Руският орденоносец от Банкя потвърди прогнозата (ми), че е готов да се оттегли ( при неговите условия)

Руският орденоносец от Банкя най-сетне изплю днес камъчето, заседнало в обувката му. Декларира, че може да направи “всякакви компромиси, всякакви отстъпки”. “Никакви претенции нямаме, с изключение на Бойко Рашков…”, каза още.

СТОП КАДЪР ОТ ПРЯКО ИЗЛЪЧВАНЕ НА ИЗЯВЛЕНИЕТО МУ:СОЧИ УКРАИНСКОТО ЗНАМЕ ЗАД ГЪРБА СИ КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА СВОЯ ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ

 

 

 

 

На необявена предварително пресконференция на третия ден след края изборите той потвърди прогнозата (ми), че е готов да се оттегли. Формулата му е това да направят всички лидери. https://ivo.bg/2022/10/03/прогноза-за-бремето/

Готов съм да не съм премиер, отсече той. Едно към едно потвърди вероятността да се възползва от възможността да се оттегли от позицията на победител и благодетел, комуто ще дължим вечна благодарност за евентуалното отпушване по този начин на политическия процес в България, задръстен от години от неговата личност. 

Не каза само какво смята да прави, ако призивът му всички лидери на ( парламентарно представени ) партии да се оттеглят вкупом не бъде приет. Не го и попитаха присъстващите журналисти каква е алтернативата на предложението му. Само се поинтересуваха ( абсурдно) да каже невъзможното: дали вече не е говорил с въпросните други лидери за тяхното съгласие с нещото, което той държи да се види и чуе като негова лична, изненадваща дори инициатива.

Три пъти спомена името на Соломон Паси като вероятен член на преговорен екип за съставяне на управление – понеже никой не може да се усъмни в Соломон Паси като атлантик. Спомена два пъти в този смисъл и Росен Плевнелиев. Дори се вживя в ролята на говорител на Паси, който го похвалил, че имал най-ясна позиция за Украйна. Впрегна отново в тази каруца и авторитета на Гари Каспаров, подмамен предизборно от ГЕРБ да определи тази партия, като единствената в България, подкрепяща Украйна.

Стана ясно, че сам и само той няма да се “махне”. Защото е победител. Или всички, или никой, това е офертата му, без да стане ясно какво ще стане при отхвърляне на ултимативното му предложение.

 

8 мнения за “Руският орденоносец от Банкя потвърди прогнозата (ми), че е готов да се оттегли ( при неговите условия)”

 1. Празнодумия по навик. Никакво съдържание, но придаване на важност, като чели всичко е вървяло и ще продължава да върви според неговото желание.
  Дори не видя, (защото не може да забелязва), че напоследък никой не пожела да се коалира с неговата партия. А сега, иска и останалите лидери, на другите партии, да се изтеглят. Е, за някои подобни на него ще трябва да има изтегляне, но то е при бай Ставри!

 2. Това са поредните алабализми и кьор фишеци от изпечения мошеник Борисов!

  Борисов ще потвърди прогнозата ми, че няма да се оттегли.
  Бате Бойко ще се скрие вдън земя,
  при Братя Галеви и при Мето Илиенски,
  чак когато получи призовка от Бай Ставри.

 3. … пътищарят Плевнелиев организира най-успешната предизборна пиар акция на гербб с Каспаров/Вебер … следва летописецът на царя-премиер Паси да впише в „златния” Симеонов век на България(bTV, 2017) и царуването на мутрата с гранатометната тръба

 4. boko prost ne e chel samo Vinetu chete i bloga ti krade ideii ne camo evro i zlato

 5. Всички реформи без съдебната, естествено!!
  Я си помислете – за него е страшно – толкова много кити и злато и да живее с бай Ставри?!?!
  А може спокойно да си бъде с кмета на Симитли, който го е… 😉

 6. ОРДЕНОНОСЕЦ, да не забравяме, откъде му е орденът, неговият и тези на Софиянски
  , и Т.Бояджиев /1во ГУ на ДС/, връчени им от /справка в-к Гласове и др./.
  Документите за Алексондропулос ги няма, а тези за Балканотурскосръбски поток ги има.
  Навремето вестник Стършел се присмя на в-к Телеграф, че в началото на годината го е наричал Боко Тиквата, а в края на годината – г-н Борисов.

 7. Граучо Маркс казва -“Това са моите принципи, ….. ако не ви харесват имам и други!” Тук всичко е достигнало нереални измерения….

 8. Депутатите на ПП в 47-то НС бяха 67. Сега депутатите на ГЕРБ в 48-то НС са също 67.
  ПП направиха правителство. Ако ГЕРБ не могат да направят правителство в 48-то НС, ще се докажат като политически некадърници и негодници.
  Затова Борисов, който се хвали с опитност, е готов на всякакви компромиси. Заклещен е като котка на олук от ДПС и Възраждане.
  При неуспех за съставяне на правителство, пътят му към политическия боклук ще скъси драстично.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.