Радев и Борисов са единни в битката срещу губещата партия на изборите-много я(р)ко като комплимент за ПП

 

 

 

 

Разбира се, че не се срещам РЕДОВНО ( курсивът мой- ИИ) с Бойко Борисов. Това не е първата лъжа на г-н Василев”, твърди президентът Румен Радев в отговор на казаното от Асен Василев от ПП, че държавният ни глава се среща напоследък редовно с Бойко Борисов.

Съгласен съм с Радев. Приемам, че милиционерският и армейският генерал не си пият пиЯрската ракия. Не и видимо, не и буквално. В този смисъл Асен Василев не е прав, вероятно. Освен ако не (ме) опровергае с доказателства.

В същото време Румен Радев със сигурност си среща позициите с бившия си враг с милиционерските генералски лампази както никога досега. Направо се прегръща с него на принципа на общия враг, който ги обединява. За тази цел изобщо не му се налага да си общува тайно и персонално с бившия треньор по карате на милиционерите от ерата на залязващия комунизъм. 

Комплимент е за ПП, че е пресечната точка на това обединение. Да те мразят едновременно и солидарно РУ и ББ си е рубб…ладжийско ласкателсво. Сертификат е за качество. Дано ПП да докажат, че са го заслужили. 

Много е я(р)ко!

За съмняващите се кой кой е в тази координатна система припомням, че разривът между Радев и ПП изплува като руска подводна мина срещу Крим(иналната) по натовски стандарти обвинителна позиция на Василев срещу  Радев за Крим. Вицепремиерът от ПП я нарече на 27 април позорна.  

Това беше началото на (к)рая в техните отношения. Сега наблюдаваме края на съмненията, че разривът е бил истински. 

 

13 мнения за “Радев и Борисов са единни в битката срещу губещата партия на изборите-много я(р)ко като комплимент за ПП”

 1. Точно това си говорехме вкъщи, минути преди да публикувате статията, г-н Инджев! ПП трябва да се стягат за истинска война с мафията.

 2. Решетниковия дрон-камикадзе отново е показал гнусната си примитивна същност на селяндурско примитивно първеню, което може да се характеризира накратко – решетников въздух под налягане!
  Тоя ЗЕЛЕНОтиквен ЦИНИКь излъга ВСИЧКИ , като стана агент на водещия си афицерь решетников, а сега говори , че него други го били “излъгали”!
  Затова трябва веднага да се премахнат служебните правителства, защото те противоречат на вселенските логически закони, правила и взаимоотношения!
  И тези престъпни пропуски в примитивната квазиболшевишка конституция се използват от ПРЕСТЪПНИ фатмаци, от ПРЕСТЪПНИ ченгесари от щаба му, от ПРЕСТЪПНИ милЮционери от симеоновската школа , които окупират ДРОНЬдуковь2 , ДРОНдуковь1 , прокурорската и съдебната палати!
  Така че реZZиЛдентът лумПен гаден се превърна в главен конкурент на данчУ МЕНТАТА, буратиното Ганчев, бокоТИКВАТА , учиндолския чалгар , дори Кобурга и всичките други ПРЕСТЪПНИ лъжци и популисти! Но с една голяма разлика, фатмакът е доказано чужд , вражески решетников шпионин и трябва ДАНС да го разследва за предателство , но преди това трябва да уволнят директора , който лумПен гаден НЕзаконно е “назначил” начело на ДАНС, НЕЗАБАВНО!

  И освен това Холандия и Австрия трябва НЕзабавно да спрат ВСИЧКИ еврофондове и плана за възстановяване, заради примитивните заплахи срещу тях!
  Трябва да премахнат всякакви частни дерогации за Лукойл и да отнемат правото на глас на в Брюксел на фатмашките калинки от служебното му правителство и на самия ЗЕЛЕНОтиквен фатмак лумПен гаден!
  Брюксел трябва да наложи пълно ембарго на НЕЗАКОННОТО фатмашко правителство и на ЦИНИЧНО-НЕзаконния реZZиЛденть лумПен гаден, който обслужи Путлер с МИЛИАРДИТЕ за ТурскиЙ патокь, с дерогацията за Лукойл, с дерогацията за Козлодуй, със самогоните за Белене , солидарно с другия бутафорен “генерал” , какъвто е и самият той!

  НЕзабавен ембаргов ИМПИЙЧМЪНТ на ВСЕЛЕНСКИЯТ лъжлив ЦИНИКь – лумПен гаден!
  ОСТАВКА!
  -ВЪН на селяндурската войнстваща некомпетентност,
  войнстващата неграмотност и фатмашка парвенюшка простотия на ДРОНЬдуковь2 и ДРОНЬдуковь1, идите на хуйло си!

 3. Manol Peykov
  8h ·
  Скъпи приятели, бърза сводка, понеже мина дванайсет.
  Общата събрана сума за генератори за последните осем дни и половина (кампанията стартира на 26 ноември вечерта) е 534,710 лева и 77 стотинки (петстотин трийсет и четири хиляди седемстотин и десет лева и седемдесет и седем стотинки).
  От тях 81,376 лева и 21 ст са получени по PayPal (основно в евро, като съм ги превърнал в лева по актуалния за PayPal курс, а именно 1.951 лева за евро). 449,834 лева и 50 ст са постъпили в личната ми дарителска сметка. И 3,500 лева – в пликове на бюрото в офиса ми. (Хората с последния от трите плика влязоха току-що и ми се наложи да спра да пиша за няколко минути.)
  (Казано с други думи, през всеки от последните 204 часа в и е сте ми превеждали дарения за закупуване на генератори за Украйна със скорост средно по 2621 лева на час – което прави по 43 лева и 69 стотинки на минута, или по 72.8 стотинки на секунда. ) <3
  До момента с в а ш и т е дарения сме платили следното:
  • Фактура за 20 генератора на стойност 23,056 лева и 33 ст (28.11.2022).
  • Фактура за 53 генератора на стойност 106,224 лева (30.11.2022).
  • Фактура за 9 генератора на стойност 27,749 лева и 12 ст (02.12.2022).
  • Фактура за 32 генератора на стойност 89,205 лева (02.12.2022).
  • Фактура за 4 (големи) генератора на стойност 101,088 лева (05.12.2022)
  (Освен споменатото към момента сме получили още девет (9) генератора, дарени от различни хора и фирми.)
  Общо платени: фактури за 118 генератора (между 2 и 100 кВт) на стойност 347,322 лева и 45 ст.
  Остават 187,388 лева и 26 стотинки. В момента Чило работи усъдно и самоотвержено, за да превърне и тях в генератори.
  Чудесната Наталья Эллис ми звънна тази сутрин, за да ми съобщи, че е осигурила транспорт за първата партида, който да тръгне на 12 декември. (Дано дотогава пристигнат достатъчно от новозакупените генератори, защото фирмите ги събират от офисите из цялата страна и ни ги карат на час по лъжичка.)
  Последно, но не на последно място: дарените след официалния край на кампанията (в 12:00 днес) пари няма да бъдат върнати – приемаме ги с благодарност и ще се постараем също да ги превърнем в генератори.
  Единствената разлика между вчера и днес е, че сега насочваме основното усилие не в събирането на средства, а в превръщането им в агрегати, които възможно най-скоро да разпределим (според наличните десетки запитвания) и да разпратим до хората, които се нуждаят от тях.
  Благодаря ви от все сърце! <3
  (Пълният поименен отчет ще отнеме малко повече време, но обещавам да го публикувам преди края на седмицата.)
  https://twitter.com/Christo_Komar/status/1599837424670347264?cxt=HHwWgMDQvarq4bMsAAAA

 4. Резидентът на путин съжалява,че е допуснал ПП ! Този кап.т не загрява,че е дълдисал. Вицето – също, и съветника, тиквата , догана, къскета. И още знайни и незнайни. Мдаа.

 5. Щом се стигна дотам Радевой да се извинява, че вкарал ПП в политиката без да искал, а те били му излъгали доверието и били управлявали в хаос, значи работата е дебела, писмото от Кремъл е с дебели корици. Местната десарщина направи всичко, което можа за да спъне Кирил Петков – както пигмеите свиха на Ливинстон лулата, така и дираските аборигени откраднаха на Кирил Петков паспорта, и двете с лика на британската кралица, която прости на пигмеите защото те върнаха откраднатото, докато българигените от десето се правят на утрепани и кой от кой по-професор мила моя майнольо! С днешния професор отстранител на мозъчни тумори, но не и банкански такива, нека да си спомним анекдота за правитеството на професор Богдан Филов – Петима Професори Патерланда Прокопсват, виж оригиналната анаграма на немски!

 6. И защо да не се срещат Радев и Борисов?
  Нали Борисов го направи Президент?

  Срещу Цачева, дори Йоло Денев
  щеше да спечели президентските избори!

 7. Принципно комунистите са фурнаджийски лопати.
  Преди 2 години БСП под лозунга “Романтиката е сега в машините” гласуваха с две ръце за изменението на Изборния кодекс, предвиждащо машинно гласуване. Днес твърдят, че само машините са виновни резултатът им да падне под 10% на последните избори. Хванали са се като удавник за сламка за хартиената бюлетина.
  Румен Радев лансира лидерите на ПП в политиката. Днес ги облива с помия за възмущението им от неговата позорна подкрепа за руските окупатори в Украйна.
  Бойко Борисов сам си призна, че негови учители в политиката са масовият убиец комунистът Тодор Живков и русофилът Сакскобургготски. Днес дефилира с евроатлантически тоалет.

 8. Тоя арогантнен, и агресивено примитивен и инфантилен селяндурски фатмакь ежесекундно го лъжат фатмашките и ченгесарските пенсионери, с които е раздул огромния щат на щаба му от “професори” и “професиналисти”!
  Той съсипа въздушните сили на НРБ, и има чудовищен конфликт на интереси спрямо предоставянето на музейните МиГ-29 и Су-25 на Украйна, за тях щяхме да получим или долари , или много по-съвременни самолети от Холандия, и освен това той е ПРЕДАТЕЛ, защото лъже дори единичните пилоти на МиГ-29 , че могат да патрулират безопасно и сигурно територията на НРБ, защото ги праща само с една картечница на МиГ-29 срещу далекобойни ракети на путлеристките пилоти нарушители.
  И те се превръщат в летящи мишени за путлеристите!
  Но гнусния решетников шпионин ги ЛЪЖЕ, само , за да води фиктивно , че има 2-3 самолета по ведомост, които не стават за нищо друго освен за прекалено скъпи тренировъчни самолети , без никакви бойни възможности, което превръща уж патрулиращите пилоти на МиГ-29 в пушечно месо за отстрел от путлеристките пилоти!

  Ето това представлява Партийния пилот от БКП! Един гнусен ЛЪЖЕЦ, ЦИНИКЬ и примитивен селяндур с огромно инфантилно его, който само изпълнява заповедите на сводниците си, ето заради това примитивните фатмаци и ченгесари не трябва да припарват до властта, защото са генетично зависими от кукловодите си !

  Долу зеленоТИКВЕНият решетников шпионски ЦИНИКЬ
  – реZZиЛдентът лумПен гаден, иди на хуйло си!

 9. – време е да се затвори руската “църква” в България – ДБ с остра декларация срещу председателя на външния отдел на руската църква., който е без покана тук в нарушаване на българската църковна независимост и националната сигурност на страната –

 10. П.П. И накрая уточнявам за примитивните фатмашки дИбили , и на техния дрон-камикадзе, който са монтирали, заедно , на ДРОНЬдуковь2 с фашизоидните ченгесарски клонинги на КГБ в КДС!
  Решетниковият реZZиЛденть лумПен гаден праща единичните бройки пилоти на музейните МиГ-29 и Су-25 за пушечно месо срещу путлеристките пилоти на неговите чекистки сводници от Кремъл!
  Той ги превръща в самоубийствени камикадзета , и без оръжие, срещу путинските льотчици!
  Уточнявам това , защото знам примитивното фатмашко и ,особено, селяндурското его на лумПен гаден, и на неговата ченгесарско-фатмашка камарила на ДРОНЬдуковь2 !
  Уточнявам и друго, за ченгесарските фашизоидни клонинги от ДС на сталинистките чекисти расисти от КГБ, наследници на царските антисемитски панславистки империалисти , като “графь” игнатиевь !
  Те изгониха евреите от Руската империя, и от СССР в Израел и САЩ , и не стига че ги изгониха, те сега вече ги мразят и в САЩ, и в Израел , и дори в Англия !
  Сега се крият зад фасадата на борци срещу конспиративния юдейския капитализъм, също както и идейните им наследници и таварищи от хитлеристкия расистки и антисемитски расизъм!!!
  И дори , въпреки че заедно изгониха и изтребиха евреите в Европа, и ги депортираха в САЩ и Израел, те ги МРАЗЯТ дори там! Дори и ТАМ!
  Ако изгонят евреите дори на Луната или на Сатурн, большевиките и фашистите ще мразят не само лунните и сатурновите евреи, те ще мразят и самата Луна и самият Сатурн, както мразят сега САЩ и Израел!
  Щом има евреи там , те мразят и самите държави и планети , които приемат изгонените от тях евреи!

  Долу фатмашкия дрон-камикадзе на ДРОНЬдуковь2, който излъга ВСИЧКИ, за да обслужи своите сводници , чрез постоянна злоупотреба с НЕзаконна власт, иди на хуйло си!
  Долу сталинистките и хитлеристките антисемитски таварищи и посестрими, идите на игнатиевь, идите хуйло си!

  НЕзабавен шенгенски фатмашки ИМПИЙЧМЪНТ на предателския реZZиЛденть лумПен гаден, иди на решетников, иди на хуйло ви!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.