БСП никога не е извивала никому ръцете, излъга Симов, вдъхновен от любезното гостоприемство на БНТ

В рубриката “пак е там” ( и пак лъже) се изяви днес един от любимите червени събеседници на Георги Любенов в неговото предаване по БНТ. Абонираният за предаването Александър Симов изстреля “БСП никога не е извивала ръцете никому”.

Не ръце, а направо главите на коалиционните партньори извиваше до задушаване ( та сега се чудят тези глави как да си вземат глътка чист въздух пред собствените избиратели) БСП с шантажа си по въпроса за ( официално) предоставяне на българско оръжие за Украйна. Не веднъж го е правила лично Нинова пред публика. Например на 29 април в село Първенец, когато заплаши партията й да напусне коалиционното управление, ако Министерският съвет не се съобрази с бесепарския ултиматум. https://fakti.bg/bulgaria/674538-ninova-ms-reshi-li-da-se-iznasat-orajia-za-ukraina-bsp-shte-napusne-koaliciata 

НА СНИМКАТА ( от екрана на Нова телевизия): Нинова плаши с напускане на коалиционното управление от зеленчуковата борса в село Първенец

 

 

 

 

Извъртането за прекия износ на боеприпаси за Украйна беше приоритет на гузната БСП, която много добре си даваше сметка за несметните количества патрони и друга военна продукция, изнасяна с подписа на Нинова за трети страни с цел да пристигне в Украйна. Формално можеше да отрича. Що се отнася до ултиматума относно официалния износ на същата продукция за Киев нито веднъж не е ставало дума от страна на БСП за нещо друго, освен за ясна и яростна съпротива.

И сега “изведнъж” Симов твърди, че нямало такова извиване на ръце!

Щом му позволяват, защо да не извърта за извиването на ръце? Нали затова е БНТ и предаването, в която водещият изпраща  червения си гост с уверението, че е винаги добре дошъл. Поне това не е лъжа. 

 

 

8 мнения за “БСП никога не е извивала никому ръцете, излъга Симов, вдъхновен от любезното гостоприемство на БНТ”

 1. Той , симАвь, е прононсиран генетично лъжець, дори излъга че е “американофил” , в опит да оглозга някой подфърлен му оглозган кокал от САЩ, в търсене на поредния си гасудар и сводникь, но същите са и дачковичь, ()олень ()ИДЕРовь, куРВшлуковь, симАвичь и т.н. , и т.н. А за “политиците ” продали ОДС няма и смисъл да споменаваме, списъкът е безброен, същото важи и за продалите ДСБ, РБ, ДБ , които сега са лъжлива фасада на шайката ГЕРБ и винету!
  Това се видя и снощи в БНТ , в предаването “ПОРНОрама” , където “журналиститутките” направиха дори подвижно студио в бърлогата на техния сводникь данчУ МЕНТАТА!

  А за кУрвела , която е доказано най-големия вселенски селяндурски дибиль, който се мисли за джендърски мужикь , няма и смисъл да говорим. Неговият консервативен дИбилизъм и простотия е безкрайно безброен!
  И в това вселенско тъпоумие, “конкуренция” на кУрвела е само нейния партиен селяндур – резидентът лумПен гаден, НАЛИ!
  Но и някоя си станишева падруга- вигенин , и той е решил да се прави на “мъж” , вместо да си кльопа тихо от партийната паразитна копаня, просто пореднуя большевишки муссорь!

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло си!
  Долу бумажните терористи от БКП, заедно с бумажните им мутри от Банкя и сараите!

 2. “БСП никога не е извивала никому ръцете, излъга Симов”

  Спомняте ли си каква Ода за САЩ беше написал Симов?
  В нея на две места се захласваше по циците на Памела Андерсън!

  Аз не си спомням
  някога за нещо да не са лъгали!
  След 9.9.1944г. се кълняха в комунизма,
  избиха социалистите, а водачът им Пастухов садистично го удушиха!

  След 10.11.се пребоядисаха на социалисти, но пак са си същите комунисти!

  В ерата на дигитализацията да промотираш хартиената бюлетина,
  значи единствено, че си изпечен лъжец-дрът комунист!

 3. Според уволнения от нинова александърмихайлов само за първите 4 месеца след началото на войната с/у Украйна са изнесени по въздух над 4200 т бълг. оръжие с подписа й – до юни 60 самолета са транспортирали българско оръжие до летище Жешов – михайлов обвини нинова, че използва оръж. производство за полит. цели, че унищожава индустрия, градена с години и че нинова е поставила капан за радев… след разкритията на михайлов в ефира на сутрешен блок , ДАНС иззе документи от Кинтекс … та, една от опорките на хартиената коалиция е и дамоклиевата ”схема за източване на Кинтекс“
  – извиването на ръце по веригата я държи здрава

 4. Отвличане на детето от Перник не е имало Категорично!
  Имало е само отклонявяне на вниманието на хората през това време.
  Мероприятие, сър.

 5. Въобще, отн. извиването на ръце или шии от коалиционни партньори – поучително е да се помни култовата фраза на италианската премиерка Джорджа Мелони (не съм й фен, просто илюстрация) към силвио бэрлускони, кога тоя последния се опита още в началото на мандата й да оправдае евро-рублите и водките от туПлер и да саботира про-украинските й решения. Тя му рече простичко, “Който от партньорите ни не е съгласен с КЛЮЧОВИ елементи на италианската политика, не е длъжен да бъде член на коалицията”. И боядисаният млъкна, та чак си прехапа езика. Щото имаше малко над 6-те процента гласове. Поучително е за родните “гарвардци”, които Куна крушовишката с 4 загубени избора не спря да муфти и шантажира целия 6-месечен мандат…

 6. Абе, тая кУрнела един път гласува за “ОГРАНИЧАВАНЕ” на избирателите права на нейните “избиратели” , като иска изцяло премахване на хартиените бюлетини, а пък другия гласува точно ОБРАТНОТО – уж за “увеличаване” на избирателните права , като връща хартийките?!?!?!?
  НяКОЙ да вижда някаква “логика” в кУрвела, все още ????

  Единственият начин за УВЕЛИЧЕНИЕ на избирателните права е ,чрез въвеждането на гласуване по пощата и електронно гласуване, това ще увеличи НАИСТИНА активността и правата. А чрез хартийките се увеличават само фалшификациите и така се намаляват избирателните права и активността пада, защото се увеличават само недействителни фалшифицирани бюлетини, и това рязко сваля реалните бюлетини и реалната избирателна активност!

  Ето такава джендърска “логика” има джендърския мужикь кУрвела ниновНа!

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло си!
  Долу БКП , иди на кУрвела, иди на хуйло си!

 7. В “На фокус” колегата на Л. Крумова показа интервюта в парламента с К. Константинова, Д. Атанасова и един бесепар. Д. Атанасова говореше, стриктно придържайки се към съгласуваните опорки. Темата беше изборния кодекс, как и защо е приет така, това, кой текст какво е и т.н. Обаче бесепара издаде четата, казвайки, че се разбрали с ГЕРБ да се подкрепят при гласуванията на различни решения.

 8. От изтекли писма на агент на ФСБ: “пре***хме държавата не на 24 февруари, а много по-рано. Хаос, гражданска война, крах – да, всичко ни предстои… нивото на народното недоволство нараства експоненциално и ние няма да можем да го потушим със законни методи..Хаос, гражданска война, крах – да, всичко ни предстои. Tвърде много в Русия са преминали точката, от която няма връщане. Те планират да бъдат малки царе в областите, които успеят да превземат..” – Пригожин подготвя бригади за “вътрешен терор”. ФСБ очаква със серия от провокации с Кадиров да поемат контрола и всеки от тях се смята за незаменим.
  https://www.newsweek.com/leaked-fsb-letters-civial-war-putin-allies-prigozhin-kadyrov-1760455

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.