6 новини за отличниците по политпросвета сред нашите рашисти

Не знам как върви тези дни политпросветата по партийна линия сред нашите рашисти, но мога да помогна с малко информация на лекторите.

1.Отменя се стратегическата дружба между Китай и Русия, както се разбра от общото заявление на президентите Джо Байдън и Си Дзинпин срещу употребата на ядрено оръжие в Украйна.

2.Отменя се надеждата ви Владимир Владимирович да удари със съветски ядрени ракети непокорните украинци. 

3.Отменя се “многополюсния” модел в света. САЩ си остават водещата държава, с която и Китай предпочита да се съобразява, опитвайки да се впише в “двуполюсния модел”, който изключва Русия.

4.Отменя се всякаква евентуална руска победа срещу Украйна, която Русия не може да победи с конвенционални оръжия.

5.Отменя се дори подкрепата на световното комунистическо движение за Москва. На форума му в Хавана делегациите осъдиха подкрепата на Комунистическата партия на Руската Федерация ( КПРФ) за -цитирам- “войната на руската национална буржоазия”. Комунистическите и работническите партии обявиха за позорна тази подкрепа на своето ХХII годишно международно съвещание.

6.Отменя се още веднъж международната подкрепа за Русия в световния парламент. Общото събрание на ООН прие в този смисъл трета резолюция от нахлуването на руската армия в украйна на 24 февруари. Този път световният парламент призова Русия да плати репарации на Украйна. Искането подкрепиха дори и талибаните, въпреки сведенията, че Русия се опитва да вербува афганистански бойци, обучавани от американски инструктори, за да ги хвърли срещу украинците.

А вие, другарки и другари, дерзайте. Уникални сте с безусловната си подкрепа за буржоазния режим на Путлер. Окроявате се дори и спрямо вашите идейни другари и другарки по света. Нямате си идея колко грешен избор правите.

НА СНИМКАТА: Президентът Зеленски в Херсон, родния град на др. С.Станишев. Шамар и сбъднат кошмар за родения в Ленинград В. Путлер

6 мнения за “6 новини за отличниците по политпросвета сред нашите рашисти”

 1. “Общото събрание на ООН прие в този смисъл трета резолюция от нахлуването на руската армия в украйна на 24 февруари.”
  И 33 резолюции да приеме ООН-файда йок!
  Файда вар, само бой по празната манерка на Путлер!

  За русофили и изрожденци
  няма нищо свято!

  Русофилите се гаврят с паметта на загиналите бесарабски българи,
  в боевете им срещу рашистките окупатори!

  Путлер насилствено депортира сираците им в разпадаща се РаZZия,
  за да ги направи рашистки еничери!

  Слава Україні! Героям слава!

 2. Една забележка само, Афганистан в момента се представлява в ООН от старото правителство на Ашраф Гани. Същата е ситуацията и с Мианмар. На талибаните, не им е приета номинацията за посланик в ООН.

 3. – и още за факлоносеца стоичков, папата и мирното му мачле по време на война – британският художник Банкси още през март продаде копие на една от най-известните си антивоенни творби, CND Soldiers на търг, събирайки $106 505 за детска болница в Киев … инициативата стоичков да е папски факлоносец е на бг-асоциацията „докосни дъгата“ , но без и 1дума за войната в Украйна , нито на тяхнатастраница , нито в рекламната ”мирна” акция в Пазарджик по повода – стоичков левашки НЕ изписа името си на алеята на храбростта в Киев до много световни имена на хора, помагащи на Украйна – до Шон Пен, който снима документални филми за войната на русия срещу Украйна
  – храбростта на стоичков е колкото да нарита някой псувайки на майка(https://www.flagman.bg/article/108376)
  https://www.theartnewspaper.com/2022/11/14/banksy-in-ukraine-seven-new-works-appear-in-war-torn-sites?utm_source=CNN&utm_medium=article

 4. Надявам се пожеланията в 6-те точки в анализа по-горе да станат реалност един ден. Светът не е еднополюсен и няма как да стане такъв. Мръсната война в Украйна доказва това. Предложението в ОС на ООН за плащане на репарации от Русия не беше подкрепено от половината страни членки. За мене е фрапиращ факта, колко много страни са на другия полюс. Полюсът на диктаторските режими, на крайно бедните и зависими от Русия и Китай държави. Прибавям Китай към срещуположния на демократичните страни полюс, защото тази страна е с диктаторски режим. Китай гласува против предложената резолюция на ОС на ООН, гласува срещу това Русия да заплати репарации за огромните разрушения и жертви на мръсната си война. Това го поставя твърдо на другия, срещуположен полюс. демократичният свят не бива да бърка с Китай, както сбърка със следсъветска Русия. Нужни са неимоверни усилия и много гъвкавост за да не се допусне режимът в Пекин да предприеме въоръжени действия срещу свои съседи.

 5. 94 ЗА , 14 – против и 73 – въздържали се. Обаче в бройката на въздържалите се влизат не само тези които не искат да вземат страна, а и такива чиито представители просто физически не са били в залата по време на гласуването.

  Отделно, както казахте, една голяма част са (вече) робски зависими от Китай (повечето африкански държави, дали ресурси на концесия за десетилетия, както и европейски държави като Черна Гора и Сърбия).

  При всички положения дори чисто математически повече от половината свят е гласувал за. Да кажем предимно умните и красивите. Това е достатъчно.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.