Кой сте вие, тов. Цончо и какво криете от миналото си- срамно ли е или е забранено да го споделяте?

 

Новоизлюпеният председател на комисията по туризъм в парламента Цончо Ганев се похвали днес във Фейсбук, че е махнал знамето на Европейския съюз от кабинета си. Пуснал си е и снимка. Днес маха знамето, а утре- ако може-ще маха и България от ЕС.

 

 

 

 

Дясната ръка на Костя Копейкин досега не беше излизал от сянката на своя вожд. Известен е предимно със своята потайност. Каква ли ще да е причината за нея?

В редките случаи, когато се появява пред публика, гледа да е по-далеч от камерите. Като на снимката ( прав зад всички с поглед, вперен в телефона, без очилата, с които се появява днес) ). Кадърът е от Добрич на 16 април 2019 годна. Там екстремистът е заедно с вожда си. Участва в поредната хулиганска акция по провалянето на  публична изява на автор – в случая на срещата на А. Йорданов с публиката в Градската библиотека. 

 

 

 

 

В публикация, подписана от “Възраждане” на 13 април 2019 г., се казва предварително, че Цончо Ганев ще участва в този линч. Авторите на анонса се хвалят, че А.Йорданов щял да получи “патриотичен урок”, както моя милост, когато бях нападнат на 7 март в същата сграда в Добрич от същата банда, но без личното участие на Костя и Цончо.https://pronewsdobrich.bg/2019/04/13/sds-sezira-prokuraturata-za-zaplahi-na-vazrazhdane-dobrich-kam-al-yordanov/

В малка България е трудно да си скриеш биографията, когато си изпълзял като въшка на чело начело на една публична банда. Всеки има съученици, съседи, състуденти, партньори по бизнес ( в неговия случай също). Да не говорим за близки и роднини. 

Цончо обаче е жив призрак. За него не се знае практически нищо, освен оскъдната легенда за месторождението му и пребиваването му като дете в Петрич ( малък град, пък никой да не го помни и да не се похвали до днес с познанството си с такава днешна телевизионна звезда!). Пише нещо в Уикипедия и за икономическото му образование в Свищов, откъдето му тръгнал бизнеса в туризма ( поради което днес трябва да го поеме като ресор начело на съответната комисия в парламента?!).

Образът му напомня на онези руски “туристи”, които се оплетоха в лъжи, когато се прочуха световно след отравянето на сем. Скрипал в Лондон.

Не е ли все пак интересно на публиката да узнае кой ще ръководи законодателната комисия, свързана с един от най-важните отрасли на българската икономика? 

Със своята потайност Цончо напомня на една трибуквена варненска групировка, за чието могъщество се носят легенди.Тя, за разлика от своя прототип “Мултигруп”, който се хвалеше с всемогъществото си, пази свещено мълчание за себе си. Германският писател Юрген Рот й отдели централно място в книгата си “Новите българските демони” ( в която имах честта да бъда цитиран от него като автор на статия за варненската групировка, за която се говори само шепнешком). 

https://www.mediapool.bg/tim-metodi-na-deistvie-news145533.html

https://ivo.bg/2013/03/04/пламъкът-на-пламен-озарява-и-миналото/

Ганев сега става фактор в законодателното навигиране на туризма в България от позицията на отявлен рашист. Общото му с трибуквената групировка е в поведението му  като подводница на дъното, далеч от публичния интерес към личността му, но вече и с пресечната точка с бизнеса, където се препират най-бързо стотици милиони. 

Интересно, дали все пак ще се намерят желаещи да разкажат мили спомени за Цончо преди му порасне работата? Или е отгледан в лабораторна епруветка в стерилна среда, за да ни го “продадат” в днешния му вид като хипер патриот, дошъл буквално от нищото?

Все пак става дума за все по-виден представител на най-важната власт в държавата, който трябва да отговори малко по-убедително от досега на въпроса “ Кой сте вие, тов. Цончо и какво имате да криете нещо срано ли има в миналото ви или просто ви е забранено да говорите за това?”.

8 мнения за “Кой сте вие, тов. Цончо и какво криете от миналото си- срамно ли е или е забранено да го споделяте?”

 1. Нещо срАно, преднамерено или не ? е конгениално попадение и МОЛБАТА ми е да не се пипа.😄
  “ Кой сте вие, тов. Цончо и какво имате да криете нещо срано ли има в миналото ви или просто ви е забранено да говорите за това?”

 2. YOUR EYES ONLY, DO NOT PUBLIC
  —————————————————

  Честит ви празник, Стопанино, и ви желая скоро и приживе да заемете мястото си в плеядата на българските будители, което отдавна достойно защитавата с действия и перо. И яка клавиатура!

  А руZкия плъх цончо цайса – скоро ще изскочат всичките малки гнусни тайнички. Добре сте го написали – па и шило в торба не стои. Както и л@йно. Еле па руZко. Респект!

 3. Честит празник господин Инджев!
  Благодаря Ви за това, че ни будите!

 4. Тази „въшка на чЕло (хубаво оприличаване господин Инджев) за да може да дава ПАТРИОТИЧНИ УРОЦИ, ако би могъл да разбира каквото прочита, трябва първо да се заеме с прочитът на книгата на Александър Йорданов.
  Тогава евентуално ще може да разбере, че след като по рождение е попаднал в тази страна, би следвало да ползва патриотизъм който е показан там. И най-малкото, при прочита да се опита да вникне в значението точно на думите патриот и патриотизъм. Точно там Ал. Йорданов просветителски е успял да покаже под формата на Патриотични уроци, какво означава това за българина.
  От там може вероятно поне да извлече поука, че е кощунствено да наричат с такова име партията в която той е привлечен да членува, защото тя е изключително проруска и с това тя в България внедрява вражеско чуждопоклонничество.
  Бих му посочил дори, че в този труд на господин Йорданов почти няма страница (от всичките около осемстотин), където имплицитно да не се споменава гнусната роля на Русия, независимо от това дали е били царска, съветска или федеративно руска. Всичката тя е вреден отровен боклук и както сега виждаме това важи не само за България а и на световно ниво. Откакто Русите са се пръкнали в подмосковските блата, та до ден днешен те са такива.
  От тук по мое мнение може да заимствуваме съждението на прословутия Аксаков, което в еднаква степен ние можем също така да го кажем за Русия.
  За тях това важи поради крепостната им изостаналост, което при всяко сравнение с България постоянно ги боде в очите, а ние дори им подарихме просвещението (но както знаем от училището, при нескопосаните ученици това поражда злоба и омраза). В нашият случай, Русия пораждат същите неприятни чувства, защото руснаците постоянно са се мъчели да ни покорят и да направят от нас роби като тях.

 5. Самата фамилия на ганЮфският тУрористь показва неговата дълбока и туземна селяндурска еснафска лумпения, направо фашистка консервативно-ТОТАЛитарНА(безкрайна) простотия!
  Достоен наследник на фамилията на бая ви Ганя.
  Чудно дали сталинградския РУБЛОядь би захвърли така и крассния савецки парцал на СССР, или пък трицветният парцал на РУБЛОвладелския си хунтараторь Путлер???
  Всички лумпени от иZZраждане носят трицветния парцал на матушката си на всички сборища, на които участват, натоварени на автобуси от цялата държава!
  Така че примитивния ганЮвец веднага да върне флага на нашите съюзници от ЕС, или да изчезва веднага от парламента, където не му е мястото!
  Подлогите на Путлер трябва да ги пращат само в Партийния дом, където все още стоят петолъчките от НРБ , за които бокоТИКВАТА “усвои” 50 милиона, за “ремонта” им!

  Долу МОЧИ-те , идите на хуйло си!

 6. Един ноемврийски миналогодишен коментар:Сер-гей(https://www.flagman.bg/article/254334)
  Празните приказки са любима част от залъгалките на пропагандните служби на Империята на злото, мъките и страданията. Техните протежета – в стил “търсим глупаци” – никога не признават връзките си с проклета (според Г. Раковски Русия). А това, че голяма част лидерите на от тия патрЕотЕ са женени за рускини, говори много – от това, че тия юнацЕ не са могли да заговорят която и да е българка, и накрая (след дълго лъскане на бастуна) са прибягнали до запознаването с РУСКИНЯ, която (о, Боже) изведнъж оценява истинските им качества (срещу измъкване от лайната в зоната на здрача) – до това, че изведнъж получават неистово желание (забележете) да ВЪЗРОДЯТ България. И как да стане това? Ами ще направим партия – (Възраждане, Атака, Воля и пр.) – и ще плюем по ЕС, САЩ, НАТО и целия Запад. Ще ровим за референдуми за излизането от по-горе посочените и пр. и пр.
  И накрая – кой е виновен за това дередже? Ами всякакви МВР-та, чекмеджета, служби- всякакви, прокуратури, съдии и т.н.
  Как да поправим свинщината?
  “Персона нон грата” за блядухите, разтуряне на всякакви “легии”, “съюзи на сержанти”, “българо-окупаторски дружби”.
  И пандела за патрЕотЕте – измекяри.
  И бай Ставри да си довърши работата…
  P.S. Как да ги разпознаем – ами попитайте ги само дали Русия е ОСВОБОДИТЕЛ или ОКУПАТОР. Само това!
  https://www.lalev.bg/press/20200518/ConchoGanev-2017.pdf
  – цончоганев каза онова:”ще ги изнесем напред с краката“ в миналото НС, но си мълча, когато премиерът на парламентарен контрол обяви, че мутрофановна е потвърдила 1-во мартенската си среща с говноядите, не отговори и на въпроса на Кирил Петков: “дали сте успели да защитите българските интереси там, или сте ги продали“
  – всъщност реторичните въпроси за и към копейките са си все същия въпрос КОЙ …
  https://darik.news/%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%be%d0%b7%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb-%d0%bc%d0%b5%d0%b6%d0%b4%d1%83-%d0%b2%d1%8a%d0%b7%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b5-2.html

 7. За мен лично фактът, че това зализаното е завършило икономика в Свищов след 2000г е много показателно. Бях пряк свидетел как това някога доста причлично висше учебно заведение в което се влизаше само с топ оценки и малко връзки в повечето случаи ;), бе превърнато в нещо като библиотекарския в София. Не случайно, който не е отишъл там не е взел диплома вече. Димитър Ценов дето е дарил цялото си състояние за да я има тази академия сигурно би се обърнал в гроба си ако можеше да разбере докъде я докараха…
  https://bulgarianhistory.org/dimitar-tsenov/

 8. Очевидно този Цончо е избран за председател на комисията по туризъм в Народното събрание от коалицията “Да се подложим на руските туристи, както Радев клекна пред руския посланик”.
  Неслучайно служебното правителство на Лукойл постави ултиматум на украинците да напуснат всички туристически обекти на територията на България.
  Един депутат от Атака преди десетина години изгори знамето на ЕС под аплодисментите на “журналисти”. Цончо е махнал същото знаме с надеждата да постави руското на негово място, за да зарадва левакът Румен Радев, подкрепящ последователно Русия във войната й с Украйна.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.