“Русофобската” Коледа подрани. Шейната на голия руски дядо Мраз лети към пропастта. Нашите снегурочки скачат от нея

 

“Русофобската” коледа тази година е подранила с три месеца. Стават чудеса. Случва се в момента у нас по и света.

Сърбия, перлата в рашистката европейска колония, осъди референдумите в окупираните от Русия украински територии. Белград заяви, че няма да признае тяхната законност.

Не само сръбската перла се отрони от руската царска корона. И край Перловец стават чудни работи.  Случиха се на метри от тази т.н. река в столицата ни. Край нея рашисти поставиха в епогея на гербаджийската власт ( законодателна, изпълнителна, местна, съдебна, медийна) паметна табела за Драган Цанков на оградата на техникума “Христо Ботев” ( какво кощунство само спрямо паметта на революционера, гнил в зандана във Влашко във Фокшани по заръка на руския консул).  Прославиха като “русофил” от името на движение русофили заслужилия борец за повече русофилство в България Драган Цанков, доказан с документи шампион по руски подкупи в България за времето си.

  На бул. “Драган Цанков”, където се намира БНР ( както и руското посолство) срещу мобилизацията на Путин, се изказа Ивайло Калфин. Опълчи се срещу референдумите му. Предупреди, че е притиснат в ъгъла и от него можем да очакваме всичко извън логиката.

Говорим за Калфин, символ на русофилството в България. Като кандидат на БСП за президент на БСП през 2011 г. именно той говореше за любовта към България като производна от любовта към Русия.

Не искам да се заигравам с името му, но някак си се натрапва фактът, че служебният премиер Гълъб Донев папагалски започна да се прави на ястреб. Свиква собствения си премиерски съвет по сигурността във връзка с опасностите, произтичащи с руските т.н. референдуми в Украйна. Следва полета на главнокомандващия пилот в държавния самолет и негов работодател.  

За бившия близък до президента Радев съветник и днешен негов министър на отбраната Димитър Стоянов вече писах, че също заклейми руските референдуми. Вече отбелязах това в предходната си статия в блога, но си струва да се повторя. А и да добавя, че предшественикът му на поста Стефан Янев, уволнен от премиера Кирил Петков заради отказа нарече война руската война в Украйна, днес вече говори предизборна за …войната в Украйна. Специално внимавах да видя, дали ще му мигне окото, когато произнася по телевизора кощунствената доскоро за него дума. Не му мигна.

Ами ВМРО на Каракачанов? Организира днес протестна демонстрация пред черноморската централа на Лукойл заради високите цени на горивата. Защо ли не го направи, когато Каракачанов беше не какъв да е, силов вицепремиер в държавата на своя коалиционен вожд от Банкя?

Какво нещо е когато истинският бос се (д)оказва бос в украинския трънак! Всякакви цървули се чувстват най-сетне подковани да маршируват след победителите.

Заслугата за подранилата “русофобска” Коледа, разбра се, не е на споменатите по-горе фактори, които искат да се подредят  на опашката за западни подаръци под септемврийската елха на “русофобията”. 

Техният цар е гол, а иде зима. Не ги сгрява вече надеждата да продължи да плаща за кучешкия впряг, който тегли рашизма му. Вече са готови да му теглят една майна – явна, а не тайна. Шейната му лети към пропастта. Всяка Снегурочка с чувство за самосъхранение ще скочи преди това.

13 мнения за ““Русофобската” Коледа подрани. Шейната на голия руски дядо Мраз лети към пропастта. Нашите снегурочки скачат от нея”

 1. Махачкала, Дагестан:
  «Кто на кого напал?? Это Россия напала на Украину!»

  Дагестанские женщины протестуют против мобилизации мужчин на фронт и кричат «Нет войне!»

 2. Не че наистина мислят това, което говорят комунетата, но е забавно да ги слушам/чета. Обаче трябва окончателно да сложим край на тези забавляващи ни персонажи на изборите другата неделя, като гласуваме за ПП. И ДБ.

 3. А в това време, путинския патриарх Агент Негодяев в тотално противоречие със учението и законите на Мироносната Христова Църква, благославя шашнатото стадо мобилизанти и им обещава опрощение на всички грехове, ако се бият за бясното джудже. Какъв срам за руските християни. Какъв срам.
  Срам и за българските, които се примиряват със превръщането на Църквата в оръжие и дом на дявола. Докога ще търпим най-големия софийски храм да носи името на руски бандит?! Христовата Църква никога не се е борила за светска власт, така както и Господ Христос не стана Цар а Мъченик, заедно със 12 те си ученици и всички останали негови Свети Братя. Защо джуджето, като е толкова вярващ не се замонаши в манастир а пали войни и заплашва милиарди хора с ядрена катастрофа. Това ли подкрепя руската Православна Църква?

 4. The Rock,

  Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен казва: ” Изявленията на Лавров , че в Украина жертвата е страната-агресор русия,че зверствата на руските окупационни сили на РФ в Украина са инсценирани, са опити на кремълската пропаганда да създаде картина на света доведена до абсурд.Това е Алиса зад огледалото – свят с главата надолу: горе е долу, бялото е черно, истината е лъжа. Всички усилия на руснаците да наложат такава лъжа на света са напразно – този словесен изблик на Ларов няма ефект. Това са абсолютно празни думи за който и да е член на Съвета за сигурност на ООН, за всички наоколо. Напротив, това просто означава пълен разрив между Русия и останалия свят…”

 5. путлер докара русия до ръба на пропастта и я тикна. банкянската мутра опита същото с България, но ЕС и НАТО спирачките сработиха в последния момент. Не без заслугата на зародилото се и израсващо гражданско общество пре последните 5-6 години основно.

 6. Крайно време е и на снегурочка фандъковна да й просветне. Или чака втори път да съмне?
  Кметице???? МОЧА догога ще стърчи в сърцето на София?
  Слава на Украина!

 7. Ето и първия мобилизиран и на третия ден дезертирал:
  Бойцы 92 бригады взяли в плен перепуганного, замерзшего “мобика” в лесу под Купянском

 8. А тук може да видите обстановката в мобилизационните лагери и как грузинец се гаври с руските дезертьори в Грузия:

 9. Унищожени руски войници при атаката на гр. Лиман, кадрите са 18+:

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.