Злонамерената “реклама” е добра само за мъжоретки и плейбеи на повикване от силните на нощта

Сайтът actualno.com обърна внимание върху това как тиражният жълт седмичник “Уикенд” “уби” в свое “сензационно заглавие” малкия Сашко ( па макар и с въпросителна накрая на изречението).

 

 

 

 

 

 

https://www.actualno.com/actualno/prijaten-uikend-sashko-ubit-ot-bashta-si-otkrit-jiv-i-nevredim-news_1847737.html

Коментар? Няма нужда от още един.

Да припомня как ми се размина пък на мен в същия вестник “само с бой”. Беше също толкова вярно, колкото и “убийството” на Сашко. За “по-достоверно” бяха компилирали моя снимка от демонстрация в подкрепа на Украйна с кадри от ексцесиите на 5 март тази година, когато под закрилата на полицията рашистите на Копейкин буквално нападнаха в София законен митинг срещу руската агресия. 

 

 

 

Рашистите действително се опитаха да ме малтретират на самия митинг, но все пак се разминах само с вербална разправа от техния мегафон. В юмручно меле не съм участвал никога и никъде. Вкл. и в този измислен случай. За разлика от техния Бойко, който не пропуска да се похвали какъв пехливанин е бил. Нещо повече, твърдеше ( поне) веднъж най-публично и сериозно, че който мъж не се е бил не бил истински мъж. 

И този примитивен бабаит ни управляваше близо 12 години!

Далеч по-гадни лъжи, с вменяване на “самопризнание”, са се изсипвали върху русата ми глава от същото издание. Неизвестната за мен Мастагаркова, която по-късно се обозначи в ПИК като фанатична поклонничка на своя вожд от Банкя, се възползва от моята доверчивост за интервю по мейла, от което изряза след това важни части и монтира на тяхно място нападки срещу самия мен от познатия спектър на (зло)употребата с онази част от миналото ми, до която прибягват всички желаещи да ме дискредитират, неспособни да ми опонират.  

И други “екзотични” лъжи по мой адрес съм засичал през годините ( без да претендирам за изчерпателност). Папараци ме бяха снимали в момент, когато помагам да бъде натоварено кресло на покрива на колата на тапицер, от което бяха заключили, че съм изпаднал толкова, че вече работя като хамалин. 

 

Ще рече някой “какво толкова, по цял свят жълтите вестници лъжат”. Моля? По цял свят лъжите струват скъпо на разпространителите им. Стига съдебната система да е “като света”. У нас я карат през просото. Прес просо с елементи на “прас” при “опраскването” от страна на някоя ПИГи.

И друг път съм казвал, че “няма лоша реклама” е тъпо обобщение. В някои случай е вярно, но само тогава, когато си мъжоретка, плейбей или прочее създание, за което е жизнено важно, дори живот(н)оспасяващо да си известен.  

За голямо съжаление онези, които се занимават с оплюване чрез измислици, имат голям успех у нас. И да ги осъдиш, за тях е добра реклама. Защото са мъжоретки” и плейбеи на повикване от силните на нощта.

 

 

13 мнения за “Злонамерената “реклама” е добра само за мъжоретки и плейбеи на повикване от силните на нощта”

 1. – което спомня активното мероприятие “България уби дете”, приписано на Костовото правителство(2001) – сега заработи за отвличане на вниманието от пладнешките Zoлуми на сегашното правителство на руско повикване и среднощните седянки в НСтатукво
  – по руската 1-ва програма изписали, че бащата на хуйло “погиб на Невском пятачке во время ВОВ” цели 10 години преди да се роди такъв джудист … като историите за неясно КОЙ дядо на туземния каратист
  – та, както каза бабата на Сашко, когото го намериха: Страхувахме се от най-лошото, но истината ще се разбере …

 2. Г-н Инджев, вие си знаете , че е хиляди пъти по-добре да си хамалин , отколкото РАБьското раболепие и зависимост от РУБЛОвладелците и особено от техните туземни рублоядски паразити , като большевишките , ченгесарите и техните скудоумни пехливани и милЮЮЮционери, нали!
  Хамалите са свободни, а рублоядите – НИКАГДА!

 3. Към RICOшетниковь:

  Прав сте, разбира се. Не съм се обидил на “хамалин”.
  Историята, вкл. българската, е пълна с примери за смачкани ( от властта ) достойни хора, принудени да си изкарват прехраната с тежък “непрестижен” труд.
  Хавел, например.
  Става дума за друго:за ЛЪЖАТА, безогледна и без опит за вникване в истината с цел да бъде уязвен някой.
  Малката сценка с товаренето на креслото можеше лесно да бъде “разгадана” от папараците, ако бяха си разменили две думи с мен. Щяха да разберат, че въпросното кресло е част от колекция наследени виенски мебели. Идеята беше да бъдат реставрирани. Тапицерът пък е …оперен певец.
  Моя милост наистина свали креслото сам ( без помощта на асансьора) от третия етаж и получих констатация от тапицера, че за първи път се случва клиент да си направи труда, вместо да чака наетия майстор да свърши тази работа. И т.н. ..
  Би се получил доста по-интересен материал за читателите, но примитивите просто са имали за цел да ме уязвят.

 4. Жълтият седмичник “Уикенд” “уби” малкия Сашко!
  Медиите на Пеевски и Борисов убиват демокрацията в България!
  Да се знае и да се помни!

  Комунистът Борисов хленчи:

  – Трябва да седнем и да се разберем!
  Стига сме се занимавали с глупости!
  Стига сме губили парламентарно време.
  Стига сме водили безкрайни разговори.
  Трябва да изберем редовно правителство!
  Трябва да решаваме проблемите на хората!

  Жалък популизъм!
  Отвратителен цинизъм!

  Да се знае и да се помни!

  След три мандата на Борисов и ОПГ ГЕРБ,
  демокрацията е в развалини!
  С беззаконие и повсеместна корупция!

  С “избираеми места”!
  С привилегироване на водачите на листи с гласовете на неотбелязалите преференции!
  С фалшивите избирателни списъци със стотици хиляди “мъртви души”!
  Без дистанционно гласуване!

  Да се знае и да се помни!
  Медиите на Пеевски и Борисов убиват демокрацията в България!

 5. – русия вън от Армения! – масово шествие в Ереван, заради предстоящата визита на путин, лукашенко и лавров

 6. България ще позволи износ на руски петролни рафинерии въпреки забраната на ЕС
  https://www.independent.co.uk/news/bulgaria-ap-sofia-brussels-black-sea-b2230493.html
  + турския банкянски поток за сърбите и орбан
  След целия този маразъм, който Радев демонстрира по време на “консултациите” с ДБ, няма ли кой да му поиска оставката? Безобразията на неговото правителство продължават. И последното е, че вместо да постави Лукойл под държавен контрол, “кохортата на Радев” се договаря с руския монополист! Лукойл вече щял да си праща данъците в България!? Ти да видиш! Издадаха се дебилите на Радев, че поради монопола си и колониалната администрация, която го обслужва, Лукойл краде от България по 700 млн. годишно. Това го твърдим от години, но нямаше кой да чуе!
  Е, сега си признаха, че за последните 10 години Лукойл ни дължи 7 млрд. лева! Ами вземете си ги от наглия монополист, а не се договаряйте зад гърба ни и пак за наша сметка с него!(Момчил Дойчев)
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=624448556122033&set=p.624448556122033&type=3

 7. Е, по света дори таблоидите спазват някакви норми – не по вътрешна потребност, а защото там следствие, прокуратура и съд си гледат съвестно работата (поне повечето време). В РъБъ след преврата на 09-09-1944 всички юристи отвсякъде са напъдени и заменени с комун-партизански шайкаджии. А първите 2 “народни” випуска на Юридическия са само от ТЕХНИ. Сетне с десетилетия милицай-АБПФК-ата имат запазена квота. Сетне дойдоха синчагите и “внучатата”, затуй до голяма степен сме на тоя хал…

  Иначе, на днешния ден през 1962 в Далас, Тексас, бе застрелян президентът Джон Ф. Кенеди, който пръв публично нарита маЦква по края на гърба.

 8. Държавният департамент на САЩ обяви “нов Нюрнберг” за ръководството на pусия
  … хиляди убити или ранени цивилни; най-малко 13 милиона украински граждани, принудени да напуснат домовете си; исторически градове са буквално превърнати в развалини… имаме нарастващи доказателства, че тази агресия е придружена от системни военни престъпления във всеки регион, където са разположени руските сили. И всичко това без все още да се знае какво се случва в райони, които все още са под окупация … Conflict Observatory разглежда сателитни изображения, които изглежда показват създаването на масови гробове… физическото и психологическото малтретиране, вкл. екзекуциите по бърза процедура са част от тези операции и насилственото депортиране, вкл. на хиляди украински деца, които са отвлечени и осиновени в русия… част от дълбоко тревожен модел на злоупотреби във всички области, където руските сили се намесват и преди пълномащабната война на кремъл в Украйна.Това включва в Чечения, Сирия и Грузия… всеки един прокурор ще разглежда високите нива на насилие, безпричинния характер на насилието, геноцидния вид реторика, деукраинизиращата реторика, която чуваме да излиза от русия, а също и атаките срещу деца и трансфера на деца… цялата тази работа се случва бързо и наистина е въпрос кога ще изскочат тези обвинения…
  https://www.state.gov/briefing-with-ambassador-at-large-for-global-criminal-justice-beth-van-schaack-on-justice-and-accountability-for-russias-atrocities-in-ukraine/

 9. Като стане дума за достоверността на пеевските медии дори на ниво “папарашки новини”, винаги се сещам за случая преди години, когато в шарен вестник гледахме “пресни като топъл хляб” снимки на Теди Кацарова на баровска почивка с мъж в Турция, а тя в същото време седеше през три чадъра разстояние от нас на китенския южен плаж с майка си.

 10. Г-н Инджев Здравейте. Защо се оказва, че в държавата има хора, които правят каквото си искат? Кои са Ви съдили до момента?

 11. Към Йордан Йорданов:

  Единият беше областният управител на София Тодоров, бивша дясна ръка на Сидеров в “Атака”. Катастрофира в съда и сам се отказа накрая.

  Другият беше Георги Жеков, един от няколкото самоназначили се у нас за върховни инквизитори по антикомунистическа линия заслужили дейци по надъхването на червените срещу антикомунизма с дейността си. Опита се да ме осъди за това, че съм си позволил да го снимам ( на публично място – което не е забранено по закон- и в отговор на негова вербална агресия срещу мен и детето ми, както и че изобщо съм описал агресията му в блога си, като по този начин съм го…разболял).

  Никога не съм споменавал това, но Ани Дръндарова, майката на Жеков ( която имах честта на познавам като автор във в. “Демокрация” главен редактор), репресирана при комунизма наистина, остави след себе си по мой адрес едно есе ( в книгата си). В него ме обявява за български будител. Не си позволих да използвам този факт в съда, за да не падам на жалкото ниво на Жеков, който се опита да ме бичува от антикомунистически позиции, атакувайки брадварски пътьом (част от) родословното ми дърво – нещо, което нямаше нищо общо с жалбата му и съдът ясно му го заяви.

  Имам запаметен в компютъра си есето на Ани Дръндарова, в което ме описва със суперлативи, но не ми отива аз да го публикувам.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.