Убитата на днешния ден през 1998 г. Старовойтова е отговорила а джуджето Сидеров в аванс вместо мен

Нищожествата не бива да бъдат коментирани. Не приемайте репликата по-долу като коментар на изверженията на едно джудже на име Сидеров, което се е засегнали лично от моята статия от 17 ноември, макар да не съм го удостоил с вниманието си ( както той мен в случая).

Руското джудже ще научи по трудния начин, че не е великан”. 

https://ivo.bg/2022/11/17/36866/

Във Фейсбук, където не си губя времето, а само присъствам с автоматично препубликуваните си статии ( и не отговарям на лудите) джуджето брани матушката си от мен. Обръща се към мен с “лайно”.

Актуална е оценката за този спукан политически цирей с валиден срок на гадност. Тя е на Галина Стровойтова, бивш съветник по международните въпроси на Елцин, бивш руски депутат, организатор на публична съпротива срещу войната в Чечня и председател на партията “Демократична Русия”, убита да днешния ден в Санкт Петербург. 

 

 

 

 

 

 

Политиците трябва да бъдат сменяни като пелени, а главното е, че е по същата причина”.

 

 

14 мнения за “Убитата на днешния ден през 1998 г. Старовойтова е отговорила а джуджето Сидеров в аванс вместо мен”

 1. “Нищожествата не бива да бъдат коментирани. ”
  Напротив! Нищожествата ТРЯБВА да бъдат коментирани.

  Жалък популизъм!
  Отвратителен цинизъм!

  Проблемите на хората са следствие от главния проблем:
  Комунистът ББ и шайката му ОПГ-ГЕРБ!

  Комунистът ББ хленчи:
  – Стига сме се занимавали с глупости!
  Стига сме губили парламентарно време.
  Стига сме водили безкрайни разговори.
  Трябва да седнем и да се разберем!
  Трябва да изберем редовно правителство!
  Трябва да решаваме проблемите на хората!

  Жалък популизъм!
  Отвратителен цинизъм!

  Проблемите на хората са следствие от главния проблем:
  Комунистът ББ!

  Безвремието на ББ.
  Проолигархичната власт на ББ.
  Антидемократичността на ББ.
  Корупцията на ББ.
  Чекмеджетата и кюлчетата на ББ.
  Гешев на ББ.
  Безнаказаността на ББ.
  Арогантността на ББ.
  Няма как един уважаващ себе си демократ да прави правителство с ББ и с неговите марионетки и мажоретки.

  Или правителство без ББ,
  или да си прави Комунистът ББ правителство!
  Със себе си!
  Със своите марионетки и мажоретки-коалиция”Хартиена бюлетина”!

  И с онези депесари и изрожденци,
  които желаят да се превърнат в негови марионетки
  и нямат търпение да станат негови мажоретки и чаршаф-компаньонки.

  ФАКТ Е!

  Живков определи за свой наследник на комунистическата мафия
  Бойко Борисов!
  А не Корнелия Нинова!

  Живков завеща на Нинова
  само носталгията на бабичките по социалистическата им младост!

  Слава Україні! Героям слава!

 2. КОЙ не знае ДОЛЕН ПИДЕРов, КОЙ не чувал за курвенлъка му?
  Тоя гнусен ПИДЕРась даже беше написал статия за великите американски войничета, които пазели демокрацията !
  Но след това голия пидерьь се снима дибидюс , за да си търси тъпкачи, и накрая ги намери в чекистката ченгесарска банда МУТРИгруп , където проституираше до 2005г. , когато неговия сводник Путлер му създаде партийка , за вярната му многогодишна проституция, като основна шлюха към КГБ!
  И сега генетичната шлюха ПИДЕРовь ,вярна Путлер продължава своята доживотна проституция, като даже си намери и една гнусна малолетна безмозъчна курва в партийната му “телевизия” , която го сдоби и с наследствено потомство , което вероятно ще наследи от тях чекистката им проституираща уродливост , изразяваща се в вечна паразитна РУБЛОядность към своят РУБЛОвладелски сводник Путлерь!

 3. Старовойтова я въвежда в политиката конфликта в Карабах – нарича го класически пример за неразрешимо противоречие „между два основни принципа: от една страна, правото на народа на самоопределение, от друга страна, принципа на териториалната цялост, според който само мирна промяна на границите е възможно по споразумение” – веднага почват да й търсят еврейско родословието – тя заявява: „Нямам чест да принадлежа към великия еврейски народ“ – по време на 1-та чеченска война Старовойтова не е забравена в Кавказ – с нейно посредничество 200 руски войника са върнати от плен – още един важен епизод – декември 1992 г. тя внася във Върховния съвет закон „За забрана на професиите за проводниците на политиката на тоталитарен режим“, вкл. служителите и агентите на съветските спецслужби – ако беше приет путя нямаше да е в Кремъл – и не само той – 1996 г. Галина Старовойтова се кандидатира за президент, но й отказват регистрация – на процеса за убийството й жириновски заявява: „всички прозападни демократи имат само три пътя – затвор, гроб и емиграция“.

 4. Напълно съм съгласна с В.Видев, че трябва непрекъснато да се публикуват фактите опровергаващи наглите лъжи на платените бивши и настоящи патерици, златни пръсти и службогонци. Доста хора наивно вярват на очевидните им лъжи.

 5. Тя цитира Марк Твен. Виждам този цитат на няколко билборда и в София и на една от магистралите. Сидеров е отчаян, спряха му телевизията за седмица за неплатен ток. Много го е закъсал. Тази съдба чака и копейката.

 6. Към

  21.11.2022 в 15:05:

  よ , тоя гнусен фатмак е завършил някакъв американски колидж, само защото е подпиран, отзад, от неговите ЗКПЧ-та и партийни главатари от БКП, иначе си е едно примитивно селяндурско парвеню, което не може да командва дори пехотно отделение, ако му го замислят.
  Нали и служебните му премиери са само фатмаци, а сегашния му е и дългогодишно ЗКПЧ, ето това е фатмашката шуробаджанащина, като тоя парашутист въведе , откакто Решетников го предложи за реZZиЛдент, дори назначава фатмаци на постове , които са далече от примитивните им фатмашки способности.
  Иначе , ако няма кукловоди тоя селяндур е нищо, нула, те са го пратили в САЩ, за сметка на наистина способни военни, офицери, които са държани далече от топли назначения и обучения!
  Той дори никога нямаше да стане и президент , ако пак не го беше “подпрял” някой от сводниците му, изотзадзе, като Решетников! Нула!
  И всичките му фатмаци са същите, въпреки, че са ги пратили с връзки в САЩ, вместо наистина способните!

  Категоричния пример , който го доказва е , че лумПен гаден не знае че бутафорните МиГ-29 и Су-25 ще спрат да летят , дори, само след около половин година, защото никой в света не произвежда дори гайки за тях! Дори “аматьора” Мирчев от ДБ знае , че самолетните в БНА ще се приземят след месец , а “великиЯТ” ” професионалист” лумПен гаден дори не подозира това! Ето това е въздуха под налягане – лумПен гаден, нула!
  След половин година трябва да го пратим него , и “професионалистите” му, да ремонтират музейните савецки самальоти с подръчни материали, а след това и да летят с тези бутафорни фърчила!
  РеZZиЛдентът дори не знае , че истинските КНИЖНИ самолети не са новите Ф-16 блок 70, книжните са само неговите музейни МиГ-29 и Су-25, които нямат никаква адекватна електроника , а само савецки радиолампи , нямат никакво оръжие , а само една тежка картечница, а вече няма да има и гайки за тях , и няма да могат поне да излитат за паради и за плашене на гаргите!
  Ето това е реалното положение на КНИЖНИЯ РеZZиЛденть, на КНИЖНАТА БНА, и на КНИЖНИТЕ ” професионалисти” в КНИЖНИЯ щаб на лумПен гаден!!! Пълна КНИЖНА нула!

  Също както КНИЖНИЯ вождь на БКП кУрнела ниновНа, с нейните бумажни бюлетини!

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло си!

  Долу БУМАЖНИТЕ фатмаци на лумПен гаден, долу БУМАЖНИТЕ бюлетини на кУрвела ниновНа , долу БУМАЖНАТА шайка на бокоТИКВАТА и етническите бандити ДПС!

  И все пак , накрая да напомням на лумПен гаден, че Решетников не предлага “американски” военни кадри за реZZиЛденти на НРБ, нали!

  Незабавна ОСТАВКА за бумажния селяндурски ТЪПирь – лумПен гаден, ИМПИЙЧМЪНТ!
  Веднага!
  ВЪН на всички БУМАЖНИ рублояди , идите при РУБЛОвладелецЪТ си хуйло!

 7. RICOшетниковь,

  днешните изцепки на зеленото чорапче на решетников за “неговите хора” спомня и
  друг цитат от Марк Твен –
  Само кралете, президентите, главните редактори и хората с глисти е редно да говорят за себе си в първо лице множествено число – „ние“
  – само дето радев не се почеса на другото място
  https://twitter.com/EmilJassim/status/1594692613621399553

 8. От нескопосаното президентско събитие много добре пролича, че този резидентски субект единствено го използваше за да (по)прави и да заглади лош имидж.
  Фактически искаше му се, ама не му се получи, А горкият се беше подготвил дори с „пищов“ като жалък преписвач.
  Така се беше втурнал в един дълъг и безсмислен монолог, при това извън темата на съвещанието.
  Виждаше се, че на Хр. Иванов му призлява да слуша тези увъртания и първото нещо което направи след като взе думата, беше да му припомни че не за това са се събрали там и ако е знаел, че ще се обсъждат резидентските изцепки, е щял да се подготви по-обстойно.
  Направи ми също удоволствие, че не му остана длъжен и лично му назова някои грешки които дори без подготовка му натърка в муцуната.
  Още нещо можеше Христо да му каже, че в „личните“ си беседи със съответните правителствени ръководители (Полша) му е убягнало нещо съществено важно. ТЕ са дали руските си железа, (много е вероятно да е имало оферта да получат в замяната натовско въоръжение, иначе това нямаше да се коментира така), но това сигурно е било в рамките на някакъв уговорен процес. Първо, защото е трябвало да бъдат обучени да боравят с такова въоръжение. До тогава дори би било излишно собствеността да преминава в други ръце. Това фатмака или не е могъл да схване, или по комунистически изкривява фактите, или спестява част от уговорки, та резултата, привидно верен, е в негова полза (още не са получили това въоръжение!)

 9. Към
  よ:
  Никога на искам да изпадам в личностни квалификации , но когато срещу теб са вселенските селяндурски еснафски байганЮфски ТЪПири, като кУрнела ниновНа, лумПен гаден,
  бокоТИКВАТА, дИбиль пееФски или чалгарските шутове от ИТН нямам никакъв избор, да не забравяме и путлериотските лумпени като Копейкинь, ()ОЛЕН ()ИДЕРовь и МВРО!
  И вие споделяте моята убеденост , че лумПен гаден е изпаднал в тотална зависимост от своите кукловоди, и дори е изпаднал в шизофрено раздвоение щом като говори в множествено число.
  Което показва , че паразитната му зависимост е директно от Кремъл, Решетников, КГБ и сарайско-библиотекарската ченгесарска и милЮЮЮционерска шайка!
  Това изисква НЕзабавен обезпаразитяващ ИМПИЙЧМЪНТ на лумПен гаден, ОСТАВКА, нали!
  И …… директно в Гуантанамо, нали!

 10. здравейте.след 24 дневно прекъсване/някакъв Яндекс молец ми надупчи компа/.Докато имаме за президент руски вставленик,заедно с кохортата руски шпиони около него,няма да видим Ф16-това би означавало да ги предадем на руснаците цели-целенички…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.