Европа ни подкупва с подарени милиарди, връщането ни към рублоденствието е в опасност

Насред есенната суша валят лошите новини за България.

Най-напред поевтиня природният газ. Отложи се енергийната катастрофа, която можеше да ни освободи от илюзията, че можем да се освободим от европейското иго. 

Вместо благодатният хаос в енергетиката, който мъдро и със стратегическа визия предначертаваха другарите Румен Радев и Бойко Борисов ( те наистина си другаруват все повече, вие какво си помислихте ?), настъпи ново турско робство. Азербайджанско, по-точно, но то си е като турското. Като нищо ще откараме пет века под игото на газовата евтиния, противопоказно за нашата вечна течна дружба с Освободителката.

Сега пък пристигнаха близо три милиарда лева подарък от европейски бюрократи. https://tribune.bg/bg/parite/briuksel-odobri-parviya-transh-ot-27-mlrd-lv-za-balgariya-po-plana-za-vazstanovyavane-i-ustoychivost/

И това може да се окаже само началото на ужаса без край. Искат да ни заробят, да ни зарибят с нови и нови парични потоци. Брюкселски поток. Пъклен отговор на Банкянския, с който се освободихме от пагубния срам да помагаме на братушките и патриотично си платихме милиардите за целта.  

Къде ни е диверсификацията, че изпадаме в такава зависимост? Преди зависехме от СССР, който още през 1944-1945  г. изнесе от България остатъците от ретоградното западно влияние в икономиката ни ( цели фабрики, вагони, кораби, земеделска продукция и т.н.), за да ги замени и обнови със съветски прогресивни образци във всяка сфера на производството, довело ни до гордия мораториум върху плащанията по дълга ни към нахалния Запад през 1990 година. 

Нужен ни е баланс, за да си запазим независимостта, но продажниците ни не искат да плащат в рубли за руски газ, какво остава да си преклонят главичката и да се примолят на руската сабя да не я сече, а да ни присъедини немедлено към рублозоната преди да се е случило най-лошото за нас – да ни задушат с още милиарди в еврозоната. Натикат ли ни веднъж там, няма връщане назад към рублоденствието.

Тук е мястото да отдадем заслуженото на всички наши възрожденци, които платиха сърцато и  националноотговорно близо милиард съдебна глоба на братска Русия за АЕЦ “Белене” и три милиарда за банкянския поток.  

Ако не беше това умилостивяване на руската мечка, винаги гладна да ни прегъ(р)не, отдавна щяхме да бъдем оставени на милостта на брюкселската администрация да ни корумпира с нейните подаръци за милиарди. Ако не друго, тя беше забавена в нейните пъклени планове да ни тъпче като курица с траншове, че да ни транжира както си поиска след това за своите трансджендърски пъклени цели.

Забавена, но колко да е забавена?   Не е забавно. Трябва пълна мобилизация на всички здрави сили. Да се захващат здраво на работа и да започнат още от тази вечер да разясняват с нови сили вредата от членството ни в ЕС, еврозоната, Шенген и прочее тресавища за майка България.

Татковината е в опасност. Долу майкопродавците, войнолюбците, евролюбците и евроатлантическата тълпа, барикадирани зад чувалите с брюкселски милиарди в умовете, сърцата и джобовете на българите!  

 

9 мнения за “Европа ни подкупва с подарени милиарди, връщането ни към рублоденствието е в опасност”

 1. Z – най добрия символ за една зомбирана нация

 2. Да не “забравим” да си честитим ИМПЕРнационалсоциалистическа большевишка фашистка КОНТРАреволюция ( Ибол фаК) , 105-я ГАДавщина, вече!

  А Винету и краССнокожата му побратима ниновНа, заедно с етноченгесарите от ДПС отново ЛЪЖАТ, че с въвеждането на хартиената макулатура щяла да се “повиши” избирателната активност!
  Добре, да предположим , че се намерят отнякъде 100 000 старци да гласуват с хартийките, но при над 10-15% невалидни бюлетини това ще доведе до спад на реалните гласове, защото невалидните гласове ще са много повече от новогласувалите с хартийките, НАЛИ!
  Така че с хартиените бюлетини реалните гласове ще СПАДНАТ, а ще се УВЕЛИЧАТ само невалидните! И реалната избирателна активност ще СПАДНЕ!

  Долу ЕвроРуБлоядите(ЕРБ) от ДПС, ГЕРБ и БКП, и техните притурки от иZZраждане и фатмашкия воззходь, идите на МОЧИ-те, идите на хуйло, идите на “восрь”!

  БОЙКОть на на хартийките на бандитските мутри и терористи от хартиеното ОФь на БКПь!

 3. Революционно иронично от вече старата банда 5’ница, подобаващ поздрав за ВОСР носталгици.

 4. “Когато властта е основна самоцел, послушанието е основна добродетел.Уменията не могат да бъдат ценност, те са напротив – опасни. Зависимостите са добре дошли… ”
  Lazar Radkov ·
  На днешния ден Кристиан Таков щеше да навърши 57 години. Със сигурност липсва на близките и на хората, които са го познавали. Със сигурност липсва на България и на българското общество. В същото време той продължава да бъде с нас с делата си, със студентите, които е обучил и с хората, които е вдъхновил и повлиял. Току-що излизам от премиерата на биографичния филм за Кристиан Таков “Моралът е доброто” и освен да ви препоръчам да го гледате, ще направя всичко, което е по-силите ми да помогна този филм да стигне в кината, да бъде излъчван в училища, университети – навсякъде. Защото човек трябва да се бори за доброто и справедливостта постоянно и д всички сили. И този морал трябва да бъде разпространявам и популяризиран непрекъснато и напоително по всички възможни начини.
  Завършвам с две мисли на Кристиан Таков:
  “Злото не може да бъде изкоренено, но може да бъде постоянно ограничавано”
  И
  “Не се страхувай от тъмнината. Запали свещ”

 5. Шапо, Стопанино!

  Сред изнесени от България остатъци от ретроградното западно влияние в икономиката ни (в гр. Русе напр.) беше турбинната фабрика “Мюлхаупт”. Продукцията й с щамп “Произведено в Царство България” може да се открие чак в Нова Зеландия, и още работят тези турбини. А бяха заменени съвсем по братски с производство на редосеялки и комбайни съветски образец, които – дори безплатно – не ги щяха даже като “братска” помощ в Третия свят.

 6. “Рублоденствието” е в безопасност,
  докато изборите в България са незаконни!

  Честни ли са изборите,
  ако са незаконни?

  Мантрата за честни избори ни бе натрапена от вездесъщата Държавна сигурност.
  Младите не помнят,
  а повечето от старите не разбраха,
  защо Йосиф Сърчаджиев вечерта след изборите за ВНС през 1990г,
  плака по БНТ и ниприкъснато питаши ЗАЩО,
  Агент Димитър, по известен като Кеворк Кеворкян.
  Агент Димитър тогава, освен програмен директор на БТ,
  беше и председател на т.н.БЪЛГАРСКО СДРУЖЕНИЕ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ И ГРАЖДАНСКИ ПРАВА.

  Конституцията е обществен договор, между управлявани и управляващи.

  България е незаконна държава според Конституцията на РБ!

  Партийните централи и задкулисието са суспендирали чл.1 на Конституцията на РБ!
  Чрез нечестният праг на преференциите/„избираемите места“/
  и чрез нечестното привилегироване на водачите на партийни листи,
  с гласовете на всички неотбелязали преференции!
  В грубо нарушение на чл.6.ал.2. на Конституцията на РБ!

  Ето защо, гласуването с неотбелязана преференция,
  трябва да се отчита като невалидно!
  А не да се привилегироват водачите на партийни листи!

  Честно ли е, че според избирателния закон,/справка на сайта на ЦИК/,
  2 670 гласа преференции, в бюлетините за кандидат от БСП ,
  да са повече от 20 986 гласа преференции в бюлетините за кандидат, също от БСП?

  Честно ли е, че според избирателния закон,/справка на сайта на ЦИК/,
  7 220 гласа преференции,в бюлетините за кандидат от ГЕРБ,
  да са повече от 27 313 гласа преференции, в бюлетините за кандидат, също от ГЕРБ?

  Парламентарна република ли е България,
  или е по своята същност,
  престъпен режим на задкулисието?

  България е незаконна държава според Конституцията на РБ!
  България е нечестна държава на задкулисието!

  Чрез нечестните избори,
  в България властва задкулисието!

  Ето защо,
  независимо дали се гласува
  с хартиена бюлетина или с машина,
  все повече ще намалява броят на гласуващите!
  И ще се свива до твърдите ядра на партиите!

  Честни ли са изборите,
  ако са незаконни?

  Мантрата за честни избори продължава да ни се натрапва от вездесъщата безсмъртна Държавна сигурност!
  За да продължава подмяната на промяната!
  Вече 33 години!

 7. В интерес на истината, “Банкянският поток” си е “наш” и при добро стечение на обстоятелствата може да им ограничим резервираната квота на руснаците от сегашните 90% на по-пазарно ориентирана стойност. И да си го “ползваме със здраве”. Тоест – похарчили сме камион с пари, но все пак имаме нещо работещо. При оборудването на АЕЦ-а дето стои консервирано на практика нямаме мърдане освен да си го ползваме ние, което няма никаква перспектива да стане някога.

 8. Явор,

  “наш” е – на руските нашисти – за 2-ри път се отказваме от неустойки за прекъснат договор, сега няма и вземане-даване по трасето за сърбите(не случайно изчезнаха пътната) , но заложиха мегдан руската пропаганда и еничери да си разиграват коня и срещу украинците – няма КОЙ да разследва подписването на договора с москва и България да плаща милиарди + гражданското недоволство , което яхват пак копейките – със спирането на газа за нас и разговора за диверсификация отприщи темата за “цивилизационния избор” – повод за диверсии, хаос не само у нас, но и на Балканите – да не говорим за директната намеса на зеления чорап в АЕЦ Козлодуй – което спомня незабелязана кончина на ядрения експерт Георги Котев, на енергийния експерт Васко Начев и последният му пост във фейсбук за обмисляният от копейките всенароден митинг/протест срещу руснаците, решили да емигрират от русия, завършващ с “?” – “всенароден” в това НС се оказа 10% . та отговора е във въпроса : чий е Крим … to be continued

 9. Lyubcho Andonov, блатните павияни абсолютно нищо не могат да измислят сами – ленин е откраднал червената петолъчка на Амстел, путлер знака на Зоро …

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.