Руският орденоносец от Банкя, който обеща още като кмет на София на руския посланик да пази съветската светиня МОЧА, става все по-зъл

През 2007 година руския орденоносец от Банкя обеща на руския посланик Потапов да брани МОЧА. Сега носителят на “Ломоносов” се прави конюнктурно на русофоб, но фалшивата му промяна може да заблуди само желаещите да бъдат лъгани от него отново.https://dariknews.bg/novini/bylgariia/orden-lomonosov-za-pazitelq-na-pametnika-na-syvetskata-armiq-201118

 

 

 

 

“Не те ли е срам?”

https://clubz.bg/129530

Това е крясък към журналист от страна на дългогодишен властник в една държава, управлявана от него повече от 10 години с претенцията да я води към “европейско развитие”. Журналистът си позволил да му зададе въпрос дали ще бъде номиниран за министър-председател.

Иначе казано, безсрамникът пак си показа срамотиите.

В истински демократичните държави журналистите задават въпроси на политиците. Включително питат дали някой политик не го е срам. 

Властелинът на всичко за повече от десетилетие в България винаги си е позволявал да бъде над правилата – писаните и неписаните. 

Подмамва лековерните да гласуват за него, след което нито веднъж не уважава волята им да ги представя в парламента.

Не участва в нето един дебат с опоненти през дългите години на своето монологично натрапничество в публичността.

Демонстративно отива да рита топка, когато го викат в Народното събрание.  Причинява си травма, предсказуема за човек, който и преди е късал менискус на футболното поле и би трябвало да се въздържа от предизвикване на подобен рецидив. В армията на това му се казва умишлено самонараняване с цел отклоняване от воинските задължения.  

На народните избраници, които е одобрил за тази роля, предизвикателно вика “моите депутати”.

Навиква журналистите или подигравателно им се подмазва с патерналистична насмешка на лицето. 

Години наред отказва да се впише в нормалната корелация политик-журналисти, които разиграва и финтира както си иска на терена на купения от него мач. Предпочита да няма срещу него защита и вратар, за да си вкарва солово монологичните голове.

Не само не се е променил към по-добро, но става все по-зъл. Вече изисква от журналистите да се срамуват, че си упражняват професионалното право да го питат дали се готви пак да управлява. Финтира ги и ги разиграва на терена на купения от него мач както си иска.

Може още много да се припомни по темата, но за краткост прилагам колажа от негови снимки за връзките му с господарите на прехода – направо е любовна. Неизвестният ( за мен) автор на колажа е събрал и публикувал във Фейсбук в едно каре известните фотографии като доказателства от публичната биография на най-безсрамния политик на нашето време у нас.

 

 

12 мнения за “Руският орденоносец от Банкя, който обеща още като кмет на София на руския посланик да пази съветската светиня МОЧА, става все по-зъл”

 1. бб: добре ли беше с атаката „засрами се, бе”
  дд: да и „много ми е вътрешно” също
  22:56 ТУК https://www.youtube.com/watch?v=w67AzVVmDnM

  🎤 още 2006 г. посланикът на САЩ в България Джон Байърли пише, че бб е „замесен в сериозна престъпна дейност и поддържа тесни връзки с руското посолство“, че като кмет на София, е замесен в скандали с източване на петрол, незаконни сделки с Лукойл и голяма мрежа за трафик на метамфетамини, че е използвал позицията си на шеф на вътр.министерство, „за прикритие на престъпни сделки“ и връзката на Борисов с 30 мафиотски убийства и че неговата common-law wife управлява голяма банка и „е била обвинена в пране на ОПГ пари и за незаконни сделки на бб.
  2018г. Министерството на правосъдието на САЩ са притиснали България да екстрадира в САЩ 5 обвинени в износ на самолетни части за Сирия в нарушение на ембаргото. Главният прокурор “ти си го избра”: ”… има минимален шанс България да съдейства, защото няма достатъчно законови предпоставки за екстрадицията ”… нататък е ясно
  – поне за вериги като за женица като дребничката г-жа Иванчева …

 2. СТИГА руски орденоносец от Банкя!
  СТИГА обещания на руския посланик Потапов

  СТИГА ни е ПОТАПЯЛА фалшивата му промяна,
  можеща да заблуди само желаещите да бъдат лъгани от него отново!
  Не са ли много за малка България 600 000 гласуващи за лъжеца от Банкя?

  Слава Україні! Героям слава!

  След погрома на руските войски в Добруджа от хвърковатата конница на ген.Иван Колев,
  болшевиките са принудени да подпишат позорния за Русия мирен договор.
  Брест-Литовският мирен договор от 3 март 1918 г.
  между Четворния съюз (Германия, Австро-Унгария, България и Османската империя) от една страна,
  и Русия, от друга страна, слага край на плачевното руско участие в Първата световна война.

  Претърпяла поражение,
  скоро след Октомврийската революция Русия е принудена да сключи мир
  с цената на значителни териториални, демографски и стопански загуби.
  В резултат на Бресткия мир, Полша, прибалтийските страни и Финландия са трайно,
  а Украйна, Беларус и Кавказ – временно, откъснати от Русия

  Иван Колев е роден на 15 септември 1863 г. в бесарабското село Бановка,
  създадено от български преселници от Тракия
  и разположено на 25 км източно от Болград.

  Слава Україні! Героям слава!

 3. Струва ми се, че долуОписаният от Калоян Методиев е много по-опасен от Банкянския орденоносец, който, все пак, няма амбицията да променя Конституцията ни, просто иска да остане на власт, за да продължи безнаказано да краде. Но на руския пРезидент Решетников (Путин) му е обещал диктатура (президентска република) срещу евразийски “цивилизационен” завой на България и стриктно, стъпка по стъпка, следва плана за осъществяване на коституционната “врътка”. Това е имал предвид клепоухият шапкар, когато в първото си изказване от трибуната на НС високомерно подметна на депутатите, че те са само ВРЕМЕННО тук.

  Kaloyan Metodiev, Facelook:
  “Рядко има толкова изразителна картина на политически цинизъм като днешната. Синдикатите протестират пред парламента с адресат на своето недоволство – току що избраните политически партии, които чакат президента да благоволи да внесе бюджета. Странно защо не отиват пред президентството или правителството, които втора поредна година в чист вид символизират безконтролната власт.
  Дорисуването на картината продължи, когато на обяд синдикалните лидери бяха великодушно приети от президента и заедно започнаха словесна вакханалия, на която би завидял самият Мусолини – колко лоши са партиите, как бягат от отговорност през зимата, как пречели на служебния кабинет, как всички били с нещо грешни през годините, наследството им е ужасно…
  Цинизмът пропива от всяка дума на тази все по-самозабравила се и мафиотизирана власт.
  Тя носи отговорност за хала на който се намира държавата и на който ще се намира още време напред.
  Тя разби партийната система в опит да акумулира власт и ресурси.
  Тя се намеси в изборите, което е нарушение на Конституцията и го има отразено в доклада на най-голямата регионална организация в света – Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ – 09.2022).
  Тя управлява и храни вътрешни опозиции през служебните си кабинети, за да отслабва отвътре политическите партии и да ги разрушава. Няма да има недосегаеми, както все още си въобразяват две-три политически сили, които се мислят за много силни, защото са се окопали в местната власт.
  Тя създава политически проекти, които употребява и после захвърля, за да увеличава собствената си власт. През един такъв свали и последното редовно избрано правителство.
  Тя говори от дистанцията на някаква друга планета – „те партиите, те политиците“, а същевременно постоянно ги очерня във всяка изказване. На това биха завидели и останалите колеги на Мусолини от началото на ХХ век.
  Тя противоставя синдикатите на политическите партии, като същевременно отказва да изпълни закона като внесе законопроекта на държавния бюджет за 2023 година в парламента, с което да задълбочва социалната криза в обществото в навечерието на зимата.
  Тя задължи българското общество за години напред с милиардни сделки за оръжие, които са ненужни, лобистки и несравними като параметри с останалите европейски страни – Румъния си купи 32 самолета на старо за 388 милиона, които пристигат до месеци и затвори темата.
  Тя овладя цялата власт в държавата и последната й пречка са шепа останали партийни лидери, интелектуалци и общественици, които отказват да се подчинят и да влязат в договорки с нея.
  Тя контролира изборния процес и във воя да останат единствено машините се отразява надписът „Дневникът е подправен“.
  Тя презира парламента и го сатанизира (за жалост това е благодатен шум в ушите на мнозина), защото това е последната останала институция, където има съпротива и се задават неудобни въпроси.
  Тя все повече се тресе от избухващи по медиите корупционни скандали (министерства, областни управи в София, Хасково, синдици, самолети… ), защото бърза да осребрява престоя си във властта.
  Тя изкарва все повече протестиращи по улиците от различни браншове (земеделци, бърза помощ, надзиратели, хора с увреждания…) благодарение на некадърното си и самозабравило се управление.
  Тя направи масови чистки като противоконституционно уволни хиляди хора по политически причини и смени незаконно цял независим контролен орган (КЗП).
  Тя раздува до безобразие админстрацията, защото си отглежда собствена бюрокрация, през която да клати и следващо правителство и да трупа още ресурси (увеличава бордове, удвоява и утроява щатове).
  Тя не крие, че иска смяна на държавното устройство (президентска република), което се пропагандира от сутрин до вечер от групата гравитираща около президентството.
  Тя или ще бъде спряна или ще смаже държавата, за да я превърне в ориенталско-балкански режим управляван некадърно, демодирано, аморално и еднолично.
  Който не го вижда или е съучастник, или не иска да го види, или е сляп! “

 4. Чудно как бЮДА Исскариоть успя да достигне 112 място на мисирковата му журналиституция, и то само за 10 години.
  Това е спадане с почти по 10 места надолу, всяка година, от самовластието му!
  А трябва да добавим и годините преди първото му правителство, или направо от 2001г. до 2009г..
  Такъв е бокоТИКВАТА – над него лази , а под него гази!
  Даже мачлетата си печели само , защото плаща на шутовете си да му прислугват , купени с чуждите бюджетни пари!
  Така е, ТИКВАТА не пада дори толкова далече , колкото крушата!
  Защото в тиквите дори няма мухи, има само семки!
  Надпреварват се със ЗЕЛЕНотиквеният си последовател от Дондуков2!

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло си!

 5. “- Кои са най-богатите футболисти в света? – Роналдо, Меси и ББ!”

 6. При вида на Бойко Борисов от Банкя се сещам за епиграма от Радой Ралин :”Тъп търбух за почтеност глух”.

 7. Струва ми се, че Борисов беше лежал през 90та година 8сем месеца в чешкия затвор „Панкрац“, пък затова не се оплаква, трае си! А за една вечер орева орталъка!

 8. Ако имахме истински журналисти щяхме да чуем следните въпроси.. примерно..
  -Защо не се появявахте в парламента в продължение на години? (Това парламентарна република ли е?)
  -До кога ще се кандидатирате за народен представител преди избори и се отмятате веднага след изборният ден? (Това лидерско ли е?)
  -От къде имате златни кюлчета и пачки в чекмеджето?
  -Кога ще започнете да се държите като държавник и изкарате ръце от джобовете си?

 9. В. Караджов,

  – за това през годините проговаряха свидетели, но бързо им затваряха устите, но миналата година разсекретиха архива на този затвор и вече е черно на бяло
  https://www.informiran.net/%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D1%85%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D1%87%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-2/

  – но още 2012 можеше да бъде спрян и запрян след присъдата в Страсбург, ако тук беше разследван – убийството на свидетел погребан с гранатомет под развалините на къщата си по лична заповед на мутрата – милиционер , ей така, в името на бившия ортаклък в мутренския бизнес
  https://www.mediapool.bg/sadat-v-strasburg-osadi-bulgaria-za-skandalna-mvr-aktsiya-na-borisov-news199265.html

 10. Не само журналистите ни са калпави..
  https://segabg.com/hot/category-bulgaria/karimanski-sushto-obyavi-razdyalata-si-itn

  Поредната мишка “политик”.. плъх по-скоро.. скача от потъващият кораб
  https://segabg.com/hot/category-bulgaria/karimanski-sushto-obyavi-razdyalata-si-itn

  И този като Митева си обира крушите..
  Да ги пита някои – не съжалявате ли че пристанахте безпринципно на един самовлюбен шут и съсипахте правителство по негово желание като по този начин нанесохте вреди на обществото?
  Да не говорим че ролята на шута се изчерпа с париране на всякакви усилия за истинска правосъдна реформа и най-вече опандизването на тиквата..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.