Руснаците казаха навремето на Живков Yаnko Go Home. Защо янките да не могат да кажат сега на неговия телохранител “иди на…” при кораба “Москва”

Поех риска да прогнозирам желанието на орденоносеца от Банкя от гърлото на политическата бутилка, на която е запушалката в България. И познах. Сега ще поема много по-малък риск. Ще “позная” как рашистите ще изтълкуват тази неприятност за тях, когато ще тлябва да се лишат от дългогодишния си некоронован вожд, който взе да се прави от няколко месеца насам на “русофоб” ( по собствените им мерки).

Лесно, е наистина. Още повече, че главният герой на откритото маршируване в строя на руzката пета колона у нас Копейкин вече изстреля превантивно един високонетoчен пропаганден снаряд. Срещу американската посолство, разбира се. 

Самият той е героят на руското посолство, отличен като такъв с публикацията му в сайта на ведомството през декември 2018, с което беше даден сигнал на рашистите у нас около кого да се обединяват. Посолски човек е. Поради това товари и вразите си от отсрещния бряг с подобна вина – за “баланс”.

А и не е единствен. Цялата рашистка пропагандна и нейните медии като “Труд”, стрелят в тази посока. Плюли са си в устата със змийския си рефрен за американското посолство. В една “агенция” , която иначе започна да се подравнява по новия демонстративен антлантизъм на ГЕРБ и смени тона ( и коментаторите) с елементи на критика срещу руската агресия в Украйна, дори осведомиха лековерната си публика, че посланик Херо Мустафа все още е в София, за да сглобява евроатлантическа коалиция.

Няма да споря с авторите, които пишат в мрежата под индиго тези прозрения, като Волгин, Дачков, Бонев, Кеворкян, Карбовски, Бареков, Недялков, Симов и вся остальная сволоч. Те претендират да знаят явно повече за американското посолство. Нямам техните претенции да имам такива загадъчни източници за онова, което става в това посолство. 

Като гледам колко са уверени в твърденията си ще повярвам, че руският шпионаж в регионалния му център, базиран в София, успешно си върши работата по разпространение на добитата на специалната си операция по дезинформация, стига да има кой да я кльопа. “Недоубитите” чекисти с дипломатически паспорти добиват ли добиват, а разпространителите на добитите опорни точки ги преживят и сервират като за добитък, готов да поглъща предъвканото от тях.

Дано да са прави поне малко добивачите на такава (де)зинформация. Окуражаващо е да научим, че имаме подкрепата на съюзниците по отстраняването на запушалката от бутилката с водка, в която се беше консервирал и барикадирал духът на евразийската мимикрия. Ако в американското посолство четат това, нека да знаят, че има много българи, които са им благодарни за съюзническата помощ.

Пък и самият аз написах, че без Втори фронт от страна на съюзниците няма да се оправим сами с рашизма в България. https://ivo.bg/2022/09/15/без-втори-фронт-няма-са-освободим-от-ра/

Пак съм познал, ако се вярва на споменатите по-горе пропагандоны. Евентуалното отстраняване на руския орденоносец от върха на българската политика е като дебаркирането на съюзническите войски в Нормандия – началото на края на една окупация. 

Защо да може(ше) Москва да каже на Тодор Живков ( с партизанско име Янко)  Yanko Go Home, а янките да не могат да кажат сега на неговия телохранител “иди на…”при кораба “Москва”!

Започна се, значи?

НА СНИМКАТА ( Юли Лазарова, “Дневник”): Телохранителят на Янко с вдигнат юмрук  на изпроводяк

10 мнения за “Руснаците казаха навремето на Живков Yаnko Go Home. Защо янките да не могат да кажат сега на неговия телохранител “иди на…” при кораба “Москва””

 1. Аз не съм такъв … оптимист. Когато имаш медиен монопол, светът никога няма да чуе за битката при Ватерло (както казваше Учителят МУ във вица). Затова той дава първо пресконференции и “подгрява” публиката. Знае отношението навън към него, но знае, че има червени линии, зад които , ако отстъпи, мачът свършва.

 2. При наличието на тази изкривена медийна среда като нищо ще изкарат шмекера от банкя най-великия евроатлантик в страната.
  Опитвам се да си отговоря на въпроса: Колко ли български евра и долари са отпътували към раZия през годините, в които той управляваше?
  Всяка година само от лукойл пачалба от ниския акциз и неплащане на данък печалба 1 милиард.
  Загуба около 800 000 000 на година за преноз на газ постария газопровод за 10 години напред плюс 3 милиарда за турски паток и купуване на скъпия руски газ може би няколко стотици милиони на година.
  Ремонт на военна техника и там поне 500 000 000.
  Комплекса Камчия плюс останалите руски фирми включително и комуникационните оператори около 500 000 000 и т.н.
  Не съм икономист и нямам достъп до такава информация, но според мен като нищо може за тези години да са отпътували в северо-източна посока около 40-50 милиарда.
  Пари за образование, пътища, армия, култура и т.н.

 3. СРЯДА – 18ч. протест срещу позорящия България отказ на радев да подкрепим Украина за член на НАТО
  БОЕЦ , Иван Калчев и Атанас Шарков призовават: носете всякакви червени предмети за Грамада на позора пред президентството за антибългарската политика на кремълския резидент(П)
  – чакаме мутрата евроатлантик с юмруче и теменужка

 4. Dr. Solomon Passy … най-голямата парламентарна партия ме покани в контактна група, ръководена от президента Росен Плевнелиев, за да съдействаме в преговори за съставяне на евро-атлантическо мнозинство
  Ilian Vassilev Точно отговорникът за войната в Украйна Борисов ще гради правителство на евроатлантическа основа за да помага на Украйна? Къде беше евроатлантика Пленвелиев да вкара малко разум у Борисов когато се договориха с Решетников и Бабаков да предадат интересите на България? Къде бяха всичките тези ГЕРБ юнаци, когато България загуби близо милион души по време на тяхното управление … родната ни инфлация има съществен компонент пленените институции и корупцията, чийто жив паметник е именно Борисов?И как точно ще прави съдебна реформа, без да махне Гешев? Сега ПП и ДБ да ги забрави.И БСП ще трябва да забрави след днешните интервенции.И да не се прави на “дръж ми шапката”, по отношение на гласовете на Възраждане, след те са изцяло негов проект … Все пак и демагогията трябва да има някакъв предел, нали?

 5. Предложи ли Борисов експертно правителство без премиер от ГЕРБ, да знаете Беров ще ни се види детска игра. Такава вакханалия ще бъде, Калигула+Нерон в едно. И това е времето тогава да напълним площадите.

 6. Георги Харизанов 💙💛,

  по дарик аргументацията на “ЛЪЖЕШ ЛИ?” за 2-та примера на г. Евтимов е точно толкова манипулативна, колкото и лъжата на копейкин за американците от 1-вия им пример – г.Евтимов и не спомена, че 1946 г Гърция е в англо-американската зона, а България под дулата на 200 хиляди калашника е тотално преформатирана от парламентарна монархия в еднопариен сателит на москва, което всъщност е манипулацията на копейката
  – 2-рия пример обвинява Атанас Атанасов за нещо, което всъщност не е истина – правителството с мандат на ПП се сформира с 3 ОТДЕЛНИ споразумения с БСП, ИТН , ДБ – тежестта на споразумението с ДБ в дейността на правителството, а и в НС , % -но беше най-малка – да не говорим за избора им да ограничат изследването си в тв-те с национално покритие с отсяване на “личните” предизборни мнения като лично виждане на реалността и така се изключват всички предизборни лакърдии на герб за евроатлантизъм, за подкрепа на Украйна или за европейско развитие и просперитет след КТБ, ЗЛОУПОТРЕБИТЕ С ЕВРФОНДОВЕТЕ, ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО , 1-ВОТО МЯСТО ПО КОРУПЦИЯ …. но г.ЕВТИМОВ изобщо не спомена герб – дарик чака отговори, а НЕ попита КЪДЕ Е БАЦЕ – https://www.youtube.com/watch?v=wOn82kWKDJ8&t=1106s

 7. Ще попитам само едно нещо: Колко струва купуването на едни избори? За господина това са пари за семки. 200 000 гласа х 50 лв = 10 милиона – 5 чекмеджета, за него това е дребна сума.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.