Мустафа наистина дърпа конците зад кулисите на Парламента, но не е Херо

Верни се оказаха твърденията, че конците в българската политика зад кулисите се дърпат от Мустафа, но не от (Херо) Мустафа, а от от Мустафа ( Карадайъ).

Неговите “предложения” за промени в изборния кодекс въртяха на чекрък целия парламент. Някои от тях май изненадаха дори аркадашите му от хартиената завера в парламента. Наложи се този път да му откажат да ги опакова в твърде прозрачния амбалаж, където да се разпознават като “ екскремент в целофан” ( по израза на генерал Бойко в моето студио “В десетката”, формулиран изящно от него преди близо 20 години като определение що е то вътрешната политика).

Също така се (д)оказа, че електоралните успехи на партията му не са случайни на пазара на гласове в Пазарджик, където на печелившия тезгях се предлага от години притегателната като магнит за някои махали персона ( или персон и половина) на депутата от ДПС, оказал се персонално посочен в САЩ в рамките на закона “Магнитски”. Толкова е магнетичен, че направо си удвои резултата на последните за годината парламентарни избори.

Че е пазар, пазар е. Ама този “джик” какво ли означава? Да не някакъв код за хартиена бюлетина, с който депутатът редовно слага конкуренцията в джоба?

При това удвоеният резултат на Магнетичния бе постигнат с проклетите машини, заклеймени от партията му. Представяте ли си ако на избирателите му беше позволено да гласуват като европейци на хартия? 

Не си представяте? Е, почакайте малко. 

Идат нови избори. Непрежалимата Л. Живкова казваше “изгори, за да светиш”. Случаят е идентичен: “избори, за да светиш” от първия ред на Народното събрание.

НА СНИМКАТА ( “Дневник”): Мустафа и Делян

 

3 мнения за “Мустафа наистина дърпа конците зад кулисите на Парламента, но не е Херо”

 1. Тоя мустафа, ор него нищо не зависи! Той е шуть, фасада, за сводниците си от сараите ,и оъ Дубай – бай ДоГанЮ и бай дИбильян прасееФскиЙ!
  Т’ва е! Той може само да краде еврофондовете за къщи и вили! Но все пак той трябва да си купи изборните скенери , и изборните камери за наблюдение на урните! Ние вече дадохме 50 милиона за машинно гласуване, който иска нови скенери и нови камери трябва да си плати за тях, заедно със “седесара” данчУ МЕНТАТА, който е откраднал десетки милиони, така че имат достатъчно деньги, за да си платят за нови камери и машини! Имат и много откраднати в “партийната ” каса, и бай ДоГанЮ и бай дИбильян прасееФскиЙ са откраднали още стотици МИЛИАРДИ, така че етническата ОПГбанда ДПС да си плаща за камерите и скенерите, а ние НЯМА вече да плащаме за техните прищевки!
  Освен ДПС, трябва и кУрвела ниновНаЯ и БКП да плащат за новите 15 000 камери за изборните секции, щом искат , ние НЯМА повече да плащаме за БУМАЖНИТЕ ТЕРОРИСТИ кУрвела ниновНаЯ, чеНгевариста сашь симАвичь, и баджанака свиненскиЙ ! Имат достатъчно деньги, кУрвела открадна “приватизираното” предприятие, а мъжа и е откраднал още десетки милиони от Лукойл, и могат да си купят 15 000 камери за изборите, а и партийната каса си имат, и да плащат!
  А пък и третите хартиени бандити от ОПГ-ГЕРБ , имат още повече деньги, те си имат боянски чекмеджета, барцелонски хасиенди, гръцки острови, суджуци, дори! Само Винету има милиарди в офшорки, така че ние НЯМА да даваме повече пари за нови изборни машини , нека бокоТИКВАТА си купи нови машини и камери , заедно с платените си “седесари” и платените си “десни” ренегати тома дИбильков, сачевнаяЯ, данитУ митовичь, а и старите кадри , като деса русенската курвеса!

  А освен плащането за нови машини и камери, БУМАЖната руска ТРОЙКА трябва да отговаря на няколко елементарни , които трябва да им се задават постоянно.
  1. Защо гласуват само МАШИННО в парламента, а искат да въведат само ХАРТИЕНО “гласуване” за изборите?????
  2. След като хартиеното “гласуване ” е най-лесното, според тях, , защо тогава има до 500 000 “неВАЛИДНИ ” хартиени бюлетини на всички хартиени “избори” , досега?????
  3. Как ще се повиши реалната избирателна активност, след като огромния брой фалшицирани бюлетини реално НАМАЛЯВА общия брой ВАЛИДНИ бюлетини, и така може фиктивно да се явят малко повече “избиратели” с хартийките, но броя на ВАЛИДНИТЕ бюлетини са по-малко от броя на валидните резултати от машините, дори и при уж по-малката активност само с машините!!!
  Ето на тези елементарни въпроси трябва да отговорят проZZти(туиращи)те ТЪПири от БУМАЖНАта джендърска ТРОЙКА в изборния им креват!

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло си!
  Долу БУМАЖНИТЕ терористи от БКП, кУрвела ниновНаЯ, свиненскиЙ , от етническата банда на данчУ МЕНТАТА , карадайЪ и техният тъпкач дИбильян прасееФскиЙ, от герберастката шайка на деса русенската курвеса, тома дИбильков и другите ренегати, които се продадоха на банкянският пожарогаССитель и мутрата бокоТИКВАТА, идите на хуйло си! Пълен ТОТАЛитарЕН БОЙКОТь на хартиената банда, и да си плащат за новите скенери и камери, ние НЯМА да им плащаме за това, и даже трябва да върнат компенсации за бракуването на сегашните изборни машини, над 50 милиона!

  А пък ДБ и ПП трябва да поискат НЕЗАБАВНО спиране на еврофондовете и плана за развитие , и спиране за Шенген, след бумажния преврат на изборната хартиена мафия!
  А и налагане на ембарго на гнусния фатмашки реZZиЛденть лумПен гаден, заради Лукойл, въвеждане санкции за ДРОНЬдуковь2, и премахване на дерогацията за КОНТРАБАНДНИЯ путлеристки петрол, иди на хуйло си фатмашки изрод!
  Всички пари от Брюксел трябва да се дадат на Украйна, заради путинските шлюхи в задунайската губерния! Идите на хуйло си!

 2. 2019Г. Карадайъ пред ДпС младежи в Кърджали : “Тук, тази вечер, сме заедно. С нас са Разград, Търговище, Смолян. ДПС има нужда и от Благоевград, Смолян, Кърджали, Хасково, Пловдив, Бургас, Ямбол. Ние сме заедно с Делиормана, Добруджа, Североизточна България, но ДПС има нужда, също и от Северозападна България, от Видин, Монтана, Враца, да станем първа политическа сила в цялата страна. И всеки различен е добре дошъл при нас“ –борисов го пуснаха на терен заедно с пеевски и не случайно подарава кучета на Доган:”Ахмед Доган си остава най-добрият политик на този преход до ден-днешен. Ахмед Доган сложи всички българи в джоба си и като политик. Ахмед Доган е печелил всички мачове без управлението на ГЕРБ. Във всички други, включително и сега, той печелеше. Той и в момента вижда вижда с два хода пред нас” ДПС и сега са първи, защото ТЕ СА НА ВЛАСТ и няма власт, която да посмее да посегне на бизнесите им, да разледва престъпленията им… вече са на авансцената – крадецът вика: дръжте крадеца! ДпС мафията стяга редиците – и то здраво… колкото до мамината отмяна дебелянчо … бащата на Ирена Кръстева е бил заместник на шефа на управлението на ДС в регионалния тогава център Враца – не случайно е назнаначен след неуспелия опит за преврат на Горуня и отговаря за Видниско, Михайловградско и Плевенско – шеф е полк. Мургин – свекър на небезизвестната Мургина – та, кръстева е ключов играч на ДС кукловодите и върти обръчите от фирми на ДпС(Григор Лилов ) – точно заради арабаските пари, които вкарва Кръстева тук затвориха устата на патоанатома на сестрите Белнейски – да не проговори за „самоубития“ Ахмед Емин и да се размирише ДпС тресавището, което поглъща България – НЕ ЧЕ НЕ СЕ УСЕЩА ВОНЯТА НАВСЯКЪДЕ … и какво от това – петнели успелия млад мъж от завист , а САЩ даже нямали доказателства – иначе, дебелия и мамата му са си отдавна за бай Ставри … и да бяха само те, но тая блатната треска … всъщност КС съд не се произнася по делото за етнопартия ли е ДПС и има ли почва у нас – изпреварващо наемателите на кръстева пуснаха непроизнесеното решение в Държавен вестник – просто нямаха избор другарите, освен да потулят СКАНДАЛА и да се стискат един за друг …

 3. “Верни се оказаха твърденията, че конците в българската политика зад кулисите се дърпат от Мустафа”

  Саморазобличиха се!

  Яростната борба за налагане на хартиената бюлетина,
  потвърди подозрението,
  че изборите са били фалшифицирани години наред!
  От статуквото!

  Чрез стотиците коригирани, ерго фалшифицирани протоколи!
  Чрез стотиците хиляди невалидни бюлетини!

  А от резултатът от изборите,
  следва всичко останало след това!
  В България, на дъното на ЕС!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.