Шоуто на Бареков и Недялков се опита да компенсира отсъствието на техния Бойко след изборната му победа

 

 

 

 

Пред дома на победителя на изборите от Банкя на живо се веселиха преди малко собственикът на т.н. агенция ПИК Недялко Недялков и на Николай Бареков. Прекараха близо половин час в шеги, закачки и в състояние на еуфорично самодоволство от факта, че никакви медии не проявяват интерес да са там, а само те двамата правят репортаж с елементи на коментар. Излъчваха се взаимно в интернет, излъчвайки също върховно щастие от хрумването си да стоят пред смълчаната къща и да се забавляват с този факт.

Бареков игра доброто ченге. Говорил си много по телефона с Борисов. Борисов си говорил и с майка му. С нея Борисов си говорил още по-дълго. Недялков шеговито подпита дали Бареков не говори сега като говорител на Борисов. Падна голям смях.

Недялков от ПИК пък не си говорил с Борисов. Отказал да му звънне. Игра обиден. Даже каза, че е тъжно двамата да са там, макар да се скъсваше да се смее. А му било тъжно, защото не е заслужил Борисов да не му обръща внимание. И с неговия татко Борисов си говорил. Също дълго.

Както се разбра, става дума за едно голямо семейство.

Какво ни съобщиха в крайна сметка двамцата? Единият по собствени източници, а другият призна, че го е чул от самия Борисов: шефът на ГЕРБ се зарекъл да не прави правителство без ДБ. Недялков препоръча това да бъде изписано в заглавията на медиите, защото е новина.

Личното предположение на Бареков било, че Борисов изчаква да разбере какво мислят световните лидери ( за неговата победа). Зрителите на мърдащата картинка, която беше голямо предизвикателство за хора с чувствителни вестибуларни апарати, бяха осведомени, че Борисов обещава да даде пресконференция, ама няма да е днес. Може би утре,  може би в други ден. Друго от дългия си телефонен разговор Бареков не издаде.

От щоуто на двамината стана още веднъж ясно, че главен враг им е ПП. Най-уважаваната партия за партниране на ГЕРБ за тях е ДПС. А Нинова откраднала комисионни от западни държави, на които продавала оръжие, според Бареков ( нищо чудно да му се наложи да докаже това категорично обвинение в съда, ако Нинова поиска).

Извинявам се за преразказа на това бездарие, но все някой трябва да хвърля по едно око на страстите, които се вихрят в окото на бурята в душите на извънредно развълнуваните Борисови помагачи. Като го няма на арената самият Борисов и това помага за компенсация. Нали за това са помагачите!  

6 мнения за “Шоуто на Бареков и Недялков се опита да компенсира отсъствието на техния Бойко след изборната му победа”

 1. Каква черна неблагодарност към Севдето! Вместо да се наслаждаваме на симпатичната женица с доста грубовата антропология, да гледаме двамата дърти пергиши, дето и от София прайд фест няма да ги пожелаят! А от световните лидери – няма я Меркелицата, с която и досега подозирам, че са си правили интензивен обмен на финикийски знаци. Но няма как да знам, това са тайни, мафиотски работи, затова само подозирам. Не е наказуемо да подозира човек разни неща. Само да попитам – на снимката се виждат 2 реда ограда. Ама този безстрашен каратист верно ли се е оградил с 2 реда ограда, или някаква врата е отворена, в което няма никаква логика, да не говорим, че вторият ред е на около 1 метър от първия?

 2. Току що шоучилека от Учиндол дълбокосмислено заяви:
  “Всичко започва тепърва”
  Да, но без него.

 3. ,,Ние пак сме тук”. ,,Ние пак ще крадем”. Коментара е излишен. Жалко за България.

 4. Пред ЗАЙЧАРНИКА ли?!?!?!

  А за такива като севдоподобните народът е измислил “задна прашка”…

 5. П.П.:
  “Задна прашка” не е вид дамски гащи, а идва от “опрашване”, за пояснение…
  Когато е измислен този термин все още не имало гащи “дамски прашки”!

 6. Благодаря ви, г-н Инджев, че преразказахте бездарието на двамата Möchtegerns, та да не си губя и аз времето да го гледам. Тази грешка направих като гледах тъпото “шоу” на Дудука покрай представянето на новата книга на Иван Костов. Но майкатa на Дудука трябва да е óправна жена, може би трябва да пробва някакъв TV-формат с нея. Състуденти на Дудука са ми разказвали, че ходел на студентските изпити с нея, за да му “урежда” оценките. Така че нека не съдим строго детето – толкова си може…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.