Сензация, бомба в ПИК и само там: Путин връчил награда на покойник

“Агенция” ПИК се пъчи да изпреварва всички със своята “бомбастика” ( както казваше един Цар на езиковите лапсуси ). Всичко на този фронт е “бомба”, “сензация” и “само в ПИК” ( па макар и да не е вярно).

В резултат на това днес в “агенцията” са обявили пикантаната новина, че Путин връчва награда на мъртвец. Какво е казал в отговор награденият, не ни съобщава “агенцията”. Засега. Очаквайте продължение по темата.

Путин връчи високо държавно отличие на свещеник-воин, убит в Украйна”, тръби в заглавие и в текста си по-нататък “агенцията”.

Илюстрира състоялото се чудо със следната снимка на заговорниците по сътворяването на чудото:

 

 

 

 

По принцип не публикувам връзки към този сайт, но ще направя изключение. https://pik.bg/путин-връчи-високо-държавно-отличие-на-свещеник-воин-убит-в-украйна-news1140438.htm

Преди няколко дни в преразказа на онова , което бил казал Копейкин, любимецът на “агенцията” ( и на руското посолство), направо го наклеветиха ( без да искат) от престараване да го цитират по най-задъхания начин минута по минута. Написаха следното от негово име:

Според него еврото е валута за богати държави, за Германия, донякъде за Франция. За другите, като България, е смърт. Сегашният ЕС няма нищо общо с идеята на Робер Шуман, поясни Костадинов, като посочи икономическата алтернатива на Европа като Швейцария, Лихтенщайн, Финландия”.

Истината е, без да съм адвокат на Копейкин, че той не спомена Финландия ( като “алтернатива” на ЕС), която е член на евросъюза от средата на 90-те години на миналия век. Любимецът на ПИК говореше за Исландия и Норвегия ( освен за Швейцария и Лихтенщайн)

Любовта ( вкл. към Копейкин) си е любов, но фактите са си факти. А те говорят за това, че не бива да се вярва на “агенции” с доказано в рамките на броени дни  ( от само два примера ) подвеждащи “информации”. Твърдо казано.

Дискредитират кумирите си, какво остава да им се вярва за останалото, т.е. за твърденията им в рамките на войната за очерняне на враговете на статуквото, което обслужват ( според ситуацията).

 

 

27 мнения за “Сензация, бомба в ПИК и само там: Путин връчил награда на покойник”

 1. Кофти практика въвежда Путин. Така ние трябва да наградим хан Аспарух, но македонците ще ударят всички и ще наградят Господ.

 2. Пак за най-важното!
  По Lend-Lease все още не е дадено абсолютно нищо. Той не работи.
  Дават се досега безвъзмездни средства, но малко и не това, което е необходимо за настъпление.
  Можете да не обичате републиканците, но в крайна сметка и Залужни, и Подоляк, например, също вече казаха, че ако беше дадено на Украйна необходимото оръжие, войната щеше да свърши за два месеца. Да, смелите украински войници вече си върнаха част от окупираната територия, но на каква цена? С цената на хиляди загинали!
  Ето днес новината, че Пентагонът отказа искането на Украйна за доставка на атакуващи дронове. Не дават самолети, далекобойни снаряди. С какво да атакуват украинските бойци?

 3. “…По-настоящему героический “десантный батюшка” был сражён в исконно русских землях Новороссии.высокоточным HIMARS по машине священника – не случайность. Враг стремится уничтожить духовную основу русского воинства…”

  Почетения от путин поп на барети – десантчици казвал, че не иска война, а просто изпълнявал заповеди: ” пътувам с моето стадо” – към Прищина, седнал на бронята на бронетранспортьор, с хеликоптер бил свален от ичкерийски “терористи” … та не случайно е убит от украински “нацисти” след 50 кървави командировки – Сирия ,Босна, Абхазия, Северен Кавказ, Киргизстан, Донбас , за които казва: “Ако врагът се съпротивлява – спрете го със силата на оръжието – хората отиват на война не за да убиват, а за да умират…” – този поп съветва руските жени да раждат повече, че така “няма да им е болно” и по-лесно ще пращат синовете си на война, щото: “Трябва да отстояваме страната си, вярата си;ние се борим със зли духове, трябва да победим; кой, ако не ние”
  — “А ние, като жертва на агресия и мъченици, ще отидем в рая(Путин)”

 4. Да се надяваме скоро да се случи обратното…

 5. Бомбите в ПИК са по-скоро в смисъл “бомбирани консерви”.

 6. Идиотизъм без граници!

  “Путин връчи високо държавно отличие на свещеник-воин, убит в Украйна”.
  Тръби в заглавие и в текста си по-нататък пикливата “агенция” ПИК.

  Путлер връчва награди на мъртъвци.
  Какво казват в отговор наградените, не ни съобщава “агенцията”.

  Вероятно наградените рапортуват:
  “И ние бяхме като вас,
  и вий ще дойдете прИ нас!”

  Идиотизъм без граници!
  На ПИКливия Недялко!
  На КГБпатриарха Гундяев!
  На Изрода Путлер!

 7. Мда-а, и колаборационистът стремоусов, дето се самообяви за руZки “губернатор”(гаулайтер) на гр. Херсон, преди орките да се изнесат на бегом оттам, също е награден. Предният ден малко поумрял в ПТП, бронираният джип не го спасил, съобщава FREEDOM TV. Май вова къси обръща наопъки практиката на др. Джугашвили “първо орден, после разстрел” за подлогите си в Украйна. Да му мислят подлогите в РъБъ…

 8. Към димитър:

  Не съм срещал коментатор в блога, който да не “обича” републиканците. Напротив!
  Иначе стои въпросът с личността на Тръмп …Не всички републиканци го обичат, както сигурно знаете, но механизмите за издигането му от партията, в която не е израствал като политик ( с нулев политически опит преди да стане президент) явно са резултат от сложни процеси. За съжаление те доведоха до незапомнено от гражданската война разделение и дори поляризиране на великата нация.
  Колкото и някой да харесва Тръмп, не може да отрече факта, че този разлом е свързан с него. Да не кажа, че се отъждествява с личното му нахлуване в политиката.

 9. Димитре, нещо да кажеш за изказването на дръмп по отношение на бляскавия резултат на Роналд Де Сантис. Бие с 20% демократа Чарли Крис за губернатор във Флорида. И дръмпи веднага го захапа: “Не си прави илюзии, че можеш да се кандидатираш за президент през 2024!”. И още: “Знам много неща за жената на Де Сантис “.
  Калните борби в Р.Партия започнаха. Дръмп вижда истинска заплаха за себе си в лицето на Де Сантис. Вместо да го поздрави за чудесния резултат, боклука започва да го напада?!
  А Де Сантис има 2 университета: Йейл и Харвард, съответно история и право. Дръмп има университета на баща му.
  Ако Де Сантис се кандидатира за президент може би ще гласувам за него.
  Засега, обаче, sorry guys. Добрия чичко Байдън върши чудесна работа! Голям късмет е да го имаме наместо Дръмпи.
  И още нещо, за помощта за Украйна: най големите противници за пари за Украйна са във вашата партия, Димитре! “Няма повече празни чекове за Украйна”, “Нито пени повече за Украйна. Тя не наш проблем. Нас ни интересува САЩ”. Кои го казаха това, помниш ли?
  Това беше краткото, мога и още..

  Слава на Украйна!! 💙💛

 10. @Г-н Инджев,
  Има такива, не искам да ги назовавам. А между републиканците има 10-на, които не знаят защо са в Конгреса, това го виждат много хора.
  @Ив. Терзийски,
  Аз много отдавна съм казал тук, че предпочитам Рон ДеСантис пред Д.Тръмп.
  Относно това колко и от коя партия са против помощта за Украйна, спомни си за онези 30 от Дем. партията.
  Моят въпрос е докога ще се бави Ленд – Лиз-а?! Ако продължава това блокиране, накрая няма да има на кого да го дадат..
  И да те запитам, ако може: бях дал един линк към една петиция за деблокиране на същия този Ленд – Лиз. Ти видя ли го този линк? Подкрепи ли петицията

 11. Към димитър:

  Радвам се да прочета, че след години на препирня по темата намираме точки на съгласие по болната тема за тръмпизма ( извън факта, че бяхме и сме съгласни по основните принципни теми относно демокрацията, отношението към РаZия и т.н.).

 12. Към Димитър:

  Колко цента щяха да се отделят от сърцето на Дръмп за помощта за Украйна?!?
  И Байдън не е идеален, а демократите още по-малко, но Дръмп е себичен и мошеник ,особено с данъчните си декларации и фалити!
  А и Путлер си го “избра” , преди 5 години, а може и да си го избере пак, ако републиканците пак му позволят.

 13. Г-н Инджев, неколкократно съм казвал тук, че Байдън и Тръмп са в доста напреднала възрасти ще е най-добре да си гледат старините и внуците, Рон ДеСантис, поне засега, е най-добрият кандидат за президент от Републиканската партия. До следващите президентски избори има още доста време, може да се появят и други достойни, но засега е той!.
  По-важно от всичко днес е да се даде ход на блокирания Ленд – Лиз, защото без него победа няма да има или ако все пак бъде постигната, то ще е с цената на стотици хиляди жертви!
  Аз лично не мога да намеря разумно обяснение защо след като бе подписан на 9-ти май Законът за Ленд – Лиз все още е на трупчета?! Последствията от неговото неприлагане са хиляди трупове на войници, жени, деца и старци!

 14. @Димитър

  Ленд-лийза си работи ок. Не работи само в главите на тръмпистите, които се чудят как да се заядат, та белким заблудят някой.
  Истината е, че Байдън побърза и подписа 40 млрд. военна помощ за Украйна (които не се връщат, free). Всичкото бързане е заради вас, тръмпистите, че не беше сигурно какво ще стане след изборите. Вече можем да си отдъхнем, пари за Украйна ще има.
  Ето ти експертно мнение за ленд-лийза:
  https://youtu.be/pSpoaWWBC7M

 15. @Ив. Терзийски,
  Иване, брътвежите на това ченге от кгб с 5-месечна давност са ми известни, както и неговите по-скорошни!
  След 16-та минута този майор швец ни убеждава,че въпросният Ленд – Лиз ще стартира на 1-ви октомври т.г. На 26-та и на 40-та минута казва същото. След него и други си навиха на пръста тази дата и я заповтаряха.
  Това ни най-малко не попречи на същото това ченге после да отрича, че е казвал тази дата. Нещо обикновено – ченгето от кгб си е останало ченге от кгб!
  Много те моля, друг път да не ми пробутваш мненията на подобни “експерти”!

 16. @Ив. Терзийски,
  а и за всички, които имат желание да видят и чуят един истински експерт.
  Най-същественото започва след 18-та минута, но е още по-добре да се изгледа и изслуша цялото 50-минутно видео.

 17. @Ив. Терзийски
  Иване, никак не одобрявам заяждането на Тръмп с ДеСантис, но все пак трябва да сме коректни. Кажи ми откъде взе това изказване на Тръмп: “Знам много неща за жената на Де Сантис “.
  Ако си честен, ще си признаеш, че това е плод на фантазията ти.

 18. @димитър,

  Очевидно е че сте върл тръмпист независимо от декларираните симпатии към Десантис.
  Добре че дойде Десантис та донякъде да измие срама от лицето ви.
  Но като гледам енергията с която продължавате да браните тиквата от другата страна на океана, ще си останете с доста срам.
  Според вас “експерт” е всеки който е тръмпист и всеки който е против Тръмп е “ченге” и т.н.
  “Ченгето” е от украински произход и твърди че Тръмп е бил “разработван” от КГБ в продължение на 40 години. Може би за това не ви допада? Много по-склонен съм да вярвам на такъв човек отколкото на “експерти” тръмписти.
  А това да се “молите” тук да не се споделят мненията на хора които не ви изнасят ми идва малко в повече – точно вие заливате форума с ютюб линкове с мнения на тръмписти знаейки много добре мнението на домакина по въпроса. Не ви ли се струва че наглеете малко?

  И вместо да се правите на засегнат че не е възможно Тръмп да изнудва просто можеше да се отделите от екрана на Foxnews за 5 минути да погледнете в нета.

  https://www.nytimes.com/2022/11/08/us/politics/trump-desantis-2024.html

  Та, понеже говорите за “достойни” републиканци, кое му е достойното на подобно изказване на вашият идол?

  “But Mr. Trump added, in remarks published on Tuesday by The Wall Street Journal, “If he did run, I will tell you things about him that won’t be very flattering. I know more about him than anybody other than perhaps his wife, who is really running his campaign.”

  И да не забравяме че дечкото тръмп отдавна се заяжда със съпругите на политическите си опоненти – Тед Круз (който междувременно позорно му пристана)

  И накрая нещо за “достойният” Десантис.. Гласи се за президент, доста пъти е намирал за нужно да прави международни изявления и споменава други страни, но за Русия е мълчал докато не е бил притиснат от медиите.

 19. ХарТизанов,
  Сигурно още не си се нарадвал, че мечтата ти за хартиените бюлетини е на път да се сбъдне?!
  А иначе ти си знаеш колко ме интересува мнението ти по каквито и да са въпроси – никак!

 20. @димитър,

  Поста ми бе адресиран до теб но не бе за теб.
  Вие тръмпистите сте неспасяеми.
  Мнението ми естествено те интересува понеже виждам правите тръмпистки препратки към друго мое мнение като си позволявате да изопачавате името ми.

 21. Че тръмпушка е разработван от 1980-те години от КГБ, е извън всякакво съмнение, предвид активностите му в Мацква по избирането на миски и спасяванията му от фалит. Има достатъчно документални филми по въпроса. Бедна ни е фантазията с какво ли руZнаците го държат още за топките, та не се оттегля да си гледа старините и внуците.

 22. @Г.Харизанов
  Както виждаш, Димитър не отговаря по същество, а сненя темата, когато не му изнася. Юрий Швец бил кгб-ист. То по тая логика и Иво Инджев е бил дс-ар. Доводите на негодниците, когато няма какво да кажат. А Ю. Швец знае много за путлер.
  Чисто и просто такива като Димитър са си агенти на Дръмп. Дървени глави. Гледал видеото, както дявола чете библията. А там Швец си казва ясно, че подписването на ЗАКОНА за ленд-лийза трябва да влезе в бюджета за следващата фискална година, 22-23. А дотогава, трябва помощта за Украйна да върви! И е реална опасността от блокиране от РЕПУБЛИКАНЦИТЕ при голямо надмощие над демократите в Конгреса.
  Имало 30 демократи, които искат Украйна да не бяга от преговори с русия, но НЕ СА ПРОТИВ ВОЕННА ПОМОЩ. Еми Зеленски каза, че не са против мирни преговори, но при условия. Мир да е и точка.
  Има нещо екзистенциално мръснишко в подобни хора. Друга е причината да е тръмпист, не ленд-лиза за Украйна. Ако не е той, ще измисли друго. Мога да предполагам само – може да е расист, може да е антисемит, ксенофоб… В кошницата на дръмп има за всекиго по нещо, все ще си намери подаръка.

  Слава на Украйна! 💙💛

 23. Ив.Теpзийски 💙💛

  Има нещо вярно. В този пост примерно атакува американският посланник. Статията под която го е оставил изобщо не споменава готвене. По късно обяснява че мюсюлманките били добри готвачки..
  В общи линии гледам на димитър като на една руска хибридка в този форум.

  димитър
  23.11.2019 в 02:48
  Тази госпожа никак, ама никак не ми се вързва с представата за посланик на най-великата страна в света! Предполагам, че е добра в готвенето, но за посланик явно не става!
  Колкото по-рано си замине за Америка, толкова по-добре за Америка, за нас, а и за нея самата!

 24. @Ив. Терзийски,
  Иване, не се прави на ударен, а отговори откъде взе цитираното от теб изказване на Тръмп: “Знам много неща за жената на ДеСантис”?
  Типично за методите на твоя любим “експерт” – майор швец – с фейк новини!

 25. голям майтап.. поклонникът на най-фейк политика говори за факти..

 26. @Димитър
  Първо ми дай Документ, че ленд-лиза е блокиран/стопиран. Моля.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.