Мобилизация? Еманация на края на галопиращата путлеристка дебилизация

НА СНИМКАТА:  Хитлеристка мобилизация в последните дни на “Третия райх”.

Да се готви “третият Рим”.

 

Обявеното намерение за свикване на рефендуми за присъединяване към Русия на изплашените от украинската контраофанзива сепаратисти в Украйна изкушава Кремъл да престане да се прави, че нищо особено не се случва. https://offnews.bg/sviat/kreshtiashto-narushenie-na-pravoto-ostra-reaktcia-v-tcelia-sviat-785422.html

Номерът на Путлер досега беше да се държи така, сякаш не гинат хиляди негови поданици в униформа. 

Страшната за режима в Москва дума мобилизация все повече се завърта в центрофугата на рашистката пропаганда. 

Мобилизацията е ескалация. Но не на украинска, а на руска територия.https://zona.media/news/2022/09/20/mobilizacziya

Правилото е да не притискаш в ъгъла разярената котка, ако не искаш да ти издере очите в пристъп на отчаяна ярост. Важи дори и за приучените към подчинение и безразличие към управленските безобразия поданици на Путлер. 

Той е наясно. Опитва(ше) се да приласкава “котката”. Научи за 22 години поданиците си да се тревожат само за личното си добруване и оцеляване. Да не се вълнуват  днес от налудничавата му война в Украйна. С помощта на телевизора, който за пръв път в историята се превръща в оръжие за  унищожаването една империя. Последната.

Участието във войната все още е по желание за желаещите да припечелят ( престъпни) пари, каквито очевидно не изкарват с честен труд в Русия. 

Мобилизацията е вече нещо лично за всеки руски гражданин. И не само за онзи, който подлежи да бъде натикан в месомелачката против волята му. 

Става лично за всеки, който има баща, син, брат, съпруг, т.е. за абсолютно всички, които вече няма да могат да се затворят в семейната си крепост и да се правят, че не ги интересува какво става някъде там на стотици, че и на хиляди километри. 

Важи същото и за жените от 16 години нагоре. Изключение по закон при мобилизация се прави само за бременните. Не искам да си представям как ще изглежда доказателството за бременност в Примитивистан.

Мобилизация след системната дебилизация  на т.н. руска нация води до ескалация на неминуемата деградация под знака на злополучния опит за насилствена украинска русификация, наричана от главния нацист в Кремъл денацификация . 

 

16 мнения за “Мобилизация? Еманация на края на галопиращата путлеристка дебилизация”

 1. Московската борса днес рухна ! Акциите на “газпром” само за 1 ден – с 24% надолу!
  Патрушев май духнал в Китай!
  Словения доставя 40 модернизирани танка Т 55 S ! Съветски са, но с много подобрения!

 2. .. рашките трябваше да покажат “потенциал”, пътьом да “изплашат” всички и не само в рф-то, та московската фондова борса се срина, руснаците панически затърсиха как да бягат от великая и магучая, а путя така и не им се яви в ефир – путіну час переписувати промову ..

 3. Г-н Инджев, Третия рай(Х) не е ли с същото значение, като Третия Рим???
  А освен това е крайно време да се излъчва отново филма Великия диктаторь, в Русия!

  А,Путин като е тръгнал да прави референдуми, то да вземе да анексира и Луната, като прати двама космонавти там да гласуват , ако може, разбира се!
  Може да проведе референдуми и на Венера, Марс, Юпитер, а най-добре е да приватизира Слънцето и да продава светлината му за “валутни” копейки! Поне да не е капо!
  И Галактиката и Вселената очакват путинските “референдуми”!
  Но най-вероятното е Китай,Япония, Украйна,Ичкерия, Татарстан, Казахстан , Грузия, Молдова , Финландия и другите гранични държави да обявят референдуми за анексирането на Сибир, Курилите, Кьонигсберг, Карелия и дори на самата Московия!

 4. Много рЕзко ще се забие във ватния мозък принудата за смяна на диванната война с реалното бойно поле.Този път дебилната вата няма да го понесе и ще въстане.
  късият ще настъпи мотиката,ако се реши,но колкото и да е притиснат в ъгъла, не е толкова тъп и ще му се наложи да почака още малко края на мъките(дните) си.

 5. ЛЕОПАРДЫ И АБРАМСЫ БУДУТ УТЮЖИТЬ ОККУПАНТОВ? | КИТАЙ ОПЯТЬ НАГНУЛ ПУ.

 6. димитър 💙💛
  21.09.2022 в 00:53 Митак танковете са 28/Жданов вчера се обърка и всички блогери го повтарят като папагали после/, 40 са бронираните немски машии които ще пълучат в замяна. Но наистина тези танкове са изцяло изкормени и всичко там е ново, а оръдието е натовски стандарт английско с лазерен далномер, балистичен компютър и топловизор.

 7. Патрушев не е в Китай случайно. Много е вероятно да договаря внос на оръжия срещу много евтин петрол и газ. И може би някое парче на Сибир. Доказателство е отлагането на Путиновото изстъпление пред СМИ.

 8. Само за протокола. Полетът до Венера която одиозния рогозин обяви за “руска планета” струва 50 милиарда щатски долара. Бюджетът на “роскосмос” е 2 милиарда.
  И те, така.

 9. От това което съм чел, капуткин няма да посегне към ядреното оръжие.
  Защото ще се срути един мит който в момента ги пази.
  А тази мобилизация ще направи доставките на тежко оръжие в Украйна доста по-лесно.
  Руснаците за пореден път мигнаха първи.

 10. Ако състоянието и на ядреното оръжие на рашистите е такова като на консервираните им танкове (от 10 само 1 става за нещо, останалите са леш), тогава светът ще има да се смее и да се чуди защо толкова дълго се е страхувал от тях!

 11. Проблема е, че путин явно е “едно си баба знае, едно си баба бае”. За толкова време не си е променил и на йота мнението. Даже е станал още по-зъл и настървен. Душата и мозъка му са крайно обладанани. Едва ли може да му се помогне вече. И докато някои си мислят, че той за пореден път блъфира, аз вече сериозно се опасвявам на къде вървят нещата. От този нечовек, а явно и от обкръжените му, може да се очаква всичко.

 12. Според “Медуза”, след изявлението на Владимир Путин, с което той обяви частична мобилизация, руснаците изкупили за няколко минути всички самолетни билети за 21 септември до Истанбул и Еревен, които са сред малкото дестинации, до които летят руски самолети.
  Първо щели бъдат призовани войници, старшини и старши офицери на възраст под 35 години, както и младши офицери под 45 години.
  В тази нова ситуация има реална опасност от “преливане” на конфликта, под една или друга форма, извън границите на Украйна в съседни държани, които би трябвало спешно да вземат адекватни превантивни мерки.
  В България, унизително известна с многобройната си и добре организирана “Пета колона”,

  (Как можем да разпознаем петоколонниците според на известния британски и натовски военен експерт Глен Грант. Няколко ключови индикатора:
  1. Те се представят като защитници на националния интерес, но често звучат фалшиво и патетично.
  2. Опитват се да се сближат със “западните” политици, посланици и експерти. Ласкаят ги и ги хвалят за това, че подкрепят Украйна/България. Тяхната основна цел е да се поставят в благоприятни позиции и получат одобрение, изразяващи се в достъп до обучение в страни от ЕС и НАТО, военни училища, академии, курсове, пътувания.
  3. Те дискредитират и смачкват тези, които наистина работят за страната си, разпространявайки слухове и клевети за тях. Използват тези похвати, за да очернят истинските патриоти пред съюзниците на България в ЕС и НАТО. За съжаление посолствата (техните служби) често падат в този капан.
  4. Те саботират реформите в страните си, използвайки най-различни извинения и бюрократични хватки. Целта е постепенно да бъде смачкана всяка инициатива, постепенно тя да заглъхне или да има негативен ефект, облагодетелстващ Русия.
  5. Поставят на подчинените си, които работят срещу руското влияние, за страната си или съвестно изпълняват съюзните си задължения, безсмислени задачи, които изяждат време и ресурс.
  6. Истинската им същност може да се разбере ако се проследят техните контакти и приятелства в обществото.
  Помнете, целта на къртиците е ДЪЛГОСРОЧНО влияние !)

  тук би било полезно да се ползва “Естонският опит”:
  Там изземват оръжието на руски и белоруски граждани, дори и законно придобито, защото притежаването на оръжие от тези граждани може да представлява заплаха за националната сигурност на страната.
  Готви се и забрана за хора, които не са граждани на страна от ЕС, да гласуват на естонски избори.
  На 19 септември влезе в сила забраната за влизане в Латвия, Литва, Естония и Полша на руски граждани с туристически шенгенски визи.

  Същите мерки трябва да приложим и в България, особено по Черноморието, където е концентрирана многохилядна руска пасмина от постоянно пребиваващи, някои вече с двойно гражданство, но кой ще го предложи и осъществи ?!

 13. до RICOшетниковь не е едно и също. Москва се смята за наследница на Византия, респективно Рим. Третият райх е третата германска държава.

 14. До antropos:

  Имах предвид в символично равенство, защото и “Византия” и германския райх са в някакъв вид наследници на древен Рим, по точно реСпубликанския Рим.
  Като Византия трябва да се нарича Константинополска империя , а не Византия!
  Защото Константинопол е много по-различен от древния Бизантион, нали!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.