Първи случай на отстранен от власт “възрожденец”- едно добро начало

Имаме първи случай на отстранен от власт “възрожденец” ( поради непригодност и видимо малоумие, твърде характерно не само за този екземпляр от “възрожденския” паноптикум). Казва се Борислав Иванов. Влиза в историята с факта, че става първият представител на партията, макар и избран от друга преди това, комуто се налага да си подаде оставката. https://clubz.bg/128464

Това е едно добро начало. Особено поради факта, че за отстраняването му като общински съветник в столицата са настояли заедно управляващите от ГЕРБ и от групата на ДБ.

Дали и това обстоятелство не може да стане едно добро начало? Например за отстраняване на съветската символика от столицата ( днес в София, утре и в други градове)?

Не е много за вярване, като се знае предисторията на дългогодишното гербаджийско охраняване на МОЧА. В качеството си на кмет Бойко Борисов беше обещал да брани светинята (му). А Фандъкова пое щафетата и продължи да обслужва съветската кауза на руския орденоносец.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/orden-lomonosov-za-pazitelq-na-pametnika-na-syvetskata-armiq-201118

Орден “Ломоносов” за пазителя на Паметника на Съветската армия

23 ноември 2007 14:48

pastedGraphic.png

Орден Ломоносов за пазителя на Паметника на Съветската армия / снимкr: Sofia Photo Agency, Камелия Атанасова

“Посланикът на Руската федерация в България Анатолий Потапов връчи орден “Михаил Ломоносов” на кмета на София Бойко Борисов на тържествена церемония в Столичната община.

Посланик Потапов подчерта, че орденът е заради огромните заслуги на Бойко Борисов за укрепване на двустранните отношения и изрази поздравленията си за повторното му избиране за столичен кмет.

Освен това руският посланик подчерта, че за да се управлява голям град, е необходим физически здрав мъж, с достатъчно знания и голямо желание да работи за хората – все качества, каквито притежава Борисов.

Анатолий Потапов изрази благодарност за твърдата позиция на софийския кмет, че докато той управлява столицата, няма да се бутне Паметникът на Съветската армия в Борисовата градина.

След като посланикът закачи ордена на ревера на столичния кмет, Борисов подчерта, че той и партията му ГЕРБ никога не са поддържали политиката на евроатлантическа интеграция за сметка на отношенията между България и Русия”.

9 мнения за “Първи случай на отстранен от власт “възрожденец”- едно добро начало”

 1. – и “ломоносов” не е началото, а има и още …
  2008 бб получава и орден за заслуги в борбата с международния тероризъм от ФСБ в Москва
  2009 бб: “Българското общество ще знае какви ползи в следващите десетилетия би имала България, ако участва в съвместни проекти с руската страна”
  2011 бб дава пристанището Росенец на “Лукойл – “най-стряскащият пример за руското присъствие”(Le Monde)
  https://www.dnevnik.bg/analizi/2022/04/19/4338167_gerb_16_godini_servilnost_kum_putin/
  … а мутрофановна го отнесе – не я искат в парламента(clubz) – баце/гешев бг радост

 2. Този “възрожденец” заслужава да бъде наказан с преспиване с Велислава Дърева.

 3. В името на паметта на истинските Възрожденци бих предложил да спрем да наричаме копейкиновите подопечни “възрожденци” дори в кавички. Нещо като “възрождисти” по би им прилягало и даже от кавички няма нужда.

 4. И софиянци са се надявали, че си избират “атакуващ” общински съветник, за да защитава по- твърдо интересите им, а то пак се оказало някакво психо, което тича по етажите и балконите на Софийска община с чорапогащи на главата като “терорист” и си прави селфи пред талетните, декларирайки публично, че избирал табелката с надпис “жени” (също като във вица за избора на руската орка) защото бил мъжкар- възрожденец! 🙂

 5. Сега като са казали А от ГЕРБ да кажат и Б. Бутай МОЧА! Нека от ДБ/ ПП да го предложат и да видим ГЕРБ дали ще го подкрепят? Ще ми бъде интересно.. 😉

 6. ПАСЕ прие резолюция, с която призна Русия за терористична държава, съобщи президентът Зеленски в своя Туътър профил.

  По това време в Русия мъж е арестуван за 15 дни за дискредитиране на въоръжените сили, задето слушал украинска мусика в колата си.
  https://www.kasparov.ru/material.php?id=6347E9825C9E3

 7. !! новини за борисовата Бургаска гуБерния – след резерват Камчия, пристанище Росенец, Сараите и в защитената зона в Поморие бившият лукойлски шеф валентинзлатев подготвя узаконяването на нов мегапроект (https://www.youtube.com/watch?v=tab4mLhkNH0)
  – лоББиращият Паси КАКВО МИСЛИ ЗА ТОВА (https://dnes.dir.bg/politika/solomon-pasi-istinski-stresnat-sam-che-ruskoto-posolstvo-mozhe-da-se-zagrizhi-za-pravoviya-red-v-balgariya)
  или да разчитаме само за бг космонавт в американските космически програми … или рашките да лобират за включване в програмата на Мъск на бг възрожденци за Марс

 8. “Mъжкарят”-вОзрождэнэц с дамски чорап на суратя явно се нуждае от НЕЗАБАВНА професионална психо-помощ, като повечето “представИтели” на партийката им Преди да стори още поразии и да ни накара за пореден път да се почувстваме “горд БУЛГАР-мъжага патрЭотин”. На раZията, “конечно”!!! Или някой все още нормален софиянец да загуби нерви и да му набие суратя с ликра-чорапчето, нанасяйки му тежки телесни и душевни травми. Щото денталните услуги напоследък безбожно скочиха, а мутрофановна със сигурност няма да му отпусне обичайната еднократна помощ за РъБъ подлога-“гов.ноед”, че и в раZията вече тотална криза и рублей ниц…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.