Мюсюлмански наемници на православния руски фашизъм, сред които чувам говорещи арабски, получиха болезнен украински урок

На видео, разпространено от самите пострадали, но оцелели от украински удар недалеч от Херсон в Южна Украйна, се чува арабска реч. Разпространителите на видеото твърдят, че става дума за чеченци. https://t.me/m0sc0wcalling/13445

Вижда се и се чува, че са такива на видеото, по което са били засечени от украинците в социалните мрежи. Самодоволните кадировци получават унищожителен удар от украинската армия.

https://t.me/m0sc0wcalling/13445

Щастливците благодарят на Аллах, че са живи. Промъква се и руската фраза “ в любом случае”. Но също така се чува и чисто арабска лексика.

 

 

 

 

Не съм специалист по чеченски език, но от арабски разбирам. Дали чеченците са възприели арабската дума “сару’а” за ракета? Тя се чува с характерното арабско произношение в отговор на въпрос, зададен също на арабски към ранения, който отговаря, че се е взривила “сару’а”.

Дали не става дума за смесени части от чеченски и сирийски наемници, няколко десетки от които са убити и ранени след като украинските сили са ги засекли да се хвалят със своето предислоциране в социалните мрежи?

“В любом случае” украинците са преподали урок на мюсюлмански наемници на служба на православния фашизъм, налаган от “освободителката” РаZия” на християнска Украйна.

4 мнения за “Мюсюлмански наемници на православния руски фашизъм, сред които чувам говорещи арабски, получиха болезнен украински урок”

  1. Жега. Хаха!

    Слава Украина!! 💙💛

  2. Всички арабски държави попаднали под савецки диктат бяха превърнати в – аРАБьски сталинистки большевишки диктаторски аРАБьспублики , от Либия до Сирия и Ирак.
    Така че няма как да не са подчинени на световната РАБьска империя – путлеристка РАБьZZия!

  3. Няколко Българи-и ще се пръкнат, ако се махне болшевишкия ботуш от врата им. Неслучайно българин и България са табу в рашистански болшевистан…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.