Мутрофеновете на Митрофанова от партията на мутрата

Мутрофеновете на Митрофанова от ГЕРБ смирено отказали да изразят мнение дали тя да участва публично при откриването на поредното предимно Нашистко събрание в сградата със статуята пред коня с руския император, доминирано от скрити и явни рашисти. https://clubz.bg/128387

После дошла инструкция , че е актуално да се правят на противници на Мутрофанова, която собственикът на ГЕРБ така и не посмя да намачка просташки, както постъпи с американката Херо Мустафа. 

 

 

 

 

Все пак Мутрофанова му (беш)е истинския началник. С нея си позволяваше да се държи само по протокол, съгласуван с началството в Москва.  И с маски. Бяха заради китайския вирус. Днес те са за заблуда на противника, т.е. на българите за евроатлатническо развитие на България и на чужденците, които все още вярват, че ГЕРБ не е партия за Евроазиатско рециклиране на България.

 

 

 

 

 

5 мнения за “Мутрофеновете на Митрофанова от партията на мутрата”

 1. Една от най-просташките изцепки на мутрата Борисов е
  награбването на Херо Мустафа-точно по мутренския дипломатичен протокол.
  Факт е!

  ГЕРБ не е партия за европейско развитие на България.
  ГЕРБ дори не е партия, а е ОПГ!
  ГЕРБ, ДПС и Израждане са
  престъпни шайки, командвани от Кремъл.
  За саботажи в България, в ЕС и в НАТО!

  ГЕРБ, ДПС и Израждане са днешните комунисти-терористи, под прикритие!

 2. Насред кампанията за намятане на натовската мантия се случи този евразийски гаф. Типично за опитващите се да седят на два стола. Толкова за евроатлантизма.

 3. То , на всички е ясно , че мУтрофановНа е гасударь-губернатор и надзирател на рублоядската шайка в НРБулгаристань, включително ГЕРБ, на първо място!!!
  мУтрофановНа знае дори последните цифри на офшорните сметки на Винету, на които са му провеждали, от КГБ, валутните рубли и копейки, от откатите и взятките получени от него и шайката му, през последните 20-30 години!

 4. Spas Ivanov
  Защо е това недоволство,че Митрофанова ще присъства при откриването на 48-то НС? Приемете ,че в ролята си на инвеститор, има право да види колко добре са похарчени парите й. А Костя ще се постарае мама Елеонора да пусна сълза от гордост …
  https://twitter.com/GoranNNov/status/1579808260525522944?cxt=HHwWgIDQ3cTPzewrAAAA

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.