Агенцията за погребални поръчки на гербаджийски врагове погребва предизборно пропутинската си насоченост в тон с ГЕРБ

Предупреждавам: нормалните хора, които ( разбираемо за мен) спазват лична хигиена и не ползват ПИК, имат пълното право да не четат по-нататък.  Но за мен като публицист – антагонист, част от работата ми е да следя какво става в канализацията на българската т.н. журналистика. Изглежда тя отврати и някои отвратителни нейни лица, напускащи клоаката безмълвно като пребити кучета с подвита опашка, но това е друга тема, която би била интересна само, ако “битите кучета” се осмелят сами да проговорят какво ги е отблъснало от техния роботодател Недялко Недялков.

 

“Агенцията” за погребални поръчки срещу враговете на вожда на простите взе наистина да произвежда сензации. Откакто започна предизборната кампания на ГЕРБ, в която се набляга на евроатлантическата примамка за електорални шарани с прозападни нагласи, “агенция” ПИК тихомълком, но все по-явно съгласува курса си в подобна посока. В другите разклонения на клоаката положението е по-различно засега. В депесарския БЛИЦ държат правата путлеристка линия. В Блъсковия “Труд” тя е все така императивна. Но ПИК взе да се цепи от наратива на колектива по този показател.

Ако не броим постоянното присъствие на бившия какво ли не адв. Георги Марков, който открито адвокатства на Путлер с опорните точки на Кремъл, другите “агенционни” любимци сред отявлените путинисти, като Петър Волгин, Явор Дачков, Боян Чуков и пр. рашисти минаха в нелегалност ( Александър Симов, редовно присъствие от години в ПИК, беше отстрелян идръпналли сам се е от по-отдавна, откакто стана съуправляващ в екипа на Нинова, прегрешила пред Бойко ). Не се допускат. Може и да е временно, но е факт.

За сметка на това без предупреждение, че “агенцията” преминава на украинска страна ( може и да е временно), ПИК започна да публикува сензационни заглавия за украинските победи. Без рашистката гледна точка! Не давам линк, за да не им увеличавам трафика, но пък публикувам поместения преди малко там ( пореден такъв ) текст, който става за консумация от страна на нормални хора. 

ПИК:

“ГОРЕЩО ОТ ФРОНТА: Украинските сили разбиха парашутно-десантен полк на врага край Бахмут! Руските загуби са големи

pastedGraphic.png