БНТ е бащиния на ГЕРБ. Потвърдено беше от поведението на водещата Мая Костадинова

БНТ  принадлежи на бащиците си от ГЕРБ. Видя се тази вечер от фамилиарното поведение спрямо водещата , която бившият конституционен съдия Георги Марков и фанатичен фен на неговия Бойко 4 пъти нарече “моето момиче” в пряко включване от Будапеща.

Марков изповядва култ към личността на орденоносеца от Банкя както никоя друга публична личност в България.

Нищо против да бъде наричана негово момиче нямаше Мая Костадинова, която е близка с директора на БНТ Емил Кошлуков, както е известно от общото им минало в ТВ 7. 

“Колегите, а и зрителните я възприемат като кадър на ТВ 7, където работеше с Николай Бареков ( на снимката с Бареков) и сегашния началник на БНТ Емил Кошлуков”. https://bairak.bg/2021/05/26/емил-кошлуков-и-мая-костадинова-се-съб/

 

 

 

 

 

 

https://fakti.bg/life/608662-maa-kostadinova-smeni-nova-s-bnt

Живеещият в Унгария Марков, който се къпе в гостоприемството на обожаемия от него текущ собственик на Унгария Виктор Орбан ( за когото Марков написа подмазваческа книга), безнаказано обслужи от екрана на държавната телевизия купища рашизоидни опорни точки.   

“Вашите прогнози са интересни и често се сбъдват”, отвърна с усмивка неговото момиче Мая Костадинова.

 

16 мнения за “БНТ е бащиния на ГЕРБ. Потвърдено беше от поведението на водещата Мая Костадинова”

 1. Това рашистко помиярче от женски пол цъфна от нищото, но явно като “тяхно момиче” има скрити таланти, които осребрява в момента. Ма малко е като да купиш фабрика на 8 септември 1944. Че главният путлерист на рЭСпубликата, др. рундю коремното дори в Молдова са го наритали по края на гърба за путлерастки изявления и опити да дава акъл. А по света вече никой не му обръща внимание. Мъка путлерастка! За капак в база Севастопол на Черноморския флот на “магучая” са станали няколко неясни екплозии. JANE DEFENSE допуска, че при опит за изстрелване на “передавъйе” ракети по украински болници и училища “безаналоговите високоточкови” катараги са дали фира. Има подозрения за повредени и потънали 4 кораба. Еленовъдът шойгу мълчи като г.з, с надежда да мине отново номерът с “Курск”. Не е чул, види се, горкия, че всичките му плуващи катараги на всичките флотове са денонощно под спътников надзор/прицел. Скоро ще видим сателитните снимки. Аре хаирлия, а родните пуТкиняци е крайно време да почват да се правят на демократи и атлантици, че ги чака глад…

 2. “АЭРОФЛОТ”💙💛,

  мутрофановия зелен чорап отиде в Молдова, защото… по същото време излезе новината, че руските служби активират план за сваляне на правителството в Молдова
  https://www.washingtonpost.com/world/2022/10/28/russia-fsb-moldova-manipulation/
  … чувствителни материали, получени от украинското разузнаване, илюстрират как Москва продължава да манипулира страните в Източна Европа.
  Когато хиляди протестиращи се събраха миналия месец пред президентския дворец на Молдова, искайки прозападния лидер да се оттегли, високопоставен руски политик похвали организатора на протеста Илан Шор като „достоен дългосрочен партньор“ и предложи на молдовския регион воден от партията на Шор сделка за евтин руски газ
  Руснаците са много добри в износа на корупцията
  Ilian Vassilev написа(27.10): “Новият шампион на корупцията – президента Радев – октомври у нас са започнали системни доставки на руски ВПГ, като за целта Булгаргаз е прекратил всякакви други договори с конкуренти на Газпром – договореност със знанието на ГЕРБ за 10 годшен договор е постигната, но се държи в тайна.Тъмни сделки на служебния кабинет в тандем с Борисов, осигуряват държавна протекция за санкционирания петрол на Лукойл, за да може да изнася несанкционирано от дефицитния дизел за трети страни. Нещата стават изключително груби и с тежки последици за България. Въпреки публикации в най-авторитетни западни издания, централните медии убиват истината с мълчание.
  Все по-нелепо става да се говори за свобода на медиите и за независима журналистика…”
  – концесията на пристанище Росенец е 1-вото дело на 1-вия МС на мутрата – на 6 октомври радевия гълабарник продължава концесията (Атанас Атанасов, https://clubz.bg/128452)
  – не случайно поредицата включвания за пробитата ни държава, ДБ започна от Росонец …

 3. Представям си с какво облекчение нашите политици са си отдъхнали, като са разбрали, че Русия не ни обвинява за взривовете в Севастополския залив. За съжаление имам предвид и ПП и ДБ… най-вече…

 4. То беше известно, че куРВшлуковь ще направи БНТ(боковская народняшкая ТИКВИзия) казионна шлюха на изпълнителната СЛУЖБА, и на съдебната СЛУЖБА, и на парламентарната СЛУЖБА, и така куРВшлуковь привлече всички свои журналиститутки в БНТ.
  Така Четвъртата СЛУЖБА, стана придатък на другите три СЛУЖБИ, и на зеленоТИКВЕНият реZZиЛденть, който пък има чудовищен конфликт на интереси , ,и чудовищна злоупотреба с “власть”(Вся власть реZZиЛдентов), заради сбъркана коМУнституция, която разреши на реZZиЛдентите на нРБ , след 1990г. да се намесват в правомощията на изпълнителната СЛУЖБА, чрез измишльотината “служебен кабинеть” , който не е избиран на никакви избори!!!!!!
  РеZZиЛденть е избран само за президентска СЛУЖБА, а не е избиран на избори нито за изпълнителната СЛУЖБА,
  нито за законодателна СЛУЖБА !
  Този чудовищен конфликт на интереси, и чудовищно КРЕЩЯЩА злоупотреба с правомощията на изпълнителната СЛУЖБА, от неизбраните за това реZZиЛденти,
  е заложен от “перфектната” коМУнституция на нРБ , приета през 1990г.!!!!

  Това е първата работа на парламента , и на Славов от ДБ, да премахне, веднага , смесването на СЛУЖБИТЕ(“властите”) в нРБ, чрез НЕзабавни коМУнституционни промени, ограничаващи смесването между президентската и изпълнителната СЛУЖБИ!
  А и на всички други СЛУЖБИ , особено на четвъртата СЛУЖБА, и премахване на НЕлегетимния куРВшлуковь!!!

  Долу гнусните ченгедари от ДАНС, веднага оставка на свинските слуги на прасето пееVVVzZZки в ДАНС!
  НЕЗАБАВНА ликвидация на бардака ДАНС, идите на хуйло!

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло, идите на пееVVVzZZки, идите на ДАНС!!!

 5. П.П. Заради ченгесарски проститутки, забравих да спомена и за ченгесарския доноснически паразить Марковичь!
  Тоя дИбиль тръгнал да говори за “демокрация”, той!
  Та той премахна ЛУСТРАЦИЯТА на че гетата в България, въпреки че не си даде отвод , заради конфликт на интереси, като доносник назначен за “конституционен” “съдия” !
  Заради него нямаше ЛУСТРАЦИЯ, и затова няма и демокрация!
  И къде е сега доносникът Марковичь, ами разбира се в тоталитарна мадZZария, при чекисткия агенть ОрбанЮ! Там , е!
  Събраха се, събраха се, чекистките доносници и агенти в Будапеща!
  Заедно с агенть Буда, на който Марковичь се продал за придворен шут и шлюха, продала се на поредния си гасударин и помешчикь!

  Долу “консервативните” шлюхи на бокоТИКВАТА и ОрбанЮ, и на РУБЛОвладелецът им Путлер!

 6. “Бащиците” от ГЕРБ ни т@коваха майката!
  30-ти октомври.Знаете ли, че…

  Според НСИ и Евростат,
  При приемането ни в ЕС,
  Румъния беше след нас.

  Пак според НСИ и Евростат,
  след три мандата на идиота Борисов и на ОПГ ГЕРБ,
  България е най-бедната, най-корумпираната!
  С най-ниска продължителност на живота, с най-висока смъртност!
  С руска енергийна примка на шията!

  Затова идиота Борисов никога не се явява на публични дебати!
  В Парламента, вместо него, преговарят идиотите Плевнелиев и Паси!
  които дори не са депутати!

  Не са ли много за малка България,
  600 000 идиота,
  гласуващи за идиота Борисов???

 7. Andrei Naumov
  Моля всички сънародници – българи в САЩ , Канада или Западна Европа, Австралия, и всички живеещи в България, които се интересуват от обществените дела, да ме подкрепят и пишат тук или на лично – в подготвянето и изпрашането на протестно писмо срещу избора на лицето Костадинов за Председател на Комисията за българите в чужбина ! Това е възможно най – неподходящият човек да ни представлява и свързва с България. Това е посегателство срещу нашата връзка с България. Ние сме емигранти на Запад, а това лице е РуЗЗЗия, че той утре като нищо ще ни обяви за предатели, защото за него българския интерес е видите ли същия като руЗкия и който не е съгласен , значи по презумпция е против България . Протестирам официално и утре отивам в Посолството да го заявя . България значи България и никакви свързаности с държава – агресор, като Путинова РуЗЗЗия, на продажни политици , не ме задължават да следвам идиотската им пропаганда!
  Започнахме официална петиция – подкрепете и разпространете
  https://www.peticiq.com/379748

 8. По събеседниците, които кани, и по въпросите, които им задава, назначената от Кошлуков водеща на “Говори сега”, я раз”познах” още от първите й изяви и споделих възмущението си във форума, защото имаше пишещи, които, незнайно по какви критерии (?), тогава я одобряваха. Както имаше и проницателни, уважавани от мен анализатори, които като че ли се довериха или искаха да се доверят на юмручето на пРезидента, че щял да бори корупцията и предположих още тогава, че вероятно “сделката” с Путин е била помощ в “борбата” му срещу местната корупция, за да бъде отново избран, срещу геополитически завой на Изток. И точно това прави Радев!

 9. @dkaraivanov

  “За съжаление имам предвид и ПП и ДБ… най-вече…”

  Май нещо хитруваш? Успокой топката, please.

 10. Другаря RICOшетниковь употребява доста цветист език 😉 Надявам се няма да му се удаде възможност да организира и “народен съд”

 11. Веско, твоите хора са специалисти по масови избивания.. справка – който искаш период..
  Иначе благодаря че се мяркаш тук и четеш, един ден и процент от това което пишем да прихванеш ще се разкаеш че си бил на страната на изродите..

 12. Мая Костадинова е Беновска, но без фъфленето.

 13. Виждам , че някои високохеленкуални ТЪПарищи, които строят някакви си съборени се правят , че не ме четат! Но аз не държа точно такива ХИПЕРхерои и ХИПЕРмени дс ме четат!
  Те са си коне с капаци, които може и да са фалира в тясната си строителна област, но в друго са си провинциални аматьори!
  Нека и те по-често пишат , за да им видим “акъла”, и колко струват извън зоната им на комфорт!

 14. П.П. Имах предвид, че някои ХИПЕРхерои може и да са някакви факири в тясната си специалность , но в други са много далече назад, макар и да са заели ХИПЕРинтелектуална “поза”!
  Нека пишат по-често , за да можем да се ‘”образоваме” от техните писания!

 15. БСП отново защити режима на Путин, атакува акцията “Четем за свободата”
  Инициативата е на зам.-кмета на София Боршош по повод 250-тия ден от войната в Украйна
  Общинските съветници от групата на “БСП за България” внасят официално питане до столичния кмет Йорданка Фандъкова във връзка с организирането и провеждането на арт акцията “Четем за свободата” на стълбите на Паметника на Съветската армия. В това питане те поставят няколко въпроса. Най-важният от тях е колко струва на софиянци реализацията на идеята на заместник-кмета Мирослав Боршош по повод 250-тия ден от началото на войната в Украйна.
  “За пореден път Столична община взима спорни решения, които разделят софиянци, отбелязват общинските съветници от групата на “БСП за България”. – Подобни акции не са еднозначно приемани от гражданите. Затова съвсем резонен е въпросът кой дава право на заместник-кмета Мирослав Боршош еднолично да се разпорежда с парите на софиянци за подобни спорни инициативи”.
  Общинските съветници от БСП настояват също така кметът Фандъкова да разясни дали този проект е част от културния календар на Столична община, има ли изработен проект за арт инсталацията и с кого е съгласувано осъществяването на акцията – има ли одобрение на схемата за разполагане от главния архитект на София Здравко Здравков и от областния управител Иван Кючуков.
  Друга част от въпросите на съветниците от групата на социалистите в СОС е свързана с това как и от кого са подбрани творбите и авторите, подредени на стълбите пред Паметника на Съветската армия и каква е концепцията на въпросната арт акция.
  С тази своя позиция съветниците от БСП отново индиректно защитиха режима на Путин, продължавайки с безродната си политика и нежелание да осъди ясно и категорично престъпната война, която Русия води в Украйна.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.