Мутрата се произнесе с голямо уважение към рашизоидните си подобия

В ГЕРБ делят онези, които протестираха заедно срещу тяхното правителство на такива, заради които по-скоро биха си отрязали ръката, отколкото да преговорят ( по израза на Делян Добрев) и на сериозни хора, с които би се работило по-добре и заслужават  голямо уважение ( Бойко Методиевич ). https://offnews.bg/politika/borisov-s-vazrazhdane-bi-se-rabotilo-po-lesno-zashtoto-sa-serioz-786857.html

“Сериозните хора”, според последния, са същите, които неспирно вееха знамената си на протестите срещу неговото правителство. Нямаше по-сериозно и нахално афиширани партийци на тези демонстрации. Те бяха единствената партия, която натрапваше символиката си. 

С реверанса си към партията на Копейкин собственикът на ГЕРБ предприе днес в Стара Загора първата крачка на лидер на значима парламентарно представена партия към изваждането от изолация на рашизоидната формация. Не е просто ласкателство с цел заемане на позиция за преговори за формиране на управляваща коалиция. Тя не би трябвало да се случи, ако се приемат насериозно клетвите на “сериозните хора” , че биха управлявали само самостоятелно. 

Методиевич прави нещо повече. Той демонстрира, че с крайния рашизъм в България е възможно взаимодействие от “евроатлантически позиции”, стига рашистите да пожелаят, а не да повтарят в транс, че са готови да властват само сами. “Сериозните хора”, мотивирани от задачата да обслужват рашисткото влияние в България, могат да решат утре, че ще продължат да се кланят на Москва, но и ще склонят да взаимодействат с побратимите си от ГЕРБ, които ги оценяват високо и заявяват, че могат да се сработят “по-добре” ( по-добре от кого и от коя партия, не стана ясно от тази гербаджийска класация). След като самият вожд на ГЕРБ, чиято дума е закон в партията, ги определя като “сериозни хора” без ни най-малко да са си променили рашистките приоритети, значи хората на Копейкин могат да се смятат за годни за употреба във властта.

Призовавам колегите, които ги интервюират, да ги питат дали споделят мнението на шефа си за фашизоидите като “сериозни хора”. Ще бъде интересно да се види как постоянните говорители на партията Тома Биков, Томислав Дончев, Даниел Митов и прочее десни ръце на началството могат да обосноват мнението му за “сериозните хора”, които най-сериозно искат да преориентират България към Москва. И да кажат съгласни ли са, че се работи по-добре с гражданите за евразийско рецидивиране на България

За уважението на собственика на корпорацията ГЕРБ към “сериозните хора” с руските приоритети можем да не се съмняваме като напълно автентично и от сърце, но гореспоменатият каза и нещо невярно по същество и в неговата конкретика. Заяви, че Росен Плевнелиев  бил неутрален. Ще ми се да беше вярно, но не е, уви. И без да членува в ГЕРБ моят някогашен приятел се изяви многократно в медиите като последователен защитник на политиката на партията и лично на нейния собственик. 

Доколко Соломон Паси е “неутрален” и как това определение пасва на Паси като на политик с добре известна реторика далеч от всякакъв неутралитет, оставям на информираната аудитория сама да прецени. Това, което мога да пресметна и сам, е фактът, че да си “неутрален” не те прави качествен участник в политически процес, а импотентен такъв.  Не е комплимент.

След Кирил Петков всеки би могъл да бъде премиер, рече също бившият телохранител на Живков, за когото именно важи това определение: след като една мутра може да стане премиер и да командва държавата толкова години с милиционерското си образование и манталитет, наистина всеки нахалник би могъл да се кандидатира да го имитира. 

16 мнения за “Мутрата се произнесе с голямо уважение към рашизоидните си подобия”

 1. Костя копейкин много ще олекне ако се хване на ласкателствата на банкянския бидон при положение, че копейкин не се уморява да върти развалената грамофонна плоча, че
  1. американското посолство реди българските правителства и
  2. иZраждане никога няма да управлява в коалиция.
  Последното твърдение разбира се е добра маскировка на факта, че иZраждане нито има шанс за пълно парламентарно мнозинство когато и да било, нито има експертния капацитет да управлява държава, и то самостоятелно. Позата “креслива опозиция” е единствената, която пасва по мярка на копейкин, българския ерих хонекер и прочие иZражденская сволочь.

  Има и трето съображение извън опорките й, а именно, че всеядността и токсичността на бидоня са всеизвестни. Може в 47-то НС да е правил задкулисно шушу-мушу с деса, но явна коалиция с ГЕРБ би изяла и копейкиновата глава, както много други глави досега, а руZкото посолство в момента няма никаква полза да пожертва най-кресливия си адвокатин.

 2. – верно му трябват “силни хора” – за руското обвинение за бг камиона взривил моста на путя , баце проплака: „България е в изолация, отвън изглежда грозно и нестабилна … имам лош привкус защото и при атентата за папата се говореше за българска следа и самият той каза после, че това не е вярно… ”
  … ще го сговнят с тоя напъпил евроатлантизъм

 3. ПП – според мутрата руския турски поток е НАШ Балкански – к’ъв да е, ама днес високия н-к сипе люти закани: “Бяха извършени редица терористични атаки и опити за нападения срещу електрическата и газовата инфраструктура на страната ни, включително опит за бомбен атентат в участък от газопреносната система ”Турски поток” – ако атаките срещу русия продължат, отговорът ще бъде суров…”
  https://www.youtube.com/watch?v=Ta-LNkexfg8
  … кога царя рече:”вервайте ми”- баце с ония 5% комисионна е силно верващ

 4. Папата каза,че българският народ няма общо с атентата.Не е казал,че държавна сигурност няма общо.Помним и Бекир Челенк и българските му покровители от Държавна сигурност и Пребиваването на ”Йогандер Сингх” в японския и лъжите на Боян Трайков и Йордан Орманков….

 5. Борисов напълни гащите от страх!
  За да спаси кожата си,
  най-големият уж евроатлантик Борисов,
  заговори за съвместно управление,
  с най-големият рашист Копейкин!

  Доживях!
  Умрях от кеф!
  Алилуия!

  1940 Bulgarian Bible
  Псалми 50

  1 Алилуия! Хвалете Бога в светилището Му, Хвалете Го в небесния простор, дело на силата Му.

  2 Хвалете Го за мощните Му дела, Хвалете Го според голямото Му величие.

  3 Хвалете Го с тръбен глас. Хвалете Го с псалтир и арфа.

  4 Хвалете Го с тъпанче и хороиграние, Хвалете Го със струнни инструменти и със свирки,

  5 Хвалете Го с високозвучни кимвали, Хвалете Го с възклицателни кимвали.

  6 Всичко що диша нека хвали Господа; Хвалете Господа {Или: Алилуя!}.

 6. Имам много големи резерви към съставянето на правителство, и по-добре – не. Ще се мотивирам. Както съм казвал, дълбоко пазена мафиотска тайна е каква част от вота е купена. Че има такава – има, но колко – не само че аз не знам, съмнявам се дали и мутрата знае. С 5 чекмеджета биха могли да бъдат купени 200 000 избирателя, при 500 000 общо. С обръчите е същото – малко доене на финикийски знаци от аркадашите – и ето готов купен вот. Дотук – ясно, но продължението е интересно. Онези, които са гласували без пари, по убеждения, са много. И те не са просто много, те са ужасно много. И не са съгласни да ги управляват търговците на гласове. Те казват “не”. И понеже са много, думата им има сериозна тежест. А Бочката всеки път приказва различни неща, което показва-доказва, че се прави на много луд. Пък и АКО някой е дал 5 чекмеджета, съвсем нормално е да иска да си върне 15-20 такива.

 7. da sgovorchivi sa—evro chekmedzeto i zlato,,,,,,kopeiikin shte stane evro -zlaten

 8. Никога не забравяйте, че Коалиция ГаZZпром свали Правителството на Промяната!
  И кои са съставните части на тази коалиция!

 9. Българин💙💛,
  Илиян Василев
  Служебното правителство на българския президент Румен Радев тайно възстановява вноса на руски газ чрез задната врата на доставките на LNG. Изобличаването на това е жизненоважно – и може дори да спре установяването на про-Газпром и про-Путин правителство в София след последните парламентарни избори.
  Европа и нейните трансатлантически приятели се напрягат да помогнат на смелата Украйна в титанична борба срещу руската агресия, която по един или друг начин разтърсва света. И какво прави служебното правителство на България? Отговор: наскоро реши да удължи до края на 2024 г. разрешението за директни обществени поръчки на рафинирани петролни продукти от руската Лукойл, заобикаляйки задължителните тръжни процедури… бензин, дизелово гориво и други подобни – произведени и внесени от Лукойл, за да бъдат използвани от автомобилните паркове на държавния сектор… правителството оправдава решението си с приказки, които изглеждат гранични глупости. „Националният интерес“ изисква внос на руско гориво. Както изглежда и необходимостта от осигуряване на гориво за държавните институции (например Българската армия, МВР, всички министерства, тайните служби, всъщност целият държавен апарат). Всички те, изглежда, трябва да разчитат изцяло на руски горивни рафинирани продукти и внос. Без тях флотът със „специален режим“, който превозва президента, министър-председателя, министрите и други високопоставени служители – плюс придружаващите ги охранители – по някакъв начин ще престане да функционира.
  На фона на постоянните уверения от върха, че няма промяна в геополитическата ориентация на България, подобни стъпки могат да се определят само като демагогия – да не говорим за удар с нож в гърба на солидарността на страните от ЕС и НАТО с Украйна.
  Трябва да припомним, че по време на реформаторското, прозападно правителство на Кирил Петков, което беше свалено през юни, петролната рафинерия Лукойл Нефтохим на българското Черноморие изнасяше гориво за украинската армия чрез посредници.
  https://altanalyses.org/en/2022/10/10/back-door-russian-gas-for-bulgaria/

 10. До колегата “йо” : от ЧМР-то на камиона (най-важния транспортен документ) се вижда, че въпросният изобщо не е бил в България. Много ми е интересно как туПлер I Къси изпревари всички разследващи органи и ни обяви за замесени!?! А рЭзидентските нищожества от МВнР си траят. Мирише ми на пропагандна контра-дезинформация за отвличане на вниманието. Ми то направо да праща вежливите зелени да ни денацифицират, или барем една ескадра да пообстреля Варна и Бургас. Може да се окаже доста целебно и отрезвяващо за онези 8-10% руZки помаци в РъБъ, дето си носят портретчето МУ в портмоненцата.

  Да не говорим, че въпросният мост по време на война автоматично е легитимна цел, като всички гари, пристанища, рафинерии, складове за гориво и боеприпаси, елеватори, военни заводи и прочее. Нали по него блатните диваци снабдяват оръжие в Крим и изнасят краденото украинско жито…

 11. След време,дано да е по-скоро,в затвора трябва да има публично отворени дни за посещения пред клетката на Банкянското човекоподобие!!

  ааа…и очаквам видеото с непълнолетното момче в леглото с тулупа!!!!
  ….ей тогаз ще стане яко…!!!
  А “Мата Хари” май ще се окаже мъж,може би от Симитли!!!!

 12. Руските мекерета (тук включвам ГЕРБ) са доволни от ситуацията. Полека лека ще сглобят правителство под една или друга форма. И това ще стане под зоркото око на гаспадарите им, пропагандата им се получава. За нас про-западно настроените утехата е все повече българи да проглеждат и осъзнават че са в капана на руски мекерета и все по-малко да им гласуват доверие. Славиту е аут а на следващите избори очаквам подобен развой и за копейката. Дано се навие и пристане на тиквата.
  А на ДБ и ПП пожелавам по-отчетлива анти-руска реторика.

 13. “АЭРОФЛОТ”💙💛,

  моста на хуйло е напълно легитимна военна цел, защото е изграден в нарушение на международното право и условия на война – всяка евентуална украинска атака срещу него не може да се квалифицира като терористичен акт , но КОЙ е взривил моста – масираните ракетни удари са подготвени дълго(Джон Кирби, https://edition.cnn.com/2022/10/11/politics/putin-rage-against-civilians-analysis/index.html) – русия не е в състояние да нанесе поражения на Украйна на бойното поле. Бомбардирането на енергийни инсталации в понеделник е намек за това, което може да причини, докато войската отстъпва – путин открито започва война срещу цивилно население – рЭзидентския гълъбарник изпълняват нареждания … трябва да се оправдае правителство на нежеланите герББ-ДпС с марката”копейкин”

 14. А руските крепостни селяни нямат топките и на иранските ученички които са готови да умират за свободата си.

 15. Целта на контактната група в състав от 2 евроатлантически мюрета е прозрачна – лесен отстрел на ПП и ДБ.
  Според “сериозния” лидер на Възраждане тази контактна група е глупава шега. Борисов направи необходимото, за да изглежда политически смешен..
  Борисов добре се опакова в края на предишното Народно събрание с ДПС и Възраждане. Контактната група няма да му помогне да излезе от тази опаковка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.