Великаните Платон и Айнщайн отдавна са заклеймили същността на рашистките джуджета у нас

ОБНОВЕНА НА 5 ноември в 15.05 ч.

Реакцията ми на вчерашното митингче на рашизоидите на Костя в нозете на руския цар, както разбирам, се е оказала прибързана в едно отношение: не видях руско знаме и включих този елемент в ироничния ми коментар. https://ivo.bg/2022/11/03/хубаво-минигче-на-една-русофобска-тъл/

А не видях по две причини. 

1. Не бях в София и реших да погледна как се отразява събитието от съмишлениците на протестиращите рашисти от “агенция” ПИК. Очаквано, другарите на копейкаджиите бяха заснели видео. Как ще пропуснат точно такъв кеф!

2. Въпросната “агенция” прилага триковете си при филмирането и снимането на протестиращи в зависимост от това дали им симпатизира или обслужва противниците им. Показва началото на обявено събитие, което иска да дискредитира като малобройно и обратното. Репортерите й на място се гаврят с малобройността на събралите се в първите минути “жълтопаветници”.

В случая с протеста на жълтите павета на рашистите вчера “агенцията” явно беше постъпила приятелски към “минималното множество”. 

Този номер спестява истината, че паметникът на руския цар е бил маркиран в началото на протеста ( или в самия му край, както написаха от “Свободна Европа”, което не променя смисъла на демонстрацията, “пропусната” от ПИК) с огромно руско знаме. От други (фото) репортажи, се вижда самото опаковане. Вижда се също, че на по-късен етап някой се е намесил и знамето изчезва от снимките.https://dariknews.bg/regioni/sofiia/vyzrazhdane-na-protest-opakovaha-pametnika-na-car-osvoboditel-v-ruskoto-zname-snimki-2329543

 

 

 

 

На мястото на руското знаме по-късно се появява призива “НЕ НА ВОЙНАТА”. Има и общи планове, от които се вижда тълпата.

 

Кой ли ще да е наредил да бъде спестено доказателството за демонстративен рашизъм на протеста? Не е полицията, това е ясно по дефиниция. Нито са противници, които са откраднали рашисткото знаме, подобно на рашистите, които откраднаха украинския флаг на митинг на 5 март при опита ни да  опаковаме части от МОЧА под безучастния поглед на полицията. https://ivo.bg/2022/05/05/антисемити-провалиха-вчера-в-софия-за/

Не припомням това по репортажи за събитията от 5 март, когато полицията позволи на рашистите да ни крадат знамето и в нарушение на закона да ни провалят с крясъци от  усилватели, монтирани на незаконно паркиран насред Княжеската градина джип. Бях там и на следващия ден, когато изненадах крадците на знамето на повторения ни митинг с нов украински двубагреник. Успях да го осигуря спешно, макар и във вида от две ленти по 6 метра всяка, които нямах време да поръчам да бъдат съшити ( на снимката от 6 март пред МОЧА, когато отново бяхме провокирани от рашистите на Копейкин на законно обявен от нас митинг като продължение на проваления от предишния ден). 

 

 

 

 

Знаем вече, че рашистите са крадци на знамена. Крадоха нашето, крадоха дори и украинския флаг от фасадата на Столичната община от балкона на Фандъкова. Но че крият и руския си фетиш, когато искат да се представят за повече българи, отколкото рашисти, не бяхме виждали с доказателства. Сега вече знаем, че и на това са способни.

Жалко е само, че не е от срам да бъдат разпознати като слуги на Путлер, а от желание да измамят всички, че са за “неутралитет”, т.е. за това да съдействаме с бездействие на РаZия да избива колкото се може повече украинци.

Това е същата тактика, чрез която измамиха мнозина, че не били против ваксинирането, а само срещу конкретната ваксина срещу конкретния вирус, върлуващ в страната. Единствената причина да обръщам внимание на тези подли ходове, е формулирана от  Айнщайн. 

 

 

 

 

 

 

Платон го е изпреварил с повече от две хилядолетия с подобно заключение:

ВЛАСТТА НА ЗЛОДЕИТЕ Е НАКАЗАНИЕТО ЗА ПАСИВНОСТТА НА ГРАЖДАНИТЕ

 

11 мнения за “Великаните Платон и Айнщайн отдавна са заклеймили същността на рашистките джуджета у нас”

 1. “Быть подлецом и в то же время не хотеть сознавать этого – страшная особенность русского негодяя!(ЧЕХОВ)”… и на руската “пета колона” в партии, медии, спецслужби, университети, култура у нас и по света – копейките ни заливат с думи и демагогия като труповете пушечно месо на рф-армията в Украина … ПОДМЯНА на смисъла на думи, факти, ценностти – обръщане на дрехата на историята, цивилизацията с опакото навън …
  – особенности на руската негодност и на опричниците й

 2. “Не бях в София”
  Където и да сте били, г-н Инджев,
  навсякъде е видно!
  България е РЕЗЕРВАТ на КОМУНИЗМА в ЕС!

  Три пъти премиер на България беше идиотът комунист Бойко Борисов.
  18 годишният Бойко Борисов е един от най-младите членове на БКП!

  България е РЕЗЕРВАТ на КОМУНИЗМА в ЕС!
  И продължават да стърчат МОЧА и Альоша !
  И да възхваляват комунизма в социалистическия концлагер НРБ-
  фактическа 16-та ССР.

  Въпреки, че е действащ ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН
  Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.,
  десетки са населените места, носещи имената на комунисти-терористи!
  Стотици са паметниците по градовете и селата на България, възхваляващи комунистите!
  Хиляди са улиците, носещи имената на комунисти-терористи!

  България е РЕЗЕРВАТ на КОМУНИЗМА в ЕС!

 3. Ами той паметника си е на руски владетел, така че технически би могъл да бъде нагизден с руско знаме. Въпросът е защо продължаваме да търпим този паметник да се вири точно в центъра на столицата ни и точно пред парламента? Защо го търпим и него и останалите стърчилки и символи на припикана от русия територия? Народе????

 4. пикЬОВЦИТЕ са неточно известни шлюхи на рублоядсите си гасудари РУБЛОвладелци! Те са рабове на деньгодателите си, с много милиони задължения в зелена валута, от десетки години!
  А сталинградчанина Копейкинь винаги е развявял флага на сводниците от матушката си!

  Но Айнщайн го е казал , вече, че “консервативната” рублоядска и фатмашка простотия от Крушовица, и от Славяново са ….. безкрайно ВЕЧНИ!
  НАЛИ!
  А Вселената не е!

 5. В интерес на истината, за разлика от другите “патриоти”, Копейкин не съм го чувал да говори против евреите, турците и циганите…

 6. П.П. Андроида пак е смачкал смисъла на написаното в горния коментар!
  Затова първият ред на първият коментар да се чете:

  пикЬОВЦИТЕ са ноторно известни шлюхи на рублоядските си гасудари и РУБЛОвладелци! Те са рабове на………………

 7. Г-н Инджев, Платон и Айнщайн са казали това , за което нашият народ празнува преди 3 дни, вие и всички коментиращи, и четящите блога ви празнуваха вече 1 ноември!
  И ние отбелязваме поне своите будители, другите народи не!
  А , Платон и Айнщайн са от световните будители, но няма световен ден на будителите, уви!
  А и нашият будителски празник е лишен от съдържание, просто фасада за дълбокия непробуден безпросветен сън , особено след 1944г..

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло си!

  Долу хартиената мафия на большевишките политкомисари, милЮЮЮционерските мутри ,фатмаците и ченгесарите , БОЙКОть на хартиената шайка, идите на хуйло си !

  Смърть за БКПь от Крушовица , Славяново и Банкя, и ченгесарските отрочета от ДПС!

  БОЙКОть!!!

 8. @Beal
  04.11.2022 в 14:36
  Как ще го чуете да говори против тях, като той самият е от Максуда – варненското Столипиново?!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.