Глиги отново доказа важността на личността в националноосвободителното движение

Иван Калчев- Глиги заля днес с червена боя фасадата на руското посолство и  отново доказа важността на “личността в историята”. 

 

 

 

 

 

Подобна акция, не непременно с боя, трябваше да бъде осъществена от партии, прокламиращи съпротивата си срещу руската агресия в Украйна и против  хибридна рашистка война у нас. 

Познавам Иван Калчев от фронта срещу МОЧА, където отстояваме каузата на освобождението от натрапничеството на монумента на “освобождението”. И от първите протести в София срещу нападението на РаZия срещу Украйна. Първи и последни за него преди той да замине на същинския фронт в Украйна и да затвори устата на рашистите у нас, според които никой тук не бил готов да отиде да се бие на страната на Украйна. 

Той е на 32-ра позиция в листата на “Демократична България” в 23 МИР-София и на 23-то място в списъка за 24 МИР-София.https://www.actualno.com/politics/dobrovolec-v-ukrajna-i-kandidat-deputat-ot-db-zalja-ruskoto-posolstvo-s-boja-video-news_1819387.html?utm_source=direct&utm_medium=comments_newst_right_&utm_campaign=webground © actualno.com

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

https://www.actualno.com/crime/nikolaj-hadjigenov-i-arman-babikjan-arestuvani-zaradi-protest-pred-ruskoto-posolstvo-video-news_1736825.html

https://www.mediapool.bg/ivan-kalchev-gligi-zalya-s-chervena-boya-posolstvoto-na-kgb-v-sofiya-news340303.html

13 мнения за “Глиги отново доказа важността на личността в националноосвободителното движение”

 1. Човекът е видял с очите си на какво са способни тези войнолюбци.
  За постъпката, ясно ни показва, че не трябва се страхуваме от тях и от шантажите, които предприемат.

 2. Браво, Глиги! 💙💛

  Поздрави от Пловдив! 💙💛

 3. Но пък за сметка мУтрофановНа е била на Дондуков2, да инструктира реZZиЛдентът, все пак му е гасударь-губернаторь!
  А водещ афицерь му е решетников, колега на мУтрофановНа в Азиатския департаменть на КГБ!
  Ето вчера гръмнаха по този повод и един празДничен фойерверк на един пребоядисан савецки самальот Су-25, който след това малко е почернял и поизгорял, т.е. променили са му цвета от ZZильонь на черен, по подобие на путлеристките танки и самальоти в Украйна!

  Но какво друго да очакваме от ZZZильония фатмакь, будисткия агенть VVVинету и агенть VVVанЮ каракачанскиЙ, които дадоха за пребоядисването на савецките самальоти МиГ-29 и Су-25 по 16 милиона на Путлер, преди 2 години?!?!?!?

  И сега , само от вчерашния фойерверк, са загубени 16 милиона за пребоядисването на грохналия Су-25, тъй като друго ценно , освен боята , в него няма ! Другото не струва нищо, дори , като скрап!
  Но както се вижда дори прекалено скъпата самальотна боя на Путлер не става за абсолютно нищо, освен за подпалки!
  А смешния военен “министър” не става дори за фатмак, а само за подлога на реZZиЛдентът!

 4. Иван Калчев:” Кръвта на жертвите в Украйна завинаги ще остане по ръцете на Путин и неговите агенти.”
  https://offnews.bg/interviu/ivan-kalchev-gligi-vrashtam-se-za-da-uchastvam-v-sashtata-vojna-n-785886.html
  “… Аз поисках да съм последен в двете листи. Ако не можеш да събереш 5000 души да те последват, къде си тръгнал. Войната в България е срещу същия враг – Кремълската империя, България е обхваната от пипалата на бившата тоталитарна съветска държава, които контролират икономика и политика. В крайна сметка войната в Украйна стана възможна, благодарение на тръбата Турски поток, която Бойко Борисов построи с наши пари…” – един човек при когото думите се покриват с делата. Респект!

 5. RICOшетниковь,

  ИZпратихме Мутрофанова! НАХУЙ БЕ, МЪРШООО!!! СЛАВА УКРАÏHI!!! #ГАZwithme 🇧🇬🇺🇦
  https://mobile.twitter.com/liberaledisofia/status/1575148254752395272?cxt=HHwWkMC-kcC_htwrAAAA
  … и отново отказахме да дадем на Украйна оръжие – посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко е отправил искане за тежко въоръжение, но овенния на руменмитрОFанов e руски патрЕот(цитиран от offnews): “Докато аз съм министър, оръжия няма да бъдат предоставяни” – явно са обещали оръжие и войници на мутрофановна

 6. Браво!

  Пускам линк от СМЧ, емигрирал в Израел с цялата фамилия, вкл. и любимата тъща, гонеща 100г. и котката през юни т.г.
  С едно изречение за тези които правят муцки от уралския диалект на българския, привет Павле, работата на ввХУЙЛО по частичната моГилизация се препокрива 1:1 с тарикатския лаф по свалка на мадама: “Започната и недовършена”.
  http://yu-b-shmukler.narod.ru/New/Time/Verdikt_marshala.html?fbclid=IwAR1PKxxkeyqwLSGib0QeVAasp2rxrFvedsd_0d9mtb9R8sF0WtRICltei8c

 7. … ама джуджиХУЙЛО мобилизира най-високия и най-тежък световен шампион в историята на бокса срещу колективния запад – 2016 г. валуев поведе 3-то мартенското шествие на атакистите към евразия и тъпка знамето на ЕС пред НДК (https://btvnovinite.bg/bulgaria/obshtestvo/simpatizanti-na-pp-ataka-svaliha-znameto-na-es-ot-pilonite-na-ndk.html)
  “… не може нито да говори, нито да мисли, нито да пише, какво прави в “Думата” – писа за путиновия депутатвалуев Навални – такива хора управляват русия” – днес: моГилиZация …

 8. @よ
  Обърнахте ли внимание на злорадия израз и изказ на овенния министър Димитър Стоянов и на адм. Емил Евтимов след срещата с украйнския посланик н.п. Виталий Москаленко, когато първият овен тържествено обяви пред репортерите, че нямало да предоставят никакво, и особено пък тежко въоръжение, на Украйна ? Преди това, в предишен репортаж, пък ентусиазирано извряка, че ако мобилизацията в Русия е била само за 300 000 души, значи била равна по численост на украинската армия и нямало да има положителен (?) резултат, но сега, когато вече ставало въпрос за 1.200 000 мобилизирани било друго нещо, т.е. победата била сигурна!
  Еуфорията на руските генерали на власт в България вероятно се дължи на посещението на тов.Мутрофанова при пРезидента предишния ден, чиято пасольска кола със знаменцето беше освиркана, оплюта и ритана от млади български граждани с викове “Тук не е Москва!” . Видях това удовлетворяващо събитие отразено единствено в “Денят” при В.Дремджиев.

 9. sms 💙💛,

  Гневен Женски Акаунт,туитър / Е ма не можете да викате на всеки, дет разсъждава като фашист, говори като фашист и постъпва като фашист, че е фашист ве, преатели, бъдете малко по-толерантни па значи
  – та, и с руския туземен слугинаж … а мутрофановна се кани дълго служебно да ни управлява с Zeлени подмочени чорапи …
  https://mobile.twitter.com/StateOfUkraine/status/1575761225199554560?cxt=HHwWgMDU7Ymfnd4rAAAA
  Слава Україніа 🙏 а позорът е за нас

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.