Кървав символичен шамар за нашистките колаборационисти с Путлер в Европарламента

 

 

 

 

Българските европутлеристи получиха кървав символичен шамар от “неизвестен извършител” в Европарламента, който е разлепил на вратите на кабинетите на гласувалите в подкрепа на Путлер европеидни евразийци стикери с кървава ръка върху лицето на Путлер.  https://offnews.bg/evropa/kabinetite-na-54-evrodeputati-osamnaha-s-plakati-podkrepiam-terorist-790313.html

Да ви напомня това мъничко на акцията, определена като “вандализъм” в Народния театър  срещу вратата на кукувицата Кръстева, покръстена в Догановата вяра?

Очаквам да видя как Европа ще окачестви тази проява.

Очаквам от години Западът да се събуди с оценка за болшевизма като разновидност, ако не и като като род(н)ина на нацизма.

Очаквам да ни бъде признато правото от страна на Запада да се освободим от монументалната лъжа за нашето “освобождение” чрез окупация от ордите на Сталин.

Докато чакам, в ( много по-малката) Естония дават пример как да бъдат сбъднати подобни очаквания без външна помощ ( каквато, уви, май безпомощно очакваме). 

 

 

 

 

Още 244 съветски монументални жалони ще бъдат махнати в Естония въпреки факта, че под 213 от тях има погребани червеноармейци. Вече са премахнати 56 броя. На онези от монументите, които естонската държавна комисия е преценила, че са с неутрално значение като послание, ще бъдат поставени съответстващи табелки относно съветската окупация. 

В България няма погребани под съветските монументи червеноармейски окупатори, убити от българи. Има погребана под руините на рашизма държава, която не може да изпълзи на свобода.

Петър Витанов, един от другарите гласувалите в полза на Путлер, заявил за Нова телевизия, че нямал такъв стикер. Нима? Има и още как! Дори да са го пропуснали да го заклеймят със стикер лично ( може би поради неразпознаваемост в “тълпата” от путлеристи) , няма как той, другарите и другарките му, да избегнат позора на кървавия шамар, който сами си изпросиха.

 

 

13 мнения за “Кървав символичен шамар за нашистките колаборационисти с Путлер в Европарламента”

 1. Слабака се е разминал със стикера…а заслужава! И още как!

 2. “Още 244 съветски монументални жалони ще бъдат махнати в Естония…”

  ЗА МОЧА и АЛЬОША

  Да се знае!
  И да не се забравя!

  Комунисти и руснаци,
  в съдружие,
  след 9.9.1944г. избиха БЕЗ СЪД и ПРИСЪДА по градове и села,
  над 40 000 от елита на България!

  За възхвала на кървавата комунистическа вендета,
  хиляди улици носят имената на убийците!
  Стотици паметници възхваляват българските комунисти и руските окупатори окупатори!
  А над всички стърчат МОЧА и Альоша!

  Носталгията по социализма и русофилството са психическо заболяване!

  Тодор Живков определи,
  за свой наследник на комунистическата мафия
  Бойко Борисов!

  На Корнелия Нинова,
  Живков завеща
  носталгията на старците
  по социалистическата им младост!

  Да се знае!
  И да не се забравя!
  За МОЧА и АЛЬОША!

 3. И още: “владимир” е на път да стане мръсна дума. Днес научих, че мой познат с това име се е преименувал официално, за да нe търпи повече срама, че е адаш на путлер.

 4. Да не се лъжем, гласовете “въздържал се” са също толкова про-путлеристки, колкото и гласовете “против”. Казано е, “Зная делата ти, че не си студен нито топъл. …понеже си хладък, нито топъл, нито студен, ще те повърна из устата Си.” (Откровението на Иоана, 3:15–16). Ма те путлератските под..логи в ЕП са като нашите, едва ли са чели Библията…

 5. Към симпатизант/ка на ДСБ:

  Завареното положение не се брои…Все пак и Зеленски е ВОлодимир. Но…
  В близко бъдеще ще стане като с Адолф след германската катастрофа.

 6. – тук по време на окупацията е решено да се докарат труповете на 200 съветски войници, убити в боевете в Югославия – от Видин разпределят тези “вносни” трупове, спретват няколко съветски военни гробища в българските градове , та така се сдобиваме с “братски” могили и “герои паднали в бой с фашизма” и ”второ освобождение”… а земята ни е осеяна от масови гробове на тези, които са щели и които са се опитали да предпазят държавата тогава – избити са, ИЗТРЕБЕНИ като “фашисти” и “врагове на народа” – всички, които са били достатъчно интелигентни, за да знаят, че онова нещо “комунизма” ще ни Унищожи като народ, като нация… незапомнени, непочетени, зверски избити българи – точно защото са българи, защото са били антикомунисти и ВСЕ ЕДНО НЕ СА СЪЩЕСТВУВАЛИ!
  – днес лилипутин по стара изпитана руска традиция се среща с преоблечени като майки на войници ощастливени пропагандистки лилипутки

 7. ИстинскияТ краZZноцветен кървав шамарь трябва, окончателно, да ударим на путлеристките большевишки БУМАЖни терористи от БКП и техния ТЪПирски мужишки вождь – кУрвела ниновНаЯ на следващите предсрочни избори след 3 месеца !
  Това ще е истинското ликвидиране на кървавите большевишки фашистки терористи, идите на хуйло си!

  А пък Украйна е решила да удари кървав шамар на нашите изроди , които не искат да им дадат древните савецки пушкала , които стават само за музеен скрап, и нищо друго, което показва че това е оръжейният МОЧА на савецките фатмаци на реZZиЛдентът лумПен гаден, и на фашистките джендъри от БКП! Долу “пушечният” МОЧА на БКП и БНА!
  Та , Украйна е решила да си произвежда , сама, боеприпасите за савецките оръжия, вместо свръхскъпият скрит ограничен внос от оръжейните занаятчийски работилнички на НРБ.
  Така Украйна ще си осигури снарядите , които болшевишките терористи от БНА и БКП не им дават! Даже е добре Украйна да продължи да произвежда савецки боеприпаси и след победата над Путлер, в огромни количества, за да направи дъмпинг на нашите оръжейни манифактури, за да ги фалира, и така да погребе окончателно савецките оръжейни манифактури на большевишките изроди в БНА и БКП, и на техния “пушечен” МОЧА!!!!!!!!!!

  И, накрая, засега, да събудим спящите красавици ДБ и ПП, особено, Мирчев и Божанов!
  Вижда се , ДПС ще си купи нови преброителни машини за бюлетини!!!
  Но тези машини се използват , предимно, за преброяване на бюлетини получени по пощата, а не толкова от урните!
  Така че Мирчев и Божанов да обяснят и наложат гласуването по пощата, след като така или иначе ДПС ще вземе такива машини!
  И най-добре е бандитите от ДПС, и данчУ МЕНТАТА, да платят тези машини от личните си офшорки, защото са откраднали милиони пъти повече пари , отколкото струват преброителните машини, заедно с паразитните грабители от БКП, кУрвела, и шайката ГЕРБ с бокоТИКВАТА! Те искат американски машини, но не искат американскоТО ГЛАСУВАНЕ, нали!
  Освен гласуване по пощата , ДБ и ПП, трябва да наложат и електронното гласуване, не може БКП да иска хартийки за нейните изоставени “избиратели” , а пък ДБ и ПП да не искат да се гласува електронно за техните дигитални избиратели, това е дигитален геноцид за избирателите на ДБ и ПП, и трябва да има равнопоставени между хартиените “избиратели ” и на дигиталните ИЗБИРАТЕЛИ, нали!

  Също така Мирчев и Божанов не обясниха , че сегашните машини са много по-пигурни от преброителните американски, защото разпознаването на хартиените бюлетини е много по-несигурно, от абсолютно сигурното РЪЧНО въвеждане на данните от сегашните машини!
  Защото манипулации с преброителните американски машини, може да стане и с хартиените бюлетини, чрез изборна макулатура, затова Мирчев и Божанов трябва да поискат бюлетините да се печатат във ФЕД, с американски защитни знаци и номера, защото БНБ е на ГЕРБ и ДПС, и на ченгесарската банда от 1989г..
  Освен фалшификации с хартиените бюлетини, преброителните американски машини също могат да се манипулират много по-лесно от сегашните, а и дават много повече неверни резултати и грешки от сегашните български машини!
  И при въвеждането ,и при препредаването на данните от тях!

  И най-важното е избирателните списъци, и НОВОТО коригиране на избирателните райони и секции, според новото ПРЕБРОЯВАНЕ на населението от 2021г.!!!!!!@

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло си!
  Долу бумажните терористи от БНА и БКП, долу бокоТИКВАТА и ДПС!

 8. 26 ноември в 16ч. – свещичка за памет 🕯
  – България да признае Голодомора за геноцид

 9. Ден за памет💙💛…Поклон пред жертвите на Голодомора!

 10. Как обаче в централната си новинарска емисия в 12.00 бнт представиха новините от Украйна…йезуитски…опитвайки да вбият клин между Зеленски и Кличко…
  Долно, нали? И нито дума за Голодомора!

 11. Българин💙💛,

  и всяка следваща вечер – свещи за упокой на росия …
  – не дадоха тежки оръжия на украинската армия, а харчат пари с генератори на надежда“ да спасяват от холодомор милиони украинци

 12. По БНР на 26.11.2022г. се изнесе информация за поставени аналогични стикери на вратите на канцелариите на леви преподаватели в университети в Нидерландия. Гласуването на БСП в подкрепа на руските окупатори в Украйна легитимира тази гражданска позиция на нидерландските студенти.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.