Сладкодимието на рашистката кукла – невеляшка на кюнци

 

 

 

 

БНТ дълго подгряваше във чреашния петъчен ден публиката за най-важните си предстоящи гости в публицистичните предавани. Открои двама от тях многократно: “Костадин Костадинов” и Тодор Бояджиев, когото определи като “топ разузнавач”. 

Любимецът на медиите, както се оказа от разкриването на факта, че е шампион по предизборни телевизионни гастроли, както и недостижим рекордьор по изричане на лъжи в предизборната кампания, цъфна днес при гостоприемния Георги Любенов. Появи се отново в най-богатото на ефирно време публицистично предаване в българското телевизионно пространство, от което съм лично прогонен от 10 юни 2015 г. ( защото казах какво мисля за режима на Путин и направих връзка с лъжите за руските “добрини”, причинени на България).

В БНТ е така – който казва (и “познава” дори, както се вижда днес) що е то “руския свят”, се превръща в персона нон грата в бащинията на Кошлуков. Но който лъже, обвинява без доказателства и бива хванат с такива, е добре дошъл там отново. 

Любенов се опита да се “откупи” в очите на ядосаните от този факт зрители с настояването гостът му да се извини на медиите. Един вид, показва нещо като солидарност с онези, които Копейкин  призовава да бъдат гонени поради възродителното му прозрение за техния американски произход. Всуе.

Да очакваш да се добиеш от възродителя с покаяние е като да се надяваш вълкът да опази стадото и да клекне да пасе заедно с него. И при това да не кажеш и дума, че в същото време ПАСЕ обяви РФ за терористична държава, а в Общото събрание на ООН терористичната държава събра подкрепа от общо 4 диктатури срещу буквално целия свят, заклеймил незаконното анексиране на украинска територия.

Стадото получи поредната възможност да се запознае с добре и отдавна познатите ефирни точки на рашистите. Щяха да си останат интернетни, ако не му се предоставяше и телевизионния ефир да ги разпространява безнаказано.

Наистина ли Любенов е очаквал нещо друго? Не изглежда е да е толкова глупав или неосведомен. Това го прави съучастник. Сладкодимният му гост потвърди това с интригантския комплимент, че БНТ е най-обективната медия ( защото се скъсва да го ухажва- само в петъчния ден, както отбелязах, името му подканващо гърмеше в рекламите на телевизията – за разлика от името на Асен Агов, което не беше споменато като бъдещ гост). Самоназначи се за арбитър на(д) т.н. четвърта власт.

Ако водещият беше нещо друго, а не съучастник, щеше да се подготви да опонира по същество. Например по главната огнеупорна точка на бетонния рашизъм в конкретната политическа ситуация, която рашистът за пореден път изстреля от бункера на своята безнаказана монологичност със заучени откоси от собствени отговори на измислени въпроси.

Въртят, сучат рашистките пропагандоны у нас ( А. Симов в БТВ вчера, Я. Дачков в “Труд”, В. Вацев в ПИК и т.н.), но в един глас обвиняват американското посолство за всичко, което не харесва на Кремъл в българската политическа, бизнес, гражданска и медийна среда. “Знаят” пропагандоните, че американското посолство реди нов български кабинет ( както и предишния, под който, по аналогия, сами са заложили ТНТ чрез ИТН). Плюят си в устата и на логиката, която изисква да бъдат попитани ОТКЪДЕ знаят какво се случва в американското посолство.

Костя Варненски рече днес, че си имал “източници”. Ами няма да са “западници”, я! Ако наистина има такива, ще да са от източните му господари, които му нареждат с уверения, че знаят тайните на американците. Или Костя иска да каже, че разполага със собствени шпиони в омразната му сграда на ул “Козяк”? Да не би пък за него да работи специално звено на българското контраразузнаве, което шпионира съюзниците и му докладва как Мустафа реди български кабинет?

Такива въпроси, уви, не му задават. Той “знае” и това е достатъчно на домакините му, които с мълчанието си се изявяват като негови съратници в разпространяването на подобни “знания”.

Нека допусна, че телевизионните водещи саможертвено се опитват да надприказват рашистите и ги канят с такава цел. Това обаче е точно толкова адекватно обяснение, колкото показването на порно в новините с обяснението, че човек се ражда гол и гол си умира , а в голотата няма нищо лошо ( така Сидеров, прототипа на новия любимец на руското посолство Костя, обича да обяснява защо се е снимал гол в едно “мъжко” списание ).

Първо, водещите дори не правят опит да “надговорят” грамофонните плочи, които (до)пускат отново и отново до своите микрофони. 

Второ, такива опити са обречени на неуспех. Напомнят на онзи ( смешен, все пак) скеч на Мая Новоселска и Кръстю Лафазанов от предаването “Улицата” на Теди Москов, където двамцата влизат в диалог през телевизора – единият на дивана, другият от екрана.

Диалог с готовия за нов монолог-моногол на поканения на дузпата  Костя, за когото вратата пред него е без вратар,  не е възможен. Това е руска невеляшка. Колкото и да я буташ, тя е центрирана с руското олово на дъното така, че да се връща моментално в изходно положение. Кукла на кюнци.

Ще обясня за кюнците. Не е просто игра на думи, а на потенциална смърт за враговете му. Екскремистът заплашва с отварянето на концлагерите в България, а в речника му присъства нацисткият термин “подчовеци”. Те са обектите на омразата, която бълват комините му. Разнасяният от крематориумите дим е бил сладникав. Това искам да кажа за сладкодимната кукла на кюнци.

П.С. Бях поканен тази седмица в друга телевизия с по-голяма аудитория от БНТ на диспут с възродител – дали точно Костя, не знам. Токзаха категорично поради причините, които обяснявам по -горе. Диспут(лер) не желая да подпомагам. От коалицията на желаещите в медиите могат да си канят екскремистите, но да не се чудят, че при първа възможност ще им припомня отново този факт. Веднъж вече успях да го направя в първите дни след 24 февруари в Нова телевизия.

Дали ще ми дадат такава възможност, ще зависи преди всичко от събитията. Те май пак ще стресне споменатата коалиция и тя ще пак потърсят “баланс” за собственото си малодушно обслужване на фашизоидите. Отново ще стане потребно да се чуе “другата гледна точка” – тази, която описвам в текста.

Тези събития изглеждат все по-неизбежни.

Слава на Украйна!

9 мнения за “Сладкодимието на рашистката кукла – невеляшка на кюнци”

 1. Иде ми да псувам.. с тези изроди не може да се разбере човек нормално.. и причината е много проста.. нямат морал и чест. Под предтекст “другата гледна точка” и “право на глас” прокарват мръсната си пропаганда.
  Друга гледна точка и право на глас могат да имат хора нормални. Защо този загубеняк Любенов просто не му каза на капуткин (вместо да го моли за извинение) че в Америка има закон и не убиват журналисти понеже са си позволили да критикуват властта. Та ще ли да е по-добре да сме американците при това положение или да сме с изродите които в момента прочистват “братски” славянски народ? Аман от задници журналисти!

 2. Колко великодушно наричате в една скорошна своя публикация “колеги” , цялата пасмина която припка около петоколонните гандони на Терорашистан , г-н Инджев !
  А много по/по – най им пасва определението от края на изречението : “луксозни парцали “.

  ……..

  “Може би съм непоносим не толкова с позициите си, колкото с факта, че съм нещо като жив упрек за онези колеги, които си налягат парцалите и разбират, че това им личи, но не могат да си позволят лукса да се откажат от луксозните си парцали ( заплати).”

 3. И разбира се ВАЖНО :
  Слава на Украйна ! На Героите Слава 💛💙💛💙💛💙

 4. Г-н Инджев, по точно е да се каже костя Сталинградьски, защото сегашния град е носил и името городь СТАЛИН, нали!
  Г-н Инджев, моля да ни припомните дали някъде другаде в източноевропейските колонии е имало друг Сталинградь, освен руския и българския!
  Ето това иска да вампиZZражда Копейкинь, иска си връщането на Сталинградь!
  Дори руския Сталинград го преименуваха,отдавна, а ние дори не сме мръднали от тогава!

  Долу всички МОЧИ, идите на хуйло, идите на Копейкинь!

  Копейкинь иска да свали украинското знаме от СОС, но винаги носи руския трикольорь и Георгиев ски ленти, когато ходи на сборищата си, които заплаща с получените от мУтрофановНа копейки! Същото важи и за 100-годишните рублоядите от БКП!

  Искат да си носят путинското знаме ,и не искат да премахнат МОЧИ-те, а после говорят против “чужди” знамена, “чужди” посолства, “чужди” агенти. Нека тогава питат реZZиЛдентът, какво прави мУтрофановНа при него, на всеки няколко дни!

  Долу путлеристките копейкови “патриотични” блядове и рублояди!

 5. Любенов е просто една по-млада версия на Волгин,само че на екран…

 6. Днес служебният военен министър Димитър Стоянов за пореден изпадна в противоречия пред медиите: Оплю БСП, които декларираха, че са против даване на милиони за нови самолети, вместо да ги предоставят за здравеопазване, образование и социално подпомагане, защото, според “служещия” било национално предателсто да се жертва националната сигурност на страната, заради някакви социални нужди. Същият, обаче, заедно с останалите служебници на руския интерес, начело с пРезидента, цяло лято и цялата есен се тръшкаха, че не можело да се откажем от евтиния руSSкия газ и унизително лазеха пред “Газпром”, защото било по-важно НЕ диверсификацията на енергийните източници (срещу зависимостта на България от Руската федерация, т.е. националната сигурност на страната) а по-важно било народът да бъдел на евтино топло пред настъпващия зимен “апокалипсис”? На кое изказване да вярваме?
  Хем не можем, според “министъра”, да предоствим оръжие на Украйна, защото на нас не ни достигало да се защитаваме, хем на въпрос ще бъде ли подсилена България, като източен фланг на НАТО с допълнително натовско въоръжение и военни единици от партньорски армии, същият (явно изкукал) служещ на руSSкия интерес отговаря, че България вече се била подготвила с необхдимото въоръжение и военни формирования, имала достатъчно ресурси и намала нужда от още военна помощ ?! И.т.н.
  Тоя луд ли е, прави ли се на луд или нас смята за безмозъчни луди ?
  Импийчмънт и оставка на сенилните рублофилски шапкари!
  Въпрос на национално достойнство е.

 7. По скоро нас ни птрави на луди,донякъде с право-вече повече от 32 години не можем да се отърсим от руската плесенпреди около 100 години е имало радикално почистване,затова България отскача в развитието си,но сега позволяваме Волгиновци,Дачковци,Симовци и Зарковци да тровят съзнанието на обществото,а Копейкин е върха на червената еманация…

 8. Най-интересното интервю във въпросното издание на предаването – това на Асен Агов – се излъчи (естествено за БНТ) най-рано в съботния ден, за да го гледат по-малко зрители. Пускам линк към него: https://bnt.bg/news/asen-agov-eleonora-mitrofanova-e-predstavitel-na-strana-agresor-i-nyama-myasto-v-parlamenta-na-evropeiska-strana-v329457-310750news.html

  Още по-зле от Любенов към копейката беше ден преди него Сашо Диков, който няколко пъти, когато виждаше, че няма шанс да надговори кречеталото, капитулираше с думите “както и да е”. Така и аз мога да интервюирам.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.