Сергей Лавров се оказа рекламно лице на покоен известен гей и наркоман

Интересен нюанс придобива сюжетът със спешния медицински преглед, на който е бил подложен днес руският външен министър Сергей Лавров на остров Бали. В желанието си да отрече, че шефът й е имал здравословен проблем, неговата говорителка Мария Захарова публикува видео как той седи по къси панталони и тениска с небрежен вид. Ерго-здрав е и западните медии лъжат.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Само че надписът на тениската му превръща темата в нещо повече от обичайния кремълски навик да се отрича истината. Представителят на руската държава, която се представя за най-големият борец срещу наркоманите ( лично Путлер заяви в свое телевизионно обръщение в началото на инвазията в Украйна, че в Киев управляват наркомани), се оказва почитател на Жан-Мишел Баския. Видно е от надписа на фланелката му.

Ето как Жан-Мишел Баския е описан в сайта https://evol.lgbt/bg/historical-lgbtq-figures-you-should-know-about-part6/.

 

 

 

ИСТОРИЧЕСКИ ЛГБТК ФИГУРИ, ЗА КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

“Жан-Мишел Баския е американски художник от хаитянски и пуерторикански произход.

Баския за първи път постигна слава като част от SAMO, неформално графити дуо, което написа енигматични епиграми в културното огнище на Долния Източен Сайд на Манхатън през края на 1970-те години, където се обединиха културите на хип-хоп, пънк и уличното изкуство.

До 1980-те години на миналия век неговите неоекспресионистични картини са били изложени в галерии и музеи в международен план.

Баския имаше романтични и сексуални отношения както с мъже, така и с жени. Дългогодишната му приятелка Сузан Малук описва конкретно неговата сексуалност в книгата на Дженифър Клемент, Вдовица Баския, като „не едноцветен“.

Тя каза, че той е привлечен от хората по различни причини. Те могат да бъдат „момчета, момичета, слаби, дебели, красиви, грозни. Мисля, че беше водено от интелигентност. Той беше привлечен от интелигентността повече от всичко и от болката.”

През 1988 г. той умира от свръхдоза хероин в своето художествено студио на 27-годишна възраст. Музеят на американското изкуство Уитни проведе ретроспектива на неговото изкуство през 1992 г.”

7 мнения за “Сергей Лавров се оказа рекламно лице на покоен известен гей и наркоман”

 1. Почти съм сигурен че този не знае значението на шарканиците по тениската му..

 2. На прима виста за секунди ми заприлича на украйнския герб…..Но аз навсякъде и във всичко виждам украйнското знаме….

 3. Сергей лавров хал хабер си няма кой е Жан-Мишел Баския.
  Това е извън неговата култура, на деградирал
  от 105 години комунизъм в Русия!

  Ако знаеше нещо,
  щяха да го изключат още от
  Всесоюзный ленинский коммунисти́ческий сою́з молодёжи (ВЛКСМ)).

 4. Бих добавил, че кремълският ксеноморф ползва продукти на Епъл, а сегашният управител Тим Кук, гордо обяви през 2014, че е горд че е гей и счита, че да е гей е сред най-големите дарове, които Господ му е дал.

 5. Лавров по къси гащи, тениска и нещо като полуофициални обувки по националната телевизия! И кича развалиха! Единственото, с което може да “надгради”, е ако беше по моряшка фланелка. Или диби дюс, като Бункерния, който с “впечатляващата” си мускулатура пленява сърцата на младите тийнейджърки. На тийнейджърите вече не, защото тях ги мобилизира и изпрати пушечно месо на фронта.

 6. Имаше някакъв случай преди над 5 години, в путлеристкото пасольство в Аржентина бяха заловени стотици килограми кокаин в “дипломатическата поща” за унилата лошадь-лавров за Москва, качени на самальот собственост на руската държава (на Кремъл!)!!!!!!
  И в други южноамерикански държави също беше задържан кокаин за Кремъл, в партиди маркирани с логото на большевишката “пар(т)ия” Единна россия, и в Белгия , дори! Също и голяма част от трафика на хероина минава през Кремъл от Афганистан!
  Така че едва ли унилата лошадь-лавров не знае кой щампован на тениската му!

 7. Готвачът на Путин увеличава влиянието си сред сталинистите и руснаците, които подкрепят идеята за националното превъзходство на русия, репресиите срещу „предателите на руския народ“ – наемниците на Вагнер унищожават „дори илюзия за законност и зачитане на правата в Руската федерация(https://www.understandingwar.org/backgrounder/russian-offensive-campaign-assessment-november-14)“.
  Убийството с чук не е ново за руснаците – след челния сблъсък с психопата вишински, Никола Петков е осъден на смърт, но е качен мъртъв на бесилото – Димитър Сираков свидетелства: „уби го с чук един руснак. На сутринта, като ме отвеждаха към тоалетната, отново го видях, но този път беше прострян на пода, а главата му беше покрита с кърпа…” – след окупацита на 9 септ. Сталин дава указания как трябва да се проведе “революцията в България” и че за “да стане както трябва, е необходимо да се пусне повече кръв” – “Кървавата баня се развиваше в грандиозни мащаби в ця­ла България. Официалната цифра, съобщена от правителстве­ните власти по-късно, бе 138 000, но действителните цифри са по-високи. След като затвориха границите, започна масовата “чистка”…(Царица Йоана,157)“ … Свидетелство на участник(148): ”в „Славянска беседа“ доведоха ген.Петър Цанков, н-к на Школата за запасни офицери. Наши гвардейци го убиха с чук в главата и хвърлиха трупа му от петия етаж – уж се самоубил. Бяха убити и други хора, имената не им помня, а и никой не ми ги е казвал. Гвардейците ходехме на различни адреси, арестувахме хора, ако в къщата нямаше други и ако беше вечер, ги убивахме още там. Убиването ставаше с чук или заколване с лопата… Арестувахме хора навсякъде – в София, в Банкя, в Бояна, в провинцията. От всеки 10 убивахме 6 – 7. Ноември ни пратиха на фронта да арестуваме офицери… После дойде 1946 г. Ние, милиционерите, почнахме да бием и избиваме хората на опозицията и 1947, когато беше забранена със закон, опозицията беше унищожена изцяло…” – и не са станали убийци на 9-ти, това са тези, които служат на съветска русия и по заповед от москва правят атентати, палежи, убийства, метежи , за да вземат властта и да превърнат България в сателит на москва
  https://ivailovgrad.com/2011/09/09/%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4/

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.