Скъпи мои деца и сънародници в чужбина, извинявайте!

Мили мои пораснали деца, които живеете в чужбина,

Избраха ви за отговорник в българското Народно събрание антипод на всичко, което съм се опитвал да ви науча като малки и да споделям с вас сега, когато самите имате вече общо 7 деца.

Искате ли вашата Родина да бъде извадена от съюзите, създадени от западната демокрация, която вие харесахте и предпочетохте пред българската й имитация?

Искате ли изолация на българския лев от общия европейски пазар и противопоставяне срещу еврото, в което получавате вашите доходи и калкулирате вашите разходи?

Искате ли България да остане изолирана също и от евроатлантическата солидарност с Украйна, а вече и да бъде сочена с пръст като предателка от лидери на съюзнически държави?

Искате ли за вас в българския парламент да отговаря като председател на комисия един инструмент на агресивната рашистка политика?

Искате ли да се “възраждаме” по правилата на вашия антипод, който предпочита евразийското мракобесие през резултата от европейския ренесанс, който имате щастието днес да споделяте равноправно с другите европейски граждани?

Искате ли – в случай, че не искате горното –  да бъдете долнопробно определяни като “майкопродавци” и “подчовеци” от новия председател на парламентарната комисия за българите в чужбина?

Искате ли един фашизоид, който се опита чрез своите “свръхчовеци” да запушва устата на баща ви, пак да го тормози с бандата си, за да не може да представи своя книга пред интересуващите от нея се граждани?

Аз не искам. Знам, че и вие не желаете. Съучастниците на вашия антипод в българския парламент, уви, не се интересуват от нашето мнение. Оказаха се мнозинство, което позорно натоварва вашия антипод с власт да се разпорежда с въпросите, отнасящи се до вас.

Скъпи мои, както и всички сънародници в чужбина, извинявайте! 

Извинявайте, че не мога да направя повече от това да ви уведомя!

НА СНИМКАТА: Малките ми деца са вече на подстъпите към самостоятелния живот. Силно се надявам да не ми се налага да им посвещавам текст, подобен на този.

 

 

 

16 мнения за “Скъпи мои деца и сънародници в чужбина, извинявайте!”

 1. Я не знаю как там Запад
  Мож у них поменьше запах
  Ой-ой-ой…
  Ох и много ж вы насрали!.
  Говновоз, говновоз, говновоз
  Не отчистить говна от колёс …

  https://www.mediapool.bg/bulgaria-predstavena-kato-kenefv-shegovita-evroizlozhba-news147778.html

  https://fakti.bg/mnenia/659998-kostadinov-i-cherniat-pechat-v-pasporta-za-ukraina

  https://debati.bg/v-nashata-borba-imame-nuzhda-ot-pomoshtta-na-balgaria-balgari-ot-ukrayna-s-otvoreno-pismo-do-radev-donev-i-parlamenta/

  https://echo24.cz/a/SnS4W/zpravy-domaci-ministerstvo-vnitra-putin-vak-na-mrtve-vlajka?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.lppartner&dop_ab_variant=null

  … Украйна има над 200 000 българи – в Одеса са над 50 000 – има компактни български общности около Николаев, в Херсонска област, в Херсон – не знаем съдбата на тези хора, а стотици бесарабски българи се бият като герои Има българи, които воюват от 2014-та …

 2. А руснаците вече воюват срещу американски бойни комари
  …. представитель РФ при ООН Василий Небензя заявил в ходе третьего за последние трое суток заседания Совбеза организации, что у США имеется запатентованный дрон:
  «Такой беспилотник транспортирует в заданный район контейнер с большим количеством комаров — переносчиков инфекций и высвобождает их. При укусе комары инфицируют атакуемых людей возбудителями особо опасных заболеваний»
  https://www.gazeta.ru/social/news/2022/10/28/18903397.shtml

 3. БРАВО!
  ШАПО!
  Давам думата на друг мъдрец. Бернар–Анри Леви: Путин нападна (самия той го твърди) не само Украина. Воюва с колективния Запад. Армията му е мултиплициран Швейк. Войната може да има само един край. Политическо и военно поражение за агресора.

 4. г-н Инджев, точно вие не трябва да се извинявате защото правите предостатъчно.
  Сигурен съм че положението щеше да е много по-зле без вас.
  А Копейкин ще отшуми до година, две подобно на Сидеров, няма защо да се притесняваме.
  Народа ни си има своите кривки за жалост но не мисля че някога ще загърби Европа.
  Долу убиеца Путин и проститутките му в България!

 5. Чудно ,как Копейкинь ще се “грижи” българите , едновременно и в Украйна, и в РАБьZZия?!?
  КАК?
  Той ,на кои от тях ще даде от савецките пушкала на БНА?!?
  И дали ще “влезне” във война, ако помогне на едните , които са и украински патриоти, или ще “помогне” на другите , които са и путински мужици и холопи?!?

  А можем да зададем въпроса и от по общи позиции- Дали Копейкинь, кУрнела и зеленоТИКВЕНият реZZиЛдент, а и фатмака от военното министерство, дали ще дадат оръжие на хипотетична държава , която е нападната от русьИДИЛ, Русь Кайда , Русьбуллахь или талибаните, и водят война с нея против независимостта й, а???
  Може би няма?!?

  А ако нападнат някоя от большевишките КОНТРАреволюционни диктаторски РАБьспублики, като Куба, Венецуела или Сирия, дали биха дали оръжие за тях!
  Или вече ги дадоха в Сирия на фаШИИсТът Асадь, но сега си мълчат, заедно с бокоТИКВАТА!!!
  Ами , ако нападнат метрополията им -матушка РАБьZZия, дали биха дали старите савецки пушкала на РУБЛОвладелецът им Путлер, а ???
  И все пак си задавам въпроса , кой от двамата бутафорни дженерали е по-голяма ТИКВА, дали бокоТИКВАТА или зеленоТИКВЕНият реZZиЛдент???

  За единия поне е сигурно , че е прочел нещо от Винету, ама другия може да не е чел и това , както се вижда?!? Най-много да е зазубрил нещо от червеноармейския устав(конституция!!!)!!!

  Долу “пацифистките” болшевики и милЮционери в НРБ, идите на хуйло!
  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло!

 6. Адресатите господин Инджев са Вашите родственици и вероятно сънародниците, тези към които обръщението Ви е „скъпи“!
  Точно поради това, ако не е с обща поучителна цел (при това отправена към съвсем друга противоположна на посетителите на блога Ви аудитория), и като се има пред вид, че посочените по-горе са с предхождащо солидно възпитание, едва ли би могло да съществува някакво съмнение, че отговорът на „искате ли…?“ би бил ДА!
  Единственото което може би могло да Ви безпокои е, че живота в чужбина временно и поради битовизми, в един важен момент като избори в България, би могъл да ги възпрепятства да гласуват.
  Нарочно споменах солидното възпитание, което лежи в основата при изграждането на личността и ако някои определящи го фактори не го съпътстват, или липсват, отговорът на поставените въпроси може да е различен. И това за съжаление, след като виждаме дилемата при политическите ни сили, която ни показва ясно, че адресантите са съвсем други.
  Тези фактори обаче бих искал да спомена, защото те според мен са основната причина която би трябвало да бъде преодоляна.
  Първичното е простотията и некадърността, поради които много индивиди не са в състояние да се изхранват. Всички те се отправят към политиката, защото от години беше показателно, че само там те могат да намерят не само прехрана, но дори и просперитет.
  И тук главният виновник е нашия окупатор представящ ни се за брат! Той не беше еднозначно разкрит и обявен, въпреки, че внедрената от него ръководна партия беше (под мустак) обявена за престъпна, без да се покаже кой и как я постави на власт.
  Не са за пренебрежение и безбройните подкупи и кражби, които в последствие преминават в рекет и диктат за премълчаване.
  Трудна работа предстои, ако искаме да я има България, защото макар и Русия с основание сега поради украинската война да е дамгосвана, тя у нас обслужва все още много получатели на приходи.
  Очаква се те да започнат да отпадат, но и нашето внимание би трябвало да бъде насочено на там, за да може това ефективно да се случи.
  Слава Украине!

 7. Георги Харизанов 💙💛,

  !?няма защо да се притесняваме, но копейките са в перм. атака – като лаещи кучета насочващи стадото – постоянно присъствие и в медии и в НС – няма КОЙ да се притеснява заради нас , нито да срамува – бягаме като руснаците по света и чакаме някой друг да се притесни заради нас – “магнитски” пази САЩ – не нас – но ние се възмутихме от Панев, че ни показа , че с народния представител пеевски всеки може да се снима в НС … и очакваме селфи със Зеленски …. с борисов и веждичката – всяко чудо за 3 дни и останалото е мълчание, ама по директивата на таваришчленин (по Илиян Василев от тази вечер)
  ТУК от 35:20 мин. – https://www.youtube.com/watch?v=fZVVnaFeTYY&t=2879s

 8. Извинението има силен метафоричен заряд и стопанина на блога заслужава адмирации за позициите си, но срамът да си българин стана очевиден след 24.02.2022 и не племето е виновно за невежеството, русосвинщината и простотията си, а “образованата” прослойка. В нея влизат политиците, учителите, цялата “горна” класа. Никое племе не може да надскочи себе си, наказанието на невежеството е бедността, материална и духовна. Да живее Украйна, да може азиатския манталитет да се изтласка на няколкостотин километра от територията. Но срамът си остава.

 9. щеше да е много смешно ако не беше ужасно тъжно, изрода от израждане, който иска да строи лагери за българите в чужбина от които идват инвестиции годишно далеч надвишаваща всички други инвестиции в България ще отговаря за тях, и как по-точно ще прави списъци и при залавяне на граничен пункт ще ги праща във лагерите ли не ми е нещо ясно какъв е смисъла от това, добре че това народно събрание няма да е много дълго само това ме успокоява

 10. Не се извинявайте г-н Инджев!
  За всичко това са виновни идиотите в България!

  Не са ли много за малка България
  600 000 идиота гласуващи за идиота Борисов?

  Вместо да бъде в Парламента,
  идиотът Борисов е пратил да преговарят идиотите Паси и Плевнелиев!
  Които даже не са депутати!

  След три мандата на ОПГ ГЕРБ и идиота Борисов,
  България е първа по смъртност, по бедност и по корупция!
  На дъното на ЕС!
  С руска енергийна примка на шията!
  Вече далече от Румъния!
  Която беше зад нас,
  при едновременното ни приемане в ЕС!

  Европа може без руската газ!
  Но какво ще прави некадърна Русия без продажбите на руската газ?

  Украинците громят изрода Путлер!
  Изроден от 105 години комунизъм!

 11. Когато в медиите спря да се пише и говори за Атака и НФСБ си западнаха. Няма лоша реклама и това ги вади на показ. Мисля, че много се шуми с Израждане и ако не им се обръща внимание ще залязват. След изборите преди година, когато влязоха заради ваксинкте, имаха спад и защото спряха да са интересни и да се споменават. Тогава взеха да правят антиваксърски протести за внимание. Войната им дойде добре за да играят с картата на страха. Почнаха всички да пишат говорят за тях и ето го резултата. Стига са били медийни звезди. С всяко споменаване ги правим значими и им даваме поводи да пропагандират и да показваме, че ги има и, че са някакъв фактор. Знаем ги, че са продажни руски еничари и не заслужават повече внимание. Все едно ги няма. Убий тъпака с мълчание!

 12. Николай Христов,

  кога спряха да пишат за Атака – когато виден атакист стана областен управител на София, когато НС с мощно присъствие на путинофили е гумен печат на ДпС – медийните звезди в националните ни медии се назначават от руското посолство – и пишман политиците и анализаторите и лози-тата – не казват кой КОЙ е и КОЙ е постоянно медийно присъствие независимо от конкретната персона -убийството с медийно мълчание го видяхме след захвърленото национално знаме на Росенец , защото хората трябваше да забравят Росенец – а копейкин е медийна звезда в националните медии и ако и тук се мълчи КОЙ е , няма и да им се наложи да активират поредния Zагряващ на тъча, но ги има – по копейка мълчание , по копейка и сме в блатото и затъваме все повече

 13. Срещу Руzzия и мръсната им убийствена политика спрямо България трябва да се говори. Толкова много, че дори и човек с периферни познания в политиката да знае, че ни е враг, както се знае за Турция. Няма как някой, който се има за патриот или националист, да го придумаш да вее турски знамена и да говори добро за Турция. За целия ни преход почти нямаше, казване за истинатанза Руzzия. Политиката на попти всички беше, да сме с Европа, но и в добри отношения с Руzzия. Особено пропагандата за Руzzия е на 3 март. Където се казва половината истина. Трябва 3 март да не е национален празник и трябва да изчезнат руzzките паметници, за да се освободим от тях. Действат подсъзнателнона по незапознатите и битката е за тях. А те са много…

 14. Николай Христов
  29.10.2022 в 15:05

  По принцип съм съгласен.
  Но понеже правите сравнение със Турция – двете са всъщност свързани и еднакво пресилени от руската пропаганда.
  Имам съученици които си искат “робството” и скачат на битка на живот и смърт ако някой си позволи да твърди че българите не са живели толкова зле тия 500 години.
  Пропагандата е надула здраво омразата (към турците) за да може да надуе здраво “обичта” към Дядо Иван.
  Прав сте иначе, трябва да се говори нон-стоп за злото Русия и пагубният и ефект върху България.

 15. Какво ли става с “демократите” от ДБ и ПП. , пак са заспали дълбок парламентарен сън?!?
  Бандитите от ГЕРБ и ДПС си направиха собствена бандитска комисия “пееVVVzZZкий” , а ДБ и ПП се ослушват , вместо да предложат , веднага, собствена антибандитска комисия “МАГНИТСКИ” !!!
  Или да предложат на ЕК , веднага, да спре всички еврофондовете, докато не се унищожат всичките бандитски комисии в парламента , като се започне на първо място с разформироването на комисията “пееVVVzZZкий”, а след това и на бандитските ченгесарско-милЮционерски шайки – ДПС, ГЕРБ, БКП и присъдружните им казионни и фатмашки шутове от Балхарски воззходь и иZZраждане!!!

  Долу бандитизма в българския парламент, долу европейското финансиране за българската бандитска “партийна” шайка!
  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло!

  А пък ДБ и ПП трябва поне да си вземат кафето, преди да влезнат в парламента!

 16. Николай Христов,

  Георги Харизанов 💙💛 е прав , че не познаваме историята си в Османската империя и представата ни за бълг. Възраждане и възрожденци е целенасочено деформирана след 1944г и особено за нуждите на т.нар. Възродителен процес и подмяната на 9.9 с 3.3
  Но има и още – не се знае за Цариградския договор с Турция от 1913 г. и Българо-турска революционна организация за извоюване свободата на Македония и за Галиполи и че турска пехота се бие в Добруджа, за да отблъснем руснаците – ген. Колев носи прозвището Добруджански герой, но 1914 г. той е главокомандващ на Беломорската дивизия и планираната лека победа се превръща в английската катастрофа на Галиполийския полуостров Победата над Антантата при Галиполи предотвратява падането на Истанбул, нахлуването на огромния й флот в Черно море и бомбардировката на Бургас и Варна. Турция е сред победените като нас в края на войната, но тя се гордее с тази победа, която е началото на турската война за независимост На ежегодната церемония в памет на загиналите в Турция винаги има най-високо английско представителство, въпреки че са яли боя. У нас обаче никой не почете паметта на 250 000 убити и осакатени турски войници А Турция дава и много жертви в Добруджа и ни връща и територии, част от които са в пределите на страната ни и до днес.
  ЕДНА ЗАБРАВЕНА БЪЛГАРСКА ПОБЕДА ПРИ ПОРТО ЛАГОС, Гр.Василев/sitebulgarizaedno

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.