Русосвинщината си показа дирника в изборния ден чрез лицето Симов

Вече мога да направя обосновано предположение още преди края на изборния ден, че БСП е доловила сигналите на ДБ за отказ от повторение на сценария с противоестественото коалиране между двете партии. Бърза да демонстрира, че самата тя не желае и че инициативата ще бъде нейна, а не да се окаже употребена и отритната.

Сигналът за връщане към конфронтацията от най-краен тип между двете партии е подаден в “агенцията”, за която Бойко е велик и толкова го обича, че понякога му се поскарва за недостатъчно старание в отстояването на позициите на вожд на простите. 

В днешното изборно утро на почетното водещо място “агенцията” реабилитира любимия си тъмно червен коментатор Александър Симов. Дава му думата да оплюе яростно Иван Костов и почитателите му.

Близкият до началството Нинова екстремист Симов си налягаше червените парцали в периода на брака по сметка с “градската десница”. Въздържаше се от обичайните си свинщини в квалификациите срещу нея. Съответно и в “агенцията” го позабравиха. Но ето, че “колективният Изток” си показа обичайния дирник чрез най-злобното лице на своята русосвинщина. 

Русосвинщината заклеймява днес не само и не толкова личността на Иван Костов ( това щеше да е някак без особено значение за коалиране с партията, която все  пак той не ръководи), но обобщаващо громи омразните десни хора. Прави го с хъс, чрез който сякаш се опитва да навакса и да изпусне дълго сдържаните газове на омразата в търбуха на баба БСП. Много бих се учудил, ако след това спукване на цирея на изкуствено сдържаната алена враждебност оплютата ДБ се реши да поднови брачното съжителство с БСП.

Компромисът в името на общите действия срещу корупционното статукво от времето на предишното управление беше труден за преглъщане и досега от привържениците на двете партии.  ДБ дадоха да се разбере още преди гласуването, че ( този път) няма да сътрудничат с геополитическите си антиподи.  

След миризливата пропагандна бомба на Симов, която едва ли е просто солова акция, рязко намалява вероятността от повторение на трудния сценарий, който обслужи пропагандно натиканата в задънена улица ГЕРБ да се бори за първенство в битката за излизане от обкръжението като самозвана водеща евротлантическа сила в България.

Според мен. Но да видим…

 

29 мнения за “Русосвинщината си показа дирника в изборния ден чрез лицето Симов”

 1. до тук по сценария за ниска избирателна активност – копекин: ще подкрепим кабинет с мандат на възраждане

 2. Всичко свърши. Отново. Броя на гласуващите и самите резултати до до момента, говорят ясно за отношението на хората към партиите, от които можеше да се очаква промяна.

 3. на снимката:

  г-н ИНДЖЕВ, ама тази ли кучешка колбаска е симов? суперсекси рашкинята до него хрема ли има, че не му усеща миризмата на развалено? боже, каква героична жена, какво трябва да изтърпява в интерес на службата!

 4. Горкият саша сымав… Не му следя иZявите, но проблемът му определено не е ДБ. Действителният проблем на столетницата е, че стана иZлишна, откакто иZраждане уZурпира нейната ниша…

 5. Гнусната шлюха симАв отново е проявил рублоядския си нагонь, след като преди 20 години прославяше САЩ и Америка, със надеждата да получи и от там някой оглозган кокал , за да засити вечният си паразитизъм за гасударска милостиня . И, заради която сашка винаги е верен до гроб, както и шлюхата нИдялко, който му е дал трибуна за поредната логорейна помия!
  Но едва ли трябва да обръщаме дори минимално внимание към двамата помияри, които въртят опашката си пред поредният си собственик, моментният собственикь !

  А , ниновНа трябва да прочиства кучкарника си от всеядните бездомни помияри, като симАв,
  преди да си помисли да прави някакви коалиции с нормалните партии!
  Защото дясното не е за инфантилните всеядни леваци, като симАв! Той никога няма да стане политик, дори ляв, защото той си търси само безплатния кокал , който да му подхвърли поредния гасударь! Също , както нИдялко!

 6. Това е истинска русосвинщина, украински прасета ядат убит руски войник, видеото е 18+ и не е за хора със слаби нерви:
  https://t.me/marshalvdv/9473

 7. The Angry Cat
  Май доста хора са пасували на речта на Путин… Ако не за друго, то само, за да се убедите къде е изворът на всички пропагандни простотии срещу Запада. За да научите, че Русия вече открито прегръща фашистката идеология… Днес е ден за избори. Мислете му дали избирате да сте бъдещ руски народ или българи европейци.
  https://mobile.twitter.com/Ntheangrycat/status/1576498769461329920?cxt=HHwWgICq6ebR7OArAAAA
  … нещо като национални медии?!
  – масата българи са объркани , псуват и пасуват на изборите

 8. Имаше един филм от 90-та година с Робърт де Ниро – Пробуждане. Там героите бяха изпаднали в кататония и с помощта на експериментално лекарство се върнаха за кратко към нормалния живот. За съжаление след време ефекта на лекарството спря и отново изпаднаха в състоянието си на живи трупове. Е, мисля, че много добре описва българското общество през годините на прехода. След няколко кратки проблясъка отново и отново се връщаме в летаргично и вегетативно състояние. Не знам някога ще се открие ли лек за нашата болест.

 9. Гандон Саша рядом с блядь Макаровна!!! Примечательная сесия! Да здравствует вечную дружбу Б(К)СП- СССР!!!

 10. Под дулата на автомати и вдигнати застрашително брадви от намръщени мъже гласуват избирателите в 38-о СОУ в столичния кв. „Младост-2“. Огромен стенопис с партизани посреща и изпраща решилите да участват във вота, а стотици деца всеки ден …
  Но този разговор не е проведен в обществото ни … Огнян Стефанов
  https://frognews.bg/novini/pod-dulata-avtomati-glasuva-uchi-38-sou-mladost-2.html
  – въобще липсва разговор за всичките години на злокачествена руска намеса в историческия път на българите – свободни сме да не гласуваме под дулата на автомати или гласуваме с “краката си” …

 11. Мисля, че и за двамата от снимката по-горе може да се употреби думата русвинщна! Дойде ми на ум веднага след като погледнах снимката!

 12. Дами и господа,

  С прискърбие Ви съобщавам, че днес е ден на национален траур.

  Днес УМРЯ държавата носеща името БЪЛГАРИЯ.

  ЗАЩОТО.

  Днес е денят, в който бе поставено НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА БЪЛГАРИЯ.

  Днес е денят, в който народната глупост УБИ ВСЯКА НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕ.

  Днес е денят, в който РУСИЯ, чрез РУСКИТЕ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ВЗЕМАТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ в Българският, пардон, РУСКИЯ ПАРЛАМЕНТ в България.

  Днес е денят, в който (п)Резидента на РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ в България товаришь Радев, официално ще постави РОДИНАТА ни на колене и ще положи началото на СВОЯТА ВЛАСТ.

  С тези си действия товаришь Радев (в обозримото бъдеще) ще превърне страната ни отново във ВЕРЕН ОФИЦИАЛЕН САТЕЛИТ НА РУСИЯ.

  От тук на сетне НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА.

  И това всичко се случва заради НАРОДНАТА ГЛУПОСТ, която е ФРАПАНТНО изразена с отказа на 75% от Българският народ да излезе и да гласува за своето бъдеще.

  ТОВА Е СТРАШНО.

  НО, ПО-СТРАШНОТО ПРЕДСТОИ.

  ДУПЕ ДА НИ Е ЯКО.

 13. Видно от предварителните резултати от изборите като активност и %ти за партиите ние пак доказваме, че “мислещ българин” е оксиморон, уви….

 14. Да се коментира червеното, злобно леке симов е нагазване в лайната на комунистическата ненавист към естествения стремеж на нормалните хора към прогрес. Те – потомствените мародери знаят само да паразитират върху плътта на можещите и способните. Гнусни обществени метастази. Потомствена некадърност и злоба на сакати, мързеливи и изгонени ратаи, поддържани исторически от московската, имперска корупция.

  Но не бих се съгласил с песимизма на @Стефан Георгиев 02.10.2022 в 14:44. Извървяхме безброй мъчителни крачки към нормалността все пак. Дано и тези към успеха ни достигнат.

 15. https://nova.bg/news/view/2022/10/02/385023/exit-poll-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0/ Не първи, а ПЕТИ като резултат. Сега Kопейкин ще ли си даде оставката?! Нали уж Иzраждане бяхъ първи или най-много втори?! Точно като “Атака” по-голям вот няма да видят!

 16. Споделям песимистичните прогнози – чудо трябва да се случи, за да бъде извадена държавата на Бойко, Дуган и подобията на Симов от руското блато. За съжаление, констатациите на Иван Костов, че влиянието на Путин в България отслабвало, се оказаха силно преувеличени. Помислих си го в момента, в който го каза, а сега и фактите го потвърдиха. Демократична България и дори наполовина проруската БСП са след “Възраждане”, партия, водена от един очевидно нечистопълтен човек с поведение на разбойник Толкова (ни) е тъжно, че думи не (ни) останаха. Ужасяваща мобилизация на ГЕРБ-ДПС-Възраждане срещу спящия кататоничен народ, както по-горе уместно някой го отбеляза.

 17. до мария:

  …иван костов бил сбъркал в констатацията си, че путлер си намалил влиянието у нас? верно е сбъркал! той е длъжен да знае, че хората , без шамари, които да им усучат главата на 360 градуса, не се променят. още по-малко хората, в чийто глави е празно и само дрънчат тенекиени петолъчки!
  мария, целият свят, дори комунистическият китай, си промениха, ВЛОШИХА мнението си за путлер. у нас медиите са купени и българите живеят в информационна реалност едно към едно, все едно сме руска губерния. съответно , катастрофално, нашите съграждани ИЗПРОСТЯХА и ИЗПРОСТЯВАТ – точно както е в днешните руски губернии. / там са малко по-зле- направо са зомбита! /
  мария, не се ужасявайте, моля! дори в най-лошата картинка – българска : да се наредят всички рашисти, путлеристи, русофилистици, българофоби, просто празноглавци, не знаеще колко е две плюс две, зомбита с петолъчки в задниците, въобще- целият ни двукрак БОКЛУК, няма да се случи нищо лошо, защото ОБЩИЯТ ИМ ЗНАМЕНАТЕЛ- ПУТЛЕР И НЕГОВИЯТ РАШИЗЪМ, СА ОБРЕЧЕНИ, СА /все още/ ЖИВИТЕ МЪРТВИ!
  КВО ПРАИМ КАТО СЕ КАПИЧНЕ ОНОВА ТАМ- В МОСКВА? копейкин, примерно, ще се огледа за нова приложна точка и ще нацели циганите ни? хаха! те ще идат в собствения му дом и ще му счупят драгливото вратле без въобще да се замислят…
  мария, спокойно! / само между нас: на мен, като ми стане твърде чоглаво от българската реалност, вадя от паметта си , пълна с факти за нашите глупотевини, “фактчето” как, пред време, без пет минути щяхме да си изберем жорж ганчев за президент…и ми става едно такова слънчево на душата в резултат! /

  до спартак :

  не ви знам възрастта, но героичният ви ник, ме изкушава да се обърна към вас с :
  млади момко! напомням ви, че носите кръв на народ, който документално съществува, с едно и също име, поне 1400 години, а ако игнорираме името БЪЛГАРИЯ, далеч над две хиляди години – по тази територия, която и днес е нашата РОДИНА! при това има две много важни обстоятелства, правещи ни “народ като валфрамов карбид”: винаги сме били малоброен народ / висок риск от изтребване/ и територията ни е толкова привлекателна, колкото и благодатния климат, което е карало всеки завевател да се подмокря от желание да я притежава./ и са ни “притежавали”, но е работел механизмът клин клин избива, него пък следващ клин…, а ние все сме си били тук./ така че, ПРЕКРАТИ ПАНИКАТА! бъди здрав и наблюдавай как главният ни враг- РАШИЗМЪТ, преуспешно сам си реже клона. ако безумието му се възпали до започване на ядрена война, няма да падне от клона, а направо ще бъде изгорен с него! пито – платено! А ПОСЛЕ? ще се протегнем щастливо, българия е свободна ! ще се огледаме наоколо, ще се почешем по ряпата и чак тогава ще се сетим, че тъпият матрЯл е все така наоколо. което значи, че циркът в нашия живот пак ще избуее и т.н и т.н.
  затова, ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ! всичко друго си го можем. един повече, друг по-малко, но като цяло – НЯМАМЕ ЗАТРИВАНЕ!!!

 18. Мария,

  Иван Костов”винаги е виновен” – а упадъка на влиянието на Путин в България го отчетоха социолозите , а Костов каза много (https://novini.bg/bylgariya/politika/740114) – при проруската политика на ЕС, след 2 непълни мандата на мутрата , в 3-ия станахме умалено копие на путиновата държава – НС просто служеше за гумен печат – спомнете си “гешев е радост” – септ. 2019 с договора за балкански поток с благословията на радев , мутрата подписва присъдата на милиони украинци – спомнете си избуяването на поредните руски опорки със затварянето на държавата март2020 при 2-ма заразени от ковид , а май 2020 г. повелителя на мисирките ни обяви: “Имате рядък шанс да ви управлявам аз” – спомнете си масовите протести, мътещия руски опорки кошлук в обществената ни тв, купчините пребити младежи под колоните на МС , троянския табун начело с радев, изборната въртележка, престъпниците и клоуните в депутатските кресла ..тази вечер Христо Иванов благодари на всички, които днес участваха в определянето на бълг.съдба:”Пътят ни може да е труден, може да е фрустриращ, но е важно да бъде извървян. Няма кой да изведе България напред, ако сами не се погрижим да го направим…” – Костов е прав -след 24 февруари “борисовата” държава се бори да оцелее в това руско срутище и в предизборната кампания за тези предсрочни избори се видя и даже патерицата янев нарече русия агресор , президента осъди руските референдуми

 19. Че рашизмът сам си реже клона, на който седи, е единствената добра новина напоследък – включително в контекста на българската политическа картинка.

 20. хот док,

  за какво “чудо” и за кои точно от “констатациите” на г-н Иван Костов пише “Мария” по повод влиянието на путин тук, който изгуби над половината от рейтинга само за 4 дни(Алфа рисърч, 01.03.22/investor.bg) – 2017г в чест на ВОСР ивохристов обяви 80% от българите за дебили, на 11.10.2017 дугин ни светва:“ русофобия в Болгарии – это патология“(https://www.geopolitika.ru/article/bolgariya-nasha) и националните медии и пълчища от тролове в социалните мрежи ни убеждават, че сме народ от русофили до наистина патологичния русофилски патрЕотизъм по нашистките опорки на дугин: «Наши» – это не просто российские силы, а консервативные и национально ориентированные, это традиционалисты всего мира, включая Болгарию“ – 2017г в чест на ВОСР ивохристов обяви 80% от българите за дебили, на 11.10.2017 дугин ни светва:“ русофобия в Болгарии – это патология“(https://www.geopolitika.ru/article/bolgariya-nasha) – лесно е без адекватно образование – за какви русофили да говорим след руските войни на бълг територия – за ограбените , опожарени села и градове, за масовото изселване на българи от земите им – няма русофили в борбата на народа ни за опазване на бълг. език и автономна Екзархийска България -за какви русофили да говорим като Възрожденците, Съединистите ни не са или след спретнатия от русия погром на България 1913г и руско-българската война 1915-16г – след всичките платени руски убийства, метежи, атентати – даже с изтрита национална памет, подменена история , целенасочено възпитавано ниско самочувствие след 1944г пак са 20% русолюбите – другите сме болшинство даже и на вчерашните избори – на борисов и на янев им се наложи за да спечелят %-тите си

 21. @よ
  относно (https://www.geopolitika.ru/article/bolgariya-nasha)

  Не познавах този умилкващо “загрижен” за бъдещето на българите анализ на Дугин със заглавие “Болгария наша”, очевидно имащ за цел да постави цивилизационната ориентация на България пред “свършен факт”, без право на избор, защото била русофилска по рождение, същност и със “сходна” (иска му се на Дугин да краде история! 🙂 на руската история. Според смахнатия (чокнутый) Дугин днес основен, характерен признак и израз на руската цивилизация било консерватизма, традиционализма като бариера пред глобалисткия гейски Запад и чрез писанието си насърчава българите и дава инструкции на платените си лобисти в България да наблягат на традициите и патрэотичните (т.е. изолационистки) ценности: православие и русофилска “българщина”, изразяващи се най-вече в “непреодолимото” нововъзникнало желание на Богоявление да играеш “мъжко” хоро в ледените води на езера, реки и язовири и развявайки българския флаг да крещиш като Чалгаря или Джамбзки “Македонияяяяя!”. “Вступить туда (НАТО) – не предательство, пише Дугин, а вот находиться там сейчас для Болгарии – это предательство.Причем не сколько России, сколько самого болгарского народа, поскольку в процессе интеграции в саму западную культуру Болгария будет утрачивать свою национальную идентичность.”.
  Затова и в последните години, особено след окупацията на Крим и като подготовка за окупацията на Черноморието ни, у нас “спонтанно разцъфтяха” и, съответно, бяха регистрирани голям брой “традиционалистки”, консервативни партийки и разни тръмпистки общества, които, въпреки нулевите си резултати, упорито учавстват във ВСИЧКИ избори, а законът им дава правото да се изявяват и легитимират многократно чрез медиите. “Там, где есть традиционалисты, там есть наши!” пише Дугин.
  Сещам се за младия перспективен “консеватор” Кристиян Шкварек, който неотдавна, на предишни избори беше спечелил 100% от гласовете в едно българско село, където (обаче) никой не го познава, и който НЯКОЙ непрекъснато предлага и поема разноските му да се изявявя по международни младежки и всякакви други “консервативни” форуми. То и цялото МВРО са все консерватор до консерватор! 🙂

 22. До хот док:

  Виж сега батка, гледам ги разбираш нещата. Това е добре.

  Ама съм чувал, че една работа като не си свършиш сам….. комшията ще я довърши….. само дето тогаз ти пада имиджа в блока……

  Апропо, ДОГ се пише с “Г”. Кога е с “к” смисъла е друг.

 23. до спартак :

  ех, батковото, защо бързаш да влезеш в ролята на комшията? някой да ти е казвал, че ник-ът ми е доГ ? или ме караш да включа на “хот” и почна с бързата кучка …?
  постът ми към теб беше пределно добронамерен и то след твоя патетичен “некролог” за българия. за мен беше само повод, защото абсолютно е ясна емоцията ти в този точно момент!
  като гледам, вълнуваш се за имиджа си в блока. ок. та, каква работа, някога, ние сме си свършили сами? аз не съм рашист, та да обвинявам пиндосите и извънземните за кусурите ни. затова: защо сме най- слабата икономика в евросъюза? защо сме най-НЕнадеждния член на нато? защо сме най-русофилистичната европейска държава? защо оставихме кАмунистите да ни управляват вече 32 години , откакто се спихна империята им? защо не си свършихме САМИ до тук изброеното?
  от виртуално уважение ще се изразя цензурно: приказките ” това ТРЯБВА”, онова ТРЯБВА” при мен отдавна не предат! просто виждам, че сме насред гьола. защо сме в него, бе, млади момко?/ сори за бе -то / защото ” сами си вършим работата”? само не ми отговаряй “ТРЯБВА еди-какво си…” отивай и викай комшията!

 24. към хот док:

  Виж какво, не те познавам, нямам нищо против теб(е) и не разбирам защо ТРЯБВА да приказваме глупости залудо.

  Добре де, пошегувах се – извинявай. Не знаех, че си такъв нервак и палиш от четвърт.

  Радвам се, че си задаваш нЕкои важни въпроси. Вместо да се хабиш и да се дърлиш с мен(е), по-добре вземи и потърси отговорите. Пък ако свършиш и нЕкоя полезна работа – още по-добре.

  Мен(е) не ме мисли.

  Хайде, със здраве!

  P.S.
  Инак, благодаря за квалификацията “млади момко”.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.