Кандидатът за диктатор Копейкин репетира днес гонения на неудобни ( медии)

Генномумифицираната инкарнация на Сидеров се прояви днес отново чрез неговия генномодифициран двойник Копейкин. Първата работа на батко му Волен през 2005 година, когато нахлу в законодателната власт, беше да заплаши журналистите. Вкупом. Двойникът му, който сега печели проценти, близки до резултата на “Атака” от онези избори, днес атакува медиите, но в модифициран вариант.

Направи тази демонстрация на пресконференция на партията си в БТА, където поиска неудобните за него медии да напуснат. Определи ги с най-обидната като за неговите следовници квалификация. Окачестви ги като американски и поради това – “ кафяви и жълти, фалшиви, пристрастни” и т.н. Разпореди на домакините от БТА да изгони неудобните. Не му угодиха и се изнесе на улицата пред струпаните репортери от “правилни”, според него, медии. Там продължи репетицията си за бъдещи гонения на неудобни, доволен, че никой не оспорва поведението му. 

Скандалът си заслужава разгласяването по една единствена причина. Публиката трябва да разбере от тази агресивна клоунада, че си има работа с кандидат за диктатор, който иска еднолично да определя правилата в държавата. Многократно и неспирно заплашва един ден да я завладее. В многобройни свои писания в мрежата той е обещавал да се разправи с “майкопродавците” и “подчовеците” , когато вземе властта. 

Не можем да бъдем напълно сигурни, че народецът наистина няма превърти, качван системно на въртележката на отровната му пропаганда и му помогне да се покатери достатъчно високо върху руините на многопартийната демокрация, която не крие, че иска да овладее лично. Вижте му само плакатите. На тях той се пъчи на фона на замъгления образ на спътници от свитата му. Така беше и днес. Нито една дума не се чу от придружителите му, които го следваха безмълвно през цялото време на неговото представление.

Какво ще е следващото, което ще нареди на неудобните му партии, граждански организации и отделни негови критици? Отговорът го е давал лично – за “майкопродавците” трябвало да се помисли да се отвори отново концлагера в “Белене”, написа той ( в американската медия) Фейсбук.

Днес рашисткият скандалджия гони медии. Само медии и журналисти засега. Защото самите медии му позволяват. Тикат му любезно микрофоните си. Както стана ясно от статистиката, той е сред политиците с най-чести гостувания в телевизионните студия преди изборите. Не е първият, който се възползва от липсата на журналистическа солидарност, но е на път да постави рекорд по бичуване на покорните с камшика на техния отказ от съпротива.

Не е ли време за медийна карантина за него на доброволни начала? Това се случва дори в Пакистан, но не и ( с извинение) в Булгаристан. https://ivo.bg/2021/04/24/как-ще-ги-стигнем-пакистанските-журна/

НА СНИМКАТА: Пакистански журналисти  прибират микрофоните си, задружно отнемат думата на министър, който се е отнесъл неуважително.

 

 

 

 

Би трябвало само “желаещите” да му разпространяват отровата да бъдат оставени да се открояват в тази дейност, за да стане ясно кои са съучастниците му. Те и досега помпаха лъжата, че партията му има шанс да финишира на тези избори на второ място.

За съжаление медиите и журналистическата гилдия в България са приучени от режима на орденоносеца от Банкя да понасят толкова болка, колкото той реши да им причини. Копейкин си е направил гаулайтерските изводи от този урок и продължава делото на батко си Волен и на монологичния вожд от Банкя. Прилага “творчески” наученото, стъпвайки върху превитите гърбове на журналистите, които нито веднъж не оказаха колегиален отпор на тормоза над тях от страна на самозабравилите се властолюбци.

Струва си да припомня отново прословутата изповед на германския пастор Мартин Нимьолер, натикан в нацистки концлагер макар да е бил по-скоро пасивен наблюдател на възхода на нацизма ( и дори негов симпатизант в началото ).

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист.

Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ.

Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз.

Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин.

Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори.

   

22 мнения за “Кандидатът за диктатор Копейкин репетира днес гонения на неудобни ( медии)”

 1. Този фашист е опасен за всички и трябва да се разбере това час по – скоро и да бъде нападнат отвсякъде. Сега само шепа хора го нападат, а другите гузно мълчат, на прокациите, манипулациите и глупостите му. По-опасен е Стамболийски и трябва да последва съдбата му, докато е време. Не може да си позволим риска, да го оставяме да прави мизерии и циркове. Има доста наивни хора, гласуващи за някой само за да гледат сеири. Той им осигурява този сеир. Само ще политиката е най-сериозното и опасно нещо на света. Зарова и ни трябва стабилно проевропейско правителство сега и то на всяка цена. Трябва да постъпят държавнически и 4 години да имаме правителство, което ще ни вкара в еврозоната, ще ни затвърди като надежден член на НАТО и ЕС. Виждам доста млади хора облъшени от пропагандата на този, което рискува бъдещето на България. Това е над ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ. Те няма да загубят, ако направят правителство. Ще загубят, ако не го сторят, защото ИТН така не успя и бягаше от отговорност и приключи. Не можем да си позволим повече Радев да ни изтегля от запад и бута на изток или нови избори с евентуални покачващи се проценти на проруzки партии, които чакат да няма правителство за да птопанагдират, как без тях няма и да има правителство. В политиката без компромиси не става. Сега да се събират птозападните партии, пък ще му мислим след 4 години… Докато имаме този шанс….

 2. “Филмът ни съвсем не е нов. И да, тъп е.
  Овчарят е псуващ, гръмогласен герберски дебелак, оригащ на еврофондове, заврял в пояса си прокуратура, местна власт и съд, редом до кюлчета с аромат на розово масло.
  Около стадото кръжи и плаши ново псе, пак националистическа порода, този път по-хърбаво и гладно за слава, оглозгало кокалести копейки.
  Тиквата и Копейкин са всъщност персонал на едно и също чорбаджийство. А ние трябва да имаме усещане за наплашено стадо (Детелина Динева,30 юли 2022)”
  “И нека не фейлетонизираме повече политическата роля на г-н Костадин Костадинов, пришивайки му смешен прякор. Защото работата изобщо не е за смях…(Александър Андреев, https://clubz.bg/128529-spisakat_na_kostadinov_koy_e_vragat)”
  … та, мутрата си го купи – моите гулю-гулю, са и твои гулю-гулю

 3. Не знам, колко продължава делото на вожда от Банкя Копейкин.
  Ан на общ митинк с Бойко Борисов не съм го виждал.
  Виждал съм го с коалиционните партньори на ПП и ДБ…

 4. Наскоро в Шри Ланка около 100 хиляди човека с активна гражданска позиция превзеха резиденцията на президента, виновник за икономическата криза в страната. Виновното лице е избягало първо на Малдивите, а сетне в Сингапур.
  В България е налице изключителна толерантност към Радев, копейки и мутропутинисти от ГЕРБ, осигурили на държавата перманентна политическа криза през последните две години, която неизбежно ще се трансформира в икономическа.

 5. Към Beal:

  Когато човек не желае да вижда се получава така. Защото в последния парламент израждане гласуваше заедно с ГЕРБ в 60 на сто гласуванията. Видимо е само за желаещи. Христо Петров изобличи този “невидим съюз” по конкретен повод.

  Освен това съм написал ясно, че Копейкин продължава делото на ББ в отношението си към медиите, които вождът от Банкя маргинализира и хокаше. От близо от две години си говори сам – я от джипката, я само по партийни сбирки, а посещенията си по села и паланки държи в тайна със същата цел, с която следовникът му Копейкин преследва като гони вражески нему медии.

 6. към Николай Христов:

  Ако сте поел ангажимент да убедите който се хване, че ГЕРБ, ДПС са “птозападните партии”, не го правете тук – губите си времео!

 7. Ще кажа 2-3 неща. Първо – с луд не се спори. Той така вижда света. Ако каже, че масата е кръгла, не можете да го убедите, че е правоъгълна. Втори вариант – играе роля с цел набавяне на облага. Тогава изглежда като луд, но не е – обмислил си е поведението и си гони облагите. И трето – Слави Трифонов за резултатите от вота: Всичко тепърва предстои! Точно така е, прав е – проблеми с простатата, високо кръвно, диабет тип 2 и др. – ами предстои, как да не предстои.

 8. Само дето не ми е ясно, кои са неудобните медии. Старата игра на “доброто и лошото ченге”…Всички медии обслужват шайките на Борисов и Гешев!

  Прокуратурата на Гешев е Организирана престъпна група,
  обслужваща Организираната престъпна група ГЕРБ на Борисов.

  Служебният МВР-министър Дерменджиев оповести,
  че кметът на Симитли Апостол Апостолов/според някои, интимен приятел на Борисов/,
  интензивно е агитирал и притеснявал секцията,
  в която кандидат за депутат на ГЕРБ
  е кметският син.

  По думите на Дерменджиев
  спешно е пристигнал прокурор,
  но не да съдейства, а да забрани на полицаите
  да изпълнят задълженията си по закон и да въдворят ред.

  Дерменджиев каза, че са събрани достатъчно доказателства по случая,
  и очаква Гешев да се задейства.

  Да, но…ще има да чака.
  Както в случая с Барселона-гейт, с Мата Хари. и загробените милиарди в Турски поток.
  Направил възможна войната на Путлер в Украйна.

 9. Иван Петков,

  Позиция на „Демократична България”:
  Внасяме проект за решение за изпращане на военно-техническа помощ за Украйна, веднага след свикването на Народното събрание.
  Категорично настояваме президентът Румен Радев да не заема еднолично и зад гърба на обществеността позиции по ключови за евроатлантическата принадлежност и достойнство на страната въпроси.
  Остро осъждаме решението му да бъде единственият държавен глава от Централна и Източна Европа, който отказа да се присъедини към президентите на Румъния, Полша, Чехия, Словакия, Естония, Латвия, Литва, Северна Македония и Черна гора, подписали на 2 октомври декларация срещу противозаконната анексия от Русия на територии на суверенна Украйна. Нещо повече, българският президент укри този свой акт и едва впоследствие обяви мотивите си за него.
  Отказът да положи подписа си под съвместния документ заедно с лидерите на 9 страни от Централна и Източна Европа е всъщност отказ България да изрази пълната, включително военна, подкрепа за Украйна, отказ да заклейми и поиска съд за престъпленията на агресора, отказ да подкрепи суверенитета и териториалната цялост на Украйна.
  Българският президент трябва да разбере, че няма легитимност сам да се произнася по стратегически за България избори и да поставя под съмнение нейната евроатлантическа ориентация. Настояваме президентът да свика Консултативния съвет за национална сигурност с легитимното политическо представителство на формациите от новоизбраното 48-о Народно събрание в него и той да обсъди рамката на позициите на българската държава по всички въпроси, свързани с войната срещу Украйна и политиката на Кремъл към ЕС и НАТО. Окончателната дума по нея има единствено Народното събрание.

 10. Към Todor Todorov

  Говоря с факти. Може всеки сам да види какво правят евродепутатите им. Илхан Кючюк, може да спомена за пример и да се и информирате и сами. Руашистите ни разделят тук, тези които сме проевропейски партии. Трябва изцяло да следваме завета на Левски, че трябва да вървим редом с европейските народи. Да, имат много кирлкви ризи ГЕРБ и ДПС, но за подкрепата за ЕС и НАТО тряжва обефинени да сме. Иначе ми прилича ситуацията като падането под Османско иго. Тогава бяхме на три разделени, Видинско, Добруджанско и Търново и загубихме. Сега ако се делим така апк само, че на партии, онези рашисти само това чакат…. Двама се карат, а трети печели. Не можем да си го позволим. Националната сигурност, преди и над всичко!

 11. Ще перифразирам Дочо Булгуров: Значи мисирки и патки може, журналисти не може.

  В списъка с “нежеланите чуждестранни агнти” ми липсват някои “евроатлантически медии”, които споделят Банкянския евроатлантизъм.

  Хареса ми ей тая статия, макар че “победители” ми се струва претенциозно.
  https://clubz.bg/128140

 12. @Николай Христов

  ГЕРБ и ДПС били атлантици..
  Ай, ай, ай, ай, ай.. от къде да за почна.. не, всъщност няма смисъл.
  Господине, ГЕРБ и ДПС са феодални организации нямащи нищо общо с Европейският политически живот и ценности.
  Става въпрос за мафиотски структури които корумпират всичко свято.
  Вижте, не се излагайте и не си губете времето тук ако ще агитирате за обединение с ГЕРБ и ДПС.
  Между другото, понеже в Европа не може да се крадат обществени пари много лесно имам съмнения че някои европейски политици са “намазали” покрай дружбата си с ГЕРБ и ДПС.. но тези неща обикновено излизат.. рано или късно..

 13. към Николай Христов:

  И като изваждате едно име пред скоби от 2 доказани рубладжийски партии, какво си мислите, че показвате?

 14. Назначената прокурорка за разследването на ПОРЕДНИЯ взрив в казанлъшкия оръжеен завод “Арсенал” -АД с директор Николашка Ибушев, освен версиите за “човешка грешка” и “техническа неизправност”, дали ще разгледа и версията за руска диверсия в завод, произвеждащ оръжие за Украйна ? Според Красимир Петров – експерт по въоръжение и боеприпаси, разрушенията на взривения в “Арсенал” склад показват, че вътре е имало взривни вещества, които значително НАДВИШАВАТ дневната норма, както е в изискването.

 15. Николай,

  ДБ са победители, защото последователно лидират процеса на промените в България – това, за което се обединиха 3-те партии и “оглеждането” за партньори е задължително за да се реализира тази идея – това интервю си струва да се прочете
  https://boulevardbulgaria.bg/articles/iskren-mitev-tорисов azhno-e-da-gledash-kolko-nesvobodni-hora-ima-v-parlamentaиз
  – руската ни зависимост, корупцията, съдебната реформа и всички замразени още от 800-те дни на ДпС подмяната с царя, реформи за просперитета ни , са взаимно свързани и изискват целенасочени обединени усилия – това е много голяма битка
  Емил Джасим пише: Виждам, че доста разумни хора са лапнали герберската опорка, че Борисов е по-малко опасен/вреден от Радев – Радев и Борисов са двете страни на една и съща копейка
  – “борисовата” държава няма значение радев ли ще я управлява, борисов ли или копейкин
  https://www.facebook.com/photo/?fbid=10217832714047915&set=a.1366414178782

 16. Как не се намери един смел и доблестен журналист да си хвърли обувката по тоя !

 17. Гледам увеличението на пенсиите на мои близки.

  Такава фрапираща разлика от времето на 12 годишното “управление” на ГЕРБ и то само за ЕДНА година.

  И каква простотия от страна на 60% НЕГЛАСУВАЛИ на последните избори. Дебелоглави тъпунгери, които не си мръднаха гъзовете да отидат и да гласуват.

  Такава държава (като нашата), в която селските тарикати са повече от нормалните и умните хора, най-добре да бъде ПРЕДАДЕНА (доброволно) на товариш Путин и ОФИЦИАЛНО да влезем в най-черната статистика в света, като НАЙ-ТЪПАТА нация, която е допуснала във властта да бъдат допуснати нЪй-умните и нЪй-красивите ЧОВЕКОПОДОБНИ създания в света като товаришите: Радев, Борисов, Доганов, Пеевски, Янев, Копейкин и хилядите знайни и незнайни РУСКИ войни на тихия фронт.

  Хак да ни е.

 18. Признавам си, че копийкин ме разсмя. Много е болен този човек, ама наистина много е болен. И грамофонът му се скапа тотално. Една и съща плоча непрекъснато. Ама той много бил чистоплътен, утре и тест за холера ще поиска. То явно и затова е сменил толкова партии-от хигиенни съображения. Да не е скрит агент на ХЕИ?

 19. Bob the builder – Някои партии наистина ги е страх Гумене: ГЕРБ, ДПС, иZраждане онзи със зелените чорапи Янев(Янис).
  Ти Гумене, кажи, защо манипулирахте изборите. Защо смятахте мандатите по райони с данни от преброяването преди цели 11 години. За да могат ГЕРБ и ДПС да вземат по 10 мандата, всяка от двете партии, отгоре. Точно тези мандати не стигат на ПП и ДБ да направят мнозинство. Те щяха да управляват без да се страхуват. Ти си един от тези, които отново подлагате крак на цялата държава. Нещастни национални предатели.. за една пробита Копейка.

  * историята на пробитата копейка е историята на Свещенното животно на Волжките Българи – герба на Казан(16 век) е змей/хала/ – та, когато дядоивангрозни най-после успява да превземе Казан и се провъзгласява за “цар на Българи и руси”, герба на москва става конник с копие пронизващо змей и сечат монети с копие – копейная деньга – копейки – московците наследяват от българите с държавното устройство и огромните пазари по бълг.търговскит пътища и княжеството московия се ВЪЗРАЖДА и започва да се превръща в ИМПЕРИЯ
  Туземния руски ВЪЗРОЖДЕНЕЦ е и доктор по история – с право може да се подписва:
  д-р ист.н.копейкин … или просто волгин , което се продава в пропутинските нац медии

  Георги Лозанов(frognews, днес): Вотът за Възраждане беше вот за Путин

  фил – Товаришчи от Възраждане, стига с това Путин!!!Някак си не е хигиенно, не е красиво!!!Предлагам да превеждате – например , товариш Вулвин, Вагинин , и те така!!!!Хохошо , а!!!!
  https://mobile.twitter.com/suncho/status/1576263679297093632/photo/1

 20. Поклон на Люба Кулезич!
  Единствения(та) която каза,че тоя скакалец е роден във варненската,сиганска маала!!!
  Което не е никак маловажно според мен.Най-подлите руски агенти в тая територия са правени и раждани в тия маали.Иво,помисли по казаното(написано).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.