Изключете тока на руските посолства

Не за първи път в историята на войните агресорите се опитват да постигнат целта си като тероризират населението, за да пречупят волята за съпротива на въоръжената част от него. Това върши РаZия в Украйна ( за радост на рашистите, като Явор Дачков, който от самото начало на тази зверска кампания се възхити от нея, видно от мнението му в рашистикия “Труд”.) 

Запомнете възхитата му от 10 септември тази година при първата голяма вълна на ракетния рашистки ракетен терор срещу цивилната инфраструктура ( като отмъщение за руското военно поражение край Харков) , довела до “минималните цивилни жертви” в Украйна , според този, без извинение, нашистки изрод. 

За безпомощната му лъжа, че Зеленски бил свален от дневния ред на САЩ, опровергана от действителността към днешна дата, да не говорим. Същият написа следната възхвала на “минималните цивилни жертви” като маскимална заслуга на руската агресия.

Днес за няколко часа с минимални цивилни жертви от украинска страна Русия унищожи електрозахранването и водоснабдяването на редица украински градове и свали Зеленски от дневния ред на САЩ (ако още не сте го разбрали). Спазвайки международното право”.

https://trud.bg/путин-се-движи-изцяло-в-рамката-на-международното-право/

РуZката война срещу цивилното население междувременно постига невиждано долнопробни резултати. Особено в сравнение с неуспехите срещу въоръжените украинци. В началото на зимата и при минусови температури големи части от населението в Украйна вече страдат от липса на електричество и водоснабдяване в резултат на този рашистки държавен терор.

В интернет тече подписка да бъде спрян токът на руските посолства по света в отговор на руския масов терор срещу цивилното население в Украйна.

14 мнения за “Изключете тока на руските посолства”

 1. Вече писах , че според мен, за да изчезнат ТОТАЛитарНИТЕ войни, преди това трябва да изчезне и ТОТАЛитарНАТА власть, която ги предизвиква!

  А на Украйна трябва да се помогне с износ на огромни количества електроенергия от НРБ, като репарация за Турски поток, и заради оръжейното ембарго от реZZиЛдентът лумПен гаден и партийната му секретарка кУрвела ниновНаЯ! Трябват батерии и генератори за Украйна!
  Трябват зенитни ракети за отбрана, като савецките С-300, които са само украса в БНА!
  Дори оръжия за защита на старците и децата не дават болшевишките изроди от Дондуков1, Дондуков2 , Позитано и от тимаджийския Санкть Сталиньградь!

  И , г-н Инджев, предлагам ви шлюхите, като дачковичь, куРВшлуковь, нИдялко, занаятчията, долен и др. , да не ги наричаме журналисти, защото те са платени рублояди! Те шлюхналисти!

  Същото важи и за всички “журналисти ” в НРБ те са само ШОУрналисти, защото не правят никакви разследвания , а задават само някакви въпроси, които са им подхвърлени от платените им продуценти и режисьори, нали!
  Те правят ШОУ-та, , а не журналистика! Платени пропаГАДни шоута, а не журналистика! И затова сме на “почетното” 112 място по свободата на словото, но сме в челните редици по ШОУрналистиката!
  Това започна още от 2001г. , почти едновременно в путлуристкия рай(Х) и в задунайската му колония!
  И сега в хуйлостань няма вече журналисти, а само шоуменски пропаГАДни шутове, като Салавьовичь, Симонян и другите шлюхналисти на Путлер!

  Така че по нашите телевизии има само пропаГАДни шоута, като това на чалгарския “политик” от Учиндол, няма журналисти, има ШОУналисти!
  А, пък, днес учиндолския шоумен даже се “сравнява” с ДБ и ПП, и тяхното правителство!
  Видяла учиндолската джаба, че подкопават коня, та вдигнала и тя своя крак , да я подковат и нея!

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло си!
  Долу бумажните терористи от БКП, пълен ТОТАЛитарЕН БОЙКОТь на БКП, да унищожим вековните бумажни терористи, докрай !
  Долу мутренската ШОУналистика на бокоТИКВАТА и пееФските етнически бандити от ДПС!

 2. Неуместно е да обсъждам стратегията на САЩ във връзка с чудовищната война на Путин в Украйна,но мисля,че спирането на ел. ток за рашистките посолства е стратегически ход.
  Тактически САЩ могфат да унищожат ракетните и всякакви други военни бази на агресора.
  Така обаче жертвите ще са повече и и в историята победата над злото може да бъде обсъждана.
  На запад и Сащ има трезвомислещи политици За разлика от ” нашите” абсолютно извратени чозекоподобия.

 3. – Zaxapoва пак ще точи сополи:”вий насс не уважаете … – според лавров признаването на русия за спонсор на тероризъм било за лекар… – нас мутрофановна ни плашеше със затваряне на посолството им и със скъсване на “дипломатичните” им отношения с нас – което спомня и ултиматума на лукойл , че щял да се изнесе … но тук говноядите ще се редят да светят като крушки и в посолството им – баш генерала нашист е на бойна нога
  https://www.segabg.com/touche/tush-11-21-2022

 4. Андрей Николаевич Илларионов – ясно, точно, аргументирано, изчерпателно:

 5. @よ
  Беше направо сюрреалистично преживяване, когато на съвместната пресконференция пъчивият и тлъст председател на УС на “Лукойл Нефтохим Бургас”, някой си Илшат Шарафутдинов, започна да грухти в микрофона на руSSкий диалект като първо показа виртуалното “морковче” от 700 млн за българската хазна, което евентуално можело да получим догодина (но най-вероятно друг път) и после нагло започна да заплашва българите с ултиматуми, че ако България не издействала от ЕС да продължи износът на нефтопродукти от руски петрол, щели да спрат рафинерията!
  Де тоя късмет наистина да я спрат и да се пръждосат! 🙂

 6. Благодарности на Димитър за линка!
  Иларионов е прекрасен, когато анализира (от игла до конец)! От време на време тръмпистките му изводи ме дразнят, но това не пречи да го слушам с удоволствие…
  В крайна сметка никой не е съвършен…. нито Байдън, нито Иларионов, а пък хеле я…
  Колкото до тока – прекрасна идея! Само че, с риск да стана банален ще попитам, не е ли по-добре първо да спрем транзита на газ?

 7. Само допълвам моето дългогодишно мнение, че еврофондовете на бай ОрбанЮ и на байХУЙ трябваше отдавна да се дадат на Украйна, като репарации за проституцията им към Путлер!
  И за назидание на другите шрьодеровци, льопени и берлусконита в ЕС!

  Това е единственото правилно решение за селяндурщината и келепирлъка на байганЮфщината в ЕС и НАТО!

 8. Спирането на електрозахранването на многобройните посолства на Русия по цялото земно кълбо ще има благоприятни последици не само от политическа, но и от икономическа и екологична гледни точки. Това ще доведе до намаляване на цените на електроенергията и намаляването на вредните емисии, отделяни в атмосферата, във връзка с производството й.
  Грета Тунберг и останалите зелени човечета да не спят, а да подкрепят тази мярка в полза на хората по света.

 9. sms 💙💛,

  секретарят на украинския съвет по безопасност и отбрана в прав текст заяви опасения за живота на ръководителите на Казахстан, Армения и Беларус заради тяхната “самостоятелна позиция”: Беларус отдавна е окупирана Русия, ръководството е заложник на РФ… с россияните и на разстояние никой не иска и да се снима, да не говоря за останалото… подлата русия може да направи всичко зависещо от нея, за да промени определени процеси…(24 канал,24.11)
  – москва държи не само с компромати и корупция, а буквално с живота на човек на конкретна важна за интересите им позиция и това безотказно работи по света , а у нас и с живота на първородните деца инсталираните от тях хора
  https://daniivanov.blogspot.com/2022/11/blog-post_938.html

 10. @ よ
  Да, със сигурност, навсякъде по света отдавна се досещат за руското менгеме, в което са притиснати всички инсталирани от руснаците хора на важни за интересите ИМ позиции, тъй като залог за послушанието на тези руски слуги, вън от съмнение, е животът на децата им или нравствената им репутация! Странно ЗАЩО никой, никъде по света не говори публично за този факт и не се обсъжда на международни форуми противоотрова за подобен първобитен шантаж ? Спомних си за прежълтелия и заекващ от ужас Саркози, когато излезе от разговора на четири очи с Путин, спомних си и за Макрон, който, вместо да напусне унизителната и безполезна среща в Кремъл, смирено седна на дългата маса срещу психясалото джудже….спомних си страха на уязвимия и зависим във всички отношения Тръмп, който побърза да обяви Путни за “гений” след началото на безсмислената война срещу Украйна, на чакащия ( повече от четири часа!) за срещата си с Путин “български” премиер Станишев и т.н.
  Може би решението на този проблем е в ЕДИНСТВОТО на страните в международните организации и пълната международна ИЗОЛАЦИЯ на шантажора?
  Но сигурно има и други, по радикални начини?

 11. sms 💙💛,

  не е проблемът в лилипутин – това е начинът на създаване на колониалната империя в общи граници – както пише в ” Освободителни” мисии на Русия – Съветския съюз в и около България” Иван Лилов:”За да намали съпротивата при завладеването, русия го прикрива с освобождаване. Това е стара нейна практика, например Крим, Кубан, Таман,Кавказ. В средствата на нейната дипломация влизат: масова корупция и подкупи на политически дейци, организиране на военни бунтове и държавни преврати, жестоки показни убийства на пречещите на плановете й държавни дейци … русия подкупва журналисти,финансира и контролира пресата, Русия дестабилизира политическия живот и обществото, интригантства, насъсква един срещу друг политически дейци и групи от граждани, създава крамоли, деморализира, разпространява лъжи, дискредитира и направо омаскарява пречещи политици. Внушава неувереност в собствените сили за преуспеване, внушава че има лошо управление, корупция, хаос, неотстранима( и това при тоталната мизерия в русия) нищета. Внушава, че требе да бъде свалена неподчиняващата й се власт, да има противно на националните интереси УДОБНА
  и подчинена на руските интереси политика , създава предатели, финансира терористи и широка мрежа от шпиони…” и всичко това работи и за удържане на колониалната империя до днес , въпреки тоталната липса на просперитет на огромната й територия и огромните й ресурси – геноцид и джуркане на цели народи вътре и извън нея и целенасочено създаване на руски малцинства по целия свят – ще напомня за размяната на българи с черкези по договор със султана, убийствената руска намеса тук преди и след т.нар. „освобождение“ …. след скоропостижната смърт на дъщерята на верния им байтошо, следва дъщерята на ЖЖ , синовете на Симеон и Плевнелиев, намигванията с проблемите на сина на радев в самото начало на 1-вия му мандат – да не говорим за разводите и инсталираните 2-ри съпруги – сещам се за маямата на Ангел Найденов и не само – терористичния акт в СвНеделя все още е най-смъртоносния в Европа, да не говорим за спретнатите погроми 1913, 23, 44-та

 12. @ よ
  Безспорно е, че най-успешните периоди в икономическото и духовно развитие на България са били, когато царска Русия и СССР, поради тежки вътрешни или външни кризи, временно са отхлабвали “освободителната” си (мечешка) прегръдка и така са давали възможност българите да поемат глътка съзидателна свобода.
  Силно се надявам, че сeгашната руска окупация и героичната съпротива на Украйна, както и периода след войната, също ще бъде време на скок в икономическия и цивилизационен разцвет за България и дано това време да продължи по-дълго, за да скъсаме веднъж завинаги оковите на “братската дружба” с насилника !

 13. ВМЕСТО ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОМОЩИ за БЕДНИТЕ -БЕЗПЛАТНА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ за ВСИЧКИ!

  Да се знае!
  И да не се забравя!

  Според НСИ.
  Жилищата в градовете са 2 672 679.
  Жилищата в селата са 1 329 194.

  Вместо да се санират по борисовски, с кражби ЗА МИЛИАРДИ,
  и да се дават от държавата ежемесечни енергийни помощи
  на домакинства и фирми,
  на покривите на жилищните сгради и фирмите,
  държавата да инсталира фотоволтаици!
  С предимство-на работилите в Марица изток!

  ВМЕСТО ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОМОЩИ за БЕДНИТЕ -БЕЗПЛАТНА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ за ВСИЧКИ!

  Така веднъж за винаги държавата ще реши
  енергийния проблем!

  Да скъсаме руската енергийна примка на шията си!

  Да се знае!
  И да не се забравя!

  Носталгията по социализма, славянството и русофилството са психическо заболяване!

  Тодор Живков определи,
  за свой наследник на комунистическата мафия
  Бойко Борисов!

  На Корнелия Нинова,
  Живков завеща
  носталгията на старците
  по социалистическата им младост!

  Да се знае!
  И да не се забравя!
  За МОЧА и АЛЬОША!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.