Със Соломон бяхме от едно натовско племе, не за да имаме за вожд охранителя на Живков

Много е прав Соломон Паси, че политическата независимост на България е в опасност. Заплашена е от проруски партии. 

Още по-прав е да пред(по)ложи онова, за което настоявам от близо 20 години, включително във в. “24 часа”, срещу руското завладяване и употребяване на анклава край Камчия, когато удрях камбаната за завладяването на брега ни от новите рашистки диверсанти. https://clubz.bg/128469

 

 

 

 

Снимката е от 2003 г. още преди да започне изграждането на руската база за влияние в резервата “Камчия”, най-голямата от този род в света извън “руския свят”, според Лавров.

Мен не ме чуха, разбира се.  Дано чуят Паси, приласкаван със суперлативи днес от страна на властелина на простите, който направо му се подмазва. 

Друго си е парламентьорът, избран от ГЕРБ да посредничи за евроатлантическо мнозинство в новородения парламент, да поиска същото за руския анклав край Камчия. Заяви го в момент, когато ГЕРБ толкова омекнаха, че се втвърдиха до степен да го играят най-големите защитници на Украйна, закопана с руския “Турски поток” от собственика на корпорацията ГЕРБ.

В края на краищата с Паси бяхме от самото начало на “натовизацията” на България част от едно племе. Вестник “24 часа”, неотразим с просташкия чар на неговите създатели, спонсори, ментори и кукловоди, ту ни даваше думата, ту ни ругаеше. 

 

 

 

 

 

 

Хибридна работа.

 

 

3 мнения за “Със Соломон бяхме от едно натовско племе, не за да имаме за вожд охранителя на Живков”

 1. Соломон Паси, с трабанта. Още тогава беше озадачаващ ( за мен). Това е много конкретна статия на г-н Инджев, каквито харесвам. На 13-тивечерта при Веско Дремджиев , А.Бабикян въртя и сучи, но не определи льотчика точно какъв е. През втория мандат бил “леко накуцвал”. За резидент на Кремъл не спомена нищо. Господин Инджев, ще е удоволствие за нас ,предполагам, да коментирате президента на Франция Е.Макрон относно неговата северно-атлантическа линия ( да я наречем). Дали това не е СЪЩАТА (проклета) зависимост?

 2. Тодоров,

  Ilian Vassilev написа: “Корупцията окончателно потопи и Радев и служебното му правителство. След срещата му с Лукойл тайно са удължили абсурдната концесия на пристанището Росенец. Да, същата, за която ни казаха, че тъй като държавата няма контрол, ще видим Шенген през крив макарон …”
  дали корупцията или … руския подбор 2016г – https://www.mediapool.bg/gen-radev-vleze-v-ruskata-pravda-nato-e-unishtozhitel-na-balgarskata-armiya-news252533.html – радев е кандидата за президент на АБВ и БСП – https://www.mediapool.bg/premierat-priehme-vednaga-ostavkata-na-gen-radev-za-da-si-vodi-kampaniyata-news252609.html – Нинова твърди, че рапортът за напускане на Радев няма нищо общо с номинацията му, борисов го изпраща с една шапка пари и пожелание за успех на изборите – а само цитираното от руската Правда изказване на все още действащ генерал , че “съвместната охрана на българското въздушно пространство е по-унизителна дори от Ньойския договор” беше достатъчно радев да бъде веднага разследван за антидържавна дейност, ако държавата не беше вече превзета – 2-та мандата за радев след 2-та на гоце и борисов още тогава се провиждат … а г-н Паси и 2016 съветва борисов, щото за г-н Паси борисов е “нерешителен, мекушав и дълбоко некомпетентен” – https://news.bg/politics/da-otide-pri-tsarya-i-da-go-pita-savetva-solomon-pasi-premiera.html – Ваше величество, какво да правя?
  – като отиде и поиска компетентен съвет, ще го получи. Важно е да го изпълни”
  … само дето има нещо много сбъркано в това

 3. Поздравът на Президента Зеленски към народа на Украйна
  https://www.liga.net/politics/opinion/narod-pobejdayuschiy-terror-s-dnem-zaschitnikov-i-zaschitnits-ukrainy

  Великий народ большой страны!
  Это день борющихся. Это день того, за что мы боремся. Это день того, какую победу мы получим.
  Столетие назад Украина чтила этот день. И столетия после нас будет уважать.
  14 октября мы благодарим.
  Спасибо всем, кто сражался за Украину в прошлом. И всем, кто сражается за нее теперь. Всем, кто побеждал тогда. И всем, кто обязательно победит сейчас. Победит так, что это увенчает успехом борьбу многих поколений нашего народа. Народа, который всегда больше всего хотел одного – свободы. Для себя и своих детей. Для нашей культуры…
  Я поздравляю с Днем защитников и защитниц Украины!
  С праздником Покровы Пресвятой Богородицы!

  – 14 октомври – Денят на Света Петка Българска
  … навръх Петковден на 14-ти октомври 1915г рано сутринта във Варна бият църковните камбани. Подранилите богомолци бързат да идат на празничната света литургия , без въобще да подозират, че предстои кървав ден за техния град. …
  ВОЙНАТА НА РУСИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ В ДОБРУДЖА (1916-1917г.)
  Българската армия бие наред в жестоки сражения руските войски по суша, въздух и вода. България успешно защитава свободата си и своя суверенитет. И вместо унищожение на България Русия постига собствената си гибел.Натрапеното и крепено с лъжи и измама за сметка на България русофилство понася тежък удар. Веднъж разклатено през 1913г. , то окончателно банкрутира в 1916-1917г. С кръв и жертви на бойното поле българският народ доказва, че обича свободата си и в името на осъществяването на националния идеал за създаване на Целокупна България от Добруджа до Македония и от Моравско до Бяло море е готова да се опълчи и против Русия…с подписването на мирния договор в Брест – Литовск България се сдобива с нова историческа дата 3 март1918г. Дата, на която завършват нейните усилия за истинско освобождение от ,,освободителите’’ и то в нейните етнически граници(Янко Гочев, sitebulgarizaedno)
  14 октомври – Денят на Света Петка Българска … българския президент не поменава нашите защитници … защото българите и не са чували за подвига на артилеристите на кап. Георги Радков , защото е убит след 9-ти септ. от сталинския ‘’народен” “съд’’
  – “Мой беден български народ, в душата ти препускат хладни ветрове, в нивята ти кълнят бурени, в домовете ти кълне безверие.
  Мой нежен и раним български народ, надарен и търпелив, лъган и ограбван, от светове и интереси, от чужди съветници и свои безбожници, мой нещастен български народ!
  Ний, твоите чеда, където и да се намираме, граничим с България, и на тая граница митничари няма. На тая граница стои нашата съвест, нашата доблест, нашата толерантност, гробовете на тия, които са били преди нас и люлките на тия, които идват след нас.
  Мой нещастен български народ,заради страданието ти – поклон!(Л.Пеевски,КукерКабаре)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.