15ти септември. Вчера друг “висш” го извадиха удавен пак там. Няма измъкване. Нито за гнусните рашисти, нито за келявите им, напикаващи се от страх и немощ русороби.
  СМЪРТ ЗА ПСИХОПАТА ВОЕННОПРЕСТЪПНИК ПУТИН И ПРЕСТЪПНАТА МУ ШАЙКА

 7. Интересно защо под статията за МОЧА във Фокус пише, че “Монументът е държавна собственост.”
  Не беше ли общинска, или е имало прехвърляне на собствеността?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.