Заникът на персоната “Копейкин” ще лъсне само, когато стане нон грата в медиите

  Не съм автор на прякора “Копейкин”, с който стана известен фюрера на рашизма в наши дни у нас, макар да бях този, който го свърза с Копейкин, герой на Гогол от “Мъртви души” ( руски военен инвалид, който проси от царя копейки, но става разбойник след като получава исканата пенсия ). 

Не бих се връщал към темата, ако тя не беше претърпяла развитие.

Обърнаха му внимание на агресията в БТА. Обилно. Най-после. Нали това иска(ше) да постигне със скандала в БТА. Вече не съм толкова самотен в дългогодишните си усилия да привлека вниманието към него като към рашистка опасност за българската демокрация. Никой не е писал толкова предупреждения за него, колкото моя (не)милост- дори съм упрекван от съмишленици, че така му правя косвена “реклама”. 

Никак не е за хвалба, но и той ми е обръщал внимание многократно – със заплахи, подигравки и лъжливи преразкази на казаното от мен. Заяждал се е дори с външността ми. https://ivo.bg/2022/03/31/вътрешно-нечистоплътният-копейкин-м/

 

 

Личните ми усилия  да ударя камбаната и да се получи някакъв резонанс в медиите не дадоха резултат. С помощта на социологията, сугестираща медиите, ( а и на руския орденоносец от Банкя, който със загрижен вид “предупреждаваше”, че “Възраждане” е във възход, помпайки популярността на раковото образувание), Коцето, както мило го наричат също, се превърна в най-честия гастрольор в телевизиите. 

Ако не са разбрали още и си мислят, че могат да го надприказват ( или засрамят), нека да им кажа от върха на своя опит: не могат. Безсрамният не можеш засрами. Не се надприказва латерна, заредена с руски опорни куршуми дум(а)-дум(а), която ги бълва без оглед на онова, което го питат.   

В самозабравата си той извади руската опорна тачанка насред БТА и се гръмна сам с рикошета. Беше наистина срамно да се види българската журналистика да припка след него по спираловидната стълба към изхода на БТА. Но беше и символично като спирала, която води надолу. Това е началото на края на “възхода” му, предречен от изпълнителя на руския “Турски поток”.

Сега поне скритата за мнозина размита картинка кой кой е в медиите и в партиите започна да се избистря. За всеки антифишист ( да използвам любимото на БСП понятие) вече трябва да е ясна всяка фашизоидност. Само че “антифашистите” от БСП си траят солидарно с техния спътник от онзи общ митинг, на който Копейкин беше рамо до рамо с Нинова. “Винаги в труд и бой”, както се казва в една песен, в която още  се пееше “комунистите родината из(г)раждат, комсомолците след тях вървят”.

 

 

 

 

Като стана дума за труд, в Блъсковия “ Труд” днес дават думата на фюрера  да се оправдава чрез един от неговите оберщурмоваци. Не било вярно това за войната на израждане срещу медиите. 

Отива му “Труд” тази закрила. Предоставял е трибуната си на рашисти, като Нина Дюлгерова, да призовава да ми бъде забранено да пиша. “Крайно време е да се спре със свободната журналистика, на която й се плаща да пише творения с въпиюща агресивна некомпетентност, каквито са тезите на Иво Инджев или Александър Йорданов”.https://trud.bg/проф-нина-дюлгерова-историк-и-специал/ 

Това – за сведение на Недялков и Колтуклиева, които се опитват да изчегъртат (други) примери за лошо отношение към техни колеги от страна да политици, с цел да оневинят “героя” Коце. Но не “забелязаха”, че техният  Копейкин изпрати глутница на мотори от Варна да ми запушва устата в Добрич. Направи същото и по отношение на А. Йорданов  по-късно. Лично участва в линчуването му. Общото между моя случай и този на А. Йорданов, с когото след това пътищата ни се разминаха драстично заради присламчването му към ГЕРБ, беше в дързостта да поставим под съмнение най-милото на рашизма и Коцето: мита за “добрините”, които Русия ни е сторила.

Недялко Недялков, манталитетен  побратим на Блъсков и медиен двойник на фюрера, е още по-категоричен. “Аман от тъпите двойни стандарти, подклаждани от всяка власт. И от ГЕРБ, и от “Промяната”, и от целия политически сговор, от цялата Омерта на либералния естаблишмънт. “Възраждане” днес хвърли камък в блатото, евала”, възкликна вчера апологетът на Копейкин в своята “агенция”.

Недялков е толкова възхитен от своето подобие в политиката, че чак е плювнал пътьом и срещу ГЕРБ, която верноподанически обслужва от години. Вече го играе разочарован от Партията. И послъгва ловко, че Бойко Борисов обичал “Капитал” и “Дневник” понеже сам заявява, че ги обича ( не за пръв път, наистина). 

Недялков е всичко друго, но не и глупав. Но се прави ( ведно с неговата Колтуклиева- апропо, къде се дяна предишната му “любов” Ива Николова, няма ли да ни осведомят с типична “сензационна” клюка?), че не разбира сарказма на вожда на простите, който обича да декларира обич към онези, които мрази ( както сам се хвали в един запис, “обичам да се правя на луд”). И за мен, автора на “Премиер на РъБъ”, се е изказвал подигравателно като за “уважемия Иво Инджев”. Този вид “целувка” е като онази, с която преди началото на боксов мач някой особено агресивен тип целува в устата своя съперник с намерение да го вбеси и да го изкара от равновесие.

Коцето Копейкин, разбира се, трудно може да бъде изкаран от равновесие. Той е толкова центриран около значимостта на своята персона в собствените очи ( на снимката), толкова си е повярвал в собственото “величие”, че само дружна медийна (контра)атака срещу този наследник на “Атака” може да се отплати на обществото за услугите, които му направи със своето съдействие за из(г)раждането на отблъскващата част от политическия пейзаж у нас. Ще му лъсне заникът само тогава, когато персоната му стане “нон грата” в медиите с големи аудитории.

12 мнения за “Заникът на персоната “Копейкин” ще лъсне само, когато стане нон грата в медиите”

 1. дружна медийна (контра)атака … колко да е дружна в борисовата малая путландия – копейкин е само алармата на пожарната кола на банкянския възродител – гулю гулю гулю

 2. Лидерите на държавите от Великобритания през Сърбия до Турция, от Кавказ до Северно море и Средиземноморието, се срещат в Прага, за да покажат солидарността си за международната изолация на русия заради войната в Украйна
  https://www.reuters.com/world/europe/big-question-new-european-clubs-first-summit-what-is-it-2022-10-06/
  – путинова русия няма място, всички останали са тук

 3. Когато видите някой да се държи нагло и арогантно, задайте си въпроса – на каква база го прави. В случая на Копейкин – стъпил е на нечии рамене. И се пъчи, а е една нула.
  Големият проблем е в механизма, по който се проведоха изборите у нас. Оттам стана така, че има хора, които не са си на мястото. Считам, че Копейкин е един такъв. Идеята е проста. 2+2=4. Но 2+2+5 чекмеджета – това е нонсенс. Затова има хора, които не са си на мястото, затова няма да има и правителство. Прочетох една шега: 2 врабчета си летели, особено третото. Това е квинтесенцията на всичките избори в България – че насила е вкарано трето врабче. И оттук нататък нещата започват да буксуват.

 4. Неправилни бяха мотивите на Копейкин!
  Но правилно изгони журналистите от залата в БТА.
  Защото журналист, стана синоним на лъжата!

  България е на 91-во място.По свобода на медиите.
  В класацията за 2022-ра година на “Репортери без граници”.
  След повечето тоталитарни, африкански, латиноамерикански и азиатски държави.

  В България е диктатура на задкулустниците и корупционерите!

  До сега, след изборите,
  във всички медии,
  всички журналисти, социолози и политолози,
  втълпяват абсолютната лъжа!
  Че невъзможно било, ГЕРБ да направи правителство без ПП.

  ЛЪЖА Е!

  Партиите на задкулисието и корупцията ГЕРБ,ДПС и Израждане имат
  135 депутата, при необходим минимум от 121.
  с Янев стават 147!

  Защо тогава ГЕРБ не направят правителство???
  Със 147 депутата, при необходим минимум от 121!!!

  Много просто защо!
  За да се откажат ПП от каузата си!
  За да продължава “прехода” и диктатурата на задкулустниците и корупционерите!
  Чийто най-важни инструменти са ОПГ ГЕРБ и ОПГ ДПС.
  В ръцете на престъпниците Борисов, Доган и Пеевски.

  Но Кирил Петков и Асен Василев няма да изневерят на каузата на ПП.
  Защото са умни и завършили Харвард.
  Те са наясно, че след 33 години преход е време разделно!
  Ножът е опрял до кокъла!
  И ако изневерят на каузата на ПП,
  ще изхвърчат през прозорците!
  Ще се изпълни рецептата за края на прехода
  на Минко Балкански, професорът от Сорбоната:
  “Счупете прозорците и ги изхвърляйте през прозореца”
  И този път в Триъгълника на властта
  “умните и красиви жълтопаветници” ще бъдат много грозни и брутални!
  Както парижани при превземането на Бастилията!
  През юли 1789-та година.
  Явно сме бавноразвиваща се нация-
  с двеста годишно закъснение!

  И този път,
  жълтопавентиците не могат ги “разотиди”
  нито Желю, нито Костов, нито Тренчев, нито Доган и Борисов, Нито Петков и Василев!

  Защото сме 2022-ра година и Интернет е най-мощната медия!
  И в нея постоянно ще се повтаря, че
  ГЕРБ,ДПС и Израждане имат
  135 депутата, при необходим минимум от 121.
  с Янев стават 147!

  При необходим минимум от 121!!!

  А когато цифрите говорят,
  и Боговете на Олимп онемяват!

  И нека всеки сам за себе си реши!
  Ти гражданин на България ли си,
  или си овца-поданик?
  Обичаш ли себе си?
  Обичаш ли ближните си?
  Обичаш ли Родината си?
  Ще излезеш ли на Майдана Български?
  Или ще се криеш зад монитора на лаптопа!

 5. Не съвсем по темата но..

  https://www.mediapool.bg/boiko-borisov-pak-se-otkaza-ot-deputatskoto-myasto-news340557.html

  Така както Тръмп подкопава институциите в Америка така нашата родна тиква подкопава демокрацията, парламентаризма и нормите които се спазват в Европа.
  Няма друга държава в Европа където народни представители се отказват да са депутати след избори.
  Няма друга държава в Европа където се раздават кинти преди избори.
  Всичко това са въведения на мутрата!
  И за това трябва да се говори и да се искат наказания!
  Така както трябва да се говори и да се искат наказания за подобните на скакалеца копейкин.
  Ако искаме да сме нормална демокрация разбира се.

 6. Питам се каква беше целта на демонстрираното неуважение на Копейкин към журналистите, които лично беше поканил вчера на пресконференция в БТА? Сигурно, за да направи показнО на другите политици за начина, по който трябва да се държат с медийните слуги. Очевидно, пренебрежението на Борисов към “мисирките” не е достатъчно респектиращ и ефективен подход към драскачите и затова копейката предлага един по-“радикален” начин, взаимстван от Путин: обявяване със специален закон на всички неудобни медии за “агенти на чуждо влияние” т.е. шпиони и, съответно, тяхната забрана от хигиенична гледна точка, като “жълто-кафяви отходни канали”. ( ако се наложи, и с негласна клауза за неутрализиране на станалия нетърпим и опасен медиен досадник) За това си мечтае копейката! Да внедри този страховит “челен” мордорски опит и у нас! И имайки предвид липсата на солидарност в професионалната гилдия и обществото като цяло, си е направил сметката (с кръчмаря!) че шоуто в БТА няма да има последици за “имиджа” му (на говноядец).

 7. Има една копейка в сутрешния блок на БТВ, която редовно дразни (на дребно) зрителите с неприкритото си рубладжийство. Ей така, “отвътре” му идва! Става въпрос за т.н. Боби (Борислав )Лазаров, охранения “синоптик”, “астроном”-любител и “носталгик” по соца, който всеки ден пуска дебелашки рубладжийски шеги. Сигурно заради тях са го инсталирали в “престижната” рубладжийска компания на предаването! Днес, по време на спортните новини, ЗЛОРАДО подхвърли, че “Шахтьор”- Донецк вече нямало да бъде шампион на Украйна, защото бил от другата (руската) страна, т.е. вече щял да бъде шампион на Русия ! По-късно, след новината, че мисис Украйна, Олга Валеева, и приятелката й изпяли публично забранената “Червона Калина” и затова били осъдени на 10 дни затвор, както и глоба от 40 000 рубли, защото унижили руската армия, Боби Лазаров, вместо да похвали двете момичета за смелостта, вулгарно коментира, че не е знаел, че “женските корекции са достигнали толкова на изток”. Направо засенчи по рубладжийство колежката си Христина Христова! Ако така продължава грухтящото Боби, скоро може да го поканят за водещ в “Первый канал”! Ой, какая радость будет!

 8. В резултат на изборите стана ясно едно нещо,а именно:
  от 2 600 000 гласували 11% са гласували за Копейкин,5% за Стефан Янев,почти 4% за Слави Трифонов,т.е.имаме 20% хора с доказани ментални и психически проблеми или това са 520 000 индивида.Имаме обосновани предположения,че са поне още толкова…Така,че с около 1 000 000 000 такива,какво чакате да се случи в Татковината?Но има и лъч надежда…в Перник,младият Хрушчов-Ал,Симов-не беше избран.

 9. sms 💙💛, 🎯

  Г.А.Ангелов – Сега Копейкин иска да внуши за критичните медии, от които тръгват голяма част от разкритията за корупция и мафия, “не ги слушайте, тях ги командват лошите”.
  BIRD.BG – Неизгонените от Копейкин медии ca, на които е плащал за предизборна реклама. Общо 60 по данни на Сметната палата.
  van Ivanov – Повечето фейк нюз имат една основна коренна кауза – да се подрони доверието в управлението. Оттам нататък е лесно да ги сплотиш и айде на площата след копейкин и производните му ( https://mobile.twitter.com/elenaultras/status/1577979711409586182)
  Veni Georgiev 🇺🇦 💙💛 Путин прави същото по целия свят!
  Станислав Христов – koпейкин е плащал на 60 “медии” да разпространяват лъжuте му.
  Lyu Kir – Това шкаВче е бездънно, баси😯
  Станислав Христов – На Капитан Андреево пак са “наши хора” и почваме да го пълним наново
  https://offnews.bg/ot-vas/kmetat-poli-deputatat-stefcho-i-krepostnite-seliani-ot-dolno-osenovo-786564.html
  Ilian Vassilev В България малката корупция избра голямата корупция да я представлява в Парламента, а сега голямата корупция търси голяма атлантическа и демократична фасада, за може да изпълни мисията си.От друга страна, прати медийните си НСО агенти да перат имиджа на Копейкин, за да бъде възможен за преговори. Ако не успее да го изпере цял, ще откъснат няколко депутата от неговите за да формира Боко кабинет. Мутренски “финес”.
  https://www.facebook.com/birdreporting/photos/a.10152447871421189/10160983718786189/

 10. Уви очертава се управление на безсрамните, тиквата , копейкин и кгб агентурата. Повторение на цирка с златното пръсче на Атака

 11. както съм казал – има много хора със сгрешени имена, но нито един със сбъркан прякор!

 12. копейкин е пълен нещастник-маниак, който се изживява като голям фюрэр, раздаващ кривосъдие на утвърдени авторитетни медии. Няма да му се получи номерът. Хората, които искат да се информират, ще продължат да се информират от медиите, които му бодат очите, защото тези медии са си изграждaли добрите репутации с години. Не е нужно да си “гадач”, за да предвидиш политическото бъдеще на този неврастеник: ще свърши като сыдерав – презряна и маргинализирана карикатура на самия себе си.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.