Рашизмът у нас получи още от същото: втори нокаут за два дни

Не се мина и ден от тежкото поражение на рашизма в рамките на парламентаризма с гласуването да дадем оръжие на Украйна и той отново получи зашеметяващ удар. Сервирана беше втора порция от същото (американски самолети) днес е като повторен нокаут в един рунд. На пода, прегърнати в мъката си като вкаменени фигури от разкопките в Помпей в последния им гърч, са Корнелия и Костя.

https://www.mediapool.bg/parlamentat-reshi-da-kupim-oshte-8-f-16-video-news341556.html

Не ме разбирайте погрешно. Не става дума за триумф на евроатлантизма, а за падението на рашизма у нас. Тандемът КК ( Костя и Корнелия ) се доказаха като брат и сестра по оръжие именно по темата за оръжията, макар да се правеха на различни, когато се бореха за любовта на рашисткия електорат. Сега се борят заедно за “мир” в полза на войнолюбеца Путлер.

Хамелеоните мимикират, за да се слеят с околната среда и да измамят жертвите си. Рашистите у нас правят обратното. Мимикрират, за да се откроят сред себеподобните си и да налапат колкото се може повече лапачи на мухи, пуснати от лабораториите на кремълската пропаганда.

Костя и Корнелия си бяха задно ( поне) на един митинг.

 

 

 

 

 

Гъвкавият хамелеон, преминал през няколко опита да си снесе лидерски яйца в гнездото на ВМРО, Атака, НФСБ ( ако съм пропуснал нещо, допълнете ме ), ехидно заяви след това, че всъщност митингът си бил негов. ЗакоСТЕНялата Корнелия, по думите му, е прегърнала него, а не обратното. Все едно че има значение “кой кого” под този червендалест юрган.

Ефектът от кръвосмешението е израждане.

Не съм привърженик на шопската шегаджийска философия “ не сакам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле”. Но в случая наистина е по-важно всички да видят вкопчените един в друг уж различни Ко & Ко. И двамата, събирателен образ на повярвалите в тях,  се мъчиха да си измислят различни физиономии преди изборите, но голямата нужда да обслужват рашисткия интерес ги събра върху едно цукало.  Солидарно се на(х)акаха на метеното мнозинство от противници на завръщането ни в Евразия. 

Имитаторът на Сидеров е инструктиран да не повтаря неговите ходове с истерични антисемитски, антитурски и антиромски извержения, ако не иска московски бияч да го прасне насред София с юмрук като повторение на дебелашкия намек срещу Сидеров да напусне тепиха, на който започна да вреди на Москва като доказан расист, антисемит и враг на ДПС.

Имитаторът днес е “само” враг на НАТО и ЕС. 

Каква (р)еволюция само в заострянето на ново тъпоумие, сътворено от руската кибритна война срещу податливата на  подобни провокации плява в плевника на българската русофилщина!  

Най-категоричното доказателство за московско отстраняване на протоТИПА му Сидеров от политиката е фактът, че той преглътна унижението. Така и не пожела да се бори истински в съда с побойника, който го удари с юмрук пред телевизионни камери и пред полицаи със също толкова замъглени спомени. 

Крайно нетипично беше за винаги налитащото на бой амортизирано острие на Кремъл.  Щом юмрукът в муцуната е на изявен рашист ( някой да е чувал нещо за този Камен години по-късно?), значи всичко е наред…

Корнелия пък го играе “различна” от Костя на полето на половинчатата бременност. Тя пледира да сме си оставачи. Да останем в ЕС и НАТО, но не съвсем. Да сме бременни с евро, но не съвсем и не сега. Да сме бременни с атлантизъм, но не докрай. Ефектът води до израждане. Костя се възползва и роди инвитро с московско акуширане партия със сходно название.

Сега се събраха. Взеха се. Ожениха ги сватовниците от РаZия без да ги питат дали им е хубаво да им заличат различията ( нищо “джендърско”, само отбелязвам). Кум им е Путлер.

Нека да обясня, ако има нужда, защо не смятам, че това не е триумф на евроатлантизма. Натрапва се от факта, че формациите, нокаутирали куклите на Кремъл КК ( ККК), го направиха по съображения за собствена сигурност. Собствената, а не на евроатлантическа България. Важи най-вече за формацията, чийто виден депутат беше уличен по закона “Магнитски” в САЩ като един от стълбовете на корупцията в България, както и за гербокопачите на руския “Турски поток”, натиснали спусъка на руската агресия срещу Украйна.

Имам молба и към останалите: нека са опитат да приглушат аргументацията си за подкрепа спрямо наистина героичната съпротива на Украйна, обоснована с прагматичния ни интерес да гепим нещо от западните съюзници. Вярно е, но е смущаващо за хората, които все пак вярват, че трябва да сме на страната на жертвите не заради ползата от това. 

Иначе прилича на пазарлък за годеж между булка и младеж, които си мерят имотната изгода от раждането на бъдещите им деца по волята на заможните родители. Не е много романтично. Даже е цинично.

 

 

 

 

 

5 мнения за “Рашизмът у нас получи още от същото: втори нокаут за два дни”

 1. 🎯 г-н Инджев,

  Копейкин+Корни – Кой обслужват … герББ+ДпС = ЛЮБОВ, ПАРИ и ВЛАСТ
  – спомня онова “сензационно”: за Бога, братя, (НЕ)гласувайте
  https://narod.bg/2022/09/21/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-narod-bg-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B7%D0%B0%D0%B2/
  и симптоматичното: всеки сам си прецЕня

 2. Бих искал, на фона на безспорно човечния, макар и закъснял, акт на подкрепа за Украйна, да подчертая следното от коментара на Иво: “Натрапва се от факта, че формациите, нокаутирали куклите на Кремъл КК ( ККК), го направиха по съображения за собствена сигурност. Собствената, а не на евроатлантическа България. ”

  Очевидно е, че Путлер ще загуби войната си срещу украинците. Да подкрепяш рашизма днес е видиммо налудно поведение и много българи си обясняват действията на президентството (Радев и съветници), БКП и Копейкин със зависимости, умствена ограниченост (видима тъпотия) и / или заплащане от страна на банкрутиралата пРоосия.

  Тези три фактора може и да имат значение (за Копекин са валидни и трите), но изобщо не е трудно да се прозре, че рашистакта пропаганда в България обслужва единствено напъните на Мутрата и Сараите да изперат образа на ГЕРБ и ДпС (п-то в средата е за Пеевски) и да ги представят като “алтернатива” на рашизма и “евро-атлантически / системни партии”, а корумпираната системата, която Мутрата и ДпС изградиха като “норамлна”.

  От една страна са лумпените на Копейкин, които се дерат с рашистки лозунги (а-а-а, у-у-у, долу, вън), БКП, която дудне рашизми (ох, ах, малее и разбира се пенсионерите) и пРезидентът , който каканиже позорни глупости (въй, оле, войнолюбци, замесване), а от другата са изпънали туловища Мутрата и пеевски в единен “евроатлантически” строй. Отстрани подскачат платените медийни клакьори (наскоро един бивш консул и още по-бивш демократ се включи в тая група), включени в изграждането на легендата за “променените сега”, за вече “добрите” ГЕРБ. ДпС се прикачват към групата сами.

  Посланието е просто, (като ГЕРБавите) – вижте сега какво лошо се задава (“ау колко са страшни рашистите, как силно крещят !”), забравете значи за миналото (руски пАтоци, атомни далавери, чекмеджетата, милони от хазард и несъществуващи магистрали, санкциите Магнитски и т.н)., и дайте да вървим напред към поредното “европейско развитие”, че МИЛИАРДИ чакат от фонда за възстановяване на ЕС. Вижте интервютата, Мутрата и Сараите изобщо не крият, че целта им е “усвояването” на милиардите.

  България е едно голямо село, на което са обещали пари от града.
  Срещу чест от тия пари Радев, Корнелия и Копейкин се преструват на селкия идиот.
  Селските крадци обаче и платените им глашатай крещят на меЙдана (т.н. “медии”), как са “по-добрата алтернатива” (на идиота?!), а момчето завърнало се с диплома от града и местният учител се опитват да вразумят съселяните. За съжаление 60% от селяните не вярват на “тия с очилата и дипломите” и не отидоха да гласуват на последните избори.

 3. На лицето им пише, че са купени от Руzzия и работя против България . Няма иначе никакъв мотив тия да правят така. Да защитават нещо зло, което освен всичко ни е обявило за враг и води вечна атибългарска политика. Мотивите им за една религия и азбука са повече от жалки. Ако днес някой правослаявн българин, който дори до вчера е бил най-почтен гражданин, убие няколко деца и изнасили и убие брутално няколко жени, трябва ли го оневиним и пуснем на свобода, само защото използва нашата азбука и е православен християнин?!? Решенията днес са спрямо действията и ситуацията днес, преди всичко. Южна и Северна Корея са един народ, имат една кръв, религията им е била еднаква и какво? Да кажат днес Южна Корея всичко това като мотив за мир и разбирателство и да не правят нищо срещу КНДР. Да ги оставят да ги заплашват, обстрелват и тероризират… Няма адекватен, морален, правен и чисто човешки аргумент с който днес, някой може да се опитва да оневинява това зло което е днес Руzzката Териристична Фашистка Федерация. Там арестуват деца, само защото носят надпис “Не на войната”. Това е пълен абсурд!!! Такива нищожества заслужават само осмиване и оплюване!!!

 4. Трогателна е настойчивостта, с която копейката се опитва да го играе антистатукво, гаче в политическото ни блато е някакъв рашиcтки уникат. По тази мимикрия може да се подведе само който не иска да погледне под повърхността – здравите му дългогодишни връзки с партиите на статуквото, познати още като Шайката: 25-годишното му приятелство с бившата дясна ръка на Доган, съвместните митингчета с кУрнела, посещенията на деса атанасова в парламентарната му стая през миналия мандат за съгласуване на гласуванията. Преди АТАКА беше там, където сега е иZZражданe и копейката ако има късмет ще свърши като волэн. Hо едва ли. Войната на путлер срещу Украина промени всичко.

  P.S.: Радваме се, че Любо Огнянов ви е поканил днес в предаването си, г-н Инджев. На линия сме! 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.