Новина със стара дата: ГЕРБ не веднъж са предлагали коалиция на БСП, според А. Симов, една от десните ръце на лявата пропаганда

Хвърлям по един мъчителен за мен поглед на соцтелевизията ( кабелната ми я предлага в пакет с “Алфа” на Сидеров ) и какво да чуя: “ГЕРБ не веднъж са ни предлагали коалиция”.

Казва го не кой да е, а водещият на предаване там и водещ пропагандист на БСП през последните години Александър Симов. Той ли не знае! 

Май се изпусна в емоционален отговор на зрителски въпрос, който никак не звучеше ласкаво спрямо партийното му ръководство. Зададен беше при това от леви позиции. Така си мисля за изпускането, защото не си спомням някога официално червените да си признават как ги е коткал техният др. Бойко ( за благодарност, че са го отгледали). В желанието си да заяви, че партията е устояла на изкушението, Симов се аргументира с признанието, че е била съблазнявана от братчедите от ГЕРБ. И то не веднъж.

Гербаджиите  не си признават неприличното си поведение. Ами ако БСП им бяха пристанали? Как ли сега щяха да размахват обвинителната тояга към ПП и ДП за мимолетното им управлние с БСП?

Помнят се публичните зарибявания на БСП от страна на бившия й съпартиец Бойко. Същият предлагаше на председателя на БСП Михаил Миков да оглави Народното събрание, както и 4 министерски поста във втория си кабинет ( по информация на рашисткия в. “Труд”). Но явно “не се броят” тези похотливи пощипвания- веднъж, заради замитането на този спомен под червения килим. Втори път, заради факта, че до официално коалиране не се е стигнало. Имало е само малко цуни-гуни с презерватив.

Може да е случайно, че Симов издаде флирта. А може и да е свързано с т.н. нов ляв проект, който изнервя статуквото на “Позитано” 20. 

От др. Татяна Дончева, канена в него, ( канена непрекъснато и в телевизиите като специалист по всичко) научихме вътрешната клюка днес, че начело на новия проект е не друг, а Костадин Паскалев ( стар радетел на дружбата с Бойко, което тя спести да каже). Не бил водещ на проекта др. Георги Първанов ( още по-стар съзаклятник с днешния изолиран клетник Бойко, което тя също не припомни), както пишели в заглавията си вестници.

Обаче си позволявам да се съмнявам. Трудно е за вярване, че др. Първанов ще се съгласи да свири втора гъдулка и ще играе на щуреца булка. Най -вероятно истината е някъде по средата. Др. Първанов обича да се позиционира като “средняк” и да се домогва до дивиденти от всякакви стари негови клиенти. Стига да не се засяга рашисткия му приоритет, който той потвърди тези дни в едно интервю след като името му изплува като част от въпросния публичен ляв проект ( за да не кажа дом, вместо проект – още не са се задомили мераклиите за нов брак по стари сметки в ляворашисткото пространство).

Отговорът на въпроса дали нещо се пече в ляво, за да обслужи “дясното” на руския орденоносец от Банкя, има своите основания в (поне) едно вестникарско откровение от не много близкото минало. Припомня(м) срамната истина за кореноплодната дружба на орденоносеца с главнокомандващия Първанов, който го произведе в милиционерски генерал.

 

 

 

 

За протокола само ще отбележа интересния за любознателните читатели факт, че от двамата тъкмо Бойко от Банкя е по-заслужил да бъде награден с руски орден. Основателно е, ако се съди по успешния завършек на неговото управление от московска гледна точка с Банкянския поток в полза на Путлер. Колкото и да се напъваше др. Първанов да угоди на Кремъл, не можа за цели 10 години (  почти колкото управлява и приятелят му Бойко държава като премиер) да осъществи обещанието си за трите руски енергийни проекта от неговия “троен шлем”. А за такива провали от Москва ордени не дават.  

Москва е строга, но отмъстителна.

 

3 мнения за “Новина със стара дата: ГЕРБ не веднъж са предлагали коалиция на БСП, според А. Симов, една от десните ръце на лявата пропаганда”

 1. “НОВИНА СЪС СТАРА ДАТА”

  ПРЕМЪЛЧАВАНИТЕ ИСТИНИ

  В демократичният свят наистина навсякъде се гласува И с хартиена бюлетина!
  Защото навсякъде по света има пощи!

  По пощата се гласува в голям плик с адреса на избирателната секция
  В големия плик е поставен малък плик.
  Бюлетината от малкия плик се поставя от комисията в урната в СИК при останалите.
  Така е гарантирана анонимността.

  Защо се гласува по пощата:
  1.Най-трудно се фалшифицира и най лесно се доказва евентуалната фалшификация.
  2.Гласуването по пощата винаги се предшества от активна регистрация! Поради което няма нито една “мъртва душа” в избирателните списъци.
  3.Гласуването по пощата винаги е разрешено много преди денят на изборите.Така се гарантира,
  че независимо къде и при какви обстоятелства се намира гласоподавателят, той може да упражни гарантираното му не само на книга
  конституцинно право на избор.

  Премълчавана истина е, че поради противоконституционното привилегироване на водачите на листи с гласовете на неотбелязалите преференции и на “избираемите места”
  изборът на депутатите изобщо не зависи от преференциите на симпатизантите на партии!Примери бол! Справка ЦИК.

  Премълчавана истина е, че изборите в РБ са противоконституционни, ерго незаконни! Следователно управляващите, които и да са те, са узурпирали народния суверенитет!

  Защо ни баламосват, с едва ли не “Хамлетовски въпрос”-Да бъда, или да не бъда с хартиена бюлетина?
  Премълчавана истина е, че с фокуса за спора- хартията или мишините, ти отклоняват вниманието, както илизионистът в цирка.
  Но в случая, вместо бяло зайче от шапката, винаги ни вадят черна котка!

  Граждани на България!
  ОБИЧАМЕ ВИ!

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 2. Я, “американофилският” пропаГАДнаторь на БКП, отново е изпълзял на светло.
  Това не е “новина” , че бокоТИКВАТА е предлагал постове на БКП, той винаги предлага , на всички! Дори на Мата Хари е предложил! Стига да не е от офшорките му! Там само взима, от всички!

 3. Игричките между тиквата и старата му партия са съвсем прозрачни. Не знам какво представлява електоратът на БСП, но електоратът на ГЕРБ в голямата си част вéрва наивно, че “бойко ги пази от комунистите”. Така че номерът между БКП1 и БКП2 е “моё дело предложить, твоё дело отказать”, инáче народная любовь ушла (извинявам се за диалекта, но така ми дойде).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.