Делян Добрефман ли е алтернативното дуче на Мутрата?

Тече предаването “Референум” на БНТ. То е поредното в държавната телевизия, в което пратеникът на ГЕРБ Делян Добрев се държи като алфа доберман. Лае, напада, хапе. Не се съобразява, защото му се позволява с никакъв регламент. Налайва всекиго в студиото без да му дръпнат каишката.

Опитва се да доминира като агресивно Дуче. И му се получава, както в “Панорама” и прочее трибуни в Кошлуковата телевизия.

Добрефман вече беше номиниран за премиер от Недялко Недялков ( и неговия постоянен коментаторски спътник Г. Марков)  от ПИК, рекламната агенция на ГЕРБ.  

Това ли е “алтернативата” на Мутрата, която говори за готовност за компромиси?

НА СНИМКАТА: За да не се забравя: Мутрата получава орден от Русия за големи заслуги към нея. 

 

 

9 мнения за “Делян Добрефман ли е алтернативното дуче на Мутрата?”

 1. Борисов сияе, на тази снимка, умира за Русия. В Брюксел никога не е бил толкова засмян.

 2. @Владислав Йорданов

  Така е. Но той и сам си го признава пред посланик Потапов: “След като посланикът закачи ордена, Борисов подчерта, че той и партията му ГЕРБ никога не са поддържали политиката на евроатлантическа интеграция за сметка на отношенията между България и Русия.”
  Толкоз за еврогражданинът борисов. Или може би е наистина, след като си има чекмедже с много €€€€. Май така я разбира работата.

 3. Нещо се готви, приятели!
  Чета хората на Стефан Явен щели да подкрепят кандидатурата на герП за председател на НС. ДпС са “на една ръка разстояние” от същото. въzzраждане – тоже, ама на втори тур…Така че коалиция гаZZпром се оформя…
  А най-гадно и нехигиенично прозвучава мнението на Е. Михайлов в един сайт, който вече отдавна не цитирам тук, съобразявайки се на 100% с желанието на Стопанина… “Коя е тази партия?” Не повярвах на очите си, когато го прочетох!

 4. Тоя добрев е партийна калинка , която нищо не разбира от енергетика, нито сега, нито преди 10 години, когато бокоТИКВАТА го монтира за “министър” на енергетиката , на мястото на експерти Т.Трайков!
  Имаше заповед от ченгесарските сводници на бокоТИКВАТА да монтира абсолютната партийна калинка добреф, и да смени Трайков!
  След това заповядаха на енергийния първокласник добреф да подпише анекс за поръчване на атомните чайници за АЕЦ Белене, без никакъв проект, дори на чертеж, дори на чертожната дъска!
  И това струваше над 1,5 милиарда за ядрения скрап за Белене!
  След това добреф поръчваше много доставки на втечнен газ през няколко точно определени ПОСРЕДНИЦИ ,които получаваха над 50% надценка за газа, който си делкаха с сводника на добреф- бокоТИКВАТА, и с него!
  После си делкаха скритите акцизи и данъци от Лукойл, 15 години, подред!
  И накрая “хенергетикЪТ” добреф, построи Банкянски поток с 3 милиарда заем, и още 1-2 милиарда за лихвите за заемите, и така в герберастката шайка и калинката добреф си делнаха взятките и откаткатите от Путин!
  И скриха пътната карта , с която излъгаха Брюксел, че Банкянският потокь не транзитен газопровод!

  Ето това представлява първолашката “енергийна” политкомисарска калинка добреф!

  Той не разбира , че когато купуваш газ извън дългосрочни договори , винаги плащаш повече , и даже много повече, дори над борсови цени , когато търсиш спешно да осигуриш газ по прекъснат договор!
  А и тая абсолютно лаишка енергийна калинка нищо не казва за ПОСРЕДНИЦИТЕ, по новите “договори” на служебните гълъбарски калинки в Булгаргаз, назначени от реZZиЛдентът и фатмаците му!
  Това показва , че добреф никога не вижда огромния брой фатмашки и герберастки ПОСРЕДНИЦИ , а търси посредници , когато има еднократни доставчици при извънредни военни доставки на газ , и прекъснат редовен договор!

  Долу “енергийния” калинков порционен ПОСРЕДНИК на бокоТИКВАТА!

 5. Уточнение: Анекса за чайниците беше подписан от красимир първанов, за което Трайчо Трайков го уволни, но после го монтираха в лукойл БГда държи “златната акция” на държавата.

 6. Към
  димитър 💙💛
  19.10.2022 в 12:31:

  Аз ви предлагам да си отговорите на въпроса кой е отговорен за престъпленията на една ОПГ , защото енергийните далавери, като Белене, не се извършват само от един министър или заместник-министър, директор или премиер, дупетат, или разследващ!
  Още повече, вината на един председател на енергийна комисия реално е по-голяма, дори от тази на енергийния министър или премиера , защото той трябва да ги контролира , чрез парламента!
  Защото те носят своята наказателна отговорност, ако извършат престъпната дейност на енергийната ОПГ, докато председателя на енергийната комисия не носи никаква отговорност за общото им престъпление!
  Вие сам си преценете , кой е по-виновен в ОПГ-Белене!
  А сега, добреф изпълнява ролята на говорител на ОПГ-то в енергетиката.
  Другите си имат други роли, някои подписват бумагите, другите ги прикриват, третите извършват пропаганда , като добреф, според възможностите си и ролите си!

 7. @RICOшетниковь
  19.10.2022 в 19:43
  Аз не съм казал кой е повече или по-малко виновен. Просто казвам какви са фактите около руските чайници.

 8. Към
  Димитър:

  И , този “факт” , не променя факта , че добреФ е одобрил Първанов за повишението му за зам.министър и даже го е ПРЕвишил и, като представител на държавата в Лукойл!
  Това говори много повече за ФАКТическото
  положение (де-факто) на добреФ, отколкото това , че формално , “юридически” (де-юре) ,той не е положил , сам, физически подписа за чайниците, нали!
  Ами , ако Първанов не беше положил подписа си, дали добреФ нямаше да подпише, ако на него му бяха прошепнали свише да го направи, а???
  А и след , като експертът Трайков уволни Първанов, защо добреФ не го даде за разследване, а го скри пак по заповед свише?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.